15995
-
diaz02 #3078 Mit tudom én a címet! Beléptem a dixishez, a felhasználónevemmel, és a jelszavammal, és a supprotrál küldtem el a leveleket! -
bolka #3077 mond a masik linket is pls ahova a leveleket kuldted. -
diaz02 #3076 a K***a anyukat hogy pont az én 1$-om kellett nekik! Mennyit kaszálnak és rajtam akarnak meggazdagodni!
Amúgy tud valaki valamit a www.yourinvester.com -ról! Azt írta hogy gondja van ezért ne tegyen be senki pénzt, és már 25.-e óta nincs kifizetése! Remélem beintul mert akkor 26 dolcsi üti a markom!!!!!!
amúgy nekem nagyon tetszenek ezek a szmájlik :-) -
diaz02 #3075 beküldöm nekik mindet azt majd válaszolnak valamire!!!
Amúgy kezdek rájuk mérges lenni! -
bolka #3074 én tudok egyszerübbet :DDD
Hy admin,
My deposit gone.
please check it
batch: 3424324324322
username: lajos -
diaz02 #3073 tegnap küldtem nekik levelet, de még nem válaszoltak rá! -
djus #3072 1$=$1, it's isn't=it isn't -
djus #3071 Where is my money? Fuck admin! :D
dear admin,
i just send 1$ from my egold account, but it's isn't revived to my ****** account. Please check what happened. my user id is: *****, and the batch is:****
regards -
diaz02 #3070 igen contiunet-nyomok a végén, amúgy gondolom hogy angolul kéne nekik írni! Ebben tudna valaki segíteni! Nem kell regény, csak egy sor a legfontosabbakkal! -
bolka #3069 nem az atutalás nem lassu.. continuet nyomsz mindig a végén? amugy írj nekik a supportbva hogy eltunt írd meg a user neved meg a batch szamot és hozza adjak.. -
diaz02 #3068 mi van akkor ha befektetésként átutaltam 1$-t egy cégnek, és nincs a cégbeli számlámon, meg betéve sem, és pedíg eltünt az egoldomról!!!!
gondolom hogy elveszett?! Vagy mi más van, lassú az átutalás estleg? -
diaz02 #3067 ok megoldottam, az egyik cég ma fizetett ki! Amúhy köszönöm annak aki segíteni akart -
#3066 Találtam egy megbizhatonak tűnő hyipet!
Tegnap indult.
Kezdésnek be is raktam 1dollár 10centet.
Érdemes egy próbálkozás! -
diaz02 #3065 Valaki nem tudna megdobni 20 centtel??? Visszafizetem a dupláját ha kell!!!
Aki megtenné az írjon privátba! -
7Band #3064 Kössz a helpet még nem tettem be
-
bolka #3063 sehova.. varja hogy még valaki betegyen és abbol fizeti ki.. tehat ha betesz valaki 1$t utana 1 ora mulva ujra valaki betesz 1$t akkor kitudja fizetni a masikat.. és abbol van profitja hogy a végén lelép azt kész. -
diaz02 #3062 Nos lenne egy nagy kérdésem a hyip programokról!
Ami a következő:
Hogy, miként tudja egy fizető hyip progi megduplázni mindenki dolcsijait, úgy hogy még nyerjen is rajta! Hova mibe fektetei a befizetett pénzt?????? -
diaz02 #3061 Ide rakjátok a pénzetek, mert ez fizet már egy ideje!
Dixisgroup
1 napra 200%-os kamat, és tényleg kifizet! már több mint 20$-t kerestem vele! Csak sajnos azt a pénzt már máshova fektettem be! És egy része elúszott!
Vinsonhyip NEM fizet, ott buktam el a pénzemből 5dolcsit! -
#3060 Háááát...
Én ide nem mernék pénzt berakni az biztos.
Ez az 500% 1 naposra egy kicsit sok. -
7Band #3059 Bocs! Fizet az oldal? -
7Band #3058 Sziasztok!! Valaki ismeri ezt az oldalt fizet?: vinsonhyip -
diaz02 #3057 pont így jártam amit írtál! van 12$-kifizetésre vár, erre a cég azt írja hogy baj van valamikkel, és ne tegyenek be pénzt, amíg meg nem oldódik a hiba! Persze eddíg kifizetés sincs- erre az oldalukon ki van írva hogy kiknek fizettek ma!
amúgy a www.yourinvester.com oldalról van szó! Pedíg már kifizetett 6$-t -
#3056 a monitorok nem másodpercre készek hanem napra készek szal lehet hogy beraksz ma 10$ valahova és úgy dönt az oldal tulaja hogy eleget kaszált össze és megszüntetni a fizetést szal még aznap végig az van kirva hogy paying :( sőt vanamelyik oldal ezt 2-3 napig is eléri :( -
React #3055 -Akarsz sokat keresni?
-Igen
-Akkor majd jól elbújok!
-
bolka #3054 lehet :D -
diaz02 #3053 Lehet olyan hogy egy hyip cég, amin 10 monitor is állítja hogy fizet, az egy idő után mégsem fizet ki?????? -
#3052 Akinek ez az egész dolod bejött,adjon már egy msn címet itt,vagy privátban,mert akkor én is megpróbálnám!
Csak nem egészen tudom hogy hol érdems,hogy müködik,stb... -
#3051 de itt van cégbejegyzési szám és ha ez valós akkor viszont lehet perelni bár kérédes hogy emgéri-e perelni mert 10.000 ft alatti csalással lopással nem foglakozik a rendőrség se mert az csak szabálysértés 10.001ft-tól büncselekmény és ők indítják meg a pert de ha alatta vagy akkor neked kell fizetni a perköltséget és pár ezer forint miatt nem éri meg -
Ornyesz #3050 de a legjobb az lenne, ha elfelejtené ezt a fajta munkát a hölgyismerősöd, mint a rosszemléket!!
átverés az egész!! keress rá, és biztos találsz majd indulattól túlfűtött, becsapott emberektől hemzsegő fórumot! -
#3049 ez is egy megoldás :D bár olyan előszeretettel küldenek el a francba hogy ilyenennekl zaklatod őket hogy azt szép lessz hallani :D
nézd meg a cégjegyzékben hogy szerepel-e ilyen cég és ha szerepel nézd meg az adószámát -
Robbb #3048 Köszi, de valóban nem nekem kellene :) Kecskeméti a hölgy és idősebb, de mindegy, ez nem lényeges. Hogyan kell leellenőrizni egy adószámot? Simán felhívni az APEH-ot, aztán megkérdezni, hogy van-e mögötte valaki? -
#3047 van egy cégbejegyzési szám meg egy adószám feltüntetve az oldalon! ellenörizd le e-mellet van egy cím ami budapesti ha budapesti vagy menj el személyesen és érdeklődj! és ezt a van egy barátom aki nem tudja mit csináljon dolgot hagyd! -
diaz02 #3046 Én keresek pénzt, csak nem szeretném elbukni mindazt amit 2 hónap alatt építettem fel! Most van 3 dolcsin a száámlámon, másfél pedíg próbaként van befektetve! -
#3045 Azt szeretném megkérdezni, hogy a paid to promot-nál lévö linkeimet hogyan tudom másik oldalon reklámozni ill. hol kell beirni.Vagy milyen modszerrel lehetne referálokat gyüjteni?Sajnos nincsen senki olyan az ismeröseim közül akik szeretnék csinálni ezt igy nem tudok több embert szerezni.Egyedül meg nagyon karcsu eddig. -
Robbb #3044 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a "Working Home" nevű otthoni munkával kapcsolatban? Élő dolog-e ez, vagy kamu? Egy ismerősöm belevágna, de tart tőle. Sok mindent hall az ember. A szokásos dolgokkal kecsegtet, de előre kellene fizetni valami paksamétáért, amit postáznak. A neten www.workinghome.hu. -
bolka #3043 ja.. ha valos a monitor.. amugymeg johogy nem keresel pénzt.. tegyél be egykis pénzt és azzal a tőkével mar lehet komolyan keresni... -
diaz02 #3042 üdv!
Ha egy hyip cég oldalán 2 monitor is van, ami azt állítja hogy fizet akkor van remény arra hogy tényleg kifizet???? -
Puntigamer #3039 hordjál újságot... vagy rabolj bankot:D -
koleeee #3038 Nem tudjátok hogy mit lehetn emelozni 15 évesen??
-
RaptorMAN #3037 Újra megy a CashCowTraffic!!!!
Cash Cow Traffic