15995
-
#14626 Jobban hiszel a lapnak, mint 10000000000hsz-nak? Milyen internetező vagy te?! Na nyomás aludni kisgyerek.
Részemről berekesztettem az egészet. Épp erről beszéltem. SZÉGYEN GYALÁZAT
Az amazon meg nem hírdetet rajta, Max adsensen-amilyen kodót kitettek ők is mint bárki megteheti :) -
Carmageddon #14625 Bearni74 szerint:
Nos:
Van a globalshare-nak ütemterve, van elérhetősége, és utána jártam részvénytőzsdén is jegyzik. Hmmm…
Ha valaki hitetlen, vagy nem hisz valamiben ne kezdjen lejárató vagy negatív blogba.
Valamint igen, ha valamiben nem hiszünk próbáljuk lejáratni, hátha más se fog bele. Igazi Magyar virtus. Aki meg hisz benne, azt úgysem érdeklik az ilyen lejárató blogok. aztán aki kitartó annak vagy bejön, vagy valóban csalódik. De ki tudja melyik oldal a jobb. Ha próbálkozik az ember akkor előbb utóbb valami majd csak bejön.
2013-11-01 - 09:31 Válasz
-
Carmageddon #14624 Kedves Tamara!
Lehet, hogy felül kellene vizsgálni a negatív hozzáállásod, mert azóta eltelt időben sokat fejlődött és tett a cég a siker érdekében. Ha kamu lenne a rendszer, gondolom pl. az amazon.com sem hirdetne rajta. -
#14623 Csak magyarul leírják több tucat helyen, angolul végkép. Ehhez elég lenne 1perc!!!!!!!! Kutató munka.
Nevetséges. -
#14622 - Nem létezik hivatalosan a cég ( nevet bárki adhat, bejegyezve nincs )
- Email listát gyűjt , semmi más.
- részvények és ingyen pénz csak úgy?
Részvényeket bárki vehet, bárki, bárhol bármilyet, csak pénz kell hozzá, akár facebook részvényt is. De ingyen nem volt rá példa és nem is lesz. Hisz tözsdei kibocsátás nem kis pénz és épp a pénz növelése a cél ahol a készpénz állomány sokszorosára nő és onnantól kezdve megkel felelni a részvényesek elvárásainak. (minden nyitott,nincs több titok)
Mivel nincs cégnév, még a székhely ami be van állítva is könnyen észreveető hogy egy Angliali SPÁR ÁRUHÁZ. Mi kell még?
Sok ilyen van, sitetalk is pl. Terjezstik az igét, de csak email listát fizetnek be. Mondják hogy jobb lesz a facebook stb stb. Próbálják, hát kitudja. De Pénzt ezzel nem fogsz keresni. Alapból a logika, hozz más embert hogy részvényed legyen? :) Miért nem regiszttálrsz 1000 fake nevével, és máris van 1000 részvényed.
Másik dolog az oldal kora, alig 1-2 éves de elején csak email címet kért. Hova és milyen névre is kerül az a részvény? KAPTÁL MÁR RÉSZVÉNYT? KÉZEL MEGFOGAHTÓT? és utána is csak akkor fog pénzt érni ha azt más meg is veszi majd tőled. 1000és 1 ilyen téma van ahol leírják ezt. Miért nem tanúlsz más hibáiból vagy miért hallgatsz másokra?
Elmondom miért! Mert leszarod, majd 2 hét múlva jössz egy másikkal. Egy nap lopó köcsög vagy aki csak szétvágta ezt a fórumot is. -
DRFlame #14621 http://kiszamolo.hu/globallshare-atveres-vagy-lehetoseg/ -
Carmageddon #14620 Mondj egy jó okot rá hogy csaló lenne -
#14619 Megértelek, én is régen emiatt adtam fel a harcot. Csak az időt rabolja feleslegesen, semmilyen nemesebb cél nincs sajnos. É
Csak egy gyüjtő hely azoknak akik azt hiszik berak egy reflinket és megvana ház ára. Mikor még 1 csoki ára sem lesz..
Én a helyedben jelezném a topic zárását. Szerintem neked is van jobb dolgod ennél :) -
#14618 Mivan?? Az hogy kinézetett cserélnek, még egy csaló banda, és elcsépelt :) Épp hogy a külsös infóknak kell hinni nem annak amit az oldal ír. Hány éves vagy komolyan? Válaszolhatnál, mert úgy tünnik 14 nél több nem vagy. Értelmes vitát folytatni veled nem lehet.
Inkább gratulálok hogy benne van nyakik egy topic tönkre vágásában. -
#14617 Feleslegesen tépted a szádat, nemnormális a gyerek. -
Carmageddon #14616 A helppel kerestem meg 4 dollárral indulva. Jó a globallshare-ról már régi infók vannak a neten, ha rámégy az oldalra már máshogy néz ki mint az infókra rákeresel szólva. -
#14615 Az én általános megállapításom, hogy sajnos a mai refes vacakolásokkal a takarítás nem sokat ér, mert pillanatokon belül feltöltik a topikot szeméttel ismét - arról nem is beszélve, hogy sajnos-szerencsére én is emberből vagyok, és nem tudom állandóan figyelni a topikot, és azonnal reagálni. -
#14614 amit te linkeltél, az egy elcsépelt téma, és szart se érsz vele. Elég ha csak picit rákeressel.. Én meg nem linkeltem semmit, hanem módszereket és ötleteket adtam link és felár nélkül :) 25 dolcsi huha? 3 müszakos munkahelyen is ezt megkeresed 1 nap alatt. -
Carmageddon #14613 25 dollárt kerestem már az egyikkel -
Carmageddon #14612 Ja mert csak az az üzlet amit ti raktok be mi?, a többi meg levan szarva hát gratula. -
#14611 Fejezd már be. Téged már 10000x elzavartak innen. Minden héten új dolgot mutatsz.
Mennyit kerestél eddig? Én sokat tanultam forumokról és könyveből. Ennek hála még sosem voltam foglalkoztatva, és igencsak jól megélek. Mégsem jövök reflinkekkel..És te? -
#14610 Én is jöttem pár írással, mert volt kinek, akik becsülték megköszönték, és én is tanultam ezt azt itt. Az ilyen camegedon félék nagyon levitték a színvonalat és azt is elijeszteték aki picit kitartott. Én csak úgy nézek be ide hogy kedvencnek van MÉG adva.
Nagy tisztogatás , és több értelmes tartalom kéne, de ki fogja ezt megírni? Inkább jobb megoldás a lakat. Szerintem. -
Carmageddon #14609 Ja ha vannak itt akik centes marhaságokat mutatnak az aztán nagyon nagy pénz abból aztán marhára meglehet élni. -
#14608 Ezen ne múljék, sajnálatos, hogy ahhoz képest amikor átvettem a topikot, volt itt egy értelmes keménymag, akik tényleg mutatták és magyarázták a lehetőségeket, mára pedig reflinkek gyűjtőhelye lett... -
#14607 Tényleg jó lenne bezárni. Ez már kritikán aluli amit itt megy :) -
#14606 igen, mert hülyeséget beszélsz -
Carmageddon #14605 nincsmit ha neked ez vicces egészségedre. -
#14604 köszi, megnevettettél -
Carmageddon #14603 A tőzsdén vannak -
#14602 ne nevettess, azt se tudod mi az a részvény -
Carmageddon #14601 Már elég sok funkció elérhető rajta 5 részvényem van rajta. -
#14600 Zárható, fogyatékosokkal van teli a topik. -
Carmageddon #14599 A legjobb az enyém -
baluka2011 #14598 Sziasztok egy új közösségi oldal, sok felhasználási lehetoséggel. Hirdetés is feladható! Pénzkereseti lehetoség! MÁr magyar nyelven is!! https://www.traiborg.com/af/22141 -
Aztro #14597 http://en.20dollars2surf.com/?ref=740379- Itt egy működő oldal ahol tényleg fizetnek aránylag sokat, ha jól csinálod. A lényege, hogy reklámokat nézel ezzel pontot kapsz amit a hónap végén bevált pénzre. -
Carmageddon #14596 http://www.globallshare.com/hu/1082518.html
a legjobb közösségi oldal, játékokkal rajta van a need four speed word is. -
Muyo #14595 Szeretnél te is anyagilag független lenni ?
Keresed azt a megoldást , ami megkönnyíteni az életedet ?
Elhiszem , én is ezt kerestem sokáig , és tudom nehéz megbízni olyan internetes cégekben ami itt ott feltűnik !
Ahová , én szeretnélek invitálni , egy jól működő pénzkereseti lehetőség , itt megtanítunk téged hogyan tudsz pénzt keresni úgy , hogy közben nyaralsz , utazol vagy épp a reggeli kávédat iszogatod ! Ezt pedig , otthonról is végezheted a munkád mellet :)
A legjobb ebben pedig ,hogy nem vagy kötelezve semmire !
Ha érdekel a lehetőség írj egy e-mailt erre a címre : [email protected]
-
filmletoltes #14594 Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni a wncgo.com apróhirdetéses weboldal általi pénzkeresési lehetőségről. Ha valaki próbálta, vagy hallott róla, akkor megkérem szépen irja le a tapasztalatait illetve véleményét! Előre is köszönöm! -
#14593 nekem meg már visszaköszönnek a szerbek is. na ezt azt hittem soha nem érhető el :D -
Carmageddon #14592 loooooooooool -
#14591 ráadásul egy "autómatában" -
#14590 menstruálsz? -
Carmageddon #14589 Ma megkaptam a második ciklust is az autómatában. -
#14588 Taníts még mester ! -
#14587 11?
12?
Kevesebb?