15995
-
Carmageddon #14667 te takarodj nem osztottam lapot. Nariusznak szolt nem ilyen balfaszoknak mint te meg a bandád. -
nú #14666 takarodj el az internetről -
Carmageddon #14665 Itt lehet hírdetni
-
Nariusz #14664 Sziasztok! tudnátok nekem mondani pár megbízható oldalt aminek a hirdetéseit kirakom fizetnek is? jelenleg adbox-ot használok de nagyon kevés reklámjuk van és nincs random bannerjük -
Berger CSR #14663 sziasztok,, két hónapja használok egy olyan oldalt ami valójában egy böngésző alapú stratégiai/gazdasági játék de a lényeg hogy a megkeresett pénzt ki is lehet venni
jelenleg egy gazdasági játék része van de nemsokára egy foci manager része is indul amik között át lehet vinni a virtuális és valós pénzeket
aki rajtam keresztül regisztrál annak segítek az első lépésekben, elsőre bonyolultnak tűnik majd a rendszer:
http://www.marketglory.com/strategygame/bergerman
pár komment előre:
- amit keresel pénzt mint nemzeti valutát pl HUF, az virtuális. abból tudsz majd aranyat venni (virtuális), ebből viszont tudsz eurót venni (valódit)
- ami HUF-t keresel nem tükrözi a valós árfolyamot, jelenleg pl 60 HUF körül jön ki egy euró a virtuális pénzzel számolva
az oldal jól működik, bevételei a reklámból és a játékosok befizetéseiből van (ezt én kerülöm), amiből visszaoszt a játék alapján ha valaki jól fejlődik
elsőre keveset keres az ember de folyamatosan növekszik az experience pontja ami miatt növekszik a keresete is
egyenlőre ennyit akit érdekel regisztráljon
http://www.marketglory.com/strategygame/bergerman
akik nálam regisztráltak, küldjék nyugodtan kérdéseiket pm-ben a játékban és részletesen válaszolok/segítek a kezdeti lépésekben -
Savmacska #14662 Na, már csak te hiányoztál... -
Carmageddon #14661 egyébként is ez már egy csaló oldal. -
Savmacska #14660 Idebaszol egy reflinket te gyoker ? Mit kezdjunk vele, vagy mi ez ?
Őőőőőő any*d ?! -
izsma13 #14659 http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=izsma10 -
baluka2011 #14658 www.dubli.com/T0EUBASQ Pénz visszatérités nagyon jóó! -
#14657 Nincs harag. -
#14656 Ne haragudj én erre gondoltam. Bocs még egyszer. -
#14655 Tehát mégegyszer akkor hogy világos legyen, ajánlok egy üzletet:
Egy BÁRKI által akárhol rátalálható szimpla oldalra kell regelni (még csak nem is reflink) és megerősíteni telefonnal az accountot hogy ember vagy és nem bot, és hogy tudják hogy neked adtak-e már trial (próba) szolgáltatást vagy sem. Én is regeltem, de a próbaidőm amire kaptam lejárt. Még csak nem is ilyen alja oldalról van szó, elég sokat látom vissza az oldal reklámját pl youtube (google) reklámoknál, tehát nem kis oldalról beszélünk. Ezért az accért amire a próba szolgáltatást kapja a felhasználó, ezért fizetek 1dollárt. Nekem az account kell, tehát semmi köze az ilyen közvetítő linkes szarokhoz, mivel még csak reflinken sem kell regelned.
A trialra van szükségem ami nekem megér 1dollárt.
Aki ezek után szeretne egy potya 1dollárt az írjon rám és megbeszéljük.
Köszönöm, és remélem világos volt MINDENKI számára. -
#14654 Ezt pont tőled nem vártam volna... Valszeg az itteni bizniszek után is amit mi is csináltunk olyan vagyok aki átbassza embereket. Azért írtam hogy pm-ben további infót leírok de véletlen se kérdezz rá nehogy írj egy pm-et. Semmi köze a cpahoz és ottani idióta offerekhez. Ez egy olyan megerősítő adat mint pl googlenél. De leírom mostmár miattad hogy mi ez. Szimplán egy trial szolgáltatásra kell a regisztráció. Amit nyilván 1ipről 1telóról nemfog neked mégegyszer adni az oldal trial szolgáltatást. Mindenkinek egyszer jár hisz ezért trial hogy kipróbálhasd. És csak hogy lásd én is regeltem nyilván és nem küldtözgetnek sms-t amit végig kell csinálnod (offer, amiről te beszélsz) és akkor kapod meg a léd. Semmi köze hozzá. Ez egy szimpra megerősítés. -
#14653 Ezután előfizetnek egy olyna szolgáltatásra ami folyamatosan szedi le a pénzt. Ezt offernek hivják CPA rendszerken reklámozzák. Volt nekem is egy ilyen lapom. Likeev volt asszem a neve. Facebook hackért megadták az adatukat... én meg láttam belőle a pénzt. -
#14652 Üdv
Egy kis saját üzletet ajánlanék.
Fizetnék 1dolcsit minden olyan embernek aki egy oldalon regelne nekem egy accot és telefonos megerősítést is megcsinálná amit kér az oldal. Ez annyiból áll hogy felhív egy automata ami mond angolul 2-3 számot amit leírsz majd megerősíted az oldalon.
További részleteket pm-ben. -
Carmageddon #14651 Egyre jobb lesz ez a globallshare. -
csuszap #14650 Szeretnék bemutatni egy új oldalt ahol annyit kell tenned hogy regisztrálsz itt :
http://www.ADMaple.com/promote.php?id=csuszap
A promotion fül alatt levő linkedet vagy iframe banneredet /saját oldaladon/ reklámozod.A pontokat amit a látogatókért kapsz fél naponta naponta konvertálja a rendszer dollárba.Próbálkoztam több autotraffic exchange siteal is de egyenlőre nekem csak a hitleap működik( http://hitleap.com/ ).Megköszönöm ha reflinkemen regisztráltok akinek kérdése van az nyugodtan tegye fel itt hiszen a többieknek ezzel segíthetünk.Biztosan fizet ennek bizonyítására lentebb linkelem a számlámat.
Tierek szerint így van felosztva:
Tier 1
(500 points / 24 hours)
France , Australia , Portugal , Italy , Ireland , Belgium ,
Tier 2
(350 points / 24 hours)
Germany , Canada , United States , Spain , United Kingdom , Norway , Finland ,
Tier 3
(100 points / 24 hours)
OTHER
Tier 4
(5 points / 24 hours)
China , Thailand , Taiwan, Hong Kong ,
-
baluka2011 #14649 Sziasztok egy új közösségi oldalt ajánlok, sok felhasználási lehetoséggel. Hirdetés is feladható! Pénzkereseti lehetoség! MÁr magyar nyelven is!! https://www.traiborg.com/af/22141 -
#14648 nem, nem tudod -
Carmageddon #14647 de tudom -
#14646 azt se tudod mi az a részvény -
Carmageddon #14645 mennyi részvényed van rajta már?, nekem 18 -
Carmageddon #14644 Csináltam hozzá egy csoportot is skypen.
Látom téged is érdekel a globallshare. -
Savmacska #14643 Buta vagy fiam. Ülj le, egyes! Előbb egy nyelvtan könyvet lapozgass... -
losoncke #14642 PÉNZKERESÉS ONLINE FILMNÉZÉSSEL - LÉNYEG RÖVIDEN:
A módszer hasonló a feltöltős-letöltős pénzkereséshez, itt viszont ugye csak video, film formátumokat tölthetsz fel. Minél többen megnézik online, amit feltöltöttél, annyiszor X HUF-t fizetnek a szolgáltatók ezért neked érte cserébe. Hisz reklámozod őket. Magyarországra pl. akár 1,5-2 forintot is fizethetnek, online nézésenként, s külföldön fejledtebb országokból történt filmnézésenként akár 5-8 HUF-t is. (dollárból átszámolva)
Természetesen ez szokott függeni a megnézett video hosszától és attól, hogy mely országból nézik. Egy egyetlen egy perces kis viccesvideo online nézésért, akár 1,2 HUF-ot is fizethetnek ha Amerikából, Kanadából, Angliából nézik, így ha pl. belegondolsz abba, hogy sok kis pár perces hülyeséget millionyian megnéznek a youtubeon.. Ha itt néznék meg 1 millioan, akkor az 1 millio forint lenne.. Persze a youtubeon könnyebb a látogatószerzés és Magyarországra sajnos általában kevesebbet szoktak fizetni, de ha van egy jó oldalad, VAGY MÓDSZERED (módszereket találsz a pénzkeresés feltöltéssel oldalon). Ha van jó módszered, vagy oldalad akkor akár magyar pénzekkel számolva is meg lehet belőle élni.
Pl. Angol nyelven az 50x-es angol piac felé publikálni többszörös pénzekért itthonról is lehet persze ;))
A internetes filmnézésért fizető oldalak az úgynevezett internetes pénztárcákra utalják a fizetésed.
Az egyik legjobb ilyen oldal:
http://youwatch.org/free29156.html -
botalex #14641 Próbáljátok ki ezt, nálam bejött!
Legyél Te is tulajdonos
A világ legnagyobb közösségi oldalai évente több milliárd dollár bevételt érnek el, az által, hogy felhasználóik teljesen ingyenesen használják oldalaikat.
A GlobAllShare célja, hogy felhasználói ne csak használják, hanem a magukénak érezzék a globális közösséget és ezáltal valóban úgy formálják, ahogy nekik a legmegfelelőbb. Ezért a GlobAllShare minden felhasználójának tulajdonosi státuszt biztosít ingyenesen megszerezhető részvények formájában az előszervezési időszak alatt.
A GlobAllShare minden tagja, aki az előszervezés ideje alatt csatlakozik és részt vesz a globális terjeszkedésben, folyamatosan GlobAllShare részvényekhez juthat teljesen ingyenesen és részvényei után minden hónapban részesedést kap a globális nyereségből az indulást követően.
Részesülj a globális nyereségből
A GlobAllShare minden felhasználójával megosztja globális nyereségét, aki részt vett az előszervezés ideje alatt a globális terjeszkedésben.
Az indulást követően a GlobAllShare részvényesei között minden hónapban a globális nyereség 70%-oszlik meg részvényeik száma alapján, így minden részvényes folyamatos havi jövedelemhez juthat.
De a GlobAllShare részvényesei nem csak havi részesedést kapnak, hanem részvényeiket el is adhatják azok névértékén, így azonnal nagyobb összeghez juthatnak.
Szerezz Te is részvényeket
A GlobAllShare közösségében Te is egyszerűen juthatsz részvényekhez az előszervezési időszak alatt. Mindössze annyi a dolgod, hogy meghívod ismerőseidet a GlobAllShare oldalára.
Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is.
Ha sikerült 5 ismerősödet meghívnod, akkor máris 1 GlobAllShare részvényhez jutottál. De nem csak saját ismerőseid meghívásai után szerezhetsz részvényeket, hanem minden az ismerőseid után meghívott további felhasználó, ismerőseid ismerősei után is, mert 7 egymást követő szinten keresztül minden ismerősöd után, aki eléri az 5 sikeres meghívást 1 újabb GlobAllShare részvényt kapsz Te is.
Folyamatos jövedelem
A GlobAllShare globális közösségében részvényeid után folyamatos havi jövedelemhez juthatsz, mivel minden hónapban részesedést kapsz a globális nyereségből, részvényeid száma alapján.
Ha sikerült 5 ismerősöd meghívnod a GlobAllShare közösségébe és meghívott ismerőseid is 5 ismerősüket hívták meg az téged követő 7 szinten, akkor a következő részesedésre lehetsz jogosult minden hónapban.
szint 1 5 meghívás 1 GAS részvény
szint 2 25 meghívás 5 GAS részvény
szint 3 125 meghívás 25 GAS részvény
szint 4 625 meghívás 125 GAS részvény
szint 5 3 125 meghívás 625 GAS részvény
szint 6 15 625 meghívás 3 125 GAS részvény
szint 7 78 125 meghívás 15 625 GAS részvény
Összesen 19.531 GAS részvény
A példa alapján összesen 19.531 GlobAllShare részvényt szerezhetsz ingyenesen, melyek után havi részesedést kapsz a globális indulást követően. Ha például minden részvény után csak 0.25$ részesedést kapsz havonta, a globális nyereségből, akkor is közel 5.000$ lesz a havi jövedelmed. De minden részvényed után havonta 0.5$ vagy 1$ részesedést is kaphatsz, így havonta 10.000$ vagy 20.000$ jövedelmet is könnyen elérhetsz.
Részvényeid számát, értékét és havi részesedésed összegét Webirodádban láthatod folyamatosan.
Pénz azonnal
A GlobAllShare közösségében részvényeid után nem csak részesedést, folyamatos havi jövedelmet szerezhetsz, hanem azonnal nagyobb összeget is, mert részvényeid akár azonnal eladhatod.
Részvényeidet a globális indulást követően, azok névértékén el is adhatod, így azonnal nagyobb összeghez juthatsz. Például, ha a részvények névértéke 10$ lesz az indulást követően és Te a példa szerinti 19.531 GlobAllShare részvénnyel rendelkezel, akkor azokat összesen 195.531 $-ért adhatod el, így azonnal jelentős pénzösszeghez juthatsz. Természetesen a Részvények névértéke könnyedén elérheti a részvényenkénti 20 vagy 40$-t is, attól függően, hogy mennyien használják a GlobAllShare közösségi oldalát világszerte.
Ne feledd, hogy részvényeket csak az előszervezési időszak ideje alatt szerezhetnek a GlobAllShare felhasználói teljesítményük alapján, így a globális induláskor csak azok rendelkeznek majd részvényekkel, akik részt vettek a GlobAllShare kiépítésében.
Az indulást követően nem lesz további részvénykibocsájtás, így részvényeket kizárólag csak azoktól a felszanálóktól lehet majd vásárolni, akik részt vettek a globális kiépítésben és ezért részvényeket kaptak.
Regisztráció itt: http://www.globallshare.com/hu/1473230.html -
Aztro #14640 http://en.20dollars2surf.com/?ref=740379- Itt egy működő oldal ahol tényleg fizetnek aránylag sokat, ha jól csinálod. A lényege, hogy reklámokat nézel ezzel pontot kapsz amit a hónap végén bevált pénzre.Érdemes meghívni embereket, mert a pontjaik 10%-át hozzád is írja. -
nú #14638 Akkor itt is elküldelek a picsába, elég volt csak elolvasni, hogy miféle aljadék ez a cég. -
#14637 Inkább berakom egy alapkezelőbe a pénzem mint hogy a ti szar reflinkjeitekkel foglalkozzak. -
Muyo #14636 Mindenkit akit megsértenék azzal , hogy ide beillesztek egy számomra fontos információt , jelezzétek !!
Most személy szerint nem említek valakit aki trágár szöveggel illetett, de ezért tartom fontosnak ha valakinek baja van ezzel írja meg és ne privátba tegye ezt !
MERT
Lehet hogy téged nem érdekel , de attól még más kíváncsi lehet rá !
Attól,hogy valami nem sikerült neked másnak még sikerülhet !
Köszönöm :)
-
Muyo #14635 Keresed a megfelelő alkalmat,hogy szebbé varázsold életet de nem tudod hogyan ?
Ahogyan te is én is megoldást kerestem pénz ügyeimre ! Legyen fiatal vagy idős a mai anyagias világban szükségét látjuk,hogy pénzhez jussunk ! Megfelelő alkalomra vártam én is hogy megtaláljam a nekem tetsző plusz jövedelem forrást ! Míg elhatároztam,belépek egy céghez ez a GDI ! Nagyon jó belépési feltételek ! (legyen olcsó!) Havi 10$ költség ami számomra 2000 FT amit teljesen másra is költhetnék de ez egy befektetés ! Nem vagyok elkötelezve akármikor kiléphetek pluszba 7 napig ingyen tesztelhetem a rendszert ! Ráadásként ezzel pénzt is keresek ! Egy remek ajánlat egy remek cégtől! Keress meg és megmutatok mindent,hogyan kereshetsz úgy pénz,hogy közbe élvezed is ! :)
Feladó: Orosz Sándor
E-mail: [email protected]
Telefon: 06705942214 -
Aztro #14634 http://en.20dollars2surf.com/?ref=740379- Itt egy működő oldal ahol tényleg fizetnek aránylag sokat, ha jól csinálod. A lényege, hogy reklámokat nézel ezzel pontot kapsz amit a hónap végén bevált pénzre.Ha hívsz embert akkor amennyi pontot szerez annak a 10%-a hozzád is kerül. -
DRPCDoki #14633 Ki volt bannolva, ez már legalább a 3. accountja. nú-nak pedig igaza van, régen saját topicja volt, ami arról szólt, hogy ott mindenki szanaszét alázta őt, beleértve saját magát is. Volt róla kép is, közösségi oldal account, minden amiről látszott, hogy tényleg bőven van baja az illetőnek.. -
Carmageddon #14632 boccs de tudom -
nú #14631 Carmageddon vicc nélkül egy értelmi fogyatékos gyerek, 25 év körüli szegedi srác amúgy. Nem tudja mit beszél oszt kész -
Carmageddon #14630 egyébként nem csak szórakozásból rakosgattam bele, hanem vannak skypen is olyanok akik csinálják és az mindig frissen van. -
#14629 Sziasztok. -
#14628 Esetleg azt nem lehet, hogy csak carmageddont kibannolni innen? -
Carmageddon #14627 Azért vannak a hozzászólások is azok értenek is hozzá.
Mindenből tudnék linkelni olyan hírdetést ami negatív dolog van benne, csak azért írkálnak ilyeneket mert azt se tudják mi fán terem, bejegyzést meg bárki megtud írni informálás nélkül is, márciusba még kezdjük ott hogy nem is volt április óta van ez.
És van már több mint 7 millió tagja is hoppá.