3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Frank99
    majd eljucc idővel oda, hogy nem lesz mit letölteni.

Hetek óta nézegetem, hogy nincs semmi jó csocsó, amivel jáccanék, inkább elmegyek horgászni, és focizok a fiammal.

és hidd el, jobban megéri.

Ami valóban érdekel, és úgy gondolom, hogy hetekig leköt, vagy tudom használni, azt NETEN keresztül (még véletlenül sem itthon) regisztrálom.

Eljön mindenkinek az idő, amikor lesz családja, nője, felesége stb. és nem mindig a buzi gépet nyekeli.

Meg ha járt tárgyalásra ilyenek miatt, akkor ésszel csinálja ezt is...

• Tertovan
    erdekes:
    http://media.dream.hu:18000/listen.m3u
  • Montanosz
    ó..már késő
  • ThePartyFace
    Jam, ez csak a domain tulajdonosának az adatlapja, álá domain.hu
  • Cat #2694
    az csak az eurowebes admin cime
  • tudatlanka
    Nem ismerem...

steweee:ez megint politika az megszerzésről szoló eszmefuttatásod csak piciben és téged ezért el is kaphatnak.majd ha lesz családod gyerekeid akik iránt érzel egy kis felelőséget másképp fogsz gondolkodni
  • Montanosz
    tényleg, használja valaki a visualroutert?
    a tűzfalam log listájáról, ahol a támadásokat rögzíti, beírom a ip címeke...
    vicces hogy a kis köcsögöknek még a telószámát/lakcímét is kiírja a program.
    nem tom mit szólna ha elmennék egy kalapácsal oszt szétvrném a monitorát)))
    jó kis progi, kiír mindet adatot a támadókról! példa: (csillag helyén persze a szám/betű áll)

......
    domain: ew.hu
    org: org_name_eng: EuroWeb Internet Provider Corporation
    org: org_name_hun: EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. (Registrar)
    address: Váci út 141.
    address: H-1138 Budapest
    address: HU
    phone: +36 1 8897000
    fax-no: +36 1 8897100
    hun-id: 0970521007
    admin-c: 2970314003
    tech-c: 3980104001
    zone-c: 3980104001
    domain_pri_ns: ns1.elender.hu[212.108.200.66]
    registered: 1997.05.21 14:07:20
    changed: 2005.01.31 18:53:11
    registrar: 1970413001

person: T*** Cs****
    address: Városmajor 13.
    address: H-1123 Budapest
    address: HU
    phone: |+36 1 *****|
    fax-no: |+36 1 *****|
    hun-id: 2970314003

.....satöbbi adat
  • steweee
    én onnantól vagyok megrögzött "ha megtudom ingyen szerezni akkor megszerzem ingyen" típusú ember, amióta az útadót beépítették a benzin árába, majd az ebből épült autópáylákat fizetőssé tették! ez az igazi biznisz állami szinten. vedd el az állampolkgárok pénzét,és csinálj belőle magadnak jó üzletet.

ami azt illeti, aki már terjesztéssel meg egyebekkel foglalkozik, annak lehetne annyi esze, hogy nem a bejelentett lakcímén lakik, vagy tartja a cuccot. a dvd írás nem egy akkora volumenű tevékenység hogy komolyabb megfigyelési, felderítési tevékenységet mozgosítana a rendőrség erre, illetve nem is tudna erre kapacitást szakítani, kivéve a legnagyob, legkövérebb fogásokat, de azok is általában az emberi tényezőn buknak meg, vkit megfognak mert fűnek fának osztogattga a nyomtatott listáit telefonszámmal együtt(ismerek ilyet)telefonszám=lakcím + személyazonosság = bukás a lakáson (nyomorék az ilyen)aztán a hülye meg elhiszi, hogyha kitálal mindent a fizetős ftp-kről meg az ismerősi körről aki ezzel foglalkozik még, akkor enyhítésre számíthat.barom egy állatok, pont ua büntit fogják kapni, és még a többieket is behúzza, a rendőrök meg röhögnek a háta mögött hogy ez is mekkora balek volt, kitálalt mindent. bár hivatalosan nincs vádalku magyarországon, mégis úgy működi a rendszer, hogy ha az elkövetett bűncselekménynél ami nem lehet gyilkosság nagyobb volumenű bűntényről tesz vki olyan feltáró adatokat, ami a nyomozást oly mértékben elősegíti, hogy megoldják az ügyet, akkor elengedik a büntetőeljárást ellene. tegyük hozzá hogy lesz elég félnivalója utána, nem a törvénytől...de ez csak nagyobb volumenű bcs-k esetében igaz. pl:kábítószer, fegyvercsempészet, emberrablás, fegyveres rabi, gyilkosság stb.

ajánlom mindenkinek, hogy ha lakhelyet változtat, mondjuk a családi fészekből elköltözik mondjuk a barátjához, barátnőjéhez, ne jelentse be a változást, ha bármi van menjenek csak ki a régi címre és ne találjanak ott semmit. hogy miért nem vagy otthon_? nem vagy köteles otthon tartózkodni, elég ha pár cuccod otthagyod, és máris nem lehet belekötni a dologba.
  • Morpheus
    Követendő tendencia!:)
  • Morpheus
    Itt az SG-n akkor már majdnem mindenkit fel lehetne jelenteni...:)

Az egyetemeken meg a hasonló intézményeken ne csodálkozz. Gyors net...
  • Montanosz
    akkor bizony mindenkit fel lehetne jelenteni akinek ismerem az emil címét.

más...
    tegnap megnéztem a visualrouterre ki tőlti tőllem az advent risinget:
    hát egy rakat Hu egyetem/főiskolára ment az ip, önkormányzatokra, és néhány nagyvállalatra.
    magánszemélyre szinte nem is, hát ez a durva!
  • tudatlanka
    "ja, az a hecc hogy én nem is írok senkinek a családon,haverokon kívűl"

Már ez is hiba meg az is hogy itt elismered.

"de Rome nélkül nem bírtam élni"

Dehogynem az élet csupa lemondás most meg szívsz miatta megérte?

"pedig emlékszem a minisztériumi kocsikra"

Te és más is emlékezhetsz de az a mocskos politika(más dolog hogy szép vagy nem) más dolog hogy megcsinálják hisz van nekik mentelmi joguk neked meg nincs...

• Montanosz
    ja, az a hecc hogy én nem is írok senkinek a családon,haverokon kívűl.
    programok sem voltak telepítve,suliba meg játékra használom.
    rendelni is csak azért rendeltem mert pont nem volt netem de Rome nélkül nem bírtam élni))))....
    én megértem ha a rendőrség a mubkáját végzi, csak mint ti is megállapítottátok, az igazán nagy gazembereknek semmi bajuk.
    emlékezzetek: az olajszőkítős dologban sem ítéltek el senkit mert addig húzták,míg elévült.
    pedig emlékszem a minisztériumi kocsikra,meg akik kiszáltak szőregen belőlük))
    kár hogy akkoriban (mdf kormányzás) még nem volt fényképezős teló(((
  • tudatlanka
    Jut eszembe mai naptól fogva ingyenes az opera nincs reklám stb...
  • tudatlanka
  • Morpheus
    Meg még azt nem értem, hogy jópár évvel ezelőtt ez még ugye arról szólt, hogy ingyen jött, ingyen ment. Ma már sms warez, fizetős ftp (már egyre kevesebb, ha folytatódnak a lefoglalások). Gondolom még elég sokan emlékeznek arra a sok oldalra ami még anno működött, mindenféle díjazás ellenében.:)
  • Morpheus
    Soha nem rendelnék ilyen emberektől. Tényleg érdemes az ember nyugalma érdekében egy-két alapvető programot beszerezni eredetiben, és nem minden bitet leszívni az internetről. Ez már egyfajta fanatizmus lett egyeseknél, bár azért már vannak kifutott emberek ( :) ), mint például itt egy páran...:)
  • tudatlanka
    Montanosz:elöbb utóbb ő is bukik hidd el...Meg párszor már leirtuk semmit ne rendelj postán abból csak bukovári van csak magadat okolhatod.
    dia:az hogy szidod őkez mint bokrot attól nem biztos hogy feláll nekik de hogy berágnak az biztos..
  • Montanosz
    én most kaptam egy listát több ezer dvd filmről.
    a csávóhozz már kétszer kimentek pestről de nem találtak semmit mert a O-házán ő látja el filmel az erőszakszervezet tahjait.
    alig van rendőr/vámos ismerősöm (egy részét már kirúgták) aki nem korrupt, mellesleg itt már nem is a dvd/cd másolás-vevésről van szó, gondolhatjátok.
    egyik hapi 92-ben ment a határra dolgozni, semmivel.
    most 8milliós telken, 38millióért épített házat.
  • dia
    Hát igen a tetü bsa emberei biztos nézegetik rendszeresen meg gondolom néhány zsaru is akinek attól áll fel ha elkaphat néhány juzert...
    Ismerek egy nyomozót akinek a rendőrségi gépén tört játék van avval bohockodik.
    Ha felnyomnám a bsa-nal szerintetek kimennének a rendőrségre?
    Nem hiszem mert egymás himbilimbijét nyalogatják...
  • Morpheus
    Hiba leírni, főleg, hogy az SG-s topikok híresek arról, hogy olvasgatják a "másik oldal" emberei...
  • Montanosz
    különben nincs lelkiismereti problémám, mert az az erkölcstelen ha ilyen kicsi a vásárlóértéke a pénzemnek, ha egy állam és szövetségesei minden módon gyötörnek adóval,vámmal,járulékokkal...cserébe meg láttam emberkéket meghalni gondozás nélkül húgyban-szarban fetrengve haláltusát vivni!
    szal én betartom hogy ami a császáré az a császáré: mármint amit nekem a Biblia előír: a 10%-kot. ennyit vagyok hajlandó adni ennek az államnak és nem többet.
    jegyzem amcsiknál is a leggmagasabb adó 18%-ék.
  • steweee
    legutóbb szencinek írtam, de arra nem reagált senki, talán mert úgy nem volt ismerős? nem merültem bele a témába, ami ide volt linkelve cikk, abban ez a szerver nem szerepelt. egyébként miért, hiszen már lefoglalták a gépeket?
  • Montanosz
    áh, már írtam különben májusban hogy lebukott az a győri/soproni faszi akitől rendeltem balfasz módjára kétszer 30 év alatt((( vagy 200 emberkéről van szó, gondolom eltart egy darabig...
    épp matek érettségim volt aznap, ezért elég egzakt állapotban voltam, pedig lett volna időm eldugdosni a cd-ket, de asztem a szomszéd miatt keresnek mert pont az előtte levő héten kellett valami kocsilopás miatt tanúskodnom....(a szomszéd ártatlan volt)
    de engem kerestek és mikor délután visszajöttek sem voltam a matek miatt beszámírható állapotban, és kisöpörték a 200valahány cd-t, wincsit.
    mondjuk a mp3,zene,videó kiesik...de jatékok voltak bőven, windóz nem de a Tiger már ott virított a megosztásban(((,satöbbi
  • dia
    Biztos, hogy okos húzás nevet leírni???

Egyébként a szervereket gázos külföldön tartani mert nincs sávszélesség...
  • Cat #2673
    több fórumon egyértelműen irták a nevét
  • steweee
    ez biztos? az itthon megjelent cikkek egyikében sem láttam feltüntetve a nevét. és az usa-ban voltak a szervereik. bár nem értem miért, ott nagyon harapnak rá. jobb lett volna itt ukrajnában tartani, ha ott tejelnek a helyi hatóságnak, azt rúgják seggbe aki le akarja foglalni a gépeket
  • Cat #2671
    de, azt is
  • ThePartyFace
    ehe
  • steweee
    ja, egyébként a senecáról tud vki vmit? nem működik két hete. csak nem azt is...?
  • steweee
    sztem meg ha rossz, elavult egy törvény, akkor amíg nem változik a jogszabály, a bírónak mivel saját hatáskörben bárhogy dönthet, láttunk már ilyet, úgy kell ítéletet hoznia, hogy az életszerű, elfogadható legyen. persze mivel vannak bíró rokonaim és ismerőseim, tudom hogy mekkora nyomorék faszfejek. ekkora tökelütött társaságot, és ilyenek hoznak ítéletet felettünk. sztem meg az hogy vki elvégzi a jogi egyetemet nem elég ahhoz, hogy bölcs is legyen, ne csak okos.(tudjátok, ad&d wisdom nem egyenlő intelligence)
  • Frank99
    egy xart.
    akkor a 5-10 Ft sokkal többet ért.

Mint most 50 Ft kb.
  • crx
    Beáraznak mindent tőlem a saját magam készitésü rajzokat is elviték és a mai napig nem kaptam visza.Beárazni ugyan már nem volt pofájuk szerintem mert rájőtek hogy sehol máshol nem szerepel.De ha valaki gyorsan rajzolt volna olyat akor még azt is beárazták volna.De halotam mikor linuxot is beárazták. De vanak amiken még mai napog röhögö görcsöt kapok Sareware nem tudom hogy irta le de valami ijen szövegel 30 napos korlát nem regisztrált termék a jogsértés a bolti ár 50 ezer forint.A szakértő tudott valamit jo ez ano volt mikor gyermek cipőben járt az egész.Azota egymás híbáibol tanulnak.
  • tudatlanka
    #2661-hoz még annyit számomra furcsa de ha kimennek hozzád és visznek mindent.Akkor az a fura helyzet előállhat hogy a saját magad által tvből digizett filmeket is beárazzák......hát a para elkapott hogy öszinte legyek.
  • tudatlanka
    Montanosz vagy valaki jóakaród volt vagy már képben voltál....gondolom én
  • Morpheus
    Feldobtak? Vagy mi alapján mentek ki hozzád?
  • Montanosz
    én átlag user vagyok, de már kétszer kisöpörték a "padlást" az erőszakszervezett tagjai(((
  • Morpheus
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy megnyugtató-e, de a hwsw-s topikról kimásolva. A "szakértő" egyik hozzászólása:

"A sitteles urban legends... (sajat ismerettsegem szerint, es azert eleg sok uygem volt mar).

Tehat osszefoglalom:

1. atlag userhez kicsi az esely, hogy kimennek foglalni.
    - ha nem rendel (mert akkor ugyebar megvan a cime, stb.)
    - ha nem arusit (mert esetleg lebukik)
    - ha nem jelenti fel valaki (ez kivedhetetlen)

2. Warez szerver: nem gyakran szoktak ilyen helyeken loggolni.
    IP alapján persze eseetleg vissza lehet nyomozni az egyes usereket, de egyrészt sok adminisztráció, másrészt költség és idő.

3. A jogvédők nem elsősorban a letöltők ellen lépnek fel, hanem azok ellen, akik pénzt próbálnak csinálni mások szellemi termékéből. (Lásd filmmásolók, warez szervekre, stb.)

4. A törvény azt engedi meg, hogy te tölts le (filmet és zenét), és kiírd magadnak. Programok esetében nincs "szabad felhasználás".

5. Az ASVA is képvisel egy álláspontot, az ARTISJUS is, aztán van még a törvény, van a letölteni kívánók, és persze vannak a szakértők. Ezek között összhangot találni nagyon nehéz.

De... amíg a törvény lehetőséget ad a szabad felhasználásra, és ezt az egyik nagy magyar közös jogkezelő szervezet jogásza megerősíti, addig a film és zeneletöltőknek nincs félnivalójuk. És bár értem az ASVA és a MAHASZ álláspontját, nem tudok minden esetben egyetérteni velük. Mert ahogy azt már írtam egy párszor: függetlenül attól, hogy egy törvény jó vagy sem, azt kell alkalmazni.

Ugyanakkor sokszor hallottam már, hogy a bíróság nem ismerte el a szabad letöltés lehetőségét. Mivel ezen ügyekben nem rendelkezem pontos infóval, így nem tudom, mi lehet ennek az oka (pl. ügyvéd bénázása, lobbi erőssége, valami egyéb tényező, bizonyíték, stb.). Egy biztos, nekem még soha nem volt olyan ügyem, ahol bárkit ok nélkül ítéltek volna el. A szakértő feladata, hogy pártatlan legyen, sem a gyanúsított, sem a jogvédők érdekét nem nézheti. Tényekre kell szorítkoznia, olyanokra, amiket bármilyen bíróság előtt 100%-osan meg tud védeni, indokolni, magyarázni. Ha nem így teszi, hülyét csinálhatnak belőle, és természetesen egyéb következményei is lehetnek."
  • Montanosz
    na még ezt nem bírom kihagyni)) olyan édi))
    ahogy mondani szokás melegebb körökben

freeware a kicsike: Folder Lock 5.2.5

Folder Lock 5.2.5
  • Montanosz
    jobbára úgyis itt beszélgetünk, ezért ide írom nem a titkosítással foglalkozó topikba:
    új gyöngyszem)))
    CleverCrypt Lite (Freeware) 1.5
    CLEVERCRYPT LITE

Adatokat menthetsz le, azokat teljesen összekeveri,meghajtó védelem/lezárás,satöbbi

Create a password protected, fully encrypted hard drive to store all of your private files in. Just copy your files into your CleverCrypt drive for total protection.
    The instant you save data into a CleverCrypt drive, CleverCrypt automatically scrambles the data before it is saved on the drive. Once you close your drive or turn off your computer, your secure drive is automatically locked. You don’t have to remember to secure your data: CleverCrypt does it for you every time. To access your data again, simply open CleverCrypt and supply the correct passwords to access your confidential information.
    Even if your whole computer is stolen, your data will remain locked in the virtual drive, safe from prying eyes. Without your passwords, the data is simply not there!
    CleverCrypt is the perfect security tool for lawyers, doctors, government establishments and any practice dealing with highly sensitive information.
    You can use CleverCrypt to protect any office documents, including spreadsheets, confidential documents, presentations, emails, client lists, accounting information and scheduling diaries.