Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még annyit fergusonpapának hogy "Alapvetõ hasznos információkhoz belehetne írni az ilyen szavakat ptc seo meg ilyeneket mit jelentenek mert sokan nézik a fórumot és nem értenek semmit í :S

mcdrusza
én rengeteg segítséget kaptam fergusontól meg itt is jópárszor láttam leírta a dolgokat ugyhogy ha valaki az mondja csak a levegõbe beszél az magára vessen. én egyébként folyamatosan bújom külföldi fórumokat, kisebb nagyobb methodokat nap mint nap letesztelem mit tudok kihozni belõle még ha nem is teljesen világos a dolog de próbálkozom.
lavina-nak egy +!
LSSAHlavina
Fergipapa azt hiszem a jelenlévõk közül a legtöbb energiát szánta a netes pénzkeresésre, és nagyon is komolyan veszi.

Nekem a havi elkölthetõ bevétel a netrõl a családi költségvetés alig 1 %-át adja, szerencsére, vagy sajnos, attól függ.

Lenne még 1-2 más dolog, amivel kb. 10-20szor többet tudnék keresni, mert a múltban kerestem is vele rendesen, de jelenleg egyszerûen nem akarom csinálni, mert nem kell, hogy is mondjam, sok veszõdséggel jár, és most ne ilyen PTC meg ilyesmire gondoljatok, mert azzal nem lehet annyit keresni.

Tény, hogy rengeteg módszer van, Fergi csak erre a tényre próbálja meg felhívni a figyelmet. De mindegyik módszernek az a lényege, hogy ha nem teszel érte te magad valamit, pl. elmélyedsz benne, elolvasol több forrást, elképzeled, hogy mûködik, ami a legfontosabb, honnan jön az a pénz amit te megkapsz, és az hogy kerül effektíve hozzád, akkor halott ügy az egész, inkább menj el füvet nyírni.

Én internet marketingbõl írtam a szakdolgozatomat közgázon, aki nem hiszi, megadom az egyetem nevét, elérhetõségét és a doga címét. Az egyik fõ témája pont az olyan konstrukciók voltak, ahol a felhasználó is keres a reklámokkal, pl. surfbar, PTC, stb.

A védésen nem volt kérdés hozzá, mert nem tudtak mit kérdezni. Nem is értték a sok CPA-t, CPM-et, stb. Ez volt 2001-ben!!!!

Sajnos szerintem még ma sem tudnának hozzá kérdezni, mert ez mutatja az itthoni viszonyokat. Szerintem Fergipapát ez idegesíti a legjobban, el vagyunk maradva. Nézzétek meg mekkora hatalmas iparágak vannak külföldön, amirõl itthon nem is hallottunk, pl. ez a micropayment rendszer. Komolyan mondom meg kellene próbálni itthon bevezetni, talán bele is vágok. Azt sem tudják mi, pedig külföldön évtizede mûködik, és óriási biznisz. És mennyi ilyen van.

The future is now

fergusonpapa
háhá szánalmas vagy.

1.van barátnöm kis kihagyással 38 hónapja 😉
2.napi 4-6 órát ülök elöte.
és nem fogk magyarázkodni én szánok bele idõt és jól keressek te hobbyként állsz hozzá de azért sokszor hangoztatad h keresni akarsz...és még nekd álll fejebb..nagyon gyerekes vagy csak nevetni tudok már rajtad.
3.meg nem kel könyörögni,ugy gondolom csináltam rendesen,mondják meg többiek is hogyan látják és ennyi.
De ha te ugylátod h nem csináltam semmit tessék itt a stafétabot csináljad..és nem sértödm aki itt vergödik tevagy h nem kaptad meg kistányérkádra a dolgokat amit elvárnál -.-'
és 4. befejeztem ezta gyerekeres vitát mert igyis lejebb adtam a szintet csak hogy veled szóbaálljak.ennyi elég volt.

na pacsi.

www.icewebhu

Azért mert te a pöcsödet húzogatod a gép elõtt (barátnõ nélkül ugye,olvashattuk)nem mindenkinek a fõállása ez,hogy üljön a gép elõtt.

Nincsenek reffjeim,mert nem foglalkozok olyannal,hogy ptc és egyéb hulladékok.

Szóval miszter fergusonpapa(hattyúhalála 5 felvonásban) nem kell besértõdni,hanem csinálni kell.

És várd a könyörgést,hogy maradj ferga maradj......

<#rinya><#rinya><#lama>

fergusonpapa
na szal ennyi volt..ugynézki..huztam aludni.

holnap irja le midenki véleményét.és másik h szavaztassunk meg uj HG-át

zotja(nagyokos)-ra nem lehet ráeröltetni akkor irja le ki válalja..

sziasztok.

www.icewebhu

fergusonpapa
1 ok volt h idekerültem,kiváncsi voltam van e magyar affiliate marketing mégha nem találtam googliban..ésaztláttam h még mindig megy klikelgetés meg hasonlok...aztán 1nap gondolkoztam..gondoltam átveszem topicot..ami megtörtént és lerakom alapjait vagy segitek h kialakitsak egy közösséget akikkel lehet iylesmiröl dumálni MAGYAROKKAL és megteremtsem azokat h netes pénzkeresés igazi formáját.. ténleg komolyan gondoltam de már kezdek beleunni h nem haladunk elöre..felvetettem közöss projectett ötleteket és semmi..

és elöttem szoló nagyokos mondta hogy hobbyként néz rá..most aki hobbyként néz rá ne várjon többet havi 1 dollárnál.

www.icewebhu

fergusonpapa
nekm biztos nem,és igen te veszed át.kiteheted bannerba a refjeidet meg hasonlok.

www.icewebhu

Sehol nem írtam,hogy átveszem tõled,csak azt,hogy rakd le,mert látom szenvedsz.

És ha 1 dollárt akkor mi van? 😊 Ez csak egy hobbi számomra,ha gép elõtt ülök legalább legyen haszna pluszba.

Pihenj le mert vmi gond van a fejeddel. Üdv.

fergusonpapa
gyökér??
okés 😊

és mennyit kerestél? 1dolcsit??clicking forever..teknika??

gratula.

és tudodd leis teszem.

és átruhazáom rád.hajrá..

nekd jobban fog menni.

Aztán nézd meg a topicot elötem és utánam = refvadászok nincsenek,kulturáltabba hely.majd utánad is milesz kiváncsi leszek.

és inkább piszkálj irásom miat mint h válaszolj a lényegre..h magyar mentalitást hozzod h fikázzunk mindent..és amit nem tesznek orom elé az nem is kel.<#sniffles>

na napokban zotja az uj admin.

sziasztok.<#taps>

www.icewebhu

Újabb értelmezhetetlen írás tõled.

Kérdésekre válaszolnál inkább 😊

Nem is érdekelt a szaros leadboltos cuccod,hol lázadtam,hogy nem mûködik nekem? 😊Nem is érdekelt te gyökér.

A kitartásról meg csak annyit,hogy sokáig bírtad a "házigazda" szerepet,tedd le valóban a karszalagot,és vegyél pár igazi könyvet amibõl megtanulsz írni.

Nekem is van pár dolgom amivel keresem a pénzt nyugodj meg.

fergusonpapa
annyi nekm elég h milyen a kitartásod.

www.icewebhu

fergusonpapa
és nekd áll feljebb mert nem vagy képes semmit tenni az ügy érdekében,elképzelem h naponta megnézed forumot van e valami,van elsönek kérdezel mint kirpobálnád..és ennyi,belese keztél még semmibe én párnapja leadboltossal szorkoztam h teljes pénzt kitudjam kérni..mert ami bent maradt nem hgayom ott.simán müködödött álltalam leirt cuc még mindig..2nap alat 25 dolcsi.

és leirtam?? - le

kiporbáltad ? - nem!

és most lázadsz mert ELSöNEK probálom rávenni az embereket h NÉZÉK már meg azt a pár kiba*****t oldalt amit kitettem mert hasznos..amint belekezdtek irjátok fejleményt ide...vagy ha baj van szintén..vagy nem értetek valamit van itt több ember is aki tud segiteni..és pörögne toi és akkor örülnék legjobban ha mindeki jol keressne.

és sajna azért kel ez mert hiába irtam be legegyszerübb dolgokat se történt semmi..

www.icewebhu

és akkor te,hogy alkothatsz véleményt arról,hogy nekem milyen a mentalitásom..???

mert te se ismersz engem...

fergusonpapa
nem várom h kinyalják seggem,ismernél tudnád h utálom az olyan embereket.

www.icewebhu

nekem hol állt feljebb te gyermek? 😊

Csak te körülbelül azt várod el az emberektõl h kinyalják a segged..mert te elmondtad (H)

A többiektõl megkérdezem,kitalálta meg azt ami kiböki a szemeteket? A megoldást rakja be ide.. vagy faszbánja😊

fergusonpapa
leirtam mindent -.-'

a másik hogy sokan irnak privátban és válaszolok.ahogy itt is.de mikor kiirom h na kiböki szemeteket nézétek meg.irsz teis h mondjam el -.-'

am pl mcdursza is irt nekm h irjak már seorol dolgokat.MINDENT leirtam amit a tudásom tudott.és megköszönte érdekes..

épp az olyanok miat van elegem mint te.Magyar mentalitás fail.

inkább arról bezséljünk h a 2 forumközül egyiken ott megoldás mondtam kiszurja szemeteket nézétek meg..és irsz nekm h mondjam el.és ekd áll fejjebb?? 😊 na nemár...

www.icewebhu

Senki nem is kért rá,hogy mindent fordíts le,de amíg te beírsz olyanokat,hogy húú 200$ \ 3 nap,addig fogod kapni a kérdéseket,hogy mi hogy merre?

Alapfogalmakról is kéne egy összefoglaló,mi micsoda...irkáltok itt különféle szavakat,amit az "átlag PTC meg kattints ide" emberek nem fognak megérteni,hogy mi is az.

fergusonpapa
ide topicba hány átforditottat irtam le??hm??nem 1et azis biztos..

a sok forumbol meg 2öt adtam legjobbakat meg 1 blogot.

mindenap felkerül valami olyna könnyü belemélyülni..mindent nem irhatok át idde,de még az se merült fel h valaki talált valamit..és h belinkelje h figyi már..ezt nem értem segitenél..NINCS ilyen vagyis nem is olvassátok.(tisztelet a kivételnek)

www.icewebhu

Mindegyik külföldi fórumon fenn vagyok van több ezer topik,,akkor ez most vmi játék,hogy "bedobok vmi újat,hogy mekkora jó de nem mondom el hiszen az orrotok elõtt van (több ezer lehetõség) és utána ha megmerik kérdezni tõled,hogy mi az REvansként beírsz ide,hogy már megint nem csinálnak ezek semmit csak engem "baszogatnak" privátban.

fergusonpapa
igazad van,de akkor miért van h értik végül és kérdeznek a témáról,ha valami értelmetlen lenne szolnának és leirom figyelmesen,tudják milyen vagyok,kell regéket irok.

érdekeség h ezt is kiirtam és 6!!privátott kaptam h irjam meg mit találtam...mikor leirtam h nem mondom.keressétek.szószerint várja mindenki a sült galambot.Én akki keress is valamit folyamatossan informálodok..nem birom felfogni hogy akinek meg nincs pénze miért nem vezeti rá alélek.

netes pénzkeresés nem egyenlõ az ingyen pénzel.
ezis MUNKA,csak jóbb orabérért és te szabod az idöt mennyit szánsz..mennyit szünetelsz mikor és hogy dolgozol..ennél jobb nem lehetne.

www.icewebhu

OssianFan
Ugyan nem szoktam hozzászólni a témához, de aktív olvasója vagyok a topiknak. Minden nap felnézek többször is.

fergusonpapa! Ne sértõdj meg, abszolút nem bántásból mondom, csak a jó szándék vezérel. Azt mondtad, az a bajod, hogy a tudásod nem tudod átadni itt senkinek. Szerintem ennek egy egyszerû oka van: a helyesírásod és a fogalmazásod annyira rossz, hogy már-már érthetetlen. Lehet, hogy egyszerûbb lenne video tutorialokban elmutogatni a dolgokat, amiket meg akarsz mutatni az ittlévõknek.

Még egyszer mondom, nem sértegetni akartalak, ez csak az én véleményem.

Engem érdekel a tudásod,és használom mai nap is amit átadtál,

fergusonpapa
ugy döntötem leadom a karszalagot..

www.icewebhu

fergusonpapa
olvasstam egy uj methodot ezis ugyanugy ott van az általam adot forumokon nem tudom más h nem birta megtalálni.(vagy kereste e)...

nagyon 1xerü és hatásos.

de csak szolok h keresétek meg...kezdem feladni h itt valami ujat tudnék átadni..<#rinya>

www.icewebhu

Tudnátok pár bux oldalt vagy bármilyen oldalt ahol tudnék hírdetni 1.5$ körül bannert?

fergusonpapa
énis ezt mondom h olyan regéket irtam egyenként midenkinek h szájába tettem már a lehetöséget és igyse tudta mit cisnáljon vagy nem is akarta...

elvárják h mi csináljuk meg a melót ök kapják a pénzt (=

pofátlan népség ez a magyar.

viszonylatban mondom..hogy külfödön kis 14évesek is kicsit figyelnek és jokora zsebénzt összehoznak..nem egy story van durvábakrol is h 1 tinidzsér gyerek eltartja a családját..vaggy megkereste kocsira valót vagy saját netes céget csinált(nem elégszer mondom h amikre ti klikeltek vagy láttok uj oldalakat tulajdonosaik 80% 20év alatvan..)

de a lényeg h csak szétkel nézni külföldi forumokban,sokkal mássabba hozzálás és a légkör.

www.icewebhu

népbetegség ez 😊

LSSAHlavina
Látszik a kérdésekbõl, hogy nem olvastad el a honlapomat. Ugyanis mindre van rajta megoldás. Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért.

A számítógéped használata egy mai elvárható szintû konfiguráció mellett nem változik semmiben ahhoz képest, ahogy tegnap használtad, csak fut huszonpár program amiket nem látsz, és a háttérben számolják neked a pénzt. Nem túl sokat, de cserébe nem kell ötezer hirdetést lekattolni minden nap. Érthetõbben nem tudom leírni, biztos velem van a baj. 😊

Aki nem veszi a fáradtságot, és olvassa el a honlapomat, annak nem tudok segíteni. Nem fogom végig fogni a kezét, hogy mit hogy kell csinálni. Azért írtam le minden részletesen (ennél jobban nem lehet) a honlapomon, hogy ne kelljen külön mindenkinek elmagyarázni.

Az a tapasztalatom, hogy aki nem olvassa el, azzal igazából nem is érdemes foglalkozni, hiszen a semmibõl várja a pénzt, vagy ugyan megnézte, de nem érti amit olvas, akkor meg úgysem fog boldogulni ezzel a viszonylag egyszerû pénzkereseti móddal sem.

The future is now

de miért ne lenne zavaró?
10-20 percenként kell beírnod egy kódot és 25 x ... meg csomó helyet foglal max akkkor ha 25 öt egymás mögé teszel.. azt meg nagy nehéz ki be szedegeti mig a kódot beirod

LSSAHlavina
nekem 3 magos 4GB ramos erõmûvem van a win7 meg SSDn figyel, 20 MBITES nettel, észre sem veszem. Amúgy összesen 1 óra alatt 50Mb adatforgalmat generálnak szal semmi. 1 GB ram azért kell min. és egy 2mhz proci.

The future is now

LSSAHlavina
átlag reff nélkül ha sokat megy a géped, 1 hónap 1 bár 1 euronak meg kell lenni. x25 = havi 25 euro ami 7000 Ft havonta.

Ehhez persze még hozzá tartozik, hogy egy részét nem havonta kapod, csak késõbb, ill. pl. bárok lefagyhatnak, ha nem veszed észre nem számol, stb, stb.. olvasni, olvasni, olvasni az oldalam...

The future is now

neked mennyi jon ebbol havonta kb reffek nelkul?ja es a hatterben futo barok nem lassitjak be a gepet vagy a netet?
kossz
LSSAHlavina
Nem jó bárt választottál, nem véletlen pontoztam a bárokat. Na meg én pl. majdnem 30 bárt futtatok, nem is egész nap, nemhogy éjjel... És szépen jön belõle. Ez csak egy kiegészítõ pénzforrás. Akinek nem kell, ne használja... Ez nem munka, ez egy (27) windows folyamat a háttérben ami pénzt hoz.

The future is now

Jó, de basszus énis csináltam ezt 1 hónapig.. éjjel nappal futtattam mennyit kaptam hó végén? 0.26 Eurocentet.. ezt csak annak éri meg akinek sok reffje van és azok csinálják is

LSSAHlavina
fergusonpapa
belinkelnéd ujra?

kezdjék el páran kiváncsi vok.legalább gyüjtenek kicsit h belekezdjenek valami komolyabba 😊

www.icewebhu

LSSAHlavina
Hogy hogyan veszem ki velük a pénzt gyorsabban? A surfbarral megkeresett pontokból vagy már pénzbõl nem paypal vagy egyéb banki utalást kérek, hanem ilyen 0,5-1,5 euró értékû kódokat kérek ki, ami megjön 1 nap alatt, és teszem fel eladásra. Ha 25 bár ontja a kódokat, amiket folyamatosan eladok, akkor az eladási oldalról folyamatosan tudom kivenni a kis zsebpénzt. Erre linkeltem be a minap egy excel táblát, hogy könnyebb legyen számítgatni, hol mit éri meg venni.

The future is now

LSSAHlavina
A teljes leírása a dolognak a honlapomon van, a fõoldalról is elérhetõ, meglepõ módon a "JÁTÉKKÓDOK!" ra kell kattintani. ;-)

Röviden mikropayment rendszer, magyarul mikro fizetésre való dolog, pár eurocenttõl egy-két euróig van értéke, vagy 100 fajta ilyen játékkód van. Forgalomképesek, van több hely, ahol milliós számban forognak, még arbitrázs nyereséget is lehet köztül elérni, olyanok, mint kis tõzsdék, folyton változó árfolyammal amit a kereslet-kínálat mozgat.

Ja, hogy mire valók eredetileg? A kibocsátó oldalakon lehet õket beváltani, pl. plusz játéklehetõségre, amiken nyerni lehet, vagy VIP tagságra, tehát pénzbeli értéke van. Azért hozták létre, mert így költséghatékonyabb a kis összegû fizetés a neten.

Én meg arra használom, hogy a surfbárokból gyorsabban vegyem ki a pénzt. De néhány elvetemült reffem tényleg adja veszi is a kódokat!

The future is now

fergusonpapa
itt kérdezem biztos más is kiváncsi rá hogy mik azoka játékkódok?

www.icewebhu

LSSAHlavina
Köszi. Hát ja, nem sok pénz, de mûködik, havi ingyen kis bevétel, el lehet kezdeni valamit belõle.

The future is now

fergusonpapa
Ezt a szép leirást Lavina barátunk küldte.igy kikerül a bannerbe.

Elõte megjegyezném hogy bár nem vagyok hivve ennek,de aki nem akar saját zsebbõl befektetni ajánlom ezt,adigis amig gép elõt ül mgkeresheti 1 domainre vagy hirdetésre valót.

weboldala azért marad (leirásban ha ez nem lenne elég) mert legjobban összefoglalja ezta témakört.

Akkor a leirás..

A SURFBAR egy olyan kis program, ami reklámcsíkokat tölt le a számítógépedre. A hirdetõk ezért fizetnek, ennek egy részét osztja vissza neked a surfbart üzemeltetõ cég. A legtöbb ilyen cég francia. A surfbar futtatásával pontokat kapsz, ezeket havonta váltja át a legtöbb bár pénzre. 1000 pont = 0,06 - 0,15 eurócent.

A Surfbarok használatához nem szükséges pénzbefektetés. Sok pénzt sem igazán lehet keresni vele, kivéve, ha rengeteg reffed van. Egyénileg fõleg akkor éri meg csinálni, ha amúgy is sokat ülsz a gép elõtt. PTC-hez igen jó kiegészítõ lehetõség. Reffek nélkül havi párezer forint a realitás.

Jómagam 11 éve használok surfbarokat kisebb-nagyobb megszakításokkal, de az utóbbi években folyamatosan. Végig megvannak a kifizetési bizonylatok, több surfbartól is (jelenleg 25-öt használok), akit érdekel, elküldöm. A híresztelésekkel ellentétben teljesen biztonságosak a kis programok, nem zavarók, könnyen kezelhetõk, és ami fontos, valóban fizetnek. Van olyan módszer is, amivel 1-2 eurótól is ki lehet venni belõlük a pénzt, folyamatosan; nem kell megvárni az 5-20 eurós kifizetési minimumot.

A legjobb néhány surfbar, példaként:

Awbarre.com - PayPal és AlertPay kifizetés

Bubulle-barre.com - PayPal és Hipay kifizetés

Packbarre.com - ez csak eladható játékkódokat ad, és nem pontokat konvertál, hanem százalék növekszik, ha eléri a 100-at, akkor választhatsz játékkódot. Ez utóbbiról és az eladásról a honlapomon olvashatsz

Smartbarre.com - PayPal kifizetés

Végezetül a honlapom, amin minden infó megtalálható az összes, Magyarországra fizetõ surfbarról, regisztrációs és használati segédlettel és kifizetési bizonylatokkal:

-------------------------
www.penzgyar.info
-------------------------

Ez egyben azt is jelenti, hogy ha egy surfbar nincs a honlapomon, akkor az nem fizet. Így ellenõrizheted, hogy feleslegesen használsz-e egy surfbart, vagy nem.

Jó pénzgyûjtést kívánok!

www.icewebhu

fergusonpapa
igen??milyen információbol tudod ezt?

www.icewebhu

ugytudom,hogy a blogspoton megjelenik,de nagyon gyorsan torlik az unlockeres oldalakat..
fergusonpapa
lehet h variált. a másik meg h blogspotnak elkéne fogadnia.

aki komolyan akar neten keresni ilyen h wordpress telepités ne legyen már probléma..elsöre mint mondtam énis fogtam a fejem,de könnyebb megcsinálni mint leirni h kel..

most gondolkozunk vannaka vérpistikék a mindekilapja és ptc surfbaros vackjaikkal h 100dolcsit keresnek de full free és gagyi helyen vannak.

ezt akarjátok??

vagy FÉLÓRA rászánással egy értelmessen kinézö minöségi weboldalt csinálni.jo nem az elit de bármit csinálhatsz vele,premium sablonok tucattal sok helyen,és nem hinnénk mennyi oldal használ wordpresst és joomlát,a jo admin felülete miat.

szóval..

döntsük el mit akarunk.a neten az emberek elsöre szemükkel itélnek lehet full átverés vagy ha igéyes szép weboldalad van.

www.icewebhu

fergusonpapa
akkor a wordpress..

olvasott már valaki telepitöt??? 5 lépés kb.

1. töltsük fel a filet.
2.álitsuk be congifba az adatbázis nevét jelszavát és ser name.
3.elinditjuk telpitöt és onnantol sétagalop.
4.megeshet h telepitö nemjön be mert nem kap megfelelö engedélyeket a telepitö a táárhelyszolgátatotol.ilyenkor azvan h totalcommanerben a felsorolt fileokat(leirják kb 5db) átkel állitani jobb gomb rá hkijelöljük és file...elsö menü (atritumok modositása) és ott 666 oké..ezt minden ilenál.

atw és hasonlo magyaokraat meg ERÖSEN AJÁNLOM H FELEJTSÉTEK EL.

legjobb válastás freehostia.

miért??? mert az elöbb leirtakat amikre fgjátok fejeteket ami am elsöre nehéz..kb10perc utána rutin 1 perc.énis 3-4x ha megcisnáltam és fejböl vágom..

szal frehostia nem elég h legmegbizhatobb és leggyorsabb inygenes tárhelybiztosito a VILÁGON van elephatntnevü modul telepitöje amivel a wordpress vagy php vagy akár Joomla is 1 katintás...és magátol felrakja.
Amikor választunk nevet,jelszot stb már ott kilehet választani mit akarunk.ha elfejetük be loogolunk és ugy megcsináljuk.

nagy dolog =)

www.icewebhu

ha az alapertelmezett unlockert hasznalod akkor egybol elfogadjak az oldaladdal egyutt...csak akkor kell varni 1 napot,ha vmit varrialsz rajta...de a legtobb sz*ar ingyenes szolgaltatonal nem jelenik meg az unlocker....en is az elejen csodalkoztam,hogy a blinkwebes oldalamon miert nem jelenik meg 😄 hasznalj wp-t...
fergusonpapa
irtam valakinek egy elég jo linképitési leirást és igen van belöle sok cpaleades nem nagyon ez igaz.

h mi aza abcklink?? benne van nevében "visszalink" magyarul ha van 1 oldalad és más ajánlja akor az 1 backlink minél több van és minél erösebb oldalrol anál erösebbnek érez a google vagy más keresõ tartalmilag igy elörébb szerepelhet az oldalad bizonyoso kuclsszaakra amikr eépitetél.

pl kutya tipusok.

és mint tudjuk minnél elöbb vagyunk googleében annél több forgalmat generálhatunk mert hiába mi oldlaunk legértékesebb az emebrek nem fognak 120000oldalig elmenni h megtaláljanak minket =)

www.icewebhu

most azon gondolkodom,hogy a hostgatorra csianalok egy wp oldalt,amazon affiliattal meg googleadsenssel ...csak a forgalomgeneralas lesz a kemenydio...vagy felejtsem el inkabb?
miaz a backlink?