15995
-
#2991 nyugodj meg kifizetett a cég! kifizette az utánnad járó pénzt tehát még pár napig szándékában áll fizetni! nem tudom miért tüntette el a monitorokat majdkiderül;)
itt a bizonyíték:
-
#2990 egyelőre ne tegyen be senki holnap ilyenkora kiderül mert jönnek nekem lóvéval! -
Vidi2 #2989 :((( -
#2988 lehet hogy sok lessz az már!
http://mineofgold.com/?a=cust&page=rate_us
feletébb gyanus hogy levettéka monitorokat :S remélem nem most dönötte el a tulaja hogy emgszünik mert tökön szurom magam :( bent van 11.14$ -om :S -
Vidi2 #2987 5 naposra, mit gondolsz, nem túl hosszú? Látom levették az oldalról azt a két monitort... -
diaz02 #2986 Heh, akkor én nekem csak0.27 kellene utalnom! De nem teszem, nehogy tiltsák a számlám, vagy hasonló -
#2985 hány naposra tetted? -
#2984 regisztrálni kéne egy e-gold számot aminek a végén 0 van és az elején meg természetesen 31 tehát 0.31$ kell utalni azzel még megérné prbálkozni :D bár sajnálnám a 31c-et is :D az én egold számom 1717965 tehát 5.17$ kéne utalnom ez egy kicsit húzos lenne tanulópénznek :D -
Downloader #2983 így már biztos hogy átverés nehogy küldjetek pénzt!!! -
#2982 Hiba (bug) az "egold ROBOT" -ban. Össze lehet zavarni a robotot a következő scripttel.
1.Küldj x.xxUSD-t a 3171967 (egold ideiglenes számla)számlára. Az első x legyen a te utolsó egold számod, az utolsó két x legyen a te két első egold számod.
( jön majd egy üzenet : érvénytelen egold számla)
2. gépeld be a "memo"-ba : {@%$$%&getback%$10%*@^} és kölds el a pénzt, azt fogod látni hgy a pénzed visszatér 10x egy órán belül.
Akciózz mielőtt rájönnek a hibára"
nem lehet hogy csapda?
cserébe kiokosítanál hogy hogyan kell ezt.... -
Downloader #2981 ezt kaptam e-mailben:
Hack Egold !!!! new bugs !!!
Try it before egold know of it and patch the bug, fast!!!
I found it on 5/5/2006, Action Fast!!!!
Hello, i cant stop myself to share this new tips, it work!!!
My name is John, i am a computer engineer , i found a bug in the
egold ROBOT ,
you can confused the egold robot with the script i introduced to you ,
1) Send USD x.xx to account 3171967 (Egold Temp Account),
this is the egold robot temporary account, where the first x is your
last egold number
and the last two xx is your first two egold number.
(Hava to follow it, else egold will return message said Invalid Egold
Account)
for example, your account number is 2700896, then you have to send
USD6.27 to the above
egold temp account.
2) Type this script in the memo : {@%$$%&getback%$10%*@^} and spend
the money ,
you will see your money get back to you 10 times winthin 1 hour.
Action fast before egold know of it !!!!!
valaki kiokosítana, hogy mit jelent? -
Vidi2 #2980 :) Elég meggyőzőnek tűnik. Az összes pénzemet beraktam, remélem fizet majd. -
#2979 vidor: thx hogy alám pakoltál! kikértem az érted járó bunusom! 12-24 óra mulva ezt ki is fizetik nekem! a bizonylatot mutatom majd! -
#2978 Thanx, csak gondoltam valaki be akar szervezni :) -
djus #2977 Olvass :) -
#2976 Mondjátok el lécci pár mondatban hogyan lehet itt pénzt keresni! Valamiből ki kell majd fizetnem a 20 ropit ha rámszállnak! -
diaz02 #2975 Amúgy a dixisgroupnál penz41 felhasználónéven vagyok regisztrálva! Csak azért mondom mert 4en is regisztráltak alám (ezt köszönöm szépen) de csak 1 valaki tett be pénzt! Az investor statsnál meg lehet nézni a kifizetéseket! Ott vagyok közte én is! -
diaz02 #2974 Végülis ez is egy megoldás! Lehet hogy 20-at észre sem veszik hogy rossz heylre utalták! -
#2973 minegold 35 napja müködik nekem az elején fizetett és most tettem be 10$ megin :P remélem ismét fizet 5$ 3napra a semmiért jól jön :D -
#2972 lapícs mint szar a fűben és ha nem szólnak akkor ne add vissza de ha szolnak tedd a hülyét hogy igen már te is észrevetted és akartál szolni róla csak sok dolgod volt :D -
diaz02 #2971 Gondolom hogy vissza kell adni! Apuval történt olyan hogy másnak a havi fizetését neki utalták! Jó az nem 20 ezer volt, hanem 100-nál több! Persze visszaadta :-) Nem tudott volna mást tenni! -
#2970 üdv! Kaptam egy 20ezres téves átutalást a főiskolámtól. Megtarthatom, vagy visszaperelhetik? MI a teendő ilyenkor? -
#2969 Ja most nézem, be se jön az oldal, meg is szűnt :D De ez már rég volt... Jó pár éve. 2-3. -
#2968 Nem tudom pontosan, ilyen e-mailben küldött bannerekre kellett kattingatni.
Megtaláltam, ez volt az: http://www.aprilgoldsgetpaid2reademail.com/ -
bolka #2967 gondolom nem ugyan ezt csinaltad... hanem cashfiesta és tarsai -
#2966 Hát én egyszer csináltam ilyet és nem fizettek, úgyh sohatöbbet :) Elég sok időm benne volt, igaz nem is volt jobb dolgom. -
djus #2965 Gondolom nem magara az internetes penzkeresesre erted ezt a kerdest... :\ -
#2964 Valaki még hisz ezekben? -
diaz02 #2963 üdv Shinewalk! reggeltem, meglátjuk mi lesz!
Amúgy alád reggeltem az atomichyip-en is! Neked már fizetett??? Egyáltalán fizet valamikor? -
#2962 Hello.
Találtam egy HYIP-et ami ma indult el és nincs minimum!!!
Szerintem egy próbálkozást megér.
www.growhyip.com -
diaz02 #2960 csak nem látszik a kép! -
diaz02 #2959 Ma fizetett a Dixisgroup!
itt a cím
Aki akar reggeljen!
képet is töltöttem fel!
-
bolka #2958 goldpoll.com, more-earning.com, -
diaz02 #2957 Tud nekem valaki mondani hyip monitor címeket??? A neten találtam párat, de azok nem nagyon látogattotak, és régen voltak frissítve! -
#2956 igen sajnos csak a nagyobb halak tudják csinálni a partnerprogramosdit nekem sikerült kifognom egy jó társaságot ahol napi 50-60e lapletöltés van!
az a baj hogy számlát kérnek igaz nekem nem gond hiszen lassan sikerül a cég tevékenységi körét modosítanom szal ez a gondom megoldodott! -
#2955 én ismerem! ha tudsz még ilyet szívesen veszem! -
#2954 nócika: köszönjük a fantasztikus ajánlatod de legközelebb kímélj meg minket tőlle! ez a topik pont nem erről szól ezért töröltem a hozzászólásod! -
diaz02 #2953 Partnerprogramokkal soha! Az oldalmon kint van a linkje egy párnak, de semmi! Mindegyiknél olyan magas a kifizetés hogy szinte lehetetlen elérni! Van egy olyan hogy magyarmilliomos, mindenki tudja hogy hülyeség, és 12Db-ot kellene eladni és 6 rongyot kapnék érte! nos 2 év alatt sikerült eladni 5 db-ot!
A szervereknél, webtárhelyeknél meg senki sem vesz, mindenki az ingyenes szolgáltatókat választja!
Kb 3 hónapja foglalkozom az effajta pénzkereséssel, és nem sok fél dollárom jött össze! Míg 2 év alatt a partnerprogramokkal semmi!!!
De ez az én tapasztalatom, elhiszem hogy jól lehet vele keresni, ha van az embernek egy honlapja napi 800-1000 látogatóval, vagy többel! Akkor ezzel is lehet kaszálni, de az alatt semmit!!!!
Egy próbát mindenféleképpen megér! -
wbtist #2952 A partnerprogramokkal hamarabb keresel pénzt, mint az ilyenekkel...
De ez privát vélemény. Akinek ez jobban bejött, csinálja. -
chokeerigo #2950 Partnerprogram, ezt ismeritek? :)