Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen rágjátok magatokat... inkább csináljátok azt, amit eddig, békében, csendben. :-)
ezért ha LEHET, nem kell a tökömöt választani....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Más: Hollywood hangtrükkel lépne fel a kalózkodás ellen
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
folyamatosan növekednek a DVD eladások a világon! miért baszakodnak akkor?
fõleg ha megvan az eredeti is, akkor meg?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
na innentõl felejtõs
tehát egy 4 filmet letöltõ suttyó senki egyenlõ egy olyan emberrel aki mondjuk elad napi 500filmet másolva...
brávo!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
NO COMMENT
Meglátjuk hogy kitalálnak-e vmit addig is marad az xp ha már legális<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Montanosz:olyant esetleg linuxban találsz vagy egy osztrák hapsi csinált egy ilyesmit de nelkem se jut eszembe a neve
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Ha meg kell, ott a másik partició, vagy vinyó az XP-vel....
hívják akár Sony-nak, akár MutyiGSM-nem, vagy akárminek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A háza: minimum 150 millió, 30 milliós porséja, meg 15 milliós motorja van.
Félreértés elkerülése végett: nem irigykedek rá, csak ennek fényében sajnáljunk egyes "elõadómûvészeket"...
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
"ÚGY VAN!" <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Más téma hogy valamelyest egyetértek vele....
igazad van.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a jonep bedigizett egy videoklippet vmelyik csatornarol, aztan feltette oda
en meg anelkul, hogy egesz nap az MTV elott ultem volna, kepben voltam ki kicsoda micsoda, milyen egyuttesek vannak, mi tetszik, stb. Sok volt olyan akikkel akkor talalkoztam legeloszor, es nem egy lemezt vettem meg ennek hatasara
aztan bezarattak, ma pedig mar egyaltalan nem vagyok kepben, audio cd-t is max klasszikust veszek, azt is netrol, nem itthonrol
masreszrol azt sem ertem, az allamnak es a tarsadalomnak miert jo embereket kriminalizalnia, es evvel a normalis letbol a bunozes fele taszitani (mert ugye priusszal allasa mar nem lesz, eddig adozott, most mar nem fog)
ma mar a szemtlerakasert os szabadsagvesztes adhato
- maga miert ul?
- letoltottem 3 Madonna szamot
- es maga?
- leraktam a konyhabutort az erdoszelen
derek rendoreink meg amikor kirabolnak minket, betornek hozzank, esatobbi, csak szettarjak a kezuket (legyek csak demagog) normalis vilag ez?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
idealis allampolgar a fizetesen benzint vesz, nem cd-t
Ellenkezõleg! Mindegyik arra az eredményre jutott, hogy növeli!
Személyes példa: lenne lehetõségem letölteni az Ákos DVD-ket, vagy albumokat de eszem ágában sincs. Azokat MINDIG eredetiben veszem meg.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
"Pataky Attila szerint a másolat különben is olyan, mintha a lány a randira maga helyett egy másolatot küldene. "Én az eredetiben hiszek" - teszi hozzá."
😄SDA:FAD😄DAF😄AS:ASDF:SFDAS😄AS:FAD
Leírja nagyon jól.
Hogy õk nem kapnak infarktust, ha te átküldöd az õ szerzõi jog védte terméküket e-mailben valakinek.
Sõt, még akkor sem uszítják rád a Gestapót, ha ki mered nyomtatni.
A barom zenészekkel szemben õk nem ellenségeik saját fogyasztóiknak.
Pedig ha e-mailben küldöd el a szöveget, vagy kinyomtatod, akkor azon már nincs rajta a banner. Õk mégis boldogok, ha sok ingyenes olvasójuk van.
Még akkor is, ha mindeközben többszörösét költik a tartalmuk elõállítására, mint az egész magyar zenésztársadalom a sajátjára.
ezt olvasva egybõl eszembe jutott szexuális zaklatás panda -.-
1) Én rohadtul nem egész nap A mûvész úr számait hallgatom.
Sõt! Ha kínzás lenne a bûntetés, egynél többször akkor se hallgatnám meg.
2) Engem egy ilyen kis pöcs, mint A Mélyen Tisztelt Mávész Úr ne nevezzen tolvajnak.
És csak nem akar a lelkiismeretfurdalás gyötörni... <#idiota>#idiota>
az meg nonszensz, hogy az allamot veszteseg eri! ugyan miert erne?
meg tobb penzt kolthetek piara/cigire/benzinre
szal hulye J, mert a havi 15k cigivasarlassal sokkal jobban jar, mint a cd-kel
meg tobb penzt kolthetek piara/cigire/benzinre
szal hulye J, mert az havi 15k cicivasarlassal sokkal jobban jar, mint a cd-kel
bocsesz..
<#worship>#worship>
Lene egy kis problémám elövetem a régi vinyot mely nem indul el szoval ugy tetem ahogy javasoltátok hogy cd röl boot a telepitésnél kilép F3 mal csak nem akar kilépni vagyis a telepitõ kilép csak rögtön ujraindul és ezt irja is hogy a telepités megszakadt ujrainditás 15 mp en belül.Lehet vaéahogy xp bott lemezt csinálni?