15995
-
#14466 nem tudom nekem most adtak egy domainemre 6500$ ajánlatot de elzavartam a fenébe :D -
#14464 Na hiába a válasz gombot használom csak nem működik. Neked írtam papa. -
#14463 Neked címeztem előző hsz-t, csak bugzik a rendszer. -
#14462 Jé ismerős arcok.:D Azért ahogy látom az írás már valamivel jobban megy! :DD Nem nagyon figyeltem a fórumot manapság mert a szint a béka segge alatt van jóval már megint. Doxadmin merre jár? -
Carmageddon #14461 Veszélyes játék -
#14460 Én fél éve betettem 1000eurot. Semmi pénzügyi képzetiségem nincs csak sima grafikonelemzéssel az első két hónapban 40% nyereséget csináltam. Azóta viszont csak stagnál a pénzem az egyik hónapban 5% nyereség aztán a következőben kb ugyanennyi veszteség. A tőkeáttét miatt ha kötsz egy rossz üzletet és nem szállsz ki belőle időben akkor igen hamar el lehet bukni a tőkét. -
#14459 És a forexről mi a véleményetek ? -
Carmageddon #14458 Jah a ptc-k egy nagy hányadékok. Igazad is van. -
#14457 Nekem 4 weboldalam van 2 magyar 2 külföldi, bőven magyar átlag felet keresek. Ptc és hasonlókat akkor láttam utoljára mikor én akartam üzemeltetni ilyet.
Megnéztem am a weboldalt. Elég kezdetleges, annyi jó téma van amit ingyen lelehet húzni, hidd el ez már manapság alap követelmény. Egy jó megjelenés mögött sokszor már koklerek vannak de mégis meglehet nyerni ezekkel az emberek 90%át. -
#14456 Nem kezdtem bele. Én veszek és eladok, az érdekel, hogy hozzám képest mások mennyik keresnek online. -
#14455 ptc már 5 éve is halott volt, a fasznak kezdtek bele -
#14454 ezzel a ptc-vel mennyi a max amit napi szinten kerestek ? -
#14453 www.firma9.biz
még csak ennyi látszik belőle :D
emígy elektronika nagykereskedelem.
facebook meg adwords marketingbe kéne tanács. meg ha akarsz lehetsz viszonteladó magyarországon. Igaz Pesten már van pár. -
#14452 milyen céget? Mivel foglalkoztok? Milyen marketing kellene? Külföldiába elég noob vagyok. :D Max online tudom a dolgokat. -
#14451 de veled meg kéne üzletről is dumálni. most nyitottam céget szerbiába és kéne marketing help. -
#14450 áhh nevetséges ami még mindig itt megy :D -
#14449 na megkeresitek már azt a szaros 10 ezer eurót egy hónapban, vagy még csak klikkelgettek? :D -
Carmageddon #14448 Kaptam belőle újabb kifizót. -
Carmageddon #14447 Mivan irígy vagy? -
Savmacska #14446 Takarodj már innen a picsába, de mostmár tényleg !!! -
Carmageddon #14445 A helpnek a lényege:
Kinek és mire használható?
A HelpforYou Virtual Franchise, egy rendkívül egyedülálló rendszer. Ezt megismerhetted, ha valóban végig olvastad ezt a vaskos tájékoztatót.
Jól érzékelhetően, van mögötte valós szolgáltatás.
Nem hirdet ingyenesen megvalósítható luxust, sőt minden tekintetben az aktivitásra ösztönöz.
Világegyediként biztosít egy sajátos hálózati struktúrával olyan kiegyensúlyozott fejlődést, amit sehol máshol nem tapasztalni.
A Franchise egyedülállóan nyílt kommunikációval, apró betűs rész nélkül jelenik meg a piacon.
A HelpforYou egy egyedülálló közösség, ahol lehetsz Támogató, Partner, vagy Franchise Tag.
business-communications-icebreaker-5
Az eltérő státuszok jól elkülönítetten eltérő jogosultságot biztosítanak.
A HelpforYou egyedülállóan alkalmas:
Bármelyik országban, tehát vitathatatlanul nemzetközi.
Ezzel az eddig már felsorakoztatott érvek kiegészülnek azzal, hogy nem tud telítődni a rendszer.
Alkalmas kisebb pénzügyi problémák célzott kezelésére
Alkalmas csak üzletkötésre.
Az Alap ponthoz rendelt jutalékkal alkalmas kiegészítő jövedelemszerzésre.
Alkalmas Ingatlan vásárlásra.
Alkalmas Ingatlan felújításra.
Alkalmas ingatlan építésre.
Alkalmas hitel kiváltásra.
Alkalmas jármű beszerzésre.
Alkalmas földkörüli utazás megvalósítására.
Csak a képzeleted szab határt annak, milyen célra használod.
Hogy éred ezt el?
Meghívsz támogatókat ingyen, nézzék meg ezt az érdekes közösséget.
A Támogatóból nagy valószínűséggel Partner lesz
A Partnerből, ha van valami célja az életben, akkor Aktív Franchise Tag lesz.
Neked van célod, vagy csak hánykolódni szeretnél még néhány évtizedig?
Ez a rendszer Neked készült, Érted, Veled, mert mindenkinek elérhető, így Te is a célpiac vagy!
Felismered, vagy megvárod, míg mindenki a környezetedben már Franchise tag lesz?
Lássuk, mit nyújt a HelpforYou Virtual Franchise:
Marketingképzést az internetes lehetőségekhez
Folyamatosan növekvő mellékjövedelmet
Legális saját hálózat, piac kiépítését
Komplett pénzügyi tanácsadást
Reális és aktualizált pénzügyi kontrollt
Alternatívát a jelzáloghitelekhez
Alternatívát az ingatlanvásárláshoz
Alternatívát a személyautó finanszírozáshoz
Speciális ingatlanközvetítést
-
#14444 Van egy cpm-es oldal ahol átkerült az accomon az advertise összegemre 11dolcsim, akit érdekel esetleg ennek felhasználása annak oda adom 5dolcsiért. Pl egy 300x250-as bannerre 20k nézettség. -
erik320 #14443 Sziasztok,megint,valahol van olyan oldal ahol valamennyi pénzt össze lehet szedni 1 nap alatt,mert eddig még sehol sem sikerült. :) -
Odacsap77 #14442 Sziasztok!
Facebook oldalakra kellene postolni, kb. 10-13 oldalra, napi 24x, elég időzítve is, erre keresek munkaerőt :)
természetesen betanítom hogy kell,
a munka kb. napi 2-4.5 órát vesz igénybe.
FIX havi bérért, 45-70 ezer ft között, fizetés háromhetente!
Részletek Privát üzenetben, vagy a vlasszov kukac gmail pont com email címre.
köszönöm, -
erik320 #14441 sziasztok,annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan birnák,reffeket találni?Haverjaimat kérdeztem,de ők nincsennek benne,ebben,és reffeket szeretnék találni :) -
#14440 Még annyi, hogy aki igazi fiókot nyit az kap 50 dollár kezdőpénzt (igazi pénz). És tudok küldeni segédanyagokat is. -
#14439 Üdv.
találtam egy jó pénzkeresési lehetőséget, magyar nyelvet is lehet választani az oldalon, jó közösség, sok segítség. Ha valakit érdekel dobjon egy privát üzenetet (e-mail cím kell), a meghívóért. Regisztrálás után lehet gyakorló módba is lépni. -
Carmageddon #14438 Jó lehet te nem de a többit olvasva elég sokan csinálják. -
Carmageddon #14436 Hát 2007-óta volt időm amire olyat találjak amit érdemes is csinálni nem centekkel dobálózva mint itt ami van. Mindenkinek az a jó ha meg is él belőle nem?
Mert ezekből soha nem fogtok az tuti, de az érdeekes, hogy amit berakok az csak fos szar lehet csak mi?
Hát igen aki nem ért hozzá az csak fikázni tudja így meg úgy.
Hát tudod mit tőlem csinálhatod a centes hülyeségeket, de azért lásd hogy nem csak hobbiként meg pusztán időpocsékolásként lehet csinálni ezt a neten való munkát, hanem van értelme is. -
Gerdzso #14434 Ja és a fenti linkek miért nem működnek? :S -
Carmageddon #14433 Az a help lesz a te barátod ha érdekel írj privit. -
Gerdzso #14432 Sziasztok!
Tudnátok olyan internetes "munka" lehetőséget, amit középiskola mellett tudnák végezni? A lényeg, hogy ne legyen annyira kötött, itt arra gondolok hogy amennyit dolgozok annyi pénzt kapok, ha kevesebbet akkor kevesebb a pénz, mert nem tudok minden nap gépnél lenni. Emellett fontos hogy megbízható legyen. -
Carmageddon #14431 Látszik hogy fingod sincsen az egészről, én már leálltam az ilyen szarokkal a ptc-ből a büdös életbe se fogsz összeszedni a megélhetésre valót, de még akár egy számla befizetését se.
http://helpforyou.hu/heretic
Ebből lehet az életre valót megkeresni és kaptam is már fizetést paypalra képzeld és jóval többet mint egy szaros ptc-ben, és még kikérni se kell mert ahogy aktiválják a csomagokat azonnal még aznap rámegy paypalra boccs.
Ezt lehet elkezdeni olcsóbban 25 dollárossal lehet a legjobban haladni.
www.scnethu.com/vassgabor
Ezt meg szerintem be se kell mutatnom ha ismered tudod miről szól.
Ez a két olyan lehetőség van amiből meg is lehet élni barátom amiért érdemes dolgozni bekapcsolni a gépet. Az összes többi csak egy nagy kalap szarság annyit gyűjtesz velük 1 hónapba, hogy jó ha kenyeret tudsz venni belőle húúúúúúúúúúúúú azta micsoda pénz pfúúúúúúúúúúú oda ne rohannyak na ennyit erről.
El lehet dönteni, hogy értelmes dologba vágunk vagy szarakodtok tovább a ti döntésetek.
-
Carmageddon #14428 Bocsika de már nem hypozok régóta. -
Carmageddon #14425 Megne rőltesd magad 4 cent pfffffffffff kemény pénz mondhatom -
theneonns #14424 Sziasztok.
Most kezdtem el keresgetni az internetes pénzkeresési lehetőségek között. Egy elég egyszerű oldalt sikerült találnom ami minimális angoltudással is hozhat egy kis kiegészítő jövedelmet. Ami fontos hogy nem kerül semmibe, csak néhány perc naponta. Regisztrálj és próbáld ki, csak nyerhetsz!
Leírás:
Különböző oldalakra való regisztrálások után $0.04-et fizet.
A minimum kikérhető összeg $0.07, és azt írják, hogy hetente fizetnek PayPalre(gyorsan kiderül, ha scammá válik az oldal).
Az első fizetésen túl vagyok.
Regisztráció:
http://www.gosignups.com/?refer=53848
Ha megvan a regisztráció a $EARN fülön legördülő menüben kattints a linkekre sorjában, reggelj a megjelenő oldalon. Majd vissza a linkekehez, középre beilleszted az emailcímed és SUBMIT.
Ha valami nem érthető szívesen segítek.
Sok sikert. -
Small Dragon #14423 Sziasztok!!!
Egy óriási lehetőséget hoztam nektek!!!
Látogassatok el az alábbi oldalra:
http://sefter.com/?sfr=shanga
Itt a nyelv kiválasztása után (balra fent) a PARTNERPROGRAM és a HOGYAN MŰKÖDIK menüpontok alatt csemegézhettek az információhalmazból.
Kényszerített mátrix, nem kötelező hálózatot építeni, persze plusz bevételek miatt megéri és mindössze 20 eurós tagdíj/ hó. Viszont ez a belső egyenlegből is fizethető, tehát nem megy rá a gatyátok :)
HA kérdés van, ne habozzatok! -
dixten #14422 Sziasztok!
Hozzátok hasonlóan évek óta keresem a megoldást az internetes pénzkeresésre. Ahogy olvasom a hozzászólásaitokat mosolygok magamban, mivel ezeket a köröket már régen lefutottam és be kellett látnom, hogy reklámok olvasásával nem lehet pénzt keresni, vagy csak alamizsnát. Most az a helyzet, hogy átlagosan 180.e forintot keresek havonta (részben az internet segítségével), emellett rengeteg a szabadidőm és nem vagyok senki alkalmazottja... Akit érdekel az olvassa tovább, leírom, hogy én miből és hogyan keresek pénzt, remélem te is ihletet tudsz meríteni belőle.
Amikor feladtam és rájöttem, hogy reklámok olvasásával, partnerprogramokkal nem lehet pénzt keresni, az ismerőseimhez fordultam segítségért, tanácsért, első körben nem sok sikerrel.
Majd az egyik tőlem 300km-re lakó volt osztálytársam (István) visszakérdezett:
- van sok barátod, ismerősöd? (van)
- van sok kisvállalkozó (boltosok, könyvelők, autószerelő....) a városodban? (van)
- van saját nyomtatójuk? (van)
- sokat nyomtatnak? (sokat)
- van kedvem dolgozni is vagy csak a sültgalambot várom? :))
Végül arra jutottunk, hogy talán eljött az ideje annak, hogy kihasználjam az ismerettségi körömet és pénzre váltsam azt úgy, hogy az ismerőseim is örüljenek..
István első instrukciója a következő volt:
- Tudd meg az ismerőseidtől, hogy milyen nyomtatókelléket (tintapatron, toner) használnak, hol, mennyiért és milyen gyakran veszik. Ha megkérdezik miért érdekel ez téged válaszold, hogy utángyártott nyomtatókellékeket forgalmazol és szeretnél az eddiginél egy lényegesen jobb árajánlatot adni.....vagy valami hasonlót.
Eltelt egy hét mire megszereztem az infókat, első körben a haverokat kérdeztem meg, pontosan 55db válasz volt a "zsebemben".
István=utángyártott nyomtatókellékek importőre
A következő instrukció:
- lépj fel a honlapomra www.....hu, és ott csinálj egy regisztrációt, majd szólj ha kész és beállítom neked a legjobb árakat.
- a beszerzett információk alapján készítsd el az árajánlatokat, és tálald az ismerősödnek......
Hát röviden így indult az én pénzkeresetem. Persze az első hónapokban még nem voltak nagy bevételeim (30-40.e) de mivel a partnereim számát azóta is folyamatosan bővítem (heti egy új partner) így a bevételem is arányosan növekszik.
Nem tudom ki milyen nyomtatókelléket használ, egy példát azért megemlítek:
Az ismerőseim körében az egyik legnépszerűbb patron a HP21XL amit eddig 2900Ft-ért vettek, most én adom nekik 2400Ft-ért és 1500-ért veszem.
Átlagosan egy festékpatronon 600-800Ft, egy lézer toneren pedig 1500-2500Ft hasznom van.
A bizniszt eleinte a haveri körben végeztem, most viszont már mint vállalkozó csinálom. Bátran kijelenthetem, hogy a lakóhelyem piacvezető nyomtatókellék ellátója lettem. Partnereimet heti rendszerességgel látogatom, mindent megteszek a jó kapcsolat fenttartásának érdekében.
Összegezve, amit a siker érdekében tettem:
- kihasználtam, hogy sok ismerősöm van /te is kihasználhatod/
- találtam egy termékkört, amit mindenki rendszeresen fogyaszt /mérd fel az igényeket és te is meg fogod találni/
- az eddiginél lényegesen jobb áron tudom nekik biztosítani a kellékanyagot, így mindenki jól jár
- ápolom és bővítem a partneri kapcsolatokat
Röviden és tömören ennyi, ha valakiben kérdés fogalmazódna meg írjon bátran privátot. -
baluka2011 #14421 Sziasztok most találtam nézzétek meg:http://penzneked.ucoz.hu/ -
Carmageddon #14420 Újabb kifizót kaptam