15995
-
djus #3036 el -
Downloader #3035 Pár nappal ezelőtt befektettem egy hyip-be, amikor kifizetettem kaptam egy mailt a cégtől, hogy sikerült a tranzakció viszont az e-gold számlámon nem jelent meg a pénz. Az lenne a kérdésem, hogy ez a pénz elúszott vagy valahogy vissza lehet-e szerezni? -
#3034 én nem fogok nekifogni az tuti nekem bőven elég itt a forumon meg msn-en összegyült már egy nagyon jó kis társaságom! -
SaubyBoy #3033 szerintem is olyan oldalakba kell ondolkodni amit a userek tudnak frissíteni, bármilyen oldal legyen az, pl hírek, cégleírások, tippek, bizonylatok, stb.
meg sajna mostanság nincs semmi tuti, mer régebben volt 4daily, meg 12dailypro és ezek összehozták az embereket
bár lehet, hogy fórumokban kellene gondolkodni, lehet ott nagyobb az összetartás -
bolka #3032 hát én beírtam a régi adatokat bevolt csekkolva a kocka és elkuldtem kiadta az adataimat a régi siterol és utana megint bejelnkeztem és mukodott és most varom a fizut :) -
bolka #3031 Te vagy tothcs? -
spirited1 #3030 Kösz a választ (foxi-)max(i). Bocs a tegezésért :)
Ez itt a reklám helye: Oldalamat hetente vagy néha még gyakrabban is frissítem, tele van kifizetésekkel, mások azt mondják, hogy relatív jó az oldal. Nem csak a refekért csinálom, hanem többek között azért, hogy megszünjenek a http://ac230v.uw.hu-hoz hasonló kamu oldalak. (Tudom szélmalomharc)
És akkor a cím: http://netpenz.webhop.net
/*Ha spamelesnek gondolod ezt a postot vagy gagyinak találod az oldalt, akkor nyugodtan töröld ezt a hozzászólást.*/ -
#3029 segíts:SBentvan 7$-om
ezt írja ki bejelentkezés után:You cann't automatically transfer data from old site to new, please contact Admin. -
bolka #3028 mert? segítsek? én mar kiis kértem a pénzt.. -
#3027 Megy de nemtudok bejelentkezni:S -
bolka #3026 aki bent van zoominvestben annak szólok hogy ujra megy az oldal egy teljesen új! -
#3025 Mert kezdetbe mindenki lelkes mint az allat aztan lelombozodnak amikor megtudjak hogy van 50 ember max aki nezi az oldalat es egyszeruen nem eri meg a sok veszodseg mert kapsz 10% es nagyot befektetni senki nem mer 5$ utan kapsz 50c-et a ptc-rol nem is beszelve hogy 1c utan kapsz 0.1c-et azaz 0.001$ ami semmit nem er! vagy kene csinalni egy oldalt ami tenyleg olyan hogy sajat linkeket lehet betenni meg kepeket feltolteni stb stb amit tobben csinalnanak en anno nekikezdtem de 10%-okert nem fogok szenvedni :( ezaladt az ido alatt 50x-eset keresem hyip cegekkel! vagy magyar oldalakat szerkesztek 150x-es aron! -
spirited1 #3024 Visszafogottabb, de megbízhatóbb befektetés: Compactsurfing
9 napra 117%, napi 9 oldal autosurf, min. 10$ befektetés, kifizetés: 2 napon belül, bármikor kikérhető.
Amúgy hogy van az, hogy akárhány magyar pénzkeresős oldalt nézek, szinte mind elavult? -
7Band #3023 Sziasztok!
A www.hyperioninvest.com- ról hallot már valaki? Tudtok infót adni? -
#3022 Bocsi
-
#3020 Kifizetett a totalrune,kb 2 óra alatt.7% 21 napra.Minimum 10 oldal
http://www.totalrune.com/?ref=3923 -
#3019 minden féla képpen olyan oldalba tedd a pénzed ahol több monitor van és belenézlé a monitor képek linkeibe hogy milyen arányban szavaztak arra hogy fizet és hogy mikor fizetett utoljára! érdemes megnézni ott a mail végződéseket ha nagyon változo akkor nem 1 ember szavazott viszont ha mind gmailos vagy yahos vagy csak enneka keveréke akkor tuti csaló!
érdemes még az oldalon a paid out menüt keresni hogy mikor fizetett utoljára! és érdemes megnézni hogy hány napja fut a hip ha tul kevés akkor ne merj még betenni ha sok akkor se legalábbis én nem merek!
ha sok ilyen apróságra odafigyelsz nem lehet bukni vele olyan nagyot!
Bye: Max7 -
diaz02 #3018 Üdv!
Az olyan hyipekben lehet bízni amik a best paid hyip, vagy a very good hyip menü alatt vannak????????
a www.more-earning.com oldalon találtam ezeket amúgy!
Azért írok ennyit, mert kaptam ma kifizetést, és nem szeretném elveszteni! -
#3017 pittit keresd meg! -
diaz02 #3016 Üdv!
Mielőtt befektetnék pénzt, valaki ismeri:
Gold Region
www.yourinvest.com
valaki tud valamit róluk??? Fizetnek elsősorban ez érdekel! -
balfi #3015 Egy új autosurf, ami jó a doono-hoz és más ptp linkhez.
Surfer Hit AUTOSURF
Beállítható hogy a reklámozott linket 1-1 user csak naponta 1-szer nézhesse meg !!!
Reff. verseny is van május 29.-ig. Ha nyerek akkor a lét szétosztom az alám regelők között.
Persze előbb paypal-ról át kell valahogy tenni egoldra !!! Ötletek ?
-
diaz02 #3014 Üdv!
A gondom a dixisgrouppal hogy csak 3szor engedte berakni a pénzem 200%-ra! Azt írja ki hogy mostmár csak a 10% vagy az afölötti planokba tehetem a pénz! -
Ornyesz #3013 Asszem már régen bemutattam nektek a BGPayMail ptr oldalt. Most kifizetett! Lényeg, hogy 2 centesek a klikkek, és naponta 5-6 levél is jön! Arra kell vigyázni, hogy nagyon hamar lejárnak a linkek. Ptc is szokott lenni, ugyanúgy 2 cent/banner!
-
#3012 a cég amit ajánlottam túlépett valami forgalmi adatot! nagyon remélem hogy vissza fog jönni :P -
djus #3011 Sajnos a storm szetkuldte ezt az oldalt is, mar ugytudom nem ad 10$-t. A kereset is csak napi 1,5% vagy mennyi, es random kifizetesek vannak. Nem erdemes betenni, en anno meg megkaptam a 10 dollart. -
Tjozsef #3010 FRANCIA SURFBÁROK ÉS NÉMET CÉGEK
http://moneynet.uw.hu -
#3009 most látom hogy csak 2$ lehet berakni 200%-osra =( -
#3008 továbbá sokan érdeklődtetek a programmal kapcsolatban privátban sajnos megakadtam de folyamatosan dolgozokŰ(unk) rajta! szives törelmeteket kérem! -
#3007 egy kifizetési bizonylatot mutatnál mert akkor bedobok alád 20$ :P -
#3006 Figyelem a felesleges üzeneteket és az offtopik hozzászóláskat törlöm! továbbá a forum sem arra való hogy a saját oldalad reklámozd! oszd meg a lnkeket itt másokkal! -
#3005 Hello djus!
Olvastam az oldaladon erröl az autosörfös oldalrol és reggeltem is alád ha minden igaz,de nem jöttem rá hogyan kell azt az ajándék 10$-t visszaforgatni szintlépeésre,már ha még él ez az akciojuk.Ill. mit lehet kezdeni a creditekkel?
http://www.aussieearners.com
erröl az olalrol lenne szo -
7Band #3004 Sziasztok!!
Engem is kifizetett! De most má nem tudok betenni "test plann"-ost! -
#3003 Hello.
Fizetett ma nekem is a dixisgroup!
a pénzem 200%-át 1nap-osba rakva! -
#3002 ez csak privát vélemény -
#3001 régebben én is próbálkoztam éilyen netes pénzkereséssel, de "belefáradtam".
ma már hülyeségnek tartom.
inkább megyek rendesen dolgozni, ha pénzt akarok magamnak... -
diaz02 #2997 Üdv.
Sok oldalon láttam már hogy tanácsként azt írják ne csaljunk kattintgató programokkal! Meg valamely oldalon is ki van téve ugyanez a szöveg!
Valaki ismer ilyen kattintgató progit?? mert kerestem a neten, de nem találtam, vagyis amit találta 1 db az nem lhet letölteni!
Azon csodálkozom hogyha nincs is ilyen progi akor miért írjá ki?????
ui.: Valaki ismer ilyen kattintó programokat? -
djus #2996 he? Mirol bezseltek? Mi is had tudjunk mar valamit.. -
#2994 nem azzal van a gond :D segíthetsz de privibe mert nagyon könnyen rájönnek ugyanis google a barátod és a kulcsszavakat máris kiadja és ezek után nem lehet csalni :D -
Greegko #2993 óóó dehogy :) csak gondoltam azért hátha segítsünk szegényeknek :) -
#2992 greegko azért töröltem a hozzászólásod mert én is ezt csinálom és enyire nyiltan egy fórumban nem kéne ezt hirdetni mert hamar rájönnek és akkor annyi az egész dolognak! kérlek privátban ird meg ezt az illetőnek!
remélem nincs harag!