15995
11074353081353622639.jpg
  • diaz02
    hol találok róla leírást?
  • bolka
    ja fzet de a legszarabb.. inkabb csinald az eurok.. mert az gyors és fizet..
  • diaz02
    Üdv!

EUROBARRe Tényleg fizet????? mert akkor én is belevágok, és kipróbálom!
  • bolka
    mert havonta valtjak a pontokat.
  • abonyitomz
    EUROBARRE | eez lenne egy egyszerű kérdésem: elértem 1221 pontot de a fönti euro számlálo nem számol semmit ( 0.00 C ) , miért nem számol ?
  • diaz02
    Valaki tud nekem ajánlani valami igazán jól fizető progit???? Mindegy hogy ptc, vagy autosurf, csak jól fizessen
  • Pharaoh
    pl bezárod a progit.
  • bolka
    sehogy
  • abonyitomz
    hogy lehet ugy eltuntetni az euro bart hogy pl amikor játszok avgy filmet nézek akkor NE látszódjon ?
  • abonyitomz
    kipróbálom az Eurobarre-t elég sok jót irtak róla a neten , de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is érdemes belevágni ?
  • bolka
    tök mind1 mert majd pitti átváltja az e-goldod.. és akkor nem kell semmi
  • abonyitomz
    Hello , lenne egy kérdésem , egyszerű gyors választ várok , e-goldon regisztráltam itt lenne egy probléma: az én utca nevemben van ékezetes betű , méghozzá:
    Kécskei , hogy irjam be: 1.Kécskei ( ékezettel ) 2. Kecskei ( ékezet nélkül ) ???
  • bolka
    de NEM fizet...
  • diaz02
    Épp azt számoltam hogy 1000 oldal ér 1.5$

50/1,5 mivel 50É a kifizetés = 33.333333

azaz 33000 oldalt kéne megnyitni!

33000*30mp=990000/60=16500perc=275óra=11 nap!!!!

jó kis matekóra mi!

• bolka
    mert nem fizet.. csak azt hiszi.
  • diaz02
    ja de bal! ovs! Amúgy engem is érdekelne hgy fizet e a rotator queen! Látom hogy már más is hirdeti, de még egy kifizetétst sem láttam róla!
  • bolka
    ha bejött mutass valamit? hova fizetett? képet szúrj be köszi..
  • bolka
    ez angyon nem fizet...
  • stormbringer
    Bocs!ÚJRA ITT HELYESEN! TUTIRA BEJÖTT! KATT IDE!!!!
  • stormbringer
    Figyelem!!!Pénzkeresés!!!!!IDe KATT!!TUTIRA BEJÖTT NEKEM!!!
  • bolka
    az nem bal? :DD
  • diaz02
    azt elfeljetettem hogy jobb oldalon tudsz választani a játékok közül!
  • diaz02
    Aki szeretne egy kicsit szórakozni az nézze meg ezt! Ezzel is lehet pénzt keresni!

Ezt Nézd Meg!!
  • shinewalk
    Hello.
    Kifizetett a cozy-investmen!
  • zeni05
    Sziasztok a lap.hu-n találtam egy linket http://blog-service.be/. Ott csak jót írta az oldalrol is meg az üzemeltetőjéröl is. Én beléptemn és elkezdtem csinálni amit ott leírtak. Teljes részleteiben leírja a tulajdonos mit hogyan csinálj, hogyan mivel lehet pénzt keresni. Ilyen oldallal még nem találkoztam. Most tölti fel a videóanygot így nem kell tudnom angolul sem, teljes részleteiben bemutatja a dolgokat
  • repvez
    Jol átba**ák az embert.Ma be akartam jelentkezni hogy megnézzem mi ujság a lovéval vagy átküldjem paypal-ra, erre nem tudok bejelentkezni.Néztem az emileimet és kaptam egy mailt hogy frissitették az oldalt és ujra kell reggelni.Szal buktam az egészet.
  • j0nNyKa
    az ilyen networking munkakrol mi a velemenyetek ? pl. wellbiz
  • diaz02
    Jó kérdés, ha megtudod akkor nekem is mondd meg!
  • akyyy
    valaki nem tudja hogy a kaparós sorsjegyeket hogyan lehet "átvilágítani" hogy kaparás nélkül nagyjából sejteni lehessen mi lehet mögötte?
  • bolka
    semelyik..
  • diaz02
    Van mégegy oldal

http://gportal.hu/gindex.php?pg=6249672

ez is hasonló az előbbihez, csak itt a surf junky-t hirdetik!!! Ezekről tud valaki valamit, az érdekelne hogy fizetnek e egyáltalán!
  • diaz02
    Sziasztok!

Találtam egy érdekesnek tűnő oldalt! Kérlek tugy nézzétek meg, és írjátok meg hogy mit gondoltok róla!

http://penznet.uw.hu/

ui.: én ki is próbáltam, csak nem tudom hogy hova lehet majd kikérni a pénzt, vagy hogy fizet e egyátalán!
  • gekko22
    Az van, hogy készülnek berakni az e-goldot, mint e-bankot, de egyelőre csak paypalra fizetnek.
  • gekko22
    nálam is ezt csinálta.
    "You have not entered a corrent account ID! Your account ID must be an email adress!"
    Kétsoros üzi, annyit jelent: hogy nem jó ID adtál meg. Az account ID csak email cím lehet.
    Az írja, hogy e-goldra is fizet, de az e-gold nem email alapján van!! Ha nincs más kérd ki a pénzed paypalra ha nagyon kell a zsé (ez email alapján megy). Megpróbálok írni az adminnak, hogy hogyan lehetne ezt e-goldra kikérni.
  • repvez
    reggeltem de a pénz kikérésnél az accunt id nél nem fogadja el az egold számomat vagy oda mit kell beirni hogy az egoldra megjojjön a pénz?
  • gekko22
    http://www.abelclicks.com/index.php?ref=gekko22

Ableclick paid to click progi! Gyorsan dobjatok egy refet van bent kettő 1$-os link (kb. az alján, ha nincs akkor sz*rjatok rá). Kifizetés 1$-nál e-goldra. Ha nem fizet ki törölhetitek is magatokat.
    Ingyen 2 dolcsi? Hm... kiváncsi vagyok, hogy megkapom vagy sem.
  • diaz02
    a másik ami nem válaszol, és nem küldi a 26 dolcsim az meg a www.yourinvester.com
  • diaz02
    jaaa! Amelyik elnyelte a pénzem! www.dixisgroup.com
  • bolka
    :D az oldal címét..
  • diaz02
    amúgy nincs cím, csak elküldi és kiírja hogy 24 órán belül válaszonak!