15995
11074353081353622639.jpg
  • Carmageddon
    Ezt pár napja találtam csak.
  • DNDN
    Te kajak nem vagy normális, a ptc-n 5 év alatt összekuporgatott 25 dollárodnak meg ints búcsút.
  • fergusonpapa
    Nekem nem válaszolsz? :(
  • Carmageddon
    Autómatán van berakva magától megy.
  • fergusonpapa
    Komolyan egy ilyen weboldal neked meggyöző kinézetű? Ez még 5 éve is gáz volt.

Légyszives tájékoztass, hány éves is vagy?
  • DRPCDoki
    Szánalmasan idióta vagy! Szórod a reflinkeket folyton folyvást, erre beszólsz egy ilyet, hogy "refflinket még mindig nem szabad" 14577, aztán a következő hozzászólásod mindjárt egy reflink. Remélem megtalálod, hol a hiba! Bár lehet úgy gondolod, sehol és hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, persze csak rajtad kívül...
  • woy
    dől a lé mi ?
  • Carmageddon
    http://svior.com/sign.php?ref=4280

Most aktiváltam itt a 25 dollárt mától itt elkezdek keresni zsét.
  • fergusonpapa
    Bizony eloptam.. komolyan ilyen embereket. :D

Megbeszéltük hogy sok pénz kell hozzá és részletesebb marketing terv. Ehhez nekem sincs büzsém ,hát még aki 0ról kezd.

Lopjátok ezt :

1. Végy 1 kisebb fb oldalt kezdésnek. 10e körülit. Weboldal rá , csak az érdekes és bulvár mocsok híreket tedd ki. Cikket képet lophatsz, olyan kicsi vagy sose foglalkoznak veled. (ne valós neveden legyen domén, elég egy .com,.net, vagy info valami fantázia néven) Persze csinálhatod normálisan is de az több idő.

2 . Adsenset ha nincs vagy tiltottak sok popupos lap is jol fizet, tedd gusztustalanná annyi reklám lehet.

3. Napi 5-8 cikket tegyél ki az oldalra is és fb lapra is.

Nem túl részletes de sikerhez elég, aki meg sokat próbálgat és összerakja a képet rájön hogy ebből lehet előre nyomulni, és napi 15 perc elfoglaltság.

Én ezt csináltam, nem olvastam saját tapasztalat. 3 éve próbáltam ki elsőnek, sok tapasztalatom van benne, ez egy szánalmas jövőtelen szar blog, DE havi 20-50e ft kiszedhető :)

Elgondolkozol mennyit keresnek a nagy fb oldalal rendelkezők mint én és nagy like blogok. Igen ez nem új dolog, csak sokan nem tudják hogy kicsiben is lehet.

Nekem még máig megvan a 4 db trash lapom. További komolyabb projektjeim mellet.

Mi kell hozzá? 1xeri befektetés. Vagy ha értesz hozzá hogy hozz fel egy 10-20e lapot. Kezdésnek hiddjétek jó és ebből lehet építkezni.

..és ez csak egy tipp hirtelen jókedvemből. Van még pár. :)

• Carmageddon
    refflinket még mindig nem szabad
  • mikeyy1212
    Üdv!
    Létezik egy lehetőség! Szeretnél 1500 Forintot keresni minden meghívott ismerősödért? Azért ez nem hangzik rosszul igaz? Van egy program, ami 500 forintot ad,ha regisztrálod ismerősödet és még 1000-et ha elérte a 10000 forintos kifizetési limitet! Utalással fizetnek! Ellenőrzött magyar oldal! Reklámozással foglakoznak, tehát ezen felül, ha van weblapod szép összegeket lehet keresni az oldalon hirdető oldalak reklámozásával!
    http://www.adbox.hu?a_aid=Mikeyy
  • Carmageddon
    el fogja lopni az ötleted, azt írja, hogy nem jó, hogy ne keljen társulni, le van ez írva a helpforyoun is hogy nem kell bedőlni az ilyeneknek.
  • DNDN
    leírtam privátba
  • fergusonpapa
    MOnd el!!
  • DNDN
    nekem van egy weblap ötletem, de nem értek a php programozáshoz és nem akarom, hogy valaki ellopja :D
  • Palinko
    "...kurvaország..." Ferenc testvér öszödiekhez írt leveléből.

és rá kell jönni, hogy igaza volt.
    bizonyíték

én is azt állítom, nagy ám a pina hatalma :D bizonyíték:
    http://www.maturedman.com/

érdekes szerbül és szerbül is megtekinthető ez a foshalmaz :D (latin és ciryll írásban) de magyarul meg nem szóval ezért gondolom hogy oroszoknak rendeznek kurvákat Montenegróba :D
  • DRFlame
    Ez nem pénzteremtés és szó sincs 0%-os forrásról. A "többszörözött" pénz újra betétként jelenik meg a bankban, amire kamatot kell fizetnie. Egyszerűen arról van szó, hogy ugyanaz a pénz többször meg tud fordulni a bankban. Ettől viszont nem lesz több pénz.
    Pl. van 3 ember: a,b,c.
    a kölcsönad b-nek 1000 Ft-ot ezt utána b kölcsönadja c-nek. Összesen 1000 Ft-tal ment a játék, az összes hitelállomány mégis 2000 Ft. Ettől nem lett több pénz. Összesen 1000 Ft van c-nél.
    Ha a bankokat is bevesszük a képbe, akkor úgy néz ki a folyamat, hogy:
    a->bank->b->bank->c
    A példában a bank 2-szer veszi le a hasznát ugyanarról a pénzről, de ő nem hoz létre semmilyen pénzt. 1000 Ft volt a bemenet, a banknak mégis van 2000 Ft betétje és 2000 Ft hitele. Nem lett több pénz sehol, csak a forgalom lett nagyobb. És még csak nem is a bank trükközik. Sőt, a bank nem is tudja, hogy az most vajon ugyanaz a pénz vagy nem. Ő csak annyit tud, hogy jött egy betétes, akinek valahonnan van pénze. Lényegtelen hogy honnan.
  • DNDN
    Nem jól fogalmaztam, hitelpénzt tud teremteni a bank, így működik a pénzmultiplikátor.
  • Palinko
    ja horvátoknál pl megcsinálták a kibaszást épp érdekel ezt mivel fogják "meghálálni" a horvát bankok.

• Palinko
    teljesen igazad van, sajnos soha nem veszem figyelembe, hogy nem minden ember úgy gondolkodik és azért él mint én :D én úgy vagyok hogy rászánom az időt és inkább tanulok mert hosszú távon a javamra vállik.
  • DRFlame
    Ha a tartalékráta 2%, az nem azt jelenti, hogy 2 millió Ft betétből 100 millió Ft-ot lehet kiadni hitelbe.
    Ez úgy néz ki, hogy ha van 100 millió Ft betét, abból 2 milliót nem adhat ki hitelbe, csak a maradék 98-at. A 2 millió megmarad tartaléknak, hogy ki lehessen fizetni az ügyfél által visszakért betéteket. Mert hát ha jön az ügyfél, hogy kell a pénze, akkor nem lehet azt mondani, hogy valamelyik adóstól is gyorsan visszakérjük a pénzt, hogy a betétes visszakaphassa azt.
    Tehát attól, hogy a bank csak 2 milliót rak félre és 98 milliót kiad hitelbe, az nem azt jelenti, hogy a 98 millió mögött nincs forrás. Az egész mögött van 100 millió Ft betét, amire a bank kamatot fizet.
  • fergusonpapa
    Tudom én hogy nem érsz rá modinak lenni ahogy én sem. Más biztos szívesen vállalná szerintem.

Van eladó fb oldalad? úgy tudom neked van pár. Írj privátot ha igen.
  • DNDN
    Bírom amikor az ilyen Drábik fazonok üvöltöznek azért, hogy a banknak csak pár százalékot kell elhelyezni a kötelező tartalékrátába a többit megkapja számlapénzbe 0%-os hitelbe az adott ország nemzeti bankjától. Még egy műszaki egyetemen is tanítják mikro, makroökonómiából, mintha olyan hűde' nagy titkot mondott volna el, persze ezek az agyatlan turulmadaras, összeesküvés olvasással kelő és fekvő (lásd: NWO topik elmebetegjei) célközönség pont vevő lesz rá (mindegy inkább ne politizáljunk xD). Arról mondjuk nem beszél, hogy ha ezt a számlapénzt nem pumpáltuk volna ki a gazdaságba, menyivel esett volna vissza pár ország infrastruktúrája, GDP-je. Persze emiatt volt egy válság ("kipukkant a lufi"), félre ne értsetek, a pénzügyi rendszer messze nem tökéletes, folyamatosan javítgatásra szorul de ez a legtöbb bonyolult dologgal így van. Az ilyenek inkább adják vissza a diplomájukat, bár nekem az a gyanúm, hogy így akar egy kis figyelmet szerezni, vagy benyalni magát egyes pártokba. Na az ilyenek miatt divat a bankokat nem szeretni, persze ha egy tőzsdei deviza kereskedő elbukja a fél életét ő nem megy ki az utcára tüntetni, mert ő legalább átlátja a rendszert, tudta,hogy kockázatot vállalt és magát is tudja hibáztatni ami a devizahitelesek többségénél hiányzik ( fasza cikk ). Nem voltak ők se kényszerítve, hogy vegyék fel hitelt.... A videóból meg az is külön vicces, hogy megemlíti ez a f@asz, hogy miből van csányinak 60 milliárdja, itt is látszik, hogy ugat de nem ért hozzá. Az otp-ből biztos nem, csak a google 1. találatát kellett volna megnyitnia és megnéznie a másik 60 befektetést amit csinált a Csányi, na mindegy ezt csak így mellékesen...
  • DRFlame
    A kockázati tőkebefektetésekre jellemző, hogy jelentős részük bukik és egy nagyon kis részük térül meg, de az többszörösen. Az ilyen befektetések rengeteg időbefektetést is igényelnek. Nagyon alaposan utána kell járni, hogy hova fektetünk.
    Egy átlagembernek nemcsak a gazdasági ismerete hiányzik az ilyen jellegű befektetésekhez, de még általában ideje sincs ezzel foglalkozni munka és család mellett.
    Nézd meg, hogy most mekkora sírás van a devizahitelek miatt. (Nem tudták, hogy... Azt hitték, hogy...) Pedig a devizakockázat eltörpül a kockázati tőkebefektetés kockázata mellett. Ha az emberek elkezdenének maguk befektetni, akkor a lakosság 90%-a utcára kerülne.

Másfelöl pedig a bank egy nagyon hasznos intézmény, csak manapság divat őket nem szeretni többnyire fals okok miatt.
  • Odacsap77
    Én nem érek rá moderátornak lenni, azért is kerestem múltkor itt embert aki postol az oldalaimra ( találtam is, itt, ebben a topikban ) én megteremtettem volna a hátteret egy komoly fórumhoz.

Ha valaki beszeretne fektetni egy startup cégbe keressen meg, kockázati tőke de ha nem félsz befektetni jobban megéri.
    Egy újonnan induló projectemhez keresek befektőt, nem pár százezerről van szó.

(Pontosabban egy gsm webshop - később offline boltról lenne szó, maga a domain értéke több m ft, + napi 25-50 ezer egyedi látogató pop underből áthozva, naponta 1m like előtt hirdetve (ezek mind önerőből, 0 ft-ért) )

min 5m ft
  • fergusonpapa
    Sajnos ez igaz, azért lenne az hogy innen átkerülne egykét ember moderátori jogokkal, cserébe pedig kiemelhet 1 saját bejegyzést stb.
  • Palinko
    én úgy érzem eljött a kockázati tőkebefektetés ideje, a bankokat nem kéne tovább etetni, itt az ideje hogy magukért dolgoztassák az emberek a megtakarításaikat ne más prémiumát növeljék.
  • DRFlame
    Egy komolyabb összegnél már több lábon kell állni. Nem azt kell eldönteni, hogy "a" vagy "b" vagy "c"..., hanem hogy ezeknek milyen kombinációja.
  • Palinko
    én nem tennék a bankba pénzt. inkább a magyar állampapír, bár európában most nehéz okosnak lenni.
  • Palinko
    de az baj, ha valami elterjedt akkor jönnek a spammerek és tűzzal, vassal, nádihegedűvel kéne írtani a sok PTC, meg MLM es faszságot.... nem is a PTC vel meg az MLM el van a baj, hanem a sok marhával aki nem tudja őket használni.
  • fergusonpapa
    Én adom hozzá, a teknikai háteret, weblap és fórum motor is egyben, egyedi 0ról írt. fórum egyszerübb többi az jó, Tartalmak is lennének és érkeznének is be. tárhely domain minden én költségem. Moderátorra 1re lesz szükségsem, bár mindig nem értem mennyien néznék és megéri e hobbin kivül..
  • DRFlame
    Ki kell kalkulátorozni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy évre 5,25% kamat azt jelenti, hogy 12 hónap után kapod a pénzed 1,0525-szeresét. A 12 hónap az 4 kört jelent a 3 hónapos lekötésből. Ha kamattal visszafekteted minden 3 hónap után, akkor kapod 1 év után az 5,25%-ot. Ez 4 kört jelent. (mert 4*3=12hónap=1év)
    Ha 3 hónap után x kamatot kapsz...
    Mennyit kapunk 3 hónap után: betét*(1+x)
    Mennyit kapunk ha kamatostul 4-szer visszaforgatjuk azonos feltételek mellett: betét*(1+x)^4, ami egyenlő az EBKM-es kamattal növelt betéttel: betét*1,0525
    Tehát 1,0525=(1+x)^4
    x-et kifejezve: x=1,0525^(1/4)-1=0,0128742401868849745310241655724
    Vagyis 3 hónap után nagyjából 1,29%-ot fogsz kapni.
  • Odacsap77
    Attól függ, nyilván nem 4-5 ezer ft -al..
  • fergusonpapa
    Mennyivel?
  • Odacsap77
    konkrétan pénzzel
  • W aWaW Wah
    Az mit jelent, hogy 5,25%-os éves kamat 3 hónapra?
    akkor most szorozzam be az X összeget 0,05-tel, és megkapom mennyit veszek ki 3 hónap mulva, vagy még vhogy ki kell kalkulátorozni, hogy 1 év az mennyi 3 hónapra vetítve?
    Erröl lenne szo amúgy
  • fergusonpapa
    Mivel szponzorálnád?
  • Odacsap77
    Ha komolyan gondolnátok csinált volna valaki egy online pénzkeresős fórumot, én benne lennék pl. ha van valakinek kedve csinálni egy komoly, profi fórumot, mint a warriorforum.com.. -csak nem hiszem hogy nagy lenne rá a kereslet, mármint a tényleges pénzkeresési lehetőségekre nem csak ezekre a szar ptc meg faszom tudja milyen oldalakat linkelnek itt egyesek..

De én azt mondom ha valakinek vannak komoly tervei hogy M.O-ra csináljunk egy warriorforum vagy blackhatworld os fórumot én benne lennék, szponzorálnám
  • Palinko
    elküldenéd privátban nekem a fórumok linkjét? ha unatkozok legyen mit olvasgatni.
  • DNDN
    Látod vass, itt a többség többet keres naponta mint amit te 5 év alatt összeszerencsétlenkedtél, de azért vergődj tovább, hogy nem értünk hozzá úgyse csináltál még eléggé hülyét magadból.