15995
-
diaz02 #3118 hol találok róla leírást?
-
bolka #3117 ja fzet de a legszarabb.. inkabb csinald az eurok.. mert az gyors és fizet.. -
diaz02 #3116 Üdv!
EUROBARRe Tényleg fizet????? mert akkor én is belevágok, és kipróbálom! -
bolka #3115 mert havonta valtjak a pontokat. -
abonyitomz #3114 EUROBARRE | eez lenne egy egyszerű kérdésem: elértem 1221 pontot de a fönti euro számlálo nem számol semmit ( 0.00 C ) , miért nem számol ? -
diaz02 #3113 Valaki tud nekem ajánlani valami igazán jól fizető progit???? Mindegy hogy ptc, vagy autosurf, csak jól fizessen -
#3112 pl bezárod a progit. -
bolka #3111 sehogy -
abonyitomz #3110 hogy lehet ugy eltuntetni az euro bart hogy pl amikor játszok avgy filmet nézek akkor NE látszódjon ? -
abonyitomz #3109 kipróbálom az Eurobarre-t elég sok jót irtak róla a neten , de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is érdemes belevágni ? -
bolka #3108 tök mind1 mert majd pitti átváltja az e-goldod.. és akkor nem kell semmi -
abonyitomz #3107 Hello , lenne egy kérdésem , egyszerű gyors választ várok , e-goldon regisztráltam itt lenne egy probléma: az én utca nevemben van ékezetes betű , méghozzá:
Kécskei , hogy irjam be: 1.Kécskei ( ékezettel ) 2. Kecskei ( ékezet nélkül ) ??? -
bolka #3106 de NEM fizet... -
diaz02 #3105 Épp azt számoltam hogy 1000 oldal ér 1.5$
50/1,5 mivel 50É a kifizetés = 33.333333
azaz 33000 oldalt kéne megnyitni!
33000*30mp=990000/60=16500perc=275óra=11 nap!!!!
jó kis matekóra mi!
-
bolka #3104 mert nem fizet.. csak azt hiszi. -
diaz02 #3103 ja de bal! ovs! Amúgy engem is érdekelne hgy fizet e a rotator queen! Látom hogy már más is hirdeti, de még egy kifizetétst sem láttam róla! -
bolka #3102 ha bejött mutass valamit? hova fizetett? képet szúrj be köszi.. -
bolka #3101 ez angyon nem fizet... -
stormbringer #3100 Bocs!ÚJRA ITT HELYESEN! TUTIRA BEJÖTT! KATT IDE!!!! -
stormbringer #3099 Figyelem!!!Pénzkeresés!!!!!IDe KATT!!TUTIRA BEJÖTT NEKEM!!! -
bolka #3098 az nem bal? :DD -
diaz02 #3097 azt elfeljetettem hogy jobb oldalon tudsz választani a játékok közül! -
diaz02 #3096 Aki szeretne egy kicsit szórakozni az nézze meg ezt! Ezzel is lehet pénzt keresni!
Ezt Nézd Meg!! -
#3095 Hello.
Kifizetett a cozy-investmen! -
zeni05 #3094 Sziasztok a lap.hu-n találtam egy linket http://blog-service.be/. Ott csak jót írta az oldalrol is meg az üzemeltetőjéröl is. Én beléptemn és elkezdtem csinálni amit ott leírtak. Teljes részleteiben leírja a tulajdonos mit hogyan csinálj, hogyan mivel lehet pénzt keresni. Ilyen oldallal még nem találkoztam. Most tölti fel a videóanygot így nem kell tudnom angolul sem, teljes részleteiben bemutatja a dolgokat -
#3093 Jol átba**ák az embert.Ma be akartam jelentkezni hogy megnézzem mi ujság a lovéval vagy átküldjem paypal-ra, erre nem tudok bejelentkezni.Néztem az emileimet és kaptam egy mailt hogy frissitették az oldalt és ujra kell reggelni.Szal buktam az egészet. -
#3092 az ilyen networking munkakrol mi a velemenyetek ? pl. wellbiz -
diaz02 #3091 Jó kérdés, ha megtudod akkor nekem is mondd meg! -
#3090 valaki nem tudja hogy a kaparós sorsjegyeket hogyan lehet "átvilágítani" hogy kaparás nélkül nagyjából sejteni lehessen mi lehet mögötte? -
bolka #3089 semelyik.. -
diaz02 #3088 Van mégegy oldal
http://gportal.hu/gindex.php?pg=6249672
ez is hasonló az előbbihez, csak itt a surf junky-t hirdetik!!! Ezekről tud valaki valamit, az érdekelne hogy fizetnek e egyáltalán! -
diaz02 #3087 Sziasztok!
Találtam egy érdekesnek tűnő oldalt! Kérlek tugy nézzétek meg, és írjátok meg hogy mit gondoltok róla!
http://penznet.uw.hu/
ui.: én ki is próbáltam, csak nem tudom hogy hova lehet majd kikérni a pénzt, vagy hogy fizet e egyátalán! -
gekko22 #3086 Az van, hogy készülnek berakni az e-goldot, mint e-bankot, de egyelőre csak paypalra fizetnek. -
gekko22 #3085 nálam is ezt csinálta.
"You have not entered a corrent account ID! Your account ID must be an email adress!"
Kétsoros üzi, annyit jelent: hogy nem jó ID adtál meg. Az account ID csak email cím lehet.
Az írja, hogy e-goldra is fizet, de az e-gold nem email alapján van!! Ha nincs más kérd ki a pénzed paypalra ha nagyon kell a zsé (ez email alapján megy). Megpróbálok írni az adminnak, hogy hogyan lehetne ezt e-goldra kikérni. -
#3084 reggeltem de a pénz kikérésnél az accunt id nél nem fogadja el az egold számomat vagy oda mit kell beirni hogy az egoldra megjojjön a pénz?
-
gekko22 #3083 http://www.abelclicks.com/index.php?ref=gekko22
Ableclick paid to click progi! Gyorsan dobjatok egy refet van bent kettő 1$-os link (kb. az alján, ha nincs akkor sz*rjatok rá). Kifizetés 1$-nál e-goldra. Ha nem fizet ki törölhetitek is magatokat.
Ingyen 2 dolcsi? Hm... kiváncsi vagyok, hogy megkapom vagy sem. -
diaz02 #3082 a másik ami nem válaszol, és nem küldi a 26 dolcsim az meg a www.yourinvester.com -
diaz02 #3081 jaaa! Amelyik elnyelte a pénzem! www.dixisgroup.com -
bolka #3080 :D az oldal címét.. -
diaz02 #3079 amúgy nincs cím, csak elküldi és kiírja hogy 24 órán belül válaszonak!