15995
-
Savmacska #14506 FACEPLAM -
Carmageddon #14505 igen de azoknál lehet is látni hogyha kamu valami, a bizonyíték ott van csak észre kellene venni. -
#14504 Látod Gabi te ott vagy legalul és ott is maradsz örökre.
-
#14503 De ahogy nézem te 2 havonta másik szart védesz itt már évek óta hasonló szar dumával. Tényleg ilyen hülye vagy? Na ki az üzemeltetője, életedben nem láttad, csak látsz valami vásárolt üzleties fotót valakiről és oda van írva, hogy Dr. Jack pénzügyi és matematikai professzor, meg esetleg van valami kamu skype-od róla. Pont az ilyen hiszékeny hülyéknek való az ilyen oldalak, legalább ők is megélnek valamiből és pörög a gazdaság, valakinek kel lennie a piramis alján is.;) -
Carmageddon #14502 És ezt honnan tudod te nagyon nagy észkombány?????
Ha olyan kurva okosnak érzed magad akkor semmit se lehet elkezdeni.
Nem is ismered az üzemeltetőjét azt se tudod ki az csak kitalálsz minden faszságot azt benyögöd úristen bazmeg.
Benyögni én is tudok olyanról amit életembe nem láttam még nagy ész nem kell hozzá. -
#14501 De mi a faszomat olvassak? Azt, hogy a készítők mit írnak ki a honlapra? Mit vártál? Azt írják, hogy ez egy kibaszott mlm/pilóta játék páran talán kapni fognak valami pénzt de a többieket lehúzzuk mint a szar? -
Carmageddon #14500 Ha ez neked hype akkor tévedsz meg se nézitek olvassátok el mi is ez aztán kritizálj.
Az angol az tényleg nem megy -
#14499 Csak téged kritizálunk a hype szarjaiddal. Angol szavakat meg ne nagyon használj mert nem nagyon megy. -
Carmageddon #14498 Mellesleg olyan szar a kép alatti rész hogy be se jön már ezer éve ezt javítanotok kéne szerintem, ennyit értek a netes pénzkereséshez egy nagy büdös lófaszt se. -
Carmageddon #14497 Mért lennék hülye nem értem, interneten is van munka vagy tévedek?, meg se nézitek bakker azt se tudjátok mi a faszról szól csak nyomatjátok itt a süket dumát.
Nem veszitek észre magatokon, úgy véletlenül ez a témája a topiknak vagyis kéne lennie, ez nem a gumiszoba faszság tudtommal. Elsőnek a topik nevét olvassátok el aztán kritizáljatok le másokat ha már tudjátok miről szól és eredményt tudtok felmutatni benne.
Faceplam -
#14496 Nem trollkodik, igaziból ilyen hülye. -
Carmageddon #14495 Nem tudom mi bajod van? -
Savmacska #14494 Ugy kitiltanám innen ezt a trollt :DDD -
Carmageddon #14493 Csak itt tudok pénzt keresni és ha aktívak vagyunk benne akkor passzív jövedelemhez jutunk. Írjatok az adminnak ha ilyen hihetetlen számotokra. -
#14492 Ezt nevezed munkának amit te csinálsz? Vicces vagy. -
Carmageddon #14491 Inkább fordítva ingyen nem adnak semmit se, dolgozni kell benne akkor kapsz is a paypalra pénzt. -
#14490 Mi pontosan? Hogy megint hülyét csináltál magadból? -
Carmageddon #14489 Pontosan és itt is dolgozni kell benne én se kattintgattam kettőt azt csak ott lett az a 18 dollár a paypalon. -
Savmacska #14488 Az enyémben megragadt! Adj munkát -
#14487 Mindig sokat jár a szám, valaki fülében egyszer csak megragad. :) -
#14486 Feleslegesen koptattad a billentyűzeted, menthetetlen a gyerek. -
#14485 ésszel... Aki azt hiszi hogy azzal hogy beregisztrál egy mlm laphoz eldob pár reflinket és ő sokat fog keresni az naív és hülye. Elsőnek bedöl megértem de aki évek óta ezt csinálja? (főként az durva hogy aminek már a nevében is benne van hogy mlm, és gánnny a dizájn) Látszik hogy kamu..
Elég külföldi forumokat olvasni már sok ragad az emberre, én se tettem máskép, nem suliban vagy mentor tanított. Weboldalakat üzemeltettek és ennyi.
Innen már pár embert felkaroltam és adtam neki munkát ,azóta is látom hogy fejlődnek és tanulnak azon kívül hogy összedolgozunk már van 1 srác aki nálam is szebb eredményeket ér el.
Mi ebben a nehéz? Mindenki azt hiszi hogy regisztrál és kattínt ketőtt és jönn a pénz pedig nem, sok tudás és munka van a siker mellett és ezt csak kevesen bírják felfogni, attól hogy gép előtt csinálod ugyanolyna munka és szakma lehet. Egyszerúsége az hogy bárki könnyen beletanulhat, kis befeketés is elég sokszor és nincsenek bevételi korlátok.
-
#14484 Gép elől nem bírsz felállni nem mindegy neked? -
Carmageddon #14483 a fél milla mivel? -
#14482 aham -
Carmageddon #14481 nekem nincsenek millióim 5 év alatt ez a 18 dollár sikerült egyenlőre -
#14480 és hol vannak a milliók? :D Engem érdekelne pedig a felét már párszor megkerestem 1 hónapban. (felvág) -
Carmageddon #14479 Nem csak aprópénz van benne, a 7-es szinten milliókat kaszálsz. -
#14478 nem foglalkozok aprópénzzel -
Carmageddon #14477 Az enyém nem kattintgatós szar a helpforyou nézd meg jobban aztán véleményezd. -
#14476 Ti mind fogykósok vagytok, hogy nyomjátok ezeket a kattintgatós szarokat, de Carmagesson a leghülyébb a hype szarjaival. Én csinálom a tutit, investments, hedge funds, offshore, zsidómágia. -
#14475 JUHI
REGELJETEK MEGÉRI -
gumikutya #14474 Gondolom az alapvető élelmiszereket,olaj, liszt, tej, ételízesítők te is megveszed a boltban. Mellette még veszel tisztítószereket, és a háztartáshoz dolgokat. De ezt amikor megveszed az üzletben, haza kell cipelned. Nem beszélve a boltban a sorban állásról, a kosárba ki és bepakolásról.
Van egy hely, ahol az általad vásárolt dolgokat megveheted a bolti árnál alacsonyabb áron. Ezek a temékek,azok, melyeket ismersz.
Korrekt, megbítható cég. Pontosan szállít.
Vásárlásoddal időt takarítasz meg és plusz pénzt keresel. Én így intézem a vásárlásaimat.
Nekem ez a módszer bejött.
Itt találod a róla szóló Videót.
Tehát röviden. Beregisztrálsz,mely csak meghívóval érhető el.
Itt a link: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=g6qpbd6d
-
filmletoltes #14473 Sziasztok. Van egy eladó 20.000 like-os facebook oldalam. Akit érdekel, írjon privátba! -
#14472 ezért akarok innen a topickból toborozni munkatársakat, mert a brazil piac 2500$ majd 200 ezer a befektetői vízum. szóval itt az ideje keresni :D -
#14471 Jól jártál akkor.
Amúgy jó látni hogy itt nem csak kutyaütők vannak, van pár épeszű talpra esett ember. Csak sokan elbasszák a közösséget a reflink bombákkal. -
#14470 ja emígy meg
www.facebook.com/firma009
lehet likeolni :D -
#14469 de csak 1 nevet akartak a 3 helyett és elutatsítottam. max azt a 2 őt adom amit letakartam.
mindenki eladta volna a helyemben, de nem véletlen hogy nem adtam el, az a röpke 7 év a befektetési dolgok olvasgatásával ezek szerint nem volt hiábavaló.... -
#14468 wow, én helyedben adnám odafele :) Ilyen jó ajánlatot nem nagyon fogsz kapni még egyszer , én nekem rekord egy 300dolláros ajánlat volt :)
Igen gondoltam benézek, hogy szoktam olvasni a football manager forumot. Azt hittem jobb itt a helyzet, sajnos tévedtem :( -
#14467 ja hogy kép is: