15995
-
#2909 Proxy,cookitörlés meg másik email egold:D -
#2908 itt csak naponta 1-et játszhasz :D -
bolka #2907 :D LOL 8napig 1 cente gyüjteni azért az már tényleg sok nekem... :G inkabb menj és jatsz itt ezzel 2 kattintasbol megvan az 1 cent ha már 1 centekre hajtunk! :P -
gekko22 #2906 A következő céget azoknak ajánlom akiknek nincs még számlájukon egy kanyi garas sem. Azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy nem ismertek centes autoszurfot ahová filléreket is be lehet fektetni.
Csatlakozz ebbe. Free membereknek is fizet!!! Az első 1000 csatlakozónak ad 1 unitot (5 cent) jelenleg 618 tag van úgyhogy siess. 1 cent a minimum kifizetés 8 nap alatt összejön (0.00125$ keresel 1 nap 60 napig). Nem nagy haszon de kezdetnek jó, főleg ha használsz mellette egy-két ptc vagy emailes céget (donkymails).
Amióta a stormpay megbolondult azóta egy kanyi vasam sem maradt, újra ptc és emailes cégekbe fogtam, amikor meghackelték az e-goldomat úgy volt, hogy abbahagyom, de ez már nálam megszálottság, vagy egyszerűen csak kapzsi vagyok.
Ref cím:
http://www.5centsurf.com/?ref=335
Kifizetés:
-
#2905 igen igen :P lustaság fél egéség :D nem igérek semmit mostmár de megemberelem magam és feldobom a dolgokat meg átnézem a fenti cégeket :P -
djus #2904 "gondolkoztam hogy ide is be lehetne rakni felülre ;)"
Meg az oldalaimat is amit mar parszor atbeszeltunk ;) :DD -
bolka #2903 :F ja.. ezt akartam mondani :D -
#2902 magyarán mondva ha romlik az arany értéke a világpiacon akkor csökken a számlád értéke ha meg javul az értéke akkor nő! ez nem olyan nagyon szokott változni! ha felmész egy hip oldalra akkor bal oldalt szokták jelezni! gondolkoztam hogy ide is be lehetne rakni felülre ;) -
bolka #2901 igen, egyből frsiiul amugy és mivel e-gold aranyban szamol szal erted es ha az arany ara legy mindenkinek lemegy az egold accounja ez valtozhat jo iranyban is :) -
#2900 Azt nem tudja valaki hogy az e-goldnál az egyenlegem miért csak 1 centet ir ki a részletes listánál meg már 2 centem van.Vagy itt is van valamenyi idö mig frissitik?Én ugy gomdoltam hogy az egyenlegnál az össz lovét irja a részletesnél meg hogy kitöl mikor mennyit. -
#2899 már az is egy jó hír hogy nem tönt el olyan 20$ van benne szal már rég lemondtam róla de jól jönne ha e-goldra megkapnám :P -
#2898 nem tom majd lefordítom de a 12daliypro.com-al kapcsolatos! -
bolka #2897 nem de mar lattam... csak nem tom miez -
#2896 http://www.tlennonfor12dailypro.com/
valaki tud valamit róla? -
SaubyBoy #2895 sztem is skacok, csak akkor foglalkoznak vele a "szervek", ha fizetős a program és több feljelentés is érkezett be az adott piramisjáték "áldozataitól", stb..
tehát sztem fölösleges erről vitát nyitni, pláne ha ilyen aprópénzekről van szó -
bolka #2891 Sziasztok! :)
Van egy TR accountom 5$os upgradel és 1.05$ os cashbalancéval szal ha valaki adna érte 5$t nagyon örülnék neki mert 7. valamenniyt kap vissza szal pls help upgradeltem csak ez tul sok nekem ez a 21nap :) -
Ornyesz #2890 Negyedik kifizetés a Galileohyip-től! 5 nap után 125%, automatikus kifizetés!
-
#2889 #2881: a csajokat nem is vonja felelőségre sőt a chat.hu szarik rá ő csak egy szolgáltató privát üzeneteket nem nézheti! de a netrendőrség mint közintézmény-t nézheti és nem is a lányok lettek felelőségre vonva hanem az sikola hogy miért engedi!
#2882: minden olyan rendszer ami az után fizet neked x pénzt hogy regisztrálnak alád az piramis játéknak minősül mert profitálsz belölle! és igen nem foglalkoznak vele ugyanis a reklamcsere.hu is ilyen sot a layoness is ami egy vásárlói közosseg es elég keményen ténykednek de senki nem támadja meg oket!
-
gekko22 #2888 De sok helyütt így megy! -
gekko22 #2887 Látom figyelsz! -
djus #2886 A 2-es es az 5-os ponttal en nem ertek egyet.. -
#2885 bocs hülye vagyok a nominimum volt.Már elvette az eszem a sok pénz -
#2884 A donkeymail megküldte az elsö 1 centes kifizetésem.
na már csak pár embert kell találnom hogy segitsenek egy kicsit belenditeni az ügyet ,hogy egy kicsit hamarabb összejöjjön a pénz. -
bolka #2883 szerintem a piramis a ptsu.net :) az tényleg az. -
gekko22 #2882 Hali!
Már rég nem böfögtem ide semmit, de minden nap elolvasom a fórumot. Érdekes témát feszegettek. Szerintetek mi számít piramisnak? Az, hogy beszerveztek embereket? Nem hiszem. Az e-bankoknak is vannak ref szintjei (lásd. stormpay ....) A legfőbb kérdés az, hogy hogyan teszitek, milyenek az adott körülmények.
pl. 12dailypro szerintem egy nagyon jól működő cég volt. Piramis volt. Miért?
1. 6$ csak azért, hogy tag lehess és ne töröljenek.
2. hogy megkapd az első fizetésed újra tégy be 6$-t
3. veszteség az első fizetés után
4. magas ref. százalék!!! Miért? Hogy szervezz be minél több embert magasabb profit reményében. A ref. emberkéd újból megcsinálja az első 3 lépést és talán a 4. -et is.
5. a harmadik vagy negyedik kifizetéskor már megtérült a befektetésed, ekkor már profitálsz, hogy miból az alattad lévő emberkéből. Mi van akkor, ha nincs beszervezett embered? Veszik a legtöbb embert beszervező tagot, megnézik a legalul található embert, elveszik a 6$-át és szétosszák oda ahova éppen kell, mert ő kifizetést csak akkor kap, ha újra befektet. És így tovább és így tovább.
Másik formája:
1. kapsz kezdésnek mondjuk 10$. Ez okés is, de ahhoz, hogy kifizessék upgradelni kell magad, tehát be kell fektetned máris ott vagyunk ahol a part szakad, nem kerestél semmit sőt mínuszba is mentél a (fee) kezelési költségek és egyéb levonások miatt. Bla bla bla ... Én ezt is a piramisok közé sorolnám.
De mi nem piramis?
Szerintem aki kezdésnek ad, és ki is fizeti a free membereknek a pénzt. Ezzel nem lehet meggazdagondi, csak ha befektetsz. Itt is található ref százalék, de alacsony vagy nem pénzbeli. Ez csak azért van, hogy hirdessék a céget. Sajnos ezek a cégek rövid életűek és ritkák mint a fehér holló. -
djus #2881 Magyarorszagon ezek a dolgok olyanok, hogy foglalkozni sem kell veluk. Senki nem foglalkozik meg ezzel az uggyel, annyira nem elterjedt. En mindig valos adatot adok meg, semmi karom nem lehet belole. Csekket mit kuldenenek? Vettel valamit, tudjak bizonyitani? MAsik, hogy max a usernev duplazasert siman torolhetnek. Szoktak szurni a csalokat, tobbek kozt azt is, hogy nevhez ertelmes dolog legyen irva, ne nijhniu niunjhiuni. N amindegy, mindenki maga donti el, en tovabbra is valosat adok meg.
Egyebkent chat.hu szinten nem vonhatja felelossegre a csajokat. Bar vannak szabalyok, es ezek megszegese ellen vannak a moderatorok. Egyebkent meg eleg nekik leszedni/tiltani a java-t, es maris nem chathuznak. -
7Band #2880 Nagyon szépen köszi a helpet! -
#2879 szerintem is felesleges átirni én is amikor még kis piskóta voltam én is valós adatot adtam meg és nem lett belölle semmi! igaz mostmár más a világ! amugy igen ha átirod felül irja az adatokat és senki nem fogja látni az előzőt! amugy meg ha nagy pénz forog a kezem alatt akkor valami olyasmit irok ami nem gyanús nehogy okuk legyen rá hogy töröljenek a pénzemel eggyüt amugy emg az usernevem szoktam megketőzni tehát pl névhez ezt irom: Max7 Max7
a másik kérdésedre a válasz hogy a piramisjátékokból nem tudsz kiszálni mert ezek a rendszerek mind azok mert magad alá szervezel embereket és százalékot kapsz utánnuk! de ezt magyarországon nem ellenörzik annyira! sőt ez olyan kis mértékű bün hogy nem is figyelhetik hogy te mit csinálsz mert azzal a személyiségi jogaidat sértenék! bírósági végzés kell ahoz hogy megfigyelhessék hogy te mit csinálsz ahoz meg megalapozott gyanú kell!
eggyet ne csinálj és nem ajánlom senkinek közintézményből ne csináljátok ezt (iskola, könyvtár, egyébb hivatalos hely) ugyanis arra van joguk hogy non-stop figyeljék hogy mit csinálnak ott! ebből most volt nálunk botrány hogy a kis nyivákolos picsák Chat-eltek a chat.hu-n és olyanokat irtak amik sértik a közizlést és valami országos netrendörség feljelentette az iskolát így tiltva van az internet persze attól még használjuk ;)
Bye: Max7
-
bolka #2878 tök mind1 azok a kis cégek se fogjak elenorzini hogy valosak-e és nem fognak vele vissza élni ne aggodj legkozelebbb mostatntol ne adj meg valosat ennyi nem kell atírni sehol. -
7Band #2877 Nem lenne késő már átírni a valós címem? Vagy ha átírom akkor azt menti rá? -
7Band #2876 Ja, és akkor milyen nevet adsz? Valami amerikait?
És ha rájönnek hogy nem valós akkor nem törölnek? -
7Band #2875 Akkor azt mondod hogy én is irjam át valósról nem valósra?
MEg száljak ki a piramisból?
Amugy azt akartam írni, hogy "visszaélni" csak má álmos voltam este. :D -
#2874 Alapból ott indul a dolog hogy egy free(mailt) használok! nem a freemail.hu-t mert az egy gány tetülassú rendszer! ez visszanyomozhatatlan szinte ugyanis nem kérnek semmilyen valós adatot talán amit logolnak az az ip-d és azt is csak addig amig nem törlöd a neved a rendszerből!
utánna a következő dolog az az hogy nem adok meg ere3deti címet se nevet egy rendszerben sem így lenyomozhatalan vagyok! ott is max az ip-t tudják logolni és ha nagyon félnék akkor lenne megoldás az ip-m eltakarására (proxi)
a következő az e-számla! ott én speciel valós adatokat adok meg mert ott valós pénz van de ha ott sem adsz meg valós adatot akkor sem dől össze a világ mert senki nem ellenörzi! pittinél váltod a dollárt pitti átutalja neked és ő sem kér semmilyen adatot!
tehát szinte azt mondom hogy lenyomozhatatlan vagy ha ügyesen csinálod! amugy meg nem minden rendszer illegális! maga a tevékenység illegális magyarországon amit úgy hívnak hogy piramis játék (nézz utánna) refeket szerzel magad alá akik után x%-ot kapsz! elvileg a jog furfangos mert ha nem reflinkel hirdeted az oldalt akkor te nem vettél rész a piramis játékban! ezért szoktam le a reflinkekről! mennyit kaphatok? 0.3$ 1 ember után? vagy még annyit se? nem éri meg! persze az elején minden cent számít de ha már több pénzed lessz 20-30$ akkor centekel nem fogsz foglakozni max ha elbuksz mindent :P
amugy meg: "Meg hogyha megadod másnak a címed (a Házszámod, városod) akkor azzal nem fognak felül élni?" - - - - - mi az hogy felül élni? én visszaélésről hallotam már de felül élésről még nem! de te tudod :P
amugy meg ilyen magyar cégekkel nem éri meg foglalkozni mertz magyarországon nincs olyan nagy kereslet a reklámokra mint külföldön pl amcsiknál és ezek a magyar cégek be fognak fucsolni mint pl penzeso, netmail stb stb
-
rtzu #2873 de vannak akkik be befizetnék na én nem -
#2872 Nem -
7Band #2871 Figyeljetek!!
Ahogy most elgondolkoztam, ezek nem illegális dolgok? Meg hogyha megadod másnak a címed (a Házszámod, városod) akkor azzal nem fognak felül élni? PL: Azt veszed észre hogy jött egy csekk amiről azt se tudod mi, de be kell fizetni!!
Ezeket csak így leírtam, de ez így van? -
djus #2870 Es nem olyan oldalakat reklamozna, amik mar 5 eve megszuntek :\ -
bolka #2869 ha fizetne nem srvn lenne.. domain, -
7Band #2868 ok!!
Nézd mit találtam. Egy magyar cég! Szerinted fizet? http://lepunk.srv.hu -
bolka #2867 huha 9centel nem hiszem hogy mész valamire nem ismerek olyat ahol 1 cent a minimum :S gyujts 1$t