Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért mert tárhely nem jöt be,és azt irták h nincs is tartalom oldla nem elérhetö blabla.másodjára meg h nicns elég tartalom,de mostmár minden ok.eddig,döcögösen inult ez a honap,de már elszámolták elözö havi is meglesz.am nagy valoszinüséggel cpalead lesz mint mondtam
www.icewebhu
2X bannoltak? 😄D
Az gáz lehet kifizetésnél, sõt.
Egyik ismerõsömet bannolták, majd újra regelt össze gyûjtött 90Eurót ki akarta kérni de helyette kibaszták megint..
Azért ez nagyon komoly megmondom még nem láttam ilyet..
Privátban az oldal címét ha lehet ..
Az gáz lehet kifizetésnél, sõt.
Egyik ismerõsömet bannolták, majd újra regelt össze gyûjtött 90Eurót ki akarta kérni de helyette kibaszták megint..
Azért ez nagyon komoly megmondom még nem láttam ilyet..
Privátban az oldal címét ha lehet ..
ahj..mindig elfejtek valamit,na szal nézétek utána leszedem mert maradt 2 adat amit nem töröltem ki nem akarom h goolfe cachelje és midneki lássa.
www.icewebhu
meg nem értem miért hazudnék feleslegesen,nem toloma reflinket a pofátokba meg nincs is mit,azért se indult még be magyra project amire hálistenek sk cikiirojelentkezett mert ezt csinálom és ebben van böven pénz.
www.icewebhu
komolyan nem értem mit kel mégvergödni,cseken megjöna pénz az az 1500meg mutatom,20a után zárás az elözö honapi,azután felül vizsgálják és ugy küldik szal majdnem 1honap után kapom meg,de legalább megjön.
bár am 2 x banoltak is mert tárhely szarakodot(hostgator nagy szar váltottam is)
és ugy negedtek vissza h bezséltem supportal hálistennek van magyar.
sztem eböl leadbolt vagy cpalead lesz mert amit megkeressek nem vonja le mint adsense mert 1500bol is 1900volt...csak fleülvizsgálják átszámolják..mais 150megvolt kb erre csomoszor fisitem és kevesebb mint volt..cpaleadnél ami megvan az megvan.
remélem mostmár abba marad a kötekedés
bár am 2 x banoltak is mert tárhely szarakodot(hostgator nagy szar váltottam is)
és ugy negedtek vissza h bezséltem supportal hálistennek van magyar.
sztem eböl leadbolt vagy cpalead lesz mert amit megkeressek nem vonja le mint adsense mert 1500bol is 1900volt...csak fleülvizsgálják átszámolják..mais 150megvolt kb erre csomoszor fisitem és kevesebb mint volt..cpaleadnél ami megvan az megvan.
remélem mostmár abba marad a kötekedés
www.icewebhu
miért keene midnekinek tudnia rola énis párhete argo 2honapja tudok rola most keztem el.és miota ebben témában futok,de kel teszek képet.
www.icewebhu
Nem tudom most pl. miért kell szidni?
-Több honlapot üzemeltetek mutattam már közvetlen linkeket is az oldalaimról, tudom hogy hülyeséget beszélsz és csak cáfoltam az írásaidat hogy mekkora hülyeségek.
Mert ha ilyen könnyû lenne nem itt tartana magyarországon az internet, ezt te is tudod.
De ha úgy gondolod hogy ne válaszoljak a hozzászólásaidra jelezd most és akkor egy szót nem szólok hozzád.
-Több honlapot üzemeltetek mutattam már közvetlen linkeket is az oldalaimról, tudom hogy hülyeséget beszélsz és csak cáfoltam az írásaidat hogy mekkora hülyeségek.
Mert ha ilyen könnyû lenne nem itt tartana magyarországon az internet, ezt te is tudod.
De ha úgy gondolod hogy ne válaszoljak a hozzászólásaidra jelezd most és akkor egy szót nem szólok hozzád.
https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&hl=en_US#search.none
ezzel?
Ez nem jó.
Ez csak a keresési számra jó versenyre nem.
Legalább is nálam nem.
ezzel?
Ez nem jó.
Ez csak a keresési számra jó versenyre nem.
Legalább is nálam nem.
hasonlo témában blog postig magasabb pr-eü forumokon,egyszerü google. és alá comentelek egyedi pársoros szöveggel.
versenyt meg keywordtoolal.
versenyt meg keywordtoolal.
www.icewebhu
Ezt most komolyan gondoltad ? 😄
elsõ oldal te retek..ne huzz már fel aki életében csak 1dolcsit ha keresset azt se fizeték ki.
www.icewebhu
Jó hogy eddig folyton elsõ oldalról beszélsz hogy pár backlink és elsõ leszel -.-
Már ne haragudj meg, de az aeropostale coupons címre az elsõ oldal el :
http://www.aeropostale.com szerintem ez kurvára nem a tiéd, egy ilyen egyedi oldal felépítéséhez nem kevés pénz kell, és nem kis programozói tudás.
Akkora hülyeségeket beszélsz, hogy az már fáj.
Melyik oldalon van 19 ismétlem TIZEN KILENC CTR????????!!!!!!!!!!!
Egy klikk persze hogy nem egy centet, egy klikk 0,05-akár 2-3 euróig is terjedhet.
ezen az oldalon nem hinném hogy 10 backlink van
200-300 dolcsi napi 50-300 látogatóval?
Szerinted ha ez ennyi lenne akkor mindenki itt szarakodna ? Én is oda írhatom, csak nem keresek vele ennyit.
Azt mondod elõbb:
"elözõ honapban kb semit nem kerestem de köv kifizetést már várom,veszek egy laptopot 😊"
elõzõ hónapban 1500 eurót "kerestél" ha minden igaz...
Egy MAI NAPI, vagy tegnapi adsense képet mutatnál mert már igen kíváncsi lettem.
http://www.aeropostale.com szerintem ez kurvára nem a tiéd, egy ilyen egyedi oldal felépítéséhez nem kevés pénz kell, és nem kis programozói tudás.
Akkora hülyeségeket beszélsz, hogy az már fáj.
Melyik oldalon van 19 ismétlem TIZEN KILENC CTR????????!!!!!!!!!!!
Egy klikk persze hogy nem egy centet, egy klikk 0,05-akár 2-3 euróig is terjedhet.
ezen az oldalon nem hinném hogy 10 backlink van
200-300 dolcsi napi 50-300 látogatóval?
Szerinted ha ez ennyi lenne akkor mindenki itt szarakodna ? Én is oda írhatom, csak nem keresek vele ennyit.
Azt mondod elõbb:
"elözõ honapban kb semit nem kerestem de köv kifizetést már várom,veszek egy laptopot 😊"
elõzõ hónapban 1500 eurót "kerestél" ha minden igaz...
Egy MAI NAPI, vagy tegnapi adsense képet mutatnál mert már igen kíváncsi lettem.
uristen de buták vagytok jelenleg 19% ctr-em van tudjátok miaz? 😄 minden 5.mebr rklámra katint.
egy klik nem 1 centet jelent.füg a témátol és a releváns tartalomtol amit kinálsz.
milyen témákra épitek kuponok ha ennyire érdekel titeket pl Aeropostale Coupons ird be...nézd havi keresést és elsö oldalon megtalálod az oldalam 😉 10 backlinkel. a tartalmat én irtam ami 500 szó min kel googlenek akörül van.
nagy dolog.és nagy kamuszag uristen 😄
meg mien több tizmilio látogato,huzatok már ell flippa.com-ra irjátok be adsnene..napi 50-300látogatoval kerensek havi 200-300dolcsit.komolyan..
ez magyarország.biztatlak titeket és akkor még hazudok -.-'
ki mennyit keresett már neten?? kiváncsivagyok...de kb 10dolcsi alatt 1év alatt.ésakkor legyünk okosak mi? én egésznap nzzem forumokoat,most flippát bámultam párjonapja elkeztem agyalni,és rájöttem h kismlio cégvan ami kuponra keresnek nézelödtem rátaláltam,több száz potenciális kuclszsovan ebbena témakörben,flippán ugyanigy látjátok majd,és ugyanigy még hasonlo kucslszavakban amin kicsi a verseny -.-'
és ahoz képest h kicsi a verseny kb 4nap alatt elsö oldalon voltam majdnem minden kulszora,kivéve kfc.ahol most is 5.helyen ülük de nagy is averseny
egy klik nem 1 centet jelent.füg a témátol és a releváns tartalomtol amit kinálsz.
milyen témákra épitek kuponok ha ennyire érdekel titeket pl Aeropostale Coupons ird be...nézd havi keresést és elsö oldalon megtalálod az oldalam 😉 10 backlinkel. a tartalmat én irtam ami 500 szó min kel googlenek akörül van.
nagy dolog.és nagy kamuszag uristen 😄
meg mien több tizmilio látogato,huzatok már ell flippa.com-ra irjátok be adsnene..napi 50-300látogatoval kerensek havi 200-300dolcsit.komolyan..
ez magyarország.biztatlak titeket és akkor még hazudok -.-'
ki mennyit keresett már neten?? kiváncsivagyok...de kb 10dolcsi alatt 1év alatt.ésakkor legyünk okosak mi? én egésznap nzzem forumokoat,most flippát bámultam párjonapja elkeztem agyalni,és rájöttem h kismlio cégvan ami kuponra keresnek nézelödtem rátaláltam,több száz potenciális kuclszsovan ebbena témakörben,flippán ugyanigy látjátok majd,és ugyanigy még hasonlo kucslszavakban amin kicsi a verseny -.-'
és ahoz képest h kicsi a verseny kb 4nap alatt elsö oldalon voltam majdnem minden kulszora,kivéve kfc.ahol most is 5.helyen ülük de nagy is averseny
www.icewebhu
Nekem is kb. ugyan ez a véleményem.. most nem fejtem ki miért de olyanokat beszélsz ferguson.. mi az hogy pár perc összelopkodsz tartalmat meg pár backlink és már dõl a lé?
1. : összelopkodod a tartalmat nem sokáig leszel te a google-ben regisztrálva.
2. Nem fogsz te elõre kerülni pár backlinkel illetve lehet, de ezeken a kulcsszavakon nem fogsz olyan sok pénzt keresni.
3.Mutasd már az oldalaidat amiket így csináltad kérlek, (persze csak ha szabad) mert nekem igen gyanúsan hangzik hogy ennyit keresnél ilyen oldalakkal..
300.000 Ezret hogy keress iszonyat mennyiségû látogatónak kell lenni, kb. több tízmillió oldalmegjelenés ami ilyen kis szar témákban nehezen jön össze.. ezért csodálkozok a képeden..
1. : összelopkodod a tartalmat nem sokáig leszel te a google-ben regisztrálva.
2. Nem fogsz te elõre kerülni pár backlinkel illetve lehet, de ezeken a kulcsszavakon nem fogsz olyan sok pénzt keresni.
3.Mutasd már az oldalaidat amiket így csináltad kérlek, (persze csak ha szabad) mert nekem igen gyanúsan hangzik hogy ennyit keresnél ilyen oldalakkal..
300.000 Ezret hogy keress iszonyat mennyiségû látogatónak kell lenni, kb. több tízmillió oldalmegjelenés ami ilyen kis szar témákban nehezen jön össze.. ezért csodálkozok a képeden..
Nem olyan egyszerû ez. Ha az lenne mindenki ezt csinálná.. de inkább nem kezdek egy újabb vitába.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
nem a keresés szám a lényeg hanem a verseny.
Ha 10e keresésnél magas verseny van akkor az életbe nem kerülsz be elõre.
keyword már egy éve mindenhova alacsony versenyt ír ki.
Ha 10e keresésnél magas verseny van akkor az életbe nem kerülsz be elõre.
keyword már egy éve mindenhova alacsony versenyt ír ki.
neked 1530 euro kb. semmi?ja jolvan akkor....amugy miert augusztus elseji kepet raktal???szal ha jol ertelmezem naponta csinalsz 1-2 backlinket es osszelopsz vmi cikkeket az oldaladra oszt mar 1 honap utan dolnek naponta a 100 eurok??csak en erzem,hogy kamuszag van a levegoben....? tegyel mar 1 mai kepet pfff...
elözõ honapban kb semit nem kerestem de köv kifizetést már várom,veszek egy laptopot 😊
www.icewebhu
ami lemaradt tegnap,sajna ma már csak 33van eddig remélem 50 fölé kuszik.de sztem nem fog most lefele menni az egész.

www.icewebhu
ezt mire alapozod? igen csak megbizható adatokat ir.
HAvi 10e keresés nél mondjuk az napi 300,de elsö helyen vagy ekörül megis kapod.ha csak elsö oldalon akkor 50-150 körül.
pár téma és kész. és bejutni kb annyi h 10-15 baclink (napi 1-2) egyedi szöveg.
az adatok eddig nekm elég höeh voltak 90% os.szóval ha valamiröl 10e ir akkor lehet h csak 8e vagy 12e..
HAvi 10e keresés nél mondjuk az napi 300,de elsö helyen vagy ekörül megis kapod.ha csak elsö oldalon akkor 50-150 körül.
pár téma és kész. és bejutni kb annyi h 10-15 baclink (napi 1-2) egyedi szöveg.
az adatok eddig nekm elég höeh voltak 90% os.szóval ha valamiröl 10e ir akkor lehet h csak 8e vagy 12e..
www.icewebhu
"kis versenyü altémákat választottam igy havi 10-20e keresés van rájuk"
Na ezt hol nézed meg mert a keyword tools egy ideje rossz adatokat ír ki.
Na ezt hol nézed meg mert a keyword tools egy ideje rossz adatokat ír ki.
gyerekek..imádom az adsensét.kicsit szigoru de ennél jobb nincs.
weboldalt felhuzni és jön a pénz,én épitem én csinálom.
ha bant is kapnék van 10 alternativa átmek oda,emelet kitettem offert is reklámként és abból is jön a pénz.
nem kel sok látogató,füg a témától is de 10-25% cpmet elérni nem nehéz.
jelenleg nekm 22% van napi 20-30látogatóval kezdtem,sose értettem h eböl pénz jöhet sok oldalt eddig vakon néztem ezekszerint. de napi 1-2 euro ami igencsakjó sztem mert kb nem csináltma oldalal még semmit.
Linképitést elkeztem inkább lassan biztossan mint gyorsan siker rövid ideig.
nem egy témára épitek igy xy.com mondjuk az oldalam és akkor ha kutya szóra épitek akkor xy.com/kutya és ezt épitem,napi 1-2 backlink.az oldalon egyedi szöveg(ha nem mondtam volna angol oldal) szöveget öszselopkodtam és szekszetgetem h egyedi legyen.
kis versenyü altémákat választottam igy havi 10-20e keresés van rájuk,de van amire csak 5e és kb 1hét alatt elsö oldalon van,persze komolyabb kulcsszavaknál további melo kell,de kiváncsi voltam emnynire jön be.
jelenleg 9 altémám van elsö héten 50látogató 1honap után már 800-1200 és most 3000 látogató és ma 90euronál járok és még ugynézki fog feljebb menni 😊
tanulság?? weboldalt üzemelni jó. Ötlet kel?? flippa.com nézelödjetek kell szürkjetek adsense kereséssel.és nézétek azok az oldalak mennyit hoznak mien látogatokkal stb.
nagyon sok iylen 200-300nézö weboldla van ami havi 20.000ftot hoz,csuán adsenéböl.
kerestek valamit beirjátok googlebe h keyword tool és ott kixelitek h magyar -magyar,szal h kuclsszokeresés mindehova ne csak itt keressen.
és néztek kucslszókat,lehet full oldal lemásolása is ha tudtok jobbat csinálni.(énis innen loptam és kerestem kevésbé kihasznált témákat)
mondom elég havi 10e látogató de ha több témát összefoglalna pl állateledel és adsz kutya macsak astb..akor kevesebb is és verseny kicsi legyen 😊
mutatod majd asnsennsét is nézek egy filmet 😄
bocs az összevisszaságért.Szóval még1x.Flippa-nézelödsz-okulsz-utánanézel és csinálod.
weboldalt felhuzni és jön a pénz,én épitem én csinálom.
ha bant is kapnék van 10 alternativa átmek oda,emelet kitettem offert is reklámként és abból is jön a pénz.
nem kel sok látogató,füg a témától is de 10-25% cpmet elérni nem nehéz.
jelenleg nekm 22% van napi 20-30látogatóval kezdtem,sose értettem h eböl pénz jöhet sok oldalt eddig vakon néztem ezekszerint. de napi 1-2 euro ami igencsakjó sztem mert kb nem csináltma oldalal még semmit.
Linképitést elkeztem inkább lassan biztossan mint gyorsan siker rövid ideig.
nem egy témára épitek igy xy.com mondjuk az oldalam és akkor ha kutya szóra épitek akkor xy.com/kutya és ezt épitem,napi 1-2 backlink.az oldalon egyedi szöveg(ha nem mondtam volna angol oldal) szöveget öszselopkodtam és szekszetgetem h egyedi legyen.
kis versenyü altémákat választottam igy havi 10-20e keresés van rájuk,de van amire csak 5e és kb 1hét alatt elsö oldalon van,persze komolyabb kulcsszavaknál további melo kell,de kiváncsi voltam emnynire jön be.
jelenleg 9 altémám van elsö héten 50látogató 1honap után már 800-1200 és most 3000 látogató és ma 90euronál járok és még ugynézki fog feljebb menni 😊
tanulság?? weboldalt üzemelni jó. Ötlet kel?? flippa.com nézelödjetek kell szürkjetek adsense kereséssel.és nézétek azok az oldalak mennyit hoznak mien látogatokkal stb.
nagyon sok iylen 200-300nézö weboldla van ami havi 20.000ftot hoz,csuán adsenéböl.
kerestek valamit beirjátok googlebe h keyword tool és ott kixelitek h magyar -magyar,szal h kuclsszokeresés mindehova ne csak itt keressen.
és néztek kucslszókat,lehet full oldal lemásolása is ha tudtok jobbat csinálni.(énis innen loptam és kerestem kevésbé kihasznált témákat)
mondom elég havi 10e látogató de ha több témát összefoglalna pl állateledel és adsz kutya macsak astb..akor kevesebb is és verseny kicsi legyen 😊
mutatod majd asnsennsét is nézek egy filmet 😄
bocs az összevisszaságért.Szóval még1x.Flippa-nézelödsz-okulsz-utánanézel és csinálod.
www.icewebhu
Aki szeretne twitter accot venni megmondja hány követõvel és mennyiért érné meg neki az írjon egy pmet.
abban igazad van, hogy az is pénz amit neten keresek meg, de úgy értettem, ha van pár $ paypal v más számlámon ami nem melózással lett meg, akkor abból nyugodtabban költök, nem abból veszek el ami épp rezsire v másra kellene 😊
elég sok bux oldal indult a hetekben, ha nem csaló ahol regeltem, akkor eddig nagyon megéri, mert 20-25 $ naponta jön, 86 ref dolgozik nekem, 170 kattintás után fizet ki, nekem 90 van eddig, kifizetésekrõl vannak már fenn képek is, de azt lehet hamisítani, ha fizet, akkor viszont nagyon jó kis oldal lesz amíg mûködik
elég sok bux oldal indult a hetekben, ha nem csaló ahol regeltem, akkor eddig nagyon megéri, mert 20-25 $ naponta jön, 86 ref dolgozik nekem, 170 kattintás után fizet ki, nekem 90 van eddig, kifizetésekrõl vannak már fenn képek is, de azt lehet hamisítani, ha fizet, akkor viszont nagyon jó kis oldal lesz amíg mûködik
Ez érdekes kérdés, hogy rendes keresetbõl próbálkozzunk-e vagy netesbõl.
Egy idõben én is úgy voltam vele, hogy netesbõl, mert úgy fogtam fel, hogy akkor nem veszítek semmit.
De igazából , pénz-pénz. 10 dollárért szenvedtem 1 hétig a netes szarságokkal, és késõbb rájöttem, hogy idõt takarítottam volna meg, ha simán befizetem.
A konklúzió az, hogy csak akkor foglalkozz egy pénzkeresési lehetõséggel, ha egyébként is megéri. Egyébként nincs értelme.
Most így visszagondolva rohadtul nem érte meg 1 hétig szívni mindössze 2e Ft-ért.
Az a pénz ugyanannyit ér akár neten kerested akár nem, innentõl kezdve nem kérdés, hogy mindig azzal kell foglalkozni ami jobban megéri, attól függetlenül, hogy netes vagy sem.
Egy idõben én is úgy voltam vele, hogy netesbõl, mert úgy fogtam fel, hogy akkor nem veszítek semmit.
De igazából , pénz-pénz. 10 dollárért szenvedtem 1 hétig a netes szarságokkal, és késõbb rájöttem, hogy idõt takarítottam volna meg, ha simán befizetem.
A konklúzió az, hogy csak akkor foglalkozz egy pénzkeresési lehetõséggel, ha egyébként is megéri. Egyébként nincs értelme.
Most így visszagondolva rohadtul nem érte meg 1 hétig szívni mindössze 2e Ft-ért.
Az a pénz ugyanannyit ér akár neten kerested akár nem, innentõl kezdve nem kérdés, hogy mindig azzal kell foglalkozni ami jobban megéri, attól függetlenül, hogy netes vagy sem.
szerintem igen, és az a jó benne hogy már 2dolcsitól ki lehet kérni. mondom én csak egyet tettem ki hogy azért ne spameljem tele twitterem 0.02/kattért fizetett amit választottam, 11katt és máris 0.22dolcsi, és van még vagy 20- 25 hírdetés. az a jó benne hogy itt facebookra is tehetsz ki, tumblr-re, és még youtubera is, bár azt nemtudom hogy teszi ki, ha jól értelmeztem ott feltöltesz egy videót és elé teszi a hírdetést. ott asszem 1000 usa nézõ után 3.5dolcsit ad. errõl eszembeis jutott kis csalás h youtube nézõ scriptel majd feltolom, de ahogy hozzáadom mylikeshoz a youtube accot egybõl eltûnnek a videós hírdetések.O.o
igen, de mindenképp teszteld vmivel elõtte, nehogy gond legyen a végén!
mylikes.com akkor szted jó lehetõség heti pár $ beszerzésére, mert nem feltétlen a rendes keresetembõl akarok próbálkozni a netes dolgokkal 😊
mylikes.com akkor szted jó lehetõség heti pár $ beszerzésére, mert nem feltétlen a rendes keresetembõl akarok próbálkozni a netes dolgokkal 😊
leteszteltem egy másikkal is 71 ismerõs volt, de már 72 ember kedveli 😊
csak egy friss profillal teszteltem, de 1 perc és megnézem élesben is 😊
jah látom más a link mint a sima oldal létrehozás.😊 lehet tesztelnem kéne nekemis.
Aki az ismerõsöd volt az átment likeba?
Aki az ismerõsöd volt az átment likeba?
te milyen átalakításra gondolsz pontosan? most teszteltem le egy profilommal és oldallá alakították azonnal 😊
valaki nemtud egy oldalt ahol van egy script ami leiratkozik twitter összes feliratkozásáról? volt erre egy mûködõ oldal de már nincs unfollow lehetõség.:/ és nem találok másikat ami menne.
szerintem fizet, pont tegnap léptem fel rá újból mert ugye sponsoredtweets egy kalapbarna, kitettem egy postot róla 0.22gyûlt össze bár lehetséges több kattintás volt mert ahova kipostoltam 1200követõ van ami nem ilyen összeszedett kényszerített feliratkozók vannak hanem teljesen önszántukból iratkoztak fel. persze mylikes a "Total Real Followers"-nél 203-at ír amit nemis értek egyátalán mi szerint gondolják úgy hogy igaziak vagy sem. természetesen mind igazi mint mondtam.
egyébként köszi a linket de ez csak az acchoz való fanpage létrehozása, engem az átalakítás érdekel.
egyébként köszi a linket de ez csak az acchoz való fanpage létrehozása, engem az átalakítás érdekel.
mylikes.com vki próbálta már? egyáltalán fizetnek is, mert olvastam, hogy csalnak a klikkelések számával....
https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate
Érdekelne hogyan tudom átalakítani facebook acc oldalt fanpage-é mert nem akarok potyára jelölgetni.😊
amióta kicsit megújult twiends jobb, igaz mostmár csak twitter követõt lehet szerezni de pl nem baszakszik és elfogadta a sima kb 1hónapos accomat. elég sokan lépnek le követõktõl meg mostmár csak ilyen 1pontosokat lehet szerezni de leglalább müxik.
Ezt én sem hiszem, de legaláb van egy cél és látszik, hogy komoly üzletrõl van szó. Rengetegen csatlakoznak, ennyi követõvel el lehet érni egy komoly szintet.
ezen a tweers oldalon mi a teendõ?
A microsoftnak sem sikerûlt a bing-el a google-t a trónról letaszítani,ennek miért sikerûlne?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az iNetGlobal hivatalosan bejelentette Las Vegas-i konferenciáján az Acesse keresõjének indulását.
www.acesse.com
Angolul a hír bõvebben, ha valakit érdekel:
http://www.inetglobal.com/blog/
www.acesse.com
Angolul a hír bõvebben, ha valakit érdekel:
http://www.inetglobal.com/blog/
http://tweers.com/
elvileg jobb mint a twiends probájátok ki.
nem melesleg elkeztem adsense karierem napi 40 euro eddig 😊
elvileg jobb mint a twiends probájátok ki.
nem melesleg elkeztem adsense karierem napi 40 euro eddig 😊
www.icewebhu
mennyire szar ez a sponsoredtweets régen szétpostolta twitter oldalam ezekkel a szar hírdetéseivel, összegyûlt 6dollár, 50dolcsi a kikérés de azóta több hónapja EGY HÍRDETÉST SEM ADOTT...
Elado egy frissenstartolt lajkotneki.com domain és a velejáró oldal. Hosting befizetve 3 hónapra.Mint utólag kiderült, az adminszerepeket felvállaló illetõnek nincs rá elég ideje. nekem meg fõleg. Akit érdekel irjon privibe.