15995
11074353081353622639.jpg
  • quack
    jajo ertem :D
    penz utalast egold-ra ertettem
  • bolka
    hova? :DDDDDDD de én a pines dologra írtam hogy kilehet..
  • quack
    és hogyan? :)

pinkodos kerdes megoldva, felmerült egy masik lama dolog:
    en fel tudok utalni pinzt ra? ha igen, hogyan?
  • bolka
    kilehet
  • quack
    és e-gold-on ki lehet kapcsolni ezt a pinkód szart? mert dinamikus ip-m van azt elegge idegesito h mindig sir emiatt
  • quack
    a mánikesbárnál meg ilyeneknél be lehet állítani hogy ne bassza szét teljesen az ablakokat, hanem csak "always on top" legyen?
    (mint pl az eurokiddies)
  • diaz02
    hasonló mint az eurokiddies, amott meg 100EZER pont kell a 10€-hoz!!!!
  • diaz02
    Engem csak az érdekel hogy fizessen!!! A többi nem!
  • vakondo
    jovan má ezek az oldalak olyan kakik :D
  • diaz02
    Üdv!

Ismeritek a paidstart????

Ha nem akkor nézzétek meg www.paid.fw.hu
  • passatgt
    Franciáról angolra:http://www.freetranslation.com/free/
    Aztán angolról magyarra:http://www.metamorpho.hu/mmotext/MmoText.php
  • vakondo
    használj online forditot

online fordito

• flashpointer
    én csak a számokat meg a smájlikat értem belőle
  • repvez
    Ezt letudná nekem forditani valaki?Az eurobarre ezt adta ki ha a bonus action részben feltuntetett linkre katintok.
    Elviekben 4eurot kapnék érte ,egy másikkal meg 3at.
    Bocs ha hosszu:
    250 cartes de visite vous seraient utiles ? Nous avons le plaisir de vous proposer le BONUS ACTION VISTAPRINT, qui vous rapportera la somme de 4 Euros sur votre compte EUROBARRE, tout en vous permettant de recevoir 250 cartes de visites de haute qualité. Pour profiter de cette offre, il est impératif de NE PAS ETRE DEJA CLIENT VISTAPRINT.

1) Allez sur le site VISTAPRINT en passant par l'un des liens ou images de cette page, cliquez sur Cartes de visite GRATUITES dans l'onglet Carte de visite et imprimés.

2) Laissez-vous guider par le site. De nombreuses options vous seront présentées, sachez qu'elles ne sont pas toutes gratuites, vous pouvez néanmoins en sélectionner si besoin est : cela ne remet pas en question le bonus action ! Nous vous conseillons de relire soigneusement vos textes pour éviter les "coquilles", car VISTAPRINT ne vous offrira pas 250 cartes de visite une deuxième fois en cas d'erreur !

Quelque soit votre commande (même gratuite) des frais de port d'un montant minimum de 5,25 Euros seront rajoutés. Vous pouvez profiter plusieurs fois de ce bonus action, en invitant des amis à commander eux aussi leurs cartes de visite, mais ils devront passer par VOTRE bonus action, donc par VOTRE ordinateur.

Bilan de ce bonus action avec l'offre de base VISTAPRINT sans options : 250 cartes de visite pour seulement 1,25 € ! Evidemment il y a moins bien, mais c'est plus cher ;-)
  • SaubyBoy
    #3262:nekem is késedelmesen fizettek legutóbb ha jól emléxem
  • Ornyesz
    ha nem fizet akkor annak annyi.
  • diaz02
    Aki jól tud angolul az segítsen nekem! Azt szeretném megkérdezni egy hyiptől hogy miért nincs kifizetés, de azért szolídan! 5.7 dolcsimat meg szeretném kapni!
  • diaz02
    ismeri valaki a fakesurfot????????
  • diaz02
    Üdv!

a blue bird, sunks ptr, és a madawg clicks mikor fizet????

Elvileg ugye úgy van hogy ha elérem az 1$-t, de van véletlen kifizetés is, és persze a hó végén utal!

Nos késnek egy pár hetet a kifizetéseimmel!
  • bolka
    ja moneycashbar nekem 30ezer pontért adott 2.7€t
  • diaz02
    ok kipróbálom!
  • RastaFACE
    diaz itt a kiddiesbarhoz hasonló pénzgyűjtőke!

moneycashbar
    kb oan sebességgel gyűlnek a pontok mint a kiddiesbarral vagy még talán kicsit gyorsabb is és fizet is láttam már számlát róla csak elfelejtettem lementeni.
    Sztem próbáld ki;)
  • diaz02
    sziasztok!

Akinek van egy kis idelye az nézze már meg a következő oldalt

http://aceland.srv.hu/penz2.htm

arra lennék kíváncsi hogy a felsorolt surfbarok közül melyik az ami fizetne is????????
  • djus
    hat eddig meg egy oldalon nem lattam ennyi magyarazatot minden penzkereseti lehetoseghez, de te tudod ;)
  • flashpointer
    érdekes.
    remélem azért majd többminden lesz rajta
  • djus
    mondom http://zsebpenz.com
  • flashpointer
    jah,meg addig sem unatkozok még nézem a reklámoldalakat :D
  • flashpointer
    dógozzá bazeg :D

ezekből a kattingatós levelezősekből ugyszámoltam havi 1-3 dolcsi jön össze (1-ből)

de én csak azé csinálom hogy egoldon legyen több zsé,megnézem mennyit tudok belőle csináli 1 hónap alatt ilyen hypekkel meg kattogatva.
  • repvez
    igen arra gondoltam,meg egy kis potositást, hogy mégis mit kell csinálni amiböl pénzem lesz.
  • flashpointer
    fasza ez a Wealth Wars nagyon,már 2 napja tolom és van 11 dolcsim :D
    ha az alap 5-öt nemszámolom akkor amit eddig találtam az 7,szóval napi 3,5
    ha nem lopjék el még 4 nap éd jön s 25 dolcsim.
  • vakondo
    a Wealth Wars ra gondolsz ??
  • vakondo
    CASHBAR ASSZEM
  • diaz02
    Valaki ismer olyan surfbart ami hasonlít az eurokiddieshez, és még fizet is? Eurobarren kívúl!
  • repvez
    És ennél a játéknál mennyinél lehet a pénzt kikérni vagy mikortol fizeti ki az összegyült lovét?PL meg lehet az csinálni hogy ahogy mondod 2 nap alatt 11$ összeszedek és azt kifizetetem hogy ne vesszen el.
  • passatgt
    Pitti a garancia
  • vakondo
    és mi a garnacia hogy megérkezik a számlámra a pénz ??
  • flashpointer
    ja és mikor havonta,vagy ha összegyűlt és kikérem?

másfél dodót el kell érni és utána kikérheted
  • Max7
    nem! megkeresed, hogy van-e lehetőség most átváltani nála monyuk 100é-árt paypalról OTP-re ha igen akkor átutalod neki a pénzt paypalon és max 1-2 napon belül a pénz a számládon van magyar forintban :)
  • vakondo
    jaa vágom de nekem a pénz nem közvetlenül kell lehet hogy Ebay en vagy valahol
    elvásárlom de még meg fontolom ezt az otp dolgot köszi
    és ez hogy müködne küld egy pü-t
  • Max7
    tök mindegy mit irsz be beirhatsz igazat is a pénzt közvetlenül paypaltól nem fogod látni! 1 esélyed van ha pittinek átutalod pitti meg átváltja neked otp-re azaz forintra vágod már?