15995
-
diaz02 #2949 Ja jó, csak az előző válaszból nekem nem úgy tünt!
Figyelem a monitorokat, és csak a fizető cégekhez rakom a pénzem! Az a kettő amit előbb írtam, ma kellett volna fizetniük. Az egyiknél kikértem a pénzt, azt írták hogy azonnal küldi, erre még nem jött meg, és valamikor el sem tudom érni a honlapját! A másikra még várok hogy mi lesz!
Amúgy a zoominvest is bedöglött, és elnyelte a pénzem! Már pár napja nem tudom elérni! -
#2948 félreértettél nyugodtan kérdezz!
öszintén megmondom hogy nem emrek mondany hyip céget egyet se mert sajnos egyik nap még fizetnek másik nap már nem! érdemes figyelni a monitorokat és természetesen sok szerencse is kell! -
diaz02 #2947 Még egy kérdés, és nem rontom tovább a levegőt! Látom hogy itt nem nézik jó szemmel a kérdezősködőket!
Tud valaki olyan hyip céget mondani nekem, ami gyorsan fizet, és 1$ alatt is lehet bele tenni pénzt!???? -
#2946 1. adj linket az oldalhoz vagy keress rajta monditort és nézd meg hogy fizet-e
2. nem
3. nem -
diaz02 #2945 üdv!
Lenne egy pár kérdésem!
1, a leapcash mikor óhajt fizetni?? Egyáltalán fizet még? MÁr 3 hete kértem ki az 1$-om, és csak ül rajta!
2, ismeri valaki az AutomaticHyip-et????
3, ismeri e valaki a dixisgroup hyip-et? -
#2944 nem a fizetés érdekel most különös képpen inkább a reklámmegjelenítés :P -
djus #2943 Mostanaban a Phoenix surfkezd megbizhatonak tunni, par honapja mar fizet rendesen. -
#2942 Segítsetek pls! mondjatok nekem 1 olyan komoly autosurfot mint annó a 12dailypro volt! -
djus #2941 Sziasztok!
Sracok/lanyok, sajnos ez igy nem lesz jo :( Ugy vettem eszre, nem sokan figyelik a banner kattintasa utan bejovo oldalt. Szerintem eleg figyelem felkeltoen es magyarul ki van irva mi a teendo. Az oldal lelke, hogy biosz ad hirdeteseket, es ezek lekattolasaert kaptok penzt. Namarmost biosz bannerenek a kornyezeteben kell lennie sok-sok reklamnak, mert kulonben egy kattintasert o semmit nem kapna, ergo ti sem. Hiaba kattintjatok le az oldalamon levo "paid ADS" bannereket, ha az utana bejovo ablakban a legfelso szurke hatterrel bekeretezett bannert nem kattintjatok le, amikor lejart a szamlalo.
Azzal, hogy nem kattintjatok le az uj ablakban biosz google hirdeteset, azt eritek el, hogy masoknak, es magatoknak kevesebb penzt kerestek. Mivel sajnos nagyon sok idobe tellene kiszurni ki nem kattintott osszesen 6 bannerra, (3 paid ads az oldalamon, es az uj ablakban levo hirdetes) igy sajnos a rendesen lekattolok penze oszlik meg a csalok kozott is. Ez mindenkinek az erdeke, hogy rendesen csinaljatok, kulonben ti is kevesebbet kaptok mint amugy kaphatnatok. KEREK MINDENKIT, NEZZE MEG A BANNERRE KATTINTAS UTAN BEJOVO OLDAL PIROS KIEMELT BETUS RESZET! MINDHAROM FIZETOS BANNER UJ OLDALAN RA KELL KATTINTANI A FELSO HIRDETESRE!
Ha tovabbra is igy marad, hogy sokan nem kattintanak a hirdetesre, sajnos neki kell allni kiszurni ki az, es torolve lesz, vagy egyszeruen nem kap kifizetest. Eppen azert inditottam az oldalt, hogy mi magyarok korrekten csinaljuk, es egy kicsit feljebb jojjunk a temaban, legyunk olyan megbizhatoak mint a nemetek. Ez rajtatok mulik, legyszives ezentul figyeljetek oda! /Tisztelet a kivetelnek/
Udv, es jo klikkelgetest. -
7Band #2940 Djus
-
7Band #2939 Ezt bővebben ki tudod fejteni? Mert nem nagyon értem. -
#2938 ha adatbázist kivülről akarod elérni menj az smweb.hu ra! reklammentes és kivülről is el lehet érni az adatbázist! -
djus #2937 Csak arra figyeljetek, hogy ha lejart a timer, utana kattintsatok a bannerre, mert kulonben nem lesz kifizetes :P -
7Band #2936 Már regisztráltam is!!! -
7Band #2935 Jeeee!! Be jött naon jó. Csak így tovább! -
bolka #2934 tomcat hajra ne mnehez.. -
tomcat1 #2933 Pénzt akarok!!!!!!!! -
djus #2932 7Band, talan mert a tarhelyen nem volt semmi? :\
Max, extra nagy szar. Semmit nem lehet elerni kivulrol, mysql adatbazisa egy nagy hanyas.
Elvileg ujra megy az oldal, nemsokara normalis szerveren lesz :) Lehet regelni/kattolni :) -
#2931 ajánlom az extra.hu-t <) -
7Band #2930 LoL!!! Nekem se jön be... -
djus #2929 Sorry, hibak adodtak a tarhely szolgaltatonal.. Egy picit csuszik az indulas :S :) -
#2928 ok -
#2927 az hogy ez az oldal szerintem témában nagy ívben elkerüli a pénzkeresést a neten fogalmat -
#2926 errol a website.ws-rol mi a velemenyetek ? -
djus #2925 Sziasztok!
Elinditottam a saját Paid To Click oldalamat. Az oldalról annyit kell tudni, hogy szép lassan fordítom magyarra, mivel csak magyaroknak szeretném üzemeltetni. Egyelőre van napi 3 klikk, ami fejenként 1 centet ér, tehát napi 3 cent kereset. Később, ez majd nőhet, de szerintem ez se rossz a külföldi oldalakhoz képest. Kifizetési minimum egyelőre 20 cent. Egyelőre refferalok nincsenek, később majd ez is változhat. Várom a kérdéseket, javaslatokat stb :)
Regisztráljatok! :)
Money To Click -
Ornyesz #2924 Pearl - Funds
130% after one day
Plan Spent Amount (US$) Daily Profit (%)
Silver $1 - $1,000 125.00
160% after two days
Plan Spent Amount (US$) Profit (%)
Silver $1 - $1,000 150.00
75% daily for two days
Silver $1 - $1,000 70.00
200% after three days
Plan Spent Amount (US$) Profit (%)
Silver $1 - $1,000 180.00
60% daily for three days
Silver $1 - $1,000 55.00
Tegnap indult! -
#2923 aha ez is fars szervezel magad alá 200 embert elkezded gyüjteni fél év alatt öszeszedsz 150-et közben ők is vagy 100-at és így tovább és mire oda jutnál hogy fizesenek már van annyi felhasználójuk hogy törölnek vagy egyébb ilyesmi! dolgozz keményen nyugodtan! -
7Band #2922 Sziasztok!!
Rájöttem egy dologra. Mégis fizet a Bank-mails, de ugy hogyha magad alá szervezel 200 refferalt. Gondoltam érdekel titeket!:D -
#2921 Nem annyit von le,cask felfele kerekít,mert a legkisebb váltópénz az a cent -
#2920 Köszi,Ez hány százalékot jelent ?Mert ha 3 centböl 1et levont az több mint 30%. -
#2919 bocs caps lock -
#2918 NORMÁLIS ÉS AZ EGOLD VONJA LE KEZELÉSI KÖLTSÉGNEK. -
#2917 A cégek még vonnak le a kifizetésböl valamennyit?Mert mindegyik kifizetésem mellett van egy másik bejegyzés is ami a gold után pirossal van jelezve negativ elöjellel.Eddig nem volt dollárba kifejezve semmilátszatja ennek,de most volt egy 3centes kifizetésem és 1 centet levont minusba utána.Ez igy normális vagy valami gond van?De legalább már tudom hova tunt az az 1 cent amit pár napja kérdeztem. -
Ornyesz #2916 Galileohyipötödik kifizetésem!
5 nap után 125%, automatikus kifizetés!
-
bolka #2915 de ez fizet e-goldra.. -
#2914 az a baj hogy eggyik csekk se neked szól :( amugy se díjazom az ilyen bannersurf rendzsereket a castfiestával bexoptam már 1x inkább hype cégekbe fektetek! -
bolka #2913 hát ezzel az a baj hogy ez tényleg fizet vaze.. -
#2912 Mindig van aki a elég naív ahhoz, hogy a horogra akadjon. És én mindig elképedek ezen... -
lacisk8 #2911 Hy!
Mielőtt belekezdenék, szeretnélek benneteket figyelmeztetni, hogy rengeteg cég egyáltalán nem fizet! Van viszont egy francia cég, bizonyos eurobarre, ami viszont fizet! Tudom hogy sokan tartózkodtok inkább a franciától, de ha egy szót sem tudsz franciául, akkor is nagyon egyszerű pénzt keresni ezzel a módszerrel. Ha mégis problémád lenne a franciával, van francia-magyar szótár a www.startlap.comon ami segíthet. további információt itt találsz:
eurobarre.fw.hu
Feketelistát is találsz az oldalamon (scams), ha nem akarod beszopni egy cégnél nézdd meg!
PEACE -
bolka #2910 :) de akkoris 8 nap alatt megvan az 5 cent kb ha nem is nyersz mindig :) és igaza van passatgtnek :F akinek van tobb egoldja nyomhatja nem kell proxy meg cookitörlés sem.. csak masik mail és e-gold..