Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.

beleolvasgattam a topicba.
Ezen rágjátok magatokat... inkább csináljátok azt, amit eddig, békében, csendben. :-)

Frank99
igen, valszín több osztalék kellett a fõ tulajdonosoknak, így kirúgtak pár embert.

ezért ha LEHET, nem kell a tökömöt választani....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

KM
Egy kis adalék a szegény, veszteséges Tökömhöz.
Ezért repült 50 felhasználó...

Morpheus
Ha jól olvastam az SG-s cikknél a hozzászólásokat, akkor csak windows alatt mûködik az a program... De ezt ott kifejtették...😊

Más: Hollywood hangtrükkel lépne fel a kalózkodás ellen

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

majd akkor nem windoz alapu szamitogeppel rippelnek.

Mike
ha a filmesek is annyira hülyék lesznek mint a zenei kiadók, akkor megszívják
folyamatosan növekednek a DVD eladások a világon! miért baszakodnak akkor?
fõleg ha megvan az eredeti is, akkor meg?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
"Amikor a védett korongot egy Windows alapú számítógépbe helyezik, automatikusan elindul egy telepítõ, amely a felhasználási feltételek elfogadása után látszólag csak egy zenelejátszót rak a gépre, valójában azonban egy rootkit is települ a rendszerre"

na innentõl felejtõs

fifi
"Az MPAA azzel érvel az agresszív büntetõhadjárat mellett, hogy a filmkalózok évente 5,4 milliárd dolláros kárt okoznak a stúdióknak"
tehát egy 4 filmet letöltõ suttyó senki egyenlõ egy olyan emberrel aki mondjuk elad napi 500filmet másolva...
brávo!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
ahogy beteszem a lemezt, már települ is, elsõ hozzáférésnél, avgy kell hozzá az autoplay?

http://www.origo.hu/techbazis/20051103anagypapat1.html

NO COMMENT

Kiadók csak panaszkodni tudnak <#mf1>

Meglátjuk hogy kitalálnak-e vmit addig is marad az xp ha már legális<#vigyor2><#vigyor2>

Montanosz:olyant esetleg linuxban találsz vagy egy osztrák hapsi csinált egy ilyesmit de nelkem se jut eszembe a neve

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Montanosz
van egy kislemezre ráférõ rendszer (nem jut eszembea neve) amiben benne vannak a cd-írás alapvetõ funkciói

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Morpheus
Szerintem biztos kitalálnak rá valamit, hogy ezeket kiszedjék belõle...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Ilyen kutatásokat vajon a kiadók miért nem csinálnak?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Na ja az Xp-l egész kivagyok békülve...

Frank99
sebaj, amíg nem lesz szükség a Vistára, úgy sem vesszük meg.

Ha meg kell, ott a másik partició, vagy vinyó az XP-vel....

fifi
ehhez hogy lehet mersze bárkinek is?
hívják akár Sony-nak, akár MutyiGSM-nem, vagy akárminek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

KM
Mit lehet hozzáfûzni? A magyar egyen láttam azt a b..i kozsót, hogy mennyit dolgozott, mire idáig eljutott. 70-80 ezer példányban adta el a lemezeit 1993-óta. Ma meg menedzser, mert a szomorú szamuráj már nyufgdíjba ment 😊)
A háza: minimum 150 millió, 30 milliós porséja, meg 15 milliós motorja van.
Félreértés elkerülése végett: nem irigykedek rá, csak ennek fényében sajnáljunk egyes "elõadómûvészeket"...

------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi

SoDI---
Mit lehet ehhez hozzáfûzni-

"ÚGY VAN!" <#eljen><#eljen>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Morpheus ez elég régi kiáltvány volt itt az sg-n ha jól emlékszem....
Más téma hogy valamelyest egyetértek vele....

Morpheus

tudod nem az a rossz, hogy nem lehet letölteni, hanem az sztm még rosszabb, hogy látod a hiányt, mégse tudod megszüntetni. Nem indíthasz klipletöltést, zeneletöltést stb. mert a kiadók nem engedik.

fifi
vagy 250forintos SMS-ért

igazad van.

Mike at home
es ha tv csatornaknal lehet kerni klippet 95 forintert, akkor neten miert nem lehet letolteni ugyanennyiert?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
anno regen a melleslegen volt egy videoklipp gyujtemeny
a jonep bedigizett egy videoklippet vmelyik csatornarol, aztan feltette oda
en meg anelkul, hogy egesz nap az MTV elott ultem volna, kepben voltam ki kicsoda micsoda, milyen egyuttesek vannak, mi tetszik, stb. Sok volt olyan akikkel akkor talalkoztam legeloszor, es nem egy lemezt vettem meg ennek hatasara
aztan bezarattak, ma pedig mar egyaltalan nem vagyok kepben, audio cd-t is max klasszikust veszek, azt is netrol, nem itthonrol
masreszrol azt sem ertem, az allamnak es a tarsadalomnak miert jo embereket kriminalizalnia, es evvel a normalis letbol a bunozes fele taszitani (mert ugye priusszal allasa mar nem lesz, eddig adozott, most mar nem fog)
ma mar a szemtlerakasert os szabadsagvesztes adhato
- maga miert ul?
- letoltottem 3 Madonna szamot
- es maga?
- leraktam a konyhabutort az erdoszelen
derek rendoreink meg amikor kirabolnak minket, betornek hozzank, esatobbi, csak szettarjak a kezuket (legyek csak demagog) normalis vilag ez?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy azt mas termekek megvetelekor is meg kell fizetni, es amiket felsoroltam, ott az allam joval tobbet szed be, mint az afa
idealis allampolgar a fizetesen benzint vesz, nem cd-t

SoDI---
A fájlcserélõkrõl pedig annyit, hogy egyetlen, a lemezkiadók által megrendelt tanulmány se tudta bebizonyítani, hogy csökkenteni az eladásokat.
Ellenkezõleg! Mindegyik arra az eredményre jutott, hogy növeli!

Személyes példa: lenne lehetõségem letölteni az Ákos DVD-ket, vagy albumokat de eszem ágában sincs. Azokat MINDIG eredetiben veszem meg.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

nyami
"Pataky Attila dinamikusan kifejti, hogy nem csak a felsorolt okokból fontos eredeti cd-t venni, de azért is, mert annak megvan az a "szakrális, misztikus ereje", hogy segítségével nemcsak testben, de lélekben is talákozhat a mûvész és a rajongó."

"Pataky Attila szerint a másolat különben is olyan, mintha a lány a randira maga helyett egy másolatot küldene. "Én az eredetiben hiszek" - teszi hozzá."

😄SDA:FAD😄DAF😄AS:ASDF:SFDAS😄AS:FAD

SoDI---
Volt errõl egy jó Index cikk.

Leírja nagyon jól.
Hogy õk nem kapnak infarktust, ha te átküldöd az õ szerzõi jog védte terméküket e-mailben valakinek.
Sõt, még akkor sem uszítják rád a Gestapót, ha ki mered nyomtatni.

A barom zenészekkel szemben õk nem ellenségeik saját fogyasztóiknak.

Pedig ha e-mailben küldöd el a szöveget, vagy kinyomtatod, akkor azon már nincs rajta a banner. Õk mégis boldogok, ha sok ingyenes olvasójuk van.

Még akkor is, ha mindeközben többszörösét költik a tartalmuk elõállítására, mint az egész magyar zenésztársadalom a sajátjára.

nyami
"Egy harmadik standnál folyik a dedikálás, érkezésünkkor egy érthetetlen bohóc osztja a filctollas szignókat, róla késõbb megtudjuk, hogy õ Ricsi bohóc, és nagyon csúnya dolognak tartja a másolást, kedves gyerekek."

ezt olvasva egybõl eszembe jutott szexuális zaklatás panda -.-

I.C.ram
Én megtudom õket is érteni. Te se örülnél, ha lopnák az almáidat, ha azt termesztenéd.
I.C.ram
...ÁFA...
SoDI---
Azért ennek az LL Juniornak az arcába mondtam volna ott, hogy

1) Én rohadtul nem egész nap A mûvész úr számait hallgatom.
Sõt! Ha kínzás lenne a bûntetés, egynél többször akkor se hallgatnám meg.

2) Engem egy ilyen kis pöcs, mint A Mélyen Tisztelt Mávész Úr ne nevezzen tolvajnak.

SoDI---
Pedig oooolyan intelligensen néznek...

SoDI---
Nézem A mûvészek arcait.
És csak nem akar a lelkiismeretfurdalás gyötörni... <#idiota>

Mike at home
na ujra

az meg nonszensz, hogy az allamot veszteseg eri! ugyan miert erne?
meg tobb penzt kolthetek piara/cigire/benzinre
szal hulye J, mert a havi 15k cigivasarlassal sokkal jobban jar, mint a cd-kel

Mike at home
az meg nonszensz, hogy az allamot veszteseg eri? ugyan miert erne?
meg tobb penzt kolthetek piara/cigire/benzinre
szal hulye J, mert az havi 15k cicivasarlassal sokkal jobban jar, mint a cd-kel

Mike at home
nem 0 ft a koltsege a letoltesnek, mert az internethozzaferes sincs ingyen

Morpheus
Csatlakozom. Erre jobb szó nincsen...😞

Frank99
nevetséges....

fifi

Frank99
hát nem igazán értem, ha itt lenne elõttem, lehet tudnék segíteni..

bocsesz..

<#worship>

Helo!
Lene egy kis problémám elövetem a régi vinyot mely nem indul el szoval ugy tetem ahogy javasoltátok hogy cd röl boot a telepitésnél kilép F3 mal csak nem akar kilépni vagyis a telepitõ kilép csak rögtön ujraindul és ezt irja is hogy a telepités megszakadt ujrainditás 15 mp en belül.Lehet vaéahogy xp bott lemezt csinálni?