Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam még egy olyan oldalt, ami fizet. http://www.profibux.com/?ref=kaltom
Ha van kedved, próbáld ki!
Van naponta 5 perced?
Nézz meg pár reklám oldalalt, amiért pénzt kapsz!
Naponta 6-10 weboldal megtekintése (1 oldal 20 mp.) = 0.60$- $1/ nap
Nem kell szponzorálni , akkor is szépen kereshetsz.
Ha tehát nem regisztrálsz senkit, a saját munkáddal, napi 5 perccel $ 30,vagy is mintegy 6200-6600 Ft kereshetõ meg havonta.
Mondhatod hogy ez nem sok, de napi 5 perccel ez nagyon szép pénz önmagában is!!!
Figyelem!
Aki regisztráció után nem lesz aktív huzamosabb ideig a rendszer törli!
Nem végzi el a napi munkáját a rendszer automatikusan törli!
Hogyan lehet ebbõl fõállású jövedelem?
Ha vannak direktjeid, azok után is kapsz ugyanúgy 1-1$ naponta.
Ha tehát mondjuk 20 direkted van, akik megnézik a napi 10-10 hirdetést.
Utánuk is kapsz napi $20-t, azaz veled együtt napi 21 Dollárt.
Ingyenes tagsági esetén maximum 100 referáltad lehet.
100 referált után 49.99 Dollár naponta, egy hónapra:1349.99 Dollár.
Ez 1 hónap alatt: $630, ami már mintegy 120 ezer Ft, tehát ez már egy fõállású jövedelemnek számít.
Hálózati mélységet nem építesz, csak a front után kapsz pénzt.
Így is láthatod, lehet Vele keresni.
Érdemes komolyan venni!
Ha nem szólsz senkinek, akkor is tudsz havonta 6.000 Ft-ot keresni… de miért ne szólnál az ismerõseidnek?
Kifizetési és várakozási beállítások:
Ingyenes tagok(Standart) Maximum kifizetés:
21 $ Kifizetés ki kérése 10 naponta.
Referáltak után az ingyenes tagok 50% ref jutalékot kapnak naponta.
Ingyenes tagoknak a kifizetési határidõ 10-20 munka nap.
Fizetett tagoknak 1-10 munka nap.
Fizetett tagoknak 100% ref jutalék a direktek után naponta.
Elõfizetett Tagok(15 $ /hó) Maximum kifizetés:
$ 30 kifizetési ki kérése 5 naponta.
Premium Members 1 éves(100 $/év) Maximum kifizetés:
$ 50 kifizetés ki kérése 5 naponta.
Elite tag 1 éves(200 $/év) Maximum kifizetés naponta:
100 $ Kifizetés ki kérése 3 naponta.
Ha nincs meghívott referáltad lehetõséged van referált bérlésére.
2.50 $ 5 fõ referált.
5 $ 10 fõ referált.
10 $ 20 fõ referált.
25 $ 50 fõ referált.
37.50 $ 75 fõ referált.
50 $ 100 fõ referált.
Kifizetés Paypal, Payza, Liberty reserve, Perfect money, Egopay, SolisTrustPay számlára történik. A jövedelmedet $20-tól tudod kivenni.
A pénz kiutalása 10-20 munkanapon belül megtörténik.
Az oldalon és a "Forum”-ban számos referencia található a kifizetésekrõl, és az oldal alján is van! Több honfitársunkkal konzultáltam már az oldalon, de eddig még senki nem panaszkodott a kifizetéseket illetõen.
Természetesen, ha valaki tud bármilyen negatív információt a cégrõl, az kérem azonnal jelezze!
Pár napja találtam rá erre a fórumra, pár PTC oldalt ki is próbáltam azok közül amiket ajánlottatok, volt amelyik bejött volt amelyik nem. Dollarsincome az eleinte tetszett, csak aztán, hogy napról napra csökkent a reklámnézésért kapott összeg nem nagyon csinálom azóta.. Illetve a munkák is érdekesek, mert a töredékét fizetik csak ki. A másik meg a GetPaid, na az meg egyáltalán nem nyerte el tetszésemet, mert alig vannak kérdõívek, így aztán nagyon kevés összeget lehet csak szerezni, illetve munkákért is nagyon keveset fizetnek.
Külföldi fórumon találtam viszont most egy olyat, ami nagyon tetszik és kifizetései is rendben vannak. Követni lehet egy külön fülön, felhasználók által beküldött screenshottokon.
Na és a legjobb az, hogy egy hirdetés megtekintésért 0.2499$-t fizetnek! Igaz, csak négyet kell megnézned vagy jobban mondva nézhetsz meg (100másodpercig-ig kell egyet), de egy nap könnyedén megszerzel 1$-t. 5percbe telik, szerintem ez több mint korrekt. És most január 13-ig minden regisztráló 2$ bónuszról indul.
Három nap alatt 5$-on (pár század cent híjján) áll az egyenlegem. Kikérni még csak azért nem kértem ki, mert túl 'friss' felhasználó vagyok, biztonsági okokból 10nap eltelte után lehet intézni ilyet (EgoPay, Liberty Reverse és Payza-ra kérheted, én az elsõt használom). Úgyhogy ajánlom mindenkinek a kipróbálását, ugyan elképesztõen hatalmas összeget nem lehet szerezni, de havi szinten kb. 30$ szép kis kiegészítés. Itt tudtok regisztrálni: http://www.genuinehits.com/?ref=zuroll
Megéri megnézni, hasznos tanácsok, MultiClicker2 leírás! | http://ptcoldalakavagyonlinezsebpenz.blog.hu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
2) A fõoldalon az eddigi kifizetéseket egy egyszerû javascript növeli, és nem ajax (már akinek ez mond valamit). Szép is lenne ennyiszer zaklatná a szervert friss adatért. Tesztelheted is. Nyisd meg az oldalt, majd egy másik böngészõbe/fülön, akárhogy nyisd meg pár perccel késõbb és nézd meg hogy vajon ugyanazt az adatot látod-e mindkét oldalon.
2007óta fizet. Rosszat még nem olvastam róla. Ha valaki tud negatívat, az sürgõsen írjon.
http://www.clixsense.com/?4928490
Üdv! És Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Régebben a bannerban voltak itt külföldi fórum linkek, most egyik sem ugrik be hirtelen de majd leírja valaki biztosan ide aki emlékszik. Egyébként googleben találsz biztosan.
Ez így kb 99%-ig csak spam likeok kamu profilokkal. Ennyi pénzért rendes likeokat is kaphattál volna. Vagy tuti van addmefast-hoz is imacros bot, úgy még ingyen is összejött volna.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nem lesz annyira zavaró a tartalom szerintem senkinek, hogy jelentsen, gondolom, de engem akkor is érdekelne like.
csatlakozz az addmefast-hoz, és ott tudsz lájkolókat gyûjteni.
Sok helyen próbálkozom én is több, kevesebb sikerrel. Azt már megfigyeltem, ahol nagyon sok pénzt tudsz keresni, idézõ jelben, azt soha nem fogják neked kifizetni. De ha bárki rám tud cáfolni, tegye. Gondolok itt arra, hogy bizonyos PTC oldalakon, egy-egy klikkelérést akár 5-10 dollárt ajánlanak fel. Ilyen nincs. Kifizetési összeg 5000 dollár. Sose kapod meg. Egyedül azok az oldalak mûködõ képesek, ahol tényleg csak napi pár centet lehet keresni, és van aktív fóruma. Ha találsz ilyen oldalt, ahol nagyon sok pénzt ajánlanak és nincs aktív fóruma, onnan soha sem látsz pénzt. Azoknál az oldalaknál, ahol pár centet tudsz keresni, és tényleg fizetnek, felmerül a kérdés, hogy érdemes-e csinálni. Hiszen ha kiszámolod a ráfordítási idõt, és elhasznált energiát, nem biztos hogy megéri. Nemrég ajánlottatok itt egy oldalt, ahol videó megtekintése után lehet kapni 9 dollárt úgy, hogy válaszolni kell néhány kérdésre. A kifizetés elvileg 1200 dollár után történik meg. Még nem tartok ott. Ha valaki szeretné kipróbálni vagy megnézni a következõ linken tud regisztrálni:
http://sumixs.com/?ref=1269579
Nekem konkrétan az a problémám ezzel az oldallal, hogy nincsen fórum, és videókat a Youtube oldalról tölti be. Szerintem ez az oldal sem fog soha fizetni. Ha valaki ismeri az oldalt, vagy fizetett már neki, az írjon pár sort.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Röviden összefoglalva a lényeget a Dollarsincome nevû oldalról van szó. Ez egy PTC oldal, ahol hirdetések nézegetéséért, valamint Google és Facebook lájkokért fizetnek. A dolgod mindössze annyi, hogy a napi szintû 100-150 db linkbõl megtekints párat és pár apróbb munkát csinálj meg.
Amennyiben szorgalmas vagy, egy havi szinten 6-7.000 Ft-ot össze tudsz gyûjteni, amit aztán ki tudsz kérni a Paypal számládra. Persze amennyiben több energiát belefektetsz, ez az össze havi 20.000 Ft körül is lehet. Különbözõ rangok vannak és minél magasabb ranggal rendelkezel, annál több pénzt tudsz kivenni az oldalról.
Egy bizonylat az oldalról által eddig kifizetett összegekrõl:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_8_na9kfpd3fh.jpg
Amennyiben ez nem elég bizonyíték, akkor szólj és küldök még jó pár darab bizonylatot 😊
Regisztrációs link: http://dollarsincome.com/-172074.htm
Ki akarok kérni payza-ról hazai bankba pénzt de ezt az üzenetet kapom:
"Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account."
Eddig gond nélkül ment, más is kap ilyen üzenetet?O.o
Napi párszáz forintot össze lehet szedegetni fél óra alatt kérdõívekkel referralok nélkül, és egyéb feladatokkal. Minimum kifizetés 0,5$-tól. Referralokkal többet is lehet keresni, utánuk elsõ szinten 20%-ot a másodikon 10%-ot fizetnek. Naponta bármennyit kereshetsz végülis, ez csakis attól függ, mennyi a szabadidõd, akár egész nap tolhatod 😄 Szerintem a leginkább a "tasks"-ban érdemes kutakodni a pénzért, de vannak más módok is (PTC, videónézés, regelés más oldalakra). Nekem már többször is fizetett, elsõ nap már lehet kifizetést kérni PayPal-ra!
http://www.get-paid.com/index.php?ref=CubedavE
Tehát mondjuk a 3. embert kifizeti a 4. meg az 5. befizetõ.
A 4. embert kifizeti az 5. meg a 6. Vagy várjunk csak, az 5. befizetését elhasználtuk a 3. kifizetésére már. Akkor hogy is van ez?
Nem értem kétségeidet...Befizetsz utánad következõ 2 befizetõnél kapod a duplázásod, nem piramis... Ha nem akarsz visszaforgatni nem kell megtenned!
Szép napot!
A pénz forgatást nem értem, hisz itt nem mi forgatjuk a befizetõk pénzét, hanem a befizetõk pénzébõl van a kifizetés! Az ingyenes honlapról annyit,hogy nem ingyenes csak a szolgáltató ad ingyenes honlapot, de mi erre elõ vagyok fizetve ráklem mentesítés, tárhely és egyéb funkciókra! Nem szeretem az ilyen leszóló kommenteket, de akinek nem inge nem fizet be, erre csak ennyit tudok mondani!
További szép napot!
Azt várod hogy befizessen bárki is úgy, hogy nem tudja, hogy te mivel forgatod meg a pénzét?
Nem beszélve az ingyenes domainrõl, ingyenes honlapkészítõrõl.
"Hatalmas reklám összeget fordítottak az oldalra"
De nem volt 10$-juk egy .com domainra és nincs havi 5$-juk egy normális hostra?? Érdekes!
Na ne vicceljünk már. Ez így nagyon hiteltelen. Az oldal elrendezését, kinézetét meg nem is minõsíteném. Már ne is haragudj érte!
2. újra beforgatnak, újra be kéne fizetned, tehát 0 ázol dupla helyett (2 szer befizetsz és kapod a duplát ugye) 0összegû játék
Elnézést kérek a zavarásért, de úgy gondolom, hogy ezt mindenkit érdekel, hisz a mai világban nincs olyan pénz, amit elengedhetnénk magunk mellett.
Tegnap mutatták be a világ elsõ olyan duplázó rendszerét, aminél nincs kockázata!!
Nincs beragadás! Hatalmas reklám összeget fordítottak az oldalra, így akár évekig nem ragadunk be, errõl biztosítanak a készítõk, de ha még is?
Találtak rá megoldást!! Mégpedig õk forgatnak bennünket ki még így is pozitív haszonnal! NAPI AKÁR TÖBB KIFORGÁS!!
Tehát kockázat nélkül akár naponta többször megduplázni a pénzed? Szerintem kihagyhatatlan!
Minden részletet megtalálsz az oldalon!
http://bestdouble.8x.hu/
Köszönöm a figyelmed!
Best Double Team
Nov.29-ig még ingyenes regisztráció!!!
Igyekezz, már csak pár napod van, hogy alapító tag legyél ingyenesen!
November 29-én indul a BWI cég, most akcióként a kezdõ 150 dollár befizetését megkapjuk bevezetõ, indulási kedvezményként, így 0 forinttal teljes jogú taggá válunk, de ez csak a november 29-ig jelentkezettekre érvényes.
Az a hír járja ,hogy a zeekes csapat indította ,ezt az a céget! Teljesen olyan lesz, mint a zeek, napi hirdetés feladás, bidek, aukciós oldal, végtelen mélységben a tagok utáni jutalék visszaosztás, 10 dolláros havidíj. Amennyiben most 20 „ingyenes” tagot regisztrálsz magad alá, akkor megkapod a lehetõ legnagyobb jutalékot, lehetnek családtagok is, egy mail címet 3x használhatsz fel, de késõbbiekben a csapatépítés miatt ajánlott „élõ” munkatársakat is behozni. Az indulás november 29.-e, addig is regisztrálj be minél több személyt. Ha beírjuk a titkos kódot, akkor a cég nekünk még az indulás elõtt elengedi a csatlakozási díjat, de már a 150 dollár fog kamatozni. "
Ekkor kell megadnod, kiválasztanod a user nevedet, ami az ajánlói linkedben fog szerepelni (3-7 karakter lehet és csak betûket és számokat tartalmazhat).
Következõ oldalon a számlázási összesítõ, 149,99 dollár szerepel és a szerzõdési feltételek, az igen gombhoz tégy egy pöttyöt és elfogadom-ra katt.
A következõ oldalon a személyes adataidat add meg.
Majd a következõ oldalon a fizetési adatoknál a bankszámla szám helyére ezt írd:
5555444433332221
A bankkártya lejárati idejéhez 2012.év és 12 a hónaphoz.
Piros csillagnál identification number: 1234
Válaszd a kártya kiválasztásnál a master card
Telefonszám: +36….
Miután mindent jól kitöltöttél, kapsz egy oldalt a regisztrációs adataiddal.
Azt fényképezd le (a klaviatúrán levõ PrintScreen gombbal) utána Paintbe beillesztve el tudod menteni magadnak VAGY írd le valahová, ahol késõbb visszakereshetõk ezek az adatok.
Ezen az oldalon találod a webiroda linkjét, ahová a megadott jelszavaddal és felhasználóneveddel tudsz belépni (http://www.bwisignup.com/members/login.asp?username=választott user neved) és az ajánlói linked, amit érdemes még most minden számodra fontos ismerõsödnek szétküldeni, hogy ne maradjanak ki ebbõl a holnapig érvényes 150$ kedvezményes regisztrációból.
A regisztrációnál, nem kell beírni a kártyaszámot, hanem van erre egy megoldás, amivel olyan, mintha befizetted volna.
Regisztráció:
*refek nélkül nem lehet összeszedni 4$ havonta
*nem lehet egy hónapon belül elérni a kifizetési minimumot
Mint láthatjátok, a topik új vonulatot vesz, mind arculatban, mind hozzáállásban. Habár a banner, és a dizájn még kezdetleges, de lehet rá úgy tekinteni, mint a megújulás elsõ jelére. Habár a dolgok nagy részével tisztában vagyok, viszont szeretném a topik õstagjainak a segítségét kérni.
Nyilván mindenkinek feltûntek az új menüpontok a banner alatt. A topikszabályzat gondolom egyértelmû, itt hamarosan megtalálhatóak lesznek a topik mûködésének direktívái - miért jár automatikus törlés, mit szabad, mit nem, hogyan lehet kialakítani egy értelmes, érdemi közösséget a topikon belül.
Amiben a segítségeteket kérem, a másik két menüpont. Ezek közül az egyik a "Kifizetési bizonylatok" - gondolom nem kell részletezni, ha valakinek fizetett egy cég, készítsen errõl egy PrintScreent (a megfelelõ adatok kisatírozása után természetesen!), és küldje el nekem - így az adott cég "engedélyezett" lesz topikon belül.
A másik menüpont a "Tiltólistás cégek". Itt sincs sok részletezni való, nyilvánvalóan hazug, hitegetõ cégek - kellõ bizonyítékkal (személyes sztori, vagy egy cikk a bedõlésérõl, valami ilyesmi) ezek felkerülnek a tiltólistára. Ezeknek a megtárgyalása a topikban engedélyezett lesz, de az adott céget reklámozni, refferal linkeket adni hozzá tilos - törlést eredményez.
Ehhez szeretném kérni a régebbi, megbízható tagok segítségét - segítsenek nekem "feltölteni" ezeket a menüket, ti nyilván tapasztaltabbak vagytok ezen a téren mint én, számítok a tanácsaitokra, véleményeitekre - akár privátban, akár itt a topikban.
Végezetül, azok a szabályok, amelyek biztosan bekerülnek a végleges szabályzatba:
Naponta többször, vagy a hét minden napján bemásolni ugyanazt a szöveget, spammelni vele a topikot tilos lesz. A refferal linkek beépítését nem tilthatom meg - viszont mindenki szeretné tudni, milyen elõnye lesz az illetõnek ebbõl - tiszteljük meg a fórumtársunkat azzal, hogy leírjuk a hozzászólásunkban, hogy milyen elõny jár a refferálásból - két extra sor nem a világ vége. 100%-osan nem lehet ugyan szûrni, de fokozott figyelmet fordítok a folyamatos visszaesõkre.
Természetesen, mint az SG-n mindenhol, tilos a személyeskedés, az ilyen ügyek elõször házigazdai, majd moderátori hatáskörbe kerülnek.
Remélem, mindenki partner lesz abban, hogy újra fellendíthessük a topikot.
Fabio Capello