Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem egy surfbar progit(20dollars2surf). És nem értem, hogy miért is kapok pontokat az oldalon. Azért, hogy futtatom ezt a progit a gépemen?
Amugy ha ilyen megy egy hónapba kb mennyi lesz meg nekem ebbõl? 2-3 ezer ft? 😄
a fórumot és nézegesd majd, vannak magyarok és rengeteg infót megtudhatsz onnan is 😊
Nem találom a menüben sajnos.. :/
Ezt leskelödöm nem tudom jó helyen vagyok e ! 😊
aszkrisz A hirdetések Kattintson csomag megvásárlása
Válasszon egy kattintással csomag:
Típus: ?
Kattintás: ?
5 $
Per Click: $ 0,00200
Válassza ki a fizetési módot:
A választ köszi elöre is! 😊
Meg ha veszek ilyen rangokat akkor több hírdetést kapok egy nap?
Hiba: kombinációja felhasználónév / jelszó (ek) nem található.
De a PayPal számlám az magyar emailcímen van az problémát jelent a továbbiakban?
A helyzet az hogy regeltem az oldalra, de be sem enged semmit nem fogad el! 😞 Amikor jelszó emlékeztetöt kérem meg is jön a tonlines emailemre..
Jön az elail címemre egy hosszu jelszó például: DFSDCCDSF5sd87DFDF
Ilyen karakter és azzal meg nem enged be közbe meg van a felhasználó nevem közbe elméletileg a jelszavam is.. De nem jó törölni sem tudom magam.. 😞
Hogy ujra regisztráûljak.. Elképzelhetõ hogy a t-onlines email cím a hiba meg hogy a PayPal is azon van?
köszi a segítségeket 😊
Ez a szöveg van...
P bérbe adja meg e-mail címét, hogy regisztrációs:
Gyõzõdjön meg róla, EMAIL-SZOLGÁLTATÓ ELFOGADJA MI maileket.
YAHOO
HOTMAIL
Mail.ru
126.COM
Valamint néhány további
BLOCK MI maileket.
Nyomatékosan tanácsoljuk, hogy használja a felhasználóbarát e-mail szolgáltató! http://gmail.com (ajánlott)
Ha nem kap egy e-mailt egy visszaigazoló linkre 10 percen belül, akkor valószínûleg soha nem kap mailt küldeni általunk, és providor blokkok velünk, az biztos!
Nem csatlakoznak HA NEM ért angolul
Mi nem választ úgynevezett igazolási kérelmek (SOHA) feliratkozás elõtt van egy általános szabály STAY becsületes!
olvassa el az FELTÉTELEK csatlakozása elõtt a regisztráció után elfogadja a feltételeket és mi fogja követni ezeket a kifejezéseket!
Van ott egy mezõ valamit be kellene írni de nem enged tovább lépni semmire! 😄
És te melyiket ajánlod jobban amivel többet tudok meg keresni a 3 om oldal közül? 😊
neobux.com ?
no-minimum.com ?
köszi a helpet elöre is! Amugy a Neobux ra most regeltem csak épp be engedni nem akar folyamatosan azt írja ki hogy a jelszó nem jó ! 😊
köszi elöre is a helpet még egyszer! 😊
Átolvastam a fórum nagy részét,de a youtubeos módszerrõl nem sok mindent találtam.Csinálja valaki közületek?Ha igen ,írhatna részletesebben róla.Pl.:adsense fiók kell hozzá vagy partnernek kell jelentkezni?Milyen nézettség kell,hogy elfogadják a jelentkezést,stb.Ha nem csináljátok,akkor miért nem?Nem éri meg vagy miért?
neobux tökéletes indulásnak, de a bérelt refek keresik neked a pénzt, egyedül nem jutsz elõre vele csak hónapokkal késõbb, golden tagságot érdemes venni náluk, mert akkor elég szépen kapsz a béreltek után 😊 1 év golden tagság ára 90$, 1000 bérelt ref pedig 1.7-es átlaggal havi 253.50$-t keres neked 😊
Tehát csak ez a két oldal van?
Akkor amibe én vágtam bele az egy nagy csalás azt mondjátok?
Az az nem fogom meg kapni az 50 dolláromat? 😞(
És ez a két oldal amit írtál mennyit fizete mondjuk havi színten mennyit lehet vele csinálni?
Köszi elöre is a választ! 😊
neobux.com, no-minimum.com amik fizetnek is, de befektetés nélkül nem sokat érnek sajna, ellenben nem csalók és ez a lényeges különbség!
de a uinvest nagy hátránya, hogy rengeteg pénz kell a vásárláshoz, az új oldalon viszont nincs ilyen gond, mert 5 és 20$ közötti áron megvásárolhatók a részvények 😄
heti kifizetéssel dolgoznak és épp ezért csalás esetén alertpay és paypal számlával rendelkezõknek ott a lehetõség a pénzük visszakérésére!
akit érdekel privátban megkeres és megbeszéljük a többit!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
megyek leadbotl vagy cpalead majd irom h sikerült.
www.icewebhu
The future is now
Nyelvvizsga szerintem annak a lényeg aki továbbtanul. Ha kimész nem hiszem hogy kérik, mivel már alap meló elõtti elbeszélgetés angolul történik. Bár ettõl függetlenül kérhetik.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
spanyol könyvbõl perfektre, francia írott könyvbõl kezdõre.
Ez utóbbi kettõ tapasztalata alapján mondom, csak 1 könyvsorozat van amibõl meg lehet könnyen tanulni nyelvet: az a címe, hogy Tanuljunk könnyen gyorsan ______ (pl. spanyolul) Állami gimnáziumi könyvsorozat volt anno, neten lehet venni párszázér'
The future is now
utána nyaralások alklmábol érdekelt meg jobban az angol h miylen jovolt hazsnálni sokat tanultam ott,fontos rájönni az észjárásra stb máshogyan hazsnálják a szavakat stb.
azota meg sokk ebook pl volt egy 1000leggyakoribb angol szó asszem,na azt felosztod 2-3honap meg nyaltant átnézed lezs szokincsed és bár suta leszel érteni fogod.
utána csiszolodik az.
nekm most sincs nyelv vizsgám de megfogom csinálni mert elég jó szinten megy sztem.
szóval hogyan?hát othon,gyakorlásra ott a forumok és a játékban valo magyarázás szidás 😄 (néha elég szépen leosztoma másikat egy játékban)
lényeg h ne csak magold használd is,olvass irkálj stb.
www.icewebhu
ha meg bannolnak átmek cpaleadre
www.icewebhu
Amit ezzel mondani akarok, ha valaki jól tud angolul, és elég idõt szán rá, kismillió dolgot lehet mûvelni a neten, ami hoz egy kevéske pénzt. Ha sok ilyet beindít az ember, akkor talán lehet generálni már havi szép fix summát, a sok kicsibõl, ami passzív. De ehhez azért tényleg sok óra munka kell.
The future is now
Adsens forum is létezik, ott eléggé kivesézték, és volt jó pár tag akit 11% és a fölötti ctr-rel kivágtak indoklás nélkül.
odacsapnak,elmondtam teljessen és itt félig egy olyan dolgot ami kurva egyszerü,és az ilyeneket árulják warriorforumon is,tuti árulta már valaki mert sok ilyen oldal van.De még megéri,h meddig kitduja? addig is jó nekm.és am elözö havimhozképest mostani ha google nem baszakszik meredeken jobb lesz.
A másik h most 8% elfogadot ctr ,meg hasonlok nem tudom honnan szeded.jelenleg 17%van de volt 25 körül is.
mint mondtam ha iylen oldalad van nem csak sima hirpotrál külömbsége h a tartalmat olvassák és néha od anéznek ahirdetésre,de mint itt h kuponra vadásznak és kuponos hirdetés kerül ki,jobban rámegy.hiszen azt keressi.
ez ugyanaz mikor valaki kis versenyre kis keresére amazonos oldalt épit,és tudja h aki ugy keres rá h buy xy akkor vásárolni fog.nem azért keres rá mert unatkozik.és nem kel 200000000000 oldal letöltés elég napi 100-300.
függ atartalomtol is mint mondtam,mert ha valaki cikkeket ir ,hirekröl stb akkor nem lesz iyen ctr-e a mesében sem
www.icewebhu
MÁS: Bakker, 1550 USD/uncia áron vásárolgattam a befektetési aranyat, most meg már 1900-at nyaldossa alulról. De még veszem azért is. 2500 a célár középtávon.
Elég nagy a spreadje a fizikai aranynak (eladási és visszavételi ár közötti különbség hivatalos boltban), de már most nyereséggel tudnám eladni a készletet, még hivatalos visszavételnél is, hát még ha a piacra dobnám ki.
A Surfbaros honlapomon tehát a pár hónapja adott tippem bejött erre vonatkozóan.
The future is now
2010 ben volt olyan kulcsszó amire 80$-t fizettek ki 1 látogatóért, ez hivatalos google lista, szóval nem fake. Erre a kulcsszóra rákeresve az elsõ oldal elsõ helyén lévõ oldalnak kb 80 millió, igen jól olvastad 80 MILLIÓ backlinkje volt/van.
Több oldalamon van kint adsense reklám. Júniusban 43k látogatóm volt az egyik oldalamon, vásárolt látogató de kb semmit sem jelent mert amazonon kb ~1000$ forgalmat generáltak, ami után jár 8%, (80$), emellett adsensnél volt 120 000 oldalmegjelenésem, ebbõl 13 kattintás ami 6,17 eurót jelent.
Szóval nekem ne mesélje be senki hogy 50 látogatóval megkeresi a 200$-t.
Flippa - ha annyira szereted nézegetni, akkor azt is tudod, hogy olyan oldalt is adnak el, ahol direkt adsense kattintást lehet venni, 5$/4 nap napi 2-4eurót hoz, az eladó szerint + kulcsszó is beleszámít. E mellé oda van írva hogy nem fogad el sem reklamációt se nem vásárolja vissza.
Manapság már mindent meg lehet hamisítani, lemásolnak egy személyit/útlevelet akkor egy kis szar google vagy analytics statisztika nem okoz gondot. A lényeg hogy megvegye valaki jó pénzért, hogy keres e kicsit se érdekli az eladót. Úgyse tudod ellenõrizni, akár photoshoppal is összedobhatta 200$os adsense keresetérõl a képet. Ezt csak akkor fogod látni amikor megveszed beüzemeled, és látod hogy lóf@szt se ér.
Igen, lehet keresni az adsensel. Nézd meg a wf részlegét, ott vannak megbízható tagok, akik garanciával, kipróbálási lehetõséggel, visszavásárlással is felvállalják az oldal készítését igaz nem 2$-ért adnak egy napi 2-3$-t hozó autoblogot, hanem 300-600$-ért.
Szóval ez nem úgy megy hogy összekaparok valami fos összevágott szöveget, felteszem és dõl a lé. Vagy lehet hogy megy egy darabig, ha nagyon magas lesz a ctr-ed kivágnak mint macskát szarni. Az elfogadott, nem befolyásolt ctr tudtommal 8% körül van, az ilyen 18-20+%-osak meg elég szembetûnõek.
Viszont az nekem is furcsa hogy beteszel egy képet, majd a következõ hozzászólás
"elözõ honapban kb semit nem kerestem" - ahhoz képest 1500 euró van a lasth monthnál - ami az én angolommal az jelenti hogy a múlt hónap.
Bár megmondom õszintén kicsit sem érdekel hogy igaz e vagy sem. Én az elmúlt 3 hónapban sok mindent kipróbáltam, amirõl állították hogy ez a világ legjobb és legegyszerûbb módja hogy pénzhez juss - szóhasználatukkal élve " noob friendly". Egy se úgy mûködött ahogy annak kellett volna.
A cikkedbõl kiindulva csináltam egy ilyen apafia, viccek, vicces képes blogot. 1000 magyar ismerõsöm van a facebookon, kb 3-4 napja postoltam ki 3 új képet. 1 ismétlem 1 reakció sem érkezett rá, nem az hogy tovább ajánlja, vagy hogy elküldene a picsába mert ki mertem tenni megint, vagy hogy lemásoltam.
h miért agustus elejit tettem? rohadt egyszerü mert hirtelen kerestem annyit aztán tárhely beszart és 1éhétig alig volt valami ,helyezési gondok votlk utána de most megint régi(tanulságos h jó tárhelynél legyünk)
és rohadtul nem kamuké volt az sem 😊
elhiszed vagy nem leszarom igazából,nincs okom miért hazudni hiszen nem tolomapofádba a reflinket ahogy másnak se mert nincs,csak probálok rámutatnia lényegre h amig te is várod a sült galambot a szádba én addig már vagy 5 féle modszerrel kerestem pénzt.
Az h én irom a cikket azért van mert van egykis angolom,de sokan iráttok h nem ezért ajánlottam h másoljátok össze.hietelen hogy ilyenekbe lehet belekötni.
Én nem egyszer leirtam itt modszert,lájk oldalast is.és meglepödve láttam h egy itenni forumozó megporbálta és bejöt neki.Elég szép sumákat keres vele.
Valaki elkezdet weboldalakat venni kisebb sikerekkel de csinálja probálkozik.
nekd meg a nevedböl kéne lennie a logikának h keress tanulj csináld.Ehelyet kb 10x gyanusitottál már meg és,fityinget nem kerestél még..
Én h itt vagyok nem kapok pénzt,töbször leléptem volna,épp miatad kb,,meg pár haosnló beszolás miat,de akkor is tudod mit mondok ?élvezem,ennyi.Jóü érzés mikor leirok valamit,és most láttok már pozivit visszajelzéseket h csinálják,nekm ennyi elég.Nem vagyok tökéletes,egy arogáns lenézö pöcs vagyook ami igaz 😊 fellengzö nem igazán mint montad,de az biztos h imádok segiteni az élet minden területén igy viselkedem és tudom h nem szivlelsz de szinte csak én jártatom itt a számat szóval ha ennyire nem testzik amit itt látsz menj el 😊 egyszerü.
www.icewebhu
moneybooker, paypal vagy alerpay számlán kérem a pénzt cserébe.
elõre kérem a pénzt!
remek reklám feület, rengeteg ember láthatja!
www.icewebhu
Csak nem tudom hogy a picsába, mikor mások éveket szenvednek hogy egy ilyen oldalt csináljanak ami ennyit termel