15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    gyerekek mostanra lezárult az akciónk! többen ne jelentkezzetek! azonban akinek 20-20cent hiányzik e-goldról hogy 1é-a legyen annak még annyit adok! mostanában várható még ilyen akció ezért érdemes velem felvenni a kapcsolatot msn-en! azt hiszem pár dolcsi mindenkinek jól jön! privátban lehet kérni msn címet!
  • Max7
    azt majd tőlem holnap 4 után ;)
  • Ornyesz
    Én átálltam a szerényebb, de biztosabb hozamú hyipekre. Itt egy ilyen, amit már mutattam és most újra kifizetett: Galileohyip

• djus
    nincsmit, en is koszi a penzt :D Mar csak a masik 1 dollart varom, amit betehetek majd alad a hyipbe.
  • bolka
    ez lett djus 1$jábol:

köszi még egyszer ;)
  • bolka
    na ez gyors volt djus ;)
  • bolka
    tutira vissza kapod :)
  • djus
    en adok szivesen, de mi a biztositek h vissza is kapom?:P
  • bolka
    valaki aki ad 1$ ma az vissza kap 1.60$ ma. írjatok pls :)
  • djus
    Szeretnek ajanlani egy szorfot azert is mert szinte semmit sem bukhatunk rajt, es azert is mert nekem mar 2* fizetett :) 10 centes upgradek vannak, alapba ad 20 centet bonuszba. Betettem 10-et egy probanak, es kivettem 40-et, mert az irt 7 nap helyett 8 napig elt az upgrade :) 10 cent a minimum kifizetes. Csomo monitoron fent van, meg mind paying.

10cent2surf

• djus
    Hat a reffjeim nem igazan dolgoznak, igy sajat erobol jott ossze :D Egyebken ez nem csoda, a grants bacsi eleg jol fizet :D

Max, privi es reg ment. Gondolom a ref verseny akarjatok megnyerni, csak be ne csodoljon :| Habar eleg kicsik a kamatok, hat hajra! ;)
  • Max7
    és még egy ajánlat! ha valaki talál egy tuti dolgot akkor én befektetek szivesen de a játékszabályok kemények! ha valakit érdekel akkor szoljatok!
  • Max7

FIGYELEM! Aki bolka alá beregez ennél a cégnél :link az kap tőlem 1$ hogy betegye! az 1$ csak akkor kapod meg ha azt be is teszed! pár nap alatt még kamatozik is és többet kapsz vissza! részletek nálam msn-en! (priviben megadom az msn címem)
  • passatgt
    2.5 kamat 180 napig minden nap utalja a pénzt:

Érdemes bekapcsolni a compundingot,mert akkor kamatos kamatot ad

http://www.fastpercent.com/index.php?ref=passatgt
  • bolka
    Szia!
    ŐŐŐ donkey havonta fizet azt hiszem 2szer szal azt várhatod :) a World-wide-cashen vagy hogy írják, ott próbáld ezt az egycentes donlgot mert ők hétvégente fizetek!
    2. melyik számlán? :)
  • Ornyesz
    az USD végű.
    djus: a bluebird-es lé reffekkel jött így össze? mennyi idő alatt?
  • repvez
    Kb mennyi ido alatt szokták az átutalásokat végezni?Mert összejöt 1cent a donkymailen és kikértem csak hogy lássam hogy jol értelmeztem-e egy két dolgot.
    Egyébként ezen a számlán melyik az utalt összeg a +-os elöjelü vagy az usd végü?
  • bolka
    Látod, látod, én mondtam hogy újra fizet. :)))))
  • djus
    Kifizetett a springlinks

Tegnap pedig a bluebirdptr

• bolka
    Huhu annyira mégsem nagyon keveset ad egy linkért uh hát ezzel mire meglesz a 10 cented... :S
  • bolka
    na ez tenyleg jó regeltem alád ;)
  • repvez
    ez az oldal jonak néz ki sokat lehet vele gyüjtögetni,mert emailba is küld linkeket csak a PTC részénél kell figyelni mert vannak becsapos linkek.Persze csak azoknak mint én is aki nem tud angolul és csak clickel.Mert volt egy link ami 1 centet ért csak épp nem pluszba hanem minusba,pont mire meglett volna az 1 centem visszaestem -0.00028-ra :((
  • bolka
    Sziasztok van egy céga ami azért fizet hogyha mennek a bannerek a progiban olyan mint a kiddies csak sokkal ujjab 10€ nál fizet eGoldra!
    Regisztrálás
  • phalanx
    tipikus kamu oldal, 50 bekezdésen keresztül arról dumál, hogy lehet munka nélkül sok pénzt keresni az interneten, az eleján még ingyen van de mire az olvasmány végére érsz már meg kell rendelned egy CD-t 11k-ért... szánalom
  • passatgt
    Kamu
  • Ornyesz
    Sziasztok! Erről mi a véleményetek?
  • djus
    engem nem zavar, hogyan elnenek vissza? egyebkent meg akkor leirom, kifizetett a bluebirdptr, 1,01$ :D
  • Max7
    djus: a tranzakciószámot ne mutasd mert azzal vissza lehet élni! ezért töröltem az üzid! és ne szövegbe másold be ide hanem képbe úgy hogy kitakarod a fent említett számot!
  • Butthead
    Ez a fortunebonds hogy működik? Nincs erről valami magyar nyelvű leírás?
  • bolka
    kfizetést pls
  • RaptorMAN
    Egy stormofcash-hez hasonlo PTC,PTR oldal, mely fizet e-gold-ra $0.5-től amit pár nap alatt el lehet érni.

Szerintem érdemes kipróbálni.

CashCowTraffic
  • Max7
    7e userszámú oldalam van amiből napi 4000 user látogat minden nap :D akkor megéri foglalkoznom vele?
  • bolka
    a springlist 6.átol ujra fizet e-goldra :)"E-Gold payouts have resumed."
  • Ornyesz
    apropó header! Max7 levennéd a Globalprofitshyip-et please! ne csúfoskodjon ott...
  • djus
    hat nemtom itt hogy szokas, de legalabb olyat ne reklamozzunk mar ujra ami a headerben is fent van :\

repvez efyebkent en a grants oldalakat, a donkeyt, es a nominimumot ajanlom. Na meg a stormofcash... Sajnos a spinglinks attert paypalra, igy nem erdemes csinalni :( Max legyszives csereld is ki a linkemet valamelyikre amit hirdettem, vagy ha ki tudod akkor majd tedd ki azokat amiket mar reg kuldtem.

koszi
  • repvez
    A pontos linkek után mit kapok?Vagy mire jok azok és mennyit kell összegyüjteni belölük?
    Köszi a linkeket.
  • shinewalk
    Ha ezeket még nem próbáltad ,akkor nagyon ajánlom.
    Szerintem a legjobbak:
    Leapchas
    Donkeymails
    Stormofchash

Ezeket ki ne hagyd! :) Ezek tuti fizetnek.
    Ha már ismered ezeket akkor bocs.
  • passatgt
    az allcashmails nem fizet.Amikbe bennevagy azok jók,próbáld meg még a fourmilimailst,elég hamar össze lehet szedni 5eurot,azt pedig rakd be hyipbe vagy surfbe
  • repvez
    Az utolso linkre gondolsz vagy az összesre amit linkeltem?
    Esetleg adhatnál pár tippet hogy melyikbe érdemes belefogni aminél záros idön belül pénzt is látok.
  • bolka
    :DDD szerintem be is fejezheted:) nem érdemes ezzekel a szarokkal fogalkozni ..