15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    Én is egyébként minőség miatt léptem, ne haragudjatok de nincs miért és kiért csinálni ezt. Nagyon lelkes voltam régen hittem ha jót teszek az jó a lelkemnek is és felemelem ezt a putrit amit hazánkban netes pénzkeresnek hivnak. Annyíra könnyű lenne hazai vállakozókkal megtölteni a netes piacot.. de nincs senkiben sem elég kitartás és szorgalom mert sok esetben ez is elég nem feltétlen kell pénz ehhez.

Külföldön annyi fórum van (blackhatworldot nagyon ajánlom) ahol reflink nélkül írják a szádba hogy keres pénzt. Ami legdurvább legtöbbje 20 év alatti aki olyanokat szakít.. utána saját webes vállalkozásba kezd. Ezt itthon is elehet érni, weboldal üzemeltetéssel, szolgáltatások indításával.. Én karrierem egy godaddys 1 dolláros domainből indítottam. Korábban is kerestem egyszer így egyszer úgy, de ez az ami hazai piac kisebb szerepőjévé tett.

Esküszöm helyesen megtanulni írni nehezebb mint ez. Csak szorgalom kéne, amiről könnyen összekalapozható jó pár dolcsi amiből lehet még még még tovább építkezni. Ha több ilyen lenne és saját de még ha külföldi lopott mintára csinálna hazai szolgáltatásokat, oldalakat rég nem itt járnánk.

Ehelyett benyeli mindenki többször is (és ez a gáz) egy leírt felépített de ráadásul nem profinek nevezhető marketing szöveget és vakon állítja hogy az jó. Másik réteg aki úgy néz nettes pénz keresésre hogy kattínt egy hónapig 1 dolcsiért.
  • fergusonpapa
    Én napi 25 dolcsi felet keresek de no para :D Mekkora luzer vagyok hogy túl láttok a saját orromon :)
  • Palinko
    igen, visszautasítottam egy 6500$ os ajánlatot, amit 3 nap alatt kaptam, mert megtehetem. nyilván rád fogok hallgatni ha az internetes pénzkeresés érdekel. meg click buxozok meg az apám faszát :D
  • Kongy
    Hogy beszélsz Gábor?! Ejnye.
  • DNDN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szívesen, egyébként spoilerben nyugodtan írogathatsz olyat amit nem akarod, hogy lásson, azt se tudja mi ez sdafdsfdsfasdsfdssasa
  • DRFlame
    Azért hagytam itt ezt a topikot, mert a színvonal nagyon gyenge volt. Aztán mostanra olyan szintre süllyedt, amit eddig el se tudtam képzelni. Lassan már jobb ez a topic mint a Mónika meg a Balázs show együtt.
    +fav :)
  • Carmageddon
    Fasz vagy te
  • DNDN
    Valaki bannolja már ezt a faszt.
  • Carmageddon
    Ez ugye csak vicc?
  • nmiki85
    Sensiblebux-uj oldal!!!
    Uj ptc oldal!Prémium tagság új tagoknak,0.09$ klikkelni való naponta,ref után 0.0075$-t fizet!1$ min kifizetés!Érdemes regisztrálni!
  • Carmageddon
    vagy te te büdös paraszt
  • DNDN
    #14481 hazug fasz
  • DNDN
    akkor éljél meg 12,5 dollárból havonta
  • Carmageddon
    Azt 2 hónap alatt kerestem meg
  • DNDN
    Mégis többet kerestünk már mint 25 dollár 5 év alatt. Meddig járatod még le magadat itt?
  • Carmageddon
    Szerintem nektek mert fingotok sincsen mi is az internetes pénzkeresés
  • DNDN
    Akkor neked kéne bekussolni. és végre eltakarodni ebből a topikból.
  • Carmageddon
    Dehogynem aki nem érti a működését az kussoljon be
  • DNDN
    Mi nem szórakozunk senkivel egyszerűen te vagy nagyon hülye. Veled még szórakozni se kell saját magaddal kibaszol.
  • Carmageddon
    Menjetek a jó büdös picsába szórakozzatok a jó tudod kitekkel.
  • Palinko
    de ne foglalkozz vele kérlek, már évek óta nem tudja felfogni miben verik át. Ponsi Scheme stb. Mióta Max7 más elfoglaltságot talált, fergusonpapa nem posztol kihalt a topic. pedig most is hallottam olyasmit, hogy 25$ milliót kapott egy srác az ötlete kivitelezésére, és ez nem igazolhatatlan pletyka, de engem már mindenki hülyének néz emígy is, nem vagyok hajlandó privátba szórni a dolgaimat. aki hajlandó velem együtt dolgozni, úgy hogy mindenkinek megérje (a vásárlónak, kiszolgált személynek is!!!) azzal hajlandó vagyok "leülni" és beszélgetni.
  • Palinko
    én nem tudom melyik kategóriában vagyok, de adtál jó tippeket. igaz én most a magánvállalkozást próbálom ki, de ide senki sem akar beszállni a jelek szerint. nyilván zavarna valakit ha magyar van a piramis tetején és nem Csányi, Surányi, Gyurcsány, Orbán, Szíjártó és hasonló a vezetékneve :D
  • Palinko
    és nyilván van minimum ex Saxo Bankos igazolásod is erről. Hedge Fundok ha magának csinálja az ember és ért hozzá akkor megéri, de hyipként soha nem fektetnék más tehetségébe
  • DNDN
    Enyire hogy lehet hülye valaki.
  • DNDN
    piramisjáték
  • fergusonpapa
    szóval végig csak befele fizettél?
  • Carmageddon
    4 dolláros csomaggal indultam meglett a 20 pontom és úgy fizettem.
  • fergusonpapa
    de az milyen már hogy fizetsz 3 dollárt hogy keres még többet? :D ..és ők fizették ki az 25 dolcsit?
  • Carmageddon
    25 dollárom van a paypalon abból fizettem 3 dollárt a szintlépésre mivel kijött a 20 pontom círka 2 hónap alatt
  • DNDN
  • fergusonpapa
    Mennyit kerestél már ezzel az oldallal? (amit a kezedben is fogtál) Ne azt mond amit virtuálisan látsz meg szint lépés, ezenkívül gondolkozz már hogy miért is kapod most a pénzt?
  • DNDN
    Neked köszönhetően.
  • Carmageddon
    Ami itt van komolyan mondom szánalmas
  • DNDN
    Menjél igyál egy kicsit a cumivégű üvegedből.
  • Carmageddon
    Tudd meg hogy elolvastam de baszod 2010-es cikk 3 éves lassan 4 úristen hogy lehetsz ennyire gyökér komolyan.
  • DNDN
    Végigolvastad egyáltalán amit belinkelt? Szerintem te még olvasni se tudsz.
  • Carmageddon
    Innentől már több pénzem lesz az tuti.
  • woy
    juj akkor nemsokára itt a hetes szint és milliókat kaszálsz
  • Carmageddon
    Csak tudd hogy ezer éves szarság akik odarakták a dátumot is nézzed mielőtt belinkelsz valamit.
    Ma minősültem fel egy szinttel.
  • woy
    olvass