15995
11074353081353622639.jpg
  • zs0ltee17
    sziasztok! segítségetek szeretném kérni! nem tudom hogy ismertiek e a meteor-mails-t! nekem itt összejött a 100 dollárom! hogy tudom elérni azt hogy a moneybookers-re kerüljön ez a 100 dollár? vagy ez ennél bonyolultabb? a moneybookersen van profilom! előre is kössz!
  • SaubyBoy
    pearsons.ws úgy néz ki hamarosan bezár sajna, mindesetre az utóbbi hetekben a különböző ptr cégeknél alám regelőknek dobnék 30 centet goldra, amennyiben szükségetek van rá (priviben válaszoljatok légyszi) thx

• diaz02
    ok!
  • Max7
    Pittin keresztül vagy megveszed valaki mástól!
  • diaz02
    hogy lehet pénzt beváltani e-goldra???? min keresztül?
  • RastaFACE
    Az előbb rossz url-t adtam itt ami jóó és ha kell info írjatok nekem privátba
    Goodsite
  • Max7
    Sziasztok! Van valakinek eladó E-goldja vagy MoneyBookers-e? Megvenném, és bármilyen magyarországi számlára fizetnék! Jelentkezni nálam privátban lehet ahol messenger címet adok és msn-en a részleteket megbeszéljük! Sűrgős és az árban tuti megeggyezünk!

Bye: Max7
  • RastaFACE
    helloo emberek!
    Itt egy új sztem nagyon jóó lehetőség a pénzkeresésre.
    Saját oldal és pénz keresés a hozott emberekkel.
    Ha érdekelj írj nekem privátba ott részletesen beszámolok a dolgokról.
    Nagyon jóó csapat munka van.Én most kezdtem de máris sok segítséget kaptam.

Website
    katt ide és megnézhetsz egy tájékoztatót sjnos még csak angolul de magxarul is hamarosan elérhető lesz.Ha érdekel írj!
  • Ornyesz
    többet nem reklámozok hyip-et, bemondta az unalmast a bbl forex... :(
  • Max7
    a felesleges spam hozzászólásokat törlöm!
  • bolka
    22.en fizetett ez a HYIP, ez ha parcent akkor gratula
  • Ornyesz
    nagyon szépen köszönöm! mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani a fent található bbl forex - hyip céget! kiemelkedően stabil program. én folyamatosan bent vagyok, ha véga lenne, azonnal szólok!
  • Max7
    ornyesz: kész!
  • SaubyBoy
    leapcash már lehet felejtős, mert 1 hete nem fizet 1 srácnak

próbálj meg 1 másikat, pl. a donkeymailst

nézz be a nevű ref link csere szájtunkra, talán találsz 1-2 dolgot[URL=http://buildyournetwork.extra.hu]"b.y.net"[/URL]
  • diaz02
    A másik kérdés hogy a leapcash mikor óhajt fizetni?????
  • diaz02
    a lenyúláson azt értem hogy amit összekattintgatok azt nyúlja le!
  • diaz02
    És van más hasonló cég? a bluebird, sunks, stb-t Kivéve? Persze ami fizet is!
  • bolka
    nem mindig fizet de miaz hogy lenyulja? nem raktal be semmit.. amig van reklam fizet ennyi..h nicns nem fizet
  • diaz02
    2 hónapig! De utána kifizeti azt amit megkerestem??? REmélem hogy nem nyúlja le!

És mi van ha elérem az 1$ kif minimumot? akkor kifizet?
  • bolka
    és a hónapnak nincs vége..amugy varja... volt hogy 2 honapig nem fizetett.
  • diaz02
    Mi van bedöglöttek a ptr cégek, ebben a hónapban nem küldtek pénzt!!!!!
  • diaz02
    HÁt a 3. megoldás nem jó!!! Bár ki tudja lehet hogy szerencséje lesz!

Apám már 52 éve lottózik, és eddíg csak négyesei voltak!
  • SaubyBoy
    #3287 (KTom)

nem sok választásod van

1.sztem , hogy először legyen vmi sikerélmény is ( no meg az egyszerűség kedvéért) válassz egy tuti fizetős ptr-t (donkey, blue-bird, kittens-ptr stb.) és próbálj sok refet szerezni

2.utalj fel pénzt egy pénzváltó személyen keresztül (mondjuk) e-goldra és kezdj bele egy autosurfbe, hátha bejön és akkor akár nagyobb hasznot is szerezhetsz

3.hagyd a fenébe az egészet, és vegyél lottót pl.
  • djus
    mindegy..
  • passatgt
    hm?
  • djus
    asszem reszemrol ennyi volt a forum.

bye
  • diaz02
    akinek meg nincs sok pénz, csak pár centje, mert gondolni kell azokra is! Itt van két fizető surf! 0.1 és 0.01 upokkal

Word surf

surf4ad
  • bolka
    na
    mutass kifizetést.
  • grempo
    Aki pénzt akar keresni, jöjjön az MSNsurf.com-ra. Nekem bejött.
  • Sotetvan
    Hello!
    Ezek a hyip-s programok elég jól fizetnek és mindegyik müködik.
    Az az elsőbe $10, a másodikba $4-et, a harmadikba 1$ fektettem be és már vissza kamatozott mivel napi 2% ad.
    A 4. és az 5. nem közvetlenül e-gold küldi a pénzt de mi vel minden monitorozós oldalon elsők között vannak és napi 3%-kot adnak.
    Ajánlom nektek is figyelmetekbe.

1. www.simple-fund.net (referenciának légyetek szívesek sotetvan -t írni)
    2. World wide gold
    3. Aurivelum
    4. Wealth2u
    5. Solidinvestment
  • bolka
    e-gold..
  • KTom
    akkor kérdezek konkrét dolgot. milyen számlára utalják a zsét? milyet hozzak létre?
  • bolka
    menj kattolni PTC, PTR :) felul vannak a linkek semmire sincs szukseged! ;)
  • KTom
    Sziasztok!
    érdekesnek találom ezt a pénzkeresés és tennék is egy próbát, ha valakit megkérhetnék arra hogy mondja el, hogy mikre van szükség a kezdéshez. tudom vissza kéne olvasnom de ha valaki mégis segítene azt nagyon megköszönném. még annyi kérésem lenne, hogy ne olyan segítsen aki csak rajtam keresztül akar szakítani, hanem aki tényleg ért is hozzá. ha sokat kérek vegyétek semmisnek. előre is köszönöm.
    (nem olyan segítségre gondolok hogy ide meg oda kattints, csak nagy vonalakban)
  • diaz02
    Csak nekem nem fizetnek a ptr cégek, vagy másnak sem utalnak??? Gondolok most a blue bird, sunks ptr, madawg click, + a többire!
  • Brutal
    Hali!
    Lenne egy olyan gondom,hogy regeltem anno PayPal-on.
    Most 2-3 hónap után szerettem volna hozzáadni az accomhoz egy bankkártyát de azt a szöveget kapom,hogy a kártyám tiltva van a rendszerben,ezért faxot kell küldenem nekik a bankkártyám szerződéséről és egyebekről.
    A kérdésem az lenne hogy pontosan mit is kell elfaxolnom nekik?
    Köszi a választ.
  • passatgt
    Moneycashbar
    Eurobarre
    Eurokiddies
    Spedia(LOL)
  • Max7
    valami fizető bar progit tud ajánlani valaki? nonstop megy a gépem és elég sokat ülök net elött szal érdekes lehet havi 10-20 € :)
  • Max7
    Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, de ha rám hallgatsz akkor nem kapcsolod ki! Ugyanis volt hogy több oldalra regeztem (csak olyanra ami komolynak látszott) nem buktam semmit velük mert nem is lehetet ugyanis nem arra mentek hogy te átutald a lóvét és majd lenyulják hanem arra mentek hogy lenyulják az egold jelszavad és utánna majd ők elopják a te pénzed!

Velem befürödtek! Szerencsére pitti időben felvilágosított hogy inkább ne kapcsoljam ki és jól tettem hogy megfogadtam a tanácsát! Mai napig vannak próbálkozások az e-goldom feltörésével kapcsolatban!

szal ha nem félted a pénzed kapcsold ki nyugodtan ha meg félted akkor használj outlokot ami pikk pakk lekéri a mailokat és pikk pakk ki tudod olvasni a pint!

Bye: Max7
  • bolka
    pitti