15995
-
7Band #2866 Lehet, hogy igaz akkor törlöm magam. Amik fenn vannak cégek azokba már regeltem:)
Valami más? Ja és amugy ha 9 centet akarok befektetni az mennyit kamatozna PL: Egy jó cégnél. Akkor olyat mondj:) -
bolka #2865 ott van fent a fejlécben. amugy komolyan gondolog hogy 180$t kifog fizetni valaki aze mert kattintgatsz? az még messze van.. :) -
7Band #2864 HA már itt tartunk:
Soroljatok má jó cégeket amik rendesen is fizetnek! Előre is kössz!!!! -
7Band #2863 Jól van ki veszem te tudod, de sokan mondták hogy fizetett, bár én se hiszem el!
Akkor szerintetek töröljem is magam a Bank mails-tól? -
bolka #2862 én meg modnom hogy a Bank-mails VEDD KI -
7Band #2861 LoL!!! :D
Köszi a sok észrevételt és dolgokat. :D
Szóljatok ha látok még ilyet! -
djus #2860 "
State: Itt válasz az N/A
Other: Ezt hagyd üresen
"
Hath ha van other, akkor oda megy a megyed..
Nem kotozkodni akarok, de ha mar csinalsz egy oldalt, szerintem a helyesirasra figyelj, mert nem csak te fogod nezegetni :P PL: "muszaly" - muszaj "az nelkul" - anelkul
peace ;) -
bolka #2859 hali ezt szeritnem veddki a fizető cégek közül mert biztos nem fizet "Bank-mails" -
7Band #2858 Sziasztok!
Nézzétek meg az oldalam, most nem rég csináltam.
http://penzkonnyen.extra.hu -
Greegko #2857 Haljátok ide nem tudom beirni ezeklet a hoszzú szöveget nézzétek meg :)
ÁTVERÉSEK :) E-gold adathalász Vigyázzatok velük ... -
bolka #2856 :S annak meg jo sok ertelme van .. nem ekll az adminnak semmit se csinalni csak vissza fizetnie ez nagy tesztelés :S -
djus #2855 Lehet ilyen neven regelt :D
Bolka egyebkent 1$-nal asszem pont 5 cent a levonas, tehat amit beteszel, pont vissza is kapod :D -
Greegko #2854 Bocsi hogy szólok de a link rossz (a reff neved nem az amit akartál :D)
"http://www.hyiptycoon.com/?ref=YOUR-USER-NAME" <--- kijavítanám :D -
Ornyesz #2853 Én is osztom a véleményedet!! Ez a hyip harmadszor fizetett nekem: Galileohyip
5 nap után 125%-ot ad, automatikus a kifizetés!
-
bolka #2852 és ha beraksz 1$t utana kiveszed az egydollart és 5 centet az e-gold nem fog levonni egy picit tobbet? -
#2851 Ja bocs ,a linket rosszul adtam meg. :)
EZ A JÓ LINK! -
#2850 Hello.
Na ide már tényleg érdemes. :)
Nincs nagy kamat(1nap=105%) ,de ez azt jelentheti ,hogy megbízható!
Aki nem akarja elveszíteni a pénzét ,az menjen kis kamatokba!
Min.: dollár
2 napja inult! -
Greegko #2849 Főleg akkora reff systemmel ;) és a 350% :D
Mindenki tudja hogy csaló a cég (vagy a tied ??) -
Greegko #2848 Scam , Scam , Scam , Scam | 1 hétig max ha él de szerintem 1-2 nap azt jóvan fizetni nem hiszem hogy fog. -
#2847 Hello.
Találtam egy jónak tűnő HYIP-et.
Szerintem megér egy próbát!
350% RETURN After 2 Days!
Min Deposit - $0.15
1napos is van! -
bolka #2846 nyugi varjatok meg :) -
djus #2845 Sztem ki fogjak szedni ezeket a kommenteket ha eszreveszik. Osarolast sztem nem engednek ok sem. Egyebkent 2 napja varjuk baratnommel es unokatesommal a kifizetest, es nem fizetett meg mindig.. -
#2844 Gyerekek! Tudjátok inditottunk egy akciót! namost a cég még mindig fizet szoval amit betettetek azt ki fogja fizetni, de minket kizártak a versenyből mert nemtetszésünket nyilvánítottuk arról hogy az admin regezget az első 4 helyre! Tehát semmit nem fizetek nekünk pedig simán lehettünk volna az elsők! Kérek mindekit sőt még azokat is akik nem fektettek be hogy itt:
http://www.hothyips.com/details/Fortune+Bonds.3984.html
szavazzatok a very badra adjátok meg a mail cimeteket mert oda fog menni egy megerősítő mail és ezt irjátok be szövegnek:
I took my money under my friend to win the refferal contest but they deleted him! SCAM DO NOT INVEST! FUCK ADMIN
Tartsunk össze és járassuk le a céget! Rohadt csalók! Akinek van yahooo mailja vagy gmailja inkább aról szavazzon és mindenki csak 1x szavazzon! Előre is köszi!
Bye: Max7 -
7Band #2843 De routerrel van elosztva:)
De ugy 1hete naon faszán számolt aztán meg valamit elb...-tam és nem ment!!:)
Nem lehet hogy a netcraft progi b...-tatja? Az ellenerző progi!
-
bolka #2842 hát milyen surfot akarsz hasznalni nem hiszem hogy 8 gépen ugyanaz a probelam :) -
7Band #2841 Sőt még a másik két gépet is megprobáltam , de semmi!!
Ja meg még a laptopot is , de akkor se!!
Valami a nettel lehet? Tűzfal vagy ilyesmi?
Nem kell hozzá az xp service pack 2?
-
7Band #2840 Áh.......:))
Má mindenféle böngésszőt felraktam az operától kezdve a firefox-ig!!
Más ötlet? :) -
bolka #2839 Én tudok jobbat :)
OPERA -
djus #2838 Milyen bongeszot hasznalsz? http://www.firefox.hu ;) -
7Band #2837 Megprobáltem, de nem történt semmi! :(((
Azé kössz, hogy megprobáltá segíteni!
Valami más ötlet? -
djus #2836 Lehet ki van kapcsolva a java a bongeszodben, az pl baj. Azt nem tudom java alapba kell-e, nem hiszem. Azert megprobalhatod.. http://www.java.com -
7Band #2835 Sziasztok:
Lenne egy problémám:
Mikor elindítom a surf ablakot akkor nem számol se pénzt se pontot!(mind1-gyik cégnél ugyan ez) Mi lehet a baja? Pedig régen ment!! Valami program lehet a baja? -
#2834 Újabb akció gyerekek! aki lemaradt az előzőről csak annak szól!
aki betesz bolka alá itt: ide katt a regeléshez pénzt az kap tőlem 1$ e-goldra! Garantálom hogy kifizet a cég! tehát veszteni nem vesztesz semmit csak nyersz! ha érdekel valakit bizonylat msn-en szivesen küldök! msn címet privátban kérhettek! -
djus #2833 nameg lemaradtak a space-ek :D -
djus #2832 Most meg az emusptres a koalasptrfizetett ki ;)
-
#2831 Hello.
Találtam egy új HYIP-et.
Április 9-én indult.
HYIP -
djus #2830 Kifizetett a no-minimum
-
#2829 köszönjük ebből már volt részem! lenyulod az alpénz és 600 ft-ért nem éri meg vitázni! de nem 1 embertől nyúlod le! 10.000 forintig csak szabálysértés és bizonyítani sem tud semmit az ember!
ezektől a hozzászólásokat mellőzd itt! -
#2827 ezt most találtam sok ilyen link van itt hátha jol jön max7-nek a progijához és lehet van rajt sok jo pénzkeresö is.ezen az oldalon -
bolka #2826 jah :) majd még lesz sok ilyen :)