15995
-
dettoboy #12305 Naponta csepeg a lé a számlámra. Valamikor 11 dollár, valamikor 5, valamikor 2. Az aznapi bevételtől függ. Kb 300-at kivettem, de azt sem vettem le, hanem azoknak az embereknek a számlájára utaltam, akik beléptek és befizettek. A minimális befizetés 80 dollár, és max 5000, nem kell mindenkinek 2000-el beszállni, nem is mondtam, hogy kell. Csak a saját példám hoztam fel, nem másokéval érvelek.
Mindenki azon rinyál itt, hogy nem tud rendesen keresni neten, de ha nem fektet be, akkor csak centek c sepegnek, jobbik esetben. Szerintem mindenkinek van valami félretett pénze, nem mondom, hogy azonnal verje el neten valamibe, de ha a szekrényben pihen, akkor nem fog kamatozni és szerintem, kevés az olyan üzlet, amibe elég 300 dollárral kezdeni és lassan meg is térül. Miután megtérült, már csak tiszta haszonról beszélünk.
Attól nem félek, hogy lelépnek, de ha igy lenne, igérem megírom majd. -
googleabaratom #12304 es a befektetett 2000$-bol mennyit szedtel ki az elmult honapokban....?mert emlekszem,hogy mar regota reklamozod itt....es egyszer belinkeltel valami ukran oldalt a kifizetesrol,amin konkretan semmi sem latszott :DD azt elhiheted,hogy itt sosem fogsz sikerrel jarni,meg ha az istenitett oldalad mukodik is,mert az ide irogatoknak nincs 2000 dollarja holmi ketes kimenetelu tesztelgetesre... tisztelet a kivetelnek :D de nekem meg 2$-om sincs....es lehet,hogy az oldal tulajai majd a lasvegasi konferencian elkartyazzak a 2000$-odat es akkor nem jobban jartal volna egy fasza plazma tv vel,ami evekig elszorakoztat? xD -
dettoboy #12303 Pont a minap gondolkoztam el, dumálva egy ismerőssel, hogy mennyire szeretne egy plazma tv-t. És nem értem meg, ez az életcél, egy TV, én minden pénzem igyekszem befektetni, más meg TV buzi. Kifizetési bizonylatot már tettem itt közzé, csináltam egy screen sorozatot, hogyan utalom ki a pénzt az eWalet intenetes bankba, és onnan az általuk kiadott névreszolo VISA kártyára, majd a kártyáról le(amit persze nem fotózgattam, hülyén néztem volna ki az automatánál fotókat készítgetve). Hangsulyoztam már ezerszer, a cég legális, kifizet és nem alapoznék hazugságra. Ha átverés lenne, ide beirná valaki, aki kiprobálta, és kész pofára estem, de amig ennyire földhözragadt tv imádó emberek írnak, addig semmi esély üzletet beindítani. -
googleabaratom #12302 ok hiszek neked,de legkozelebb csak akkor gyere mikor tudsz 1 kifizetesi bizonylatot felmutatni pedig 2000$-ert milyen fullextras 50''-es plazma tv-t vehettel volna.... -
googleabaratom #12301 manualisan hogy lehet ilyen sok likeot szerezni ennyi ido alatt?vagy van valami automatikus modszer,bot,vagy script? :D most rakerestem ,de nem talaltam semmit,csak valami likeolo scriptet ,amit 100$-ert arulnak...amugy a multkor lattam valahol,hogy 5000 likeot 160$-ert arulnak es egy csomo vevoje volt...en csak a twiendset ismerem,de azt olvastam,h a facbook bannolta oket,mar csak twitterrel mukodik...am tarsulhatnank is,ha van automatikus modszer erre 24/15 online vagyok es adnal %-ot az eladasbol,vagy keresnek en vevoket s feleznenk ....mit szolsz ? :D -
dettoboy #12300 Nézőpont kérdése, hogy hogyan nevezed. Mert, ha ugy állsz hozzá, hogy ááá, nem akarom, mert be kell fektetni, akkor ez SZAR. Egy hétig túrtam a netet, míg rászántam magam. Volt 3 álmatlan éjszakám, mikor befizettem a 2000 dodót. De megérte, benne vagyok, átlátom és elégedett vagyok. Folyamatosan újítanak, új termékeke jelennek meg, terjeszkedik a cég. Gondolom, majd ezt is lehurrogjátok, hogy ááá, marhaság, meg minden.
Csak jeleztem, hogy nekem volt igazam, nem tűntem el, az üzlet halad, csak csinálni kell rendesen. -
#12299 én hiszek nekd csak mondtam mien árban mozognak álltalábn a lájkos oldalak
és 6 számjegy ténleg nem millio ehj :D elnéztem :$
am irj már privát dumálnunk kel.
emelett megjegyezném hogy like scriptel nem nagy dolog ez.
Amit meg odacsap mond megint baromság. már kezdem megszokni. -
DRFlame #12298 Senki nem akart kilépni? Ezt mégis honnan tudod? Csak nem beszéltél minden egyes taggal?
Ne keverd a piramist a pilótajátékkal. A pilótajáték egy tevékenység, a piramis pedig egy struktúra. (Ami a pilótajátéknak és az MLM-nek is a struktúrája)
Az MLM struktúrája ugyanolyan piramis, mint a pilótajátéké, csak azzal ellentétben legális. Mégis a piramis szóra egyből harap minden MLM huszár.
És mivel a pilótajátékban a legnagyobb illúziót maga a struktúra szolgálja, ez éppen ugyanúgy az MLM-nél is elég nagy probléma. Megvannak a különbségek a kettő között, de elég nagy a közös rész.
Fingom nincs róla? Erre mit mondjak? De van... Neked nincs. (Egy ilyen magasröptű érvre nem tudok ennél jobb ellenérvet...) -
dettoboy #12297 Az, a lényeg, hogy sikeres az üzlet. Rengetegen lépnek be, de ki még senki nem akart. Akkora nézettséget tudsz szerezni bármelyik oldalra, amennyit csak akarsz. Nincs áru, amit meg kell venni, hozol még olyanokat, akik nézegetik az oldalalakat n. Ha pl. egy magyar oldalt akarna valaki felfuttatni magyar nézettséggel, akkor nem menne, mert nincs elég magyar tagja a cégnek.
Az, hogy mi az a piramis és mi az az MLM, nem fogom taglalni, ha ennyire nem jut el, a ti bajotok.
A Vegasi konferencia, az ami kézzel fogható, rengetegen lesznek, rengeteg sikeres üzletember. Akárki mehet, aki sikeresen dolgozott.
Kihasználják a tagokat.... ez röhely, fingod sincs róla, hogy mi a helyzet, de irogatsz össze-vissza. -
Odacsap77 #12296 Az, hogy most tudat alatt, lájk-lájk alapon lett "rajongója" az oldalnak ez nekem egy forintot se ér...
Ráadásul 2 hét múlva a 10.000 lemenne egyből 5-6 ezerre..
-
googleabaratom #12295 hogy szereztel 2 nap alatt 12e fant? :D van vmi botod?add el odacsapnak 10e forintert... :D -
zotja22 #12294 igen idejárok kamuzni...inkább írogatok a külföldi fórumra..felesleges bármit is ide... -
#12293 Na mennyi? Mond má meg hé:) 25000 az már jó!
Külföldi vette meg?
Vagy csak kamuzol? -
zotja22 #12292 ismétlem 6 számjegy :) Az nálad milliók? :) Drusza: Persze,hogy olyanok voltak.. de már elkezdtem egy új oldalt..2 nap alatt 12 ezer like :) -
#12291 50-100e lájkolos oldalt vesznek csomoan akár cpalead marketen is.és mennyiért? 200-300dolcsiért. szóval nem nagyon kaphatál érte többet,mert nincs aza hülye aki miliokat adna egy ilyenért föleg h bármikor törlödhet egy lájk page.
Piramis játékokat meg felejtsük már el. -
#12290 neb*ssz. egyébként olyan likeolók voltak akik saját akaratukból likeoltak?:D vagy összeszedett. -
zotja22 #12289 6 számjegyű volt az ár ;) -
DRFlame #12288 És ebből mi az az infó ami miatt azt kéne gondolnom, hogy ez a cég nekem jó lehet?
Az hogy a tulajdonosok meggazdagodtak? (kihasználva a sok tagot)
Esetleg az, hogy folyamatosan nő a tagok száma? (mint akármelyik piramisnál)
Vagy a vegasi konferencia? -
dettoboy #12287 Üdv.
Gondoltam belinkelem a következő hírt, csak hogy ne mondjátok, hogy eltűntem, meg hogy csak átverés volt. Folyamatosan fejlődik az üzlet.
az iNetGlobal visszakapja a lefoglalt 22 millióját
Ha valaki nem értené, a "drogdílerek" ahogy az itteni ész-elit nevezte, visszakapja a lefoglalt 22 millios tőkét. Bekerültek az első 500-ba a nemzetközi listán, konferenciát tartanak Las Vegas-ban a legjobb, legeredményesebb befektetőknek. A felhasználók és tagok száma nő, és még sorolhatnám.
-
#12286 Rákerestem. Nekem is sok pénz, de belegondolva, hogy ez kb 1 reklámperc a TV-ben, így már bagatel összeg. -
Odacsap77 #12285 ja...
hol érne 400.000 ft ot egy fb oldal.
eleve, akkor ér meg 4ft-ot ha pl. érdekli a póker és neked póker oldalad van.
tehát így összevetve kb. fő / 0,25-75 ft max.
(Egyébként nem én vettem meg) -
#12284 400000? holélsz?:D hülyeség. -
#12283 4Ft/fő
kb 400000 Ft-ot ér.
De Én is kíváncsi vagyok, mennyiért passzolta el. Remélem 5000 -
#12282 Mennyiért sikerült? 100ezres likeos? -
#12281 Minuteworkers oldal még működik? Nagyon belassultak, máskor pár óra alatt aktiválták a feltett munkát, most meg már lassan 1 napja várakozik.. -
ba32107 #12280 Köszi, működik :) Akkor a 2-es számú desktopomat telepakolom surfbarokkal :D -
zotja22 #12279 Eladtam a fészbuk oldalam :) -
#12278 Rakd fel a Desktops programot :) -
ba32107 #12277 Sziasztok! A Surfbaros dolgot csinálja valaki? Én most próbaképp feltettem egyet, de elég zavaró. A honlapon azt írják, hogy el lehet tüntetni. Tudja valaki hogyan kell, vagy írjak emailt a honlap tulajának? -
#12276 ezt mondom. -
Odacsap77 #12275 Az sem mindegy hogy a backlink milyen, pr4-es katalógusba egyedi szöveggel, seozott szöveggel, vagy csak beszúrva a linked + kulcsszó egy kínai wp oldalba hozzászólásnak.... -
#12274 ???
mond akkor te h csinálod nem manuálissan (hanem gondolom softverrel) kiváncsi lennék rá.
mert 1 modszer van rá azis méreg drága.
emelett fele annyit ér mint a manuális,nem egy cég és iroda van erre épitkezve mert csak eza normális módja. -
#12273 Hehe még csúsztatsz is....
Nem vitatkozok. Úgy csinálod, ahogy neked jólesik.
Jó munkát! -
#12272 Nekm magyar backlink lista kéne.
am találsz backlinkeket blackhat forumokon :) -
#12271 Én is most keresgélek új backlinkeket, mert a régi listák 90%a kezd nem elérhető lenni.
De nem igazán találok újat. -
#12270 tuti semmi. előbb még azse tudta miért szerepelnek bizonyos oldalak elöl.ami nem lenne gond de még erre okoskodni.ahhh -
#12269 Az ilyen free backlnik submitterek lósz@rt se érnek.
Bár ha van ingyenes megbízható ötleted, akkor kíváncsian várjuk. -
#12268 hogyan máshogy??? scareboxért fizetsz havi 70e ftot??!
Imádom a nulla hozáértés + okoskodás kombot. -
#12267 Ja te manuálisan csinálod.
Jó munkát akkor. -
#12266 milyen programok meg hasonlok?! Nem szeretek olyan vitákat aminek értelme nincs..
nekm elsö oldalam valami receptes volt benne kucslszo stb volt tartalom backlink seo nuku 17.oldalon voltam még fát árulo nagyker is elöréb volt receptek szóra.
1hétig backlinkeltem és 9.lettem..
backlink kel és ennyi.ez nem program ez meló.
pont.