15995
11074353081353622639.jpg
  • ROKICA
    kösz kipróbálom.. és gondolom működik akkor szerbiából is:)
  • passatgt
    Name:vezetéknév
    surname:keresztnév
    adrres:első sorba:valami u. 6.
    második sort hagyd üresen
    postcode:irányítószám
    city:város
    phone:telefon,írj elé +36-ot
    cauntry:biztos szerbia?
    date of birth:születési év nap hónap
  • ROKICA
    ja ez a PRIZEE..
  • ROKICA

itt leragadtam pedig ezt ki kellene tölteni hogy tudják hova küldeni a dolgokat.. szóval egy magyar leírásban másmilyen screenshot volt.. ez most nem világos szal valaki tudna segíteni?
    pl. mér van két mező az adress-nak??
  • passatgt
    leírnád miről szól?mert nemtok angolul
  • Max7
    Emlékeztek még a 12dailypro-ra? Annó mindenki azt hitte, hogy ez lessz a legerősebb autosurf cég és hogy legalább 1 éven át fog müködni! Aztán egy szép napon ügye mindenki úgy hiszi hogy ÁLÍTÓLAG "befagyasztotta a stormpay a számláját és ezért nem tudott fizetni senkinek!

Azóta már több levelet kaptam ettől az oldaltól: http://www.tlennonfor12dailypro.com/

érdemes megnézni és elolvasni a benne leirt dolgokat!

Bye: Max7
  • Max7
    köszi a leírást!
  • spirited1
    Az egyebek kategóriában megjelent egy új cég, a marketiva. Aki nem ismerné annak bemutatnám néhány szóban:

A Forex (devizapiac, Foreign Exchange, FX) napi több, mint 1.4 trillió dolláros forgalmával a világ legnagyobb piaca. A forex egy globális, az egész világ bankjait, pénzintézeteit összekötő elektronikus hálózat, amin keresztül devizakereskedelem folyik a nap 24 órájában hétfőtől péntekig. A Forex 46-szor nagyobb az összes tőzsdei piacnál együttvéve és ennek köszönhetően a világ legváltozékonyabb piaca. A múltban a forex kereskedés kizárólag csak a nagy bankközpontokra és intézményi kereskedelemre limitálták. Azonban az elmúlt néhány évben a technikai újításoknak és az online platformok fejlesztésének köszönhetően ma már a kis összeggel kereskedők is jelentős hasznot termelhetnek a devizakereskedelemmel. A forex piacán az eladások és vételek azonnaliak, ezért nincsenek a fizikai kereskedelemben megszokott kényszerek.

Vétel és eladás:
    A forex piacán, a pénznemekkel párban lehet kereskedni és minden párnak van egy aktuális értéke, ami folyamatosan változik, percenként többször is. Te döntöd el, hogy melyik valutapárral kereskedsz. Például ha úgy gondolod, hogy az euro erősödni fog az amerikai dollárral szemben, akkor EUR/USD -t veszel és arra számítasz, hogy drágábban tudod majd ezt eladni a piaci változások következtében. Épp ebből van a profitot. Te döntesz arról, hogy mikor milyen valutapárt veszel vagy adsz el és hogy ezeket a lekötéseket mikor zárod le. Ha jól megérzed a piaci mozgásokat, akkor komoly bevételre lehet szert tenni. Természtesen nem szabad megfeledkezni a kockázati tényezőkről sem, amilyen könnyen profitot lehet generálni, ugyanolyan gyorsan lehet veszteni is.

A Marketiva egy olyan cég, ahol élőben lehet forexezni. Néhány napba beletelik, amíg az ember megszokja a kezelőfelületet, angol nyelvtudás előnyt jelent, de ismerek olyan embert is, aki angoltudás nélkül is tökéletesen tudja használni a programot. A legjobb a Marketivában, hogy nem szükséges pénzbefektetés a kereskedéshez, mivel kapsz ingyen 5$-t, amiből profitot termelhetsz. Emellett lehetőség van a tét nélküli kereskedelemre is virtuális pénzzel, aminek nincs értéke, kizárólag arra van, hogy gyakorolj vele mielőtt beleveted magad a mélyvízbe valódi pénzzel. Javaslom is, hogy egy ideig csak virtuális pénzzel kereskedj amíg meg nem tanulod kezelni a programot. Ezen a linken vagy a bannerre kattintva csatlakozhatsz az oldalhoz. A linkre kattintás után az "open an acount" gombra kattintva lehet regisztrálni. Ha a regisztrációnál segítség kellene a http://szotar.sztaki.hu oldalon találsz egy online szótárt. Miután regisztráltál le kell töltneni a gépedre egy programot (Get Streamster). Ha kérdésed lenne a Marketivával kapcsolatban keresd meg a magyar chat szobát a Marketiván. (a program megnyitása után Discussion --> Groups és ott a Hungary szobát pipáld be) Többnyire este szoktak néhányan lenni, még ha a felhasználók listája nem is látszódik apró programhiba miatt.

További részletek a http://netpenz.webhop.net oldalon a forex menüpont alatt.

• Max7
    köszönjük a szinvonalas hozzászólásokat nem fognak hiányozni sőt a továbbiakban törlöm őket!
  • diaz02
    és akkor mi van! Ti is beírkáltok mindenféle faszságokat! tudjátok ki fog ide mégegyszer beírni!!!! Csá!
  • Max7
    pláne hogy semmi köze nincs a pénzkereséshez
  • bolka
    hát az.. hogy tudsz ilyen hulyeseget kerdezni? xD
  • diaz02
    nagyon poénos
  • passatgt
    ha ismersz egy admint akkor tőle elkérheted:Dde program tuti nincsen
  • quack
    össes kérdés: google
    helyes választ megjelölő cheat: alt+f4
  • diaz02
    ok!

Egy másik kérdésem hogy gondolom ismeritek a Honfoglaló nevű netes játékot!
    1 honnan lehetne megszerezni hozzá a játékban található összes kérdést, a másik hogy annál van valami progi amivel csalni lehet(pl kiírja a helyes választ, még a megjelölés előtt)
  • Max7
    ez a póstától függ!
  • diaz02
    Akor csak vásárolni érdemes, és menni diő múlva kapnám meg az ajándékom???
  • Max7
    prizee játéknál vehetsz ajándékokat a pénzedből amit postáznak vagy licitálhatsz csekekre de egy 50euros csekre akár 5-600 pontot szoktak licitálni tehát elég esélytelen!
  • bolka
    xD sehogy és nem ismerek
  • diaz02
    a prizzetől a megkeresett pénzt valahogy át lehet utalni e-gold, vagy moneybrookers számlára?????

Ha nem akkor ismer valaki hasonló játékot, aminél át lehet utalni a pénzt????
  • diaz02
    Használj autosurfokat! Szrintem jobbak mint a hyipek
  • bolka
    biztos nincs.
  • repvez
    Sziasztok végre összegyült 1$-om és szeretném valami biztosba befektetni hogy legalább legyen valami alaptökém a következökre.
    valami hasonlora gondoltam mint amit shinewalk linkelt.Tehát ilyen 1-2 napos határidos és ha lehet ne bukjam el ezt az 1 dollárom.
  • SaubyBoy
    a forum.zsebpenz.com címen keresd pitti-t

nála biztos tudsz váltani is
  • diaz02
    Ki az ki eladna nekem 4-5 dolcsit?????
  • diaz02
    ok, csak a gond az hogy május óta nem szólt 1 témához sem!
  • Max7
    itt találod pittit :)
  • diaz02
    A kérdés már csak az hogy hol találom Pitti-t????? Visszaolvastam 5-6 oldalt és egy hozzászólását sem láttam!
  • Huszi84
    köszi a segítséget tesa!!
  • Max7
    Továbbra is veszek E-gold-ra illetve MoneyBookers-re $ az árban megeggyezünk alkalmi vétel az árban megeggyezünk persze többet nem fizetek érte mint ammenyiért pitti adja mert akkor inkább tőlle veszem, de hajlandó vagyok többért megvenni mint amennyiért ő veszi be!

Rontom itt pitti bizniszét :-)
  • Max7
    minden pénzkeresésnek a hátránya az hogy megfelelő cégekkel kell kezdeni mert nagyon sok csak lenyulja és etől elmegy az ember kedve! felsoroltál 4 félét de ezen kivül még van jópár! ami nagyon meg most az a hyipe és az autosurf! a hyipe rendszerek azért fizetnek, hogy beteszed a pénzed és hagyod hogy forgassák! az autosurf rendszer is erről szól de ott surfolni is kell tehát reklámokat nézegetni!

ha nem akarsz semmit befektetni akkor érdemes elkezdened a ptr-ptc-pts-ptp rendszerekkel! fent találsz 5 darabot ami fizet is! ha becsületesen csinálod akkor kb 1 hónap alatt összeszedhetsz 10$ amit ha nézel alapvetően türhető mert 2500ft kb

ezt a pént ha elveszted egy cégnél akkor elmegy a kedve az embernek! itt szokták a kezdők elrontani!

ha ezt a 10$ azomban egy olyan hyipe rendszerbe teszed ami tényleg fizet sokkal jobban kamatozik mint ha otp-be kötnéd le! ez általában 3-4 nap alatt +20%-ot jelent tehát ha beteszel 10$ akkor 12$ kapsz vissza! az autosurfok ugyan így müködnek azok is kb 20-30%-os + adnak!

ha nem szeretnél kb 2 hónapot elvacakolni hogy legyen 10-20$-od akkor pitti nevü usernek irsz egy privát üzenetet és ő ad el neked dollárt az e-gold számládra! jelen pillanatban ez az eggyetlen lehetőség ami a legjobb hogy feltölcsd az e-gold számládat!

ha kérdésed van fordulhatsz hozzám is de szerintem itt mindenki szívesen segít!

Bye: Max7
  • Huszi84
    sziasztok! én most olvastam elöször erröl a pénzkereseti lehetőségröl,bár gondolom nem lehet belőle meggazdagodni,de mégis érdekelne hozzá értők véleménye.
    PTR - Paid to read (Olvasásért fizetnek)

PTC - Paid to click (Kattintásért fizet)

PTS - Paid to signup (Regisztrációért fizet)

PTP - Paid to promote (Rreklámozásért fizet)

E lehetőségek közzül mit ajánlanátok ? minek mi az előny és hátrány?? elöre is köszi a felvilágositást..
  • passatgt
    Hali!
    Találtam egy német oldalt,ahol chatelésért fizetnek.1 hozzászólás 0,0001 euro bónuszba adnak 0,10 eurot.10euro a minimum.Nemtom h fizet e,de ahogy látom le lehet vásárolni labdára meg pumpára is a pénzt:)Regéljetek,aztán beszéljünk magyarul,meglátjuk mit szólnak hozzá

http://www.koerners-paidchat.de
  • bolka
    ja, fizet
  • diaz02
    ismeri valaki ezt a céget???? Fizet e?

5centpayout
  • diaz02
    találtam egy kattintgatós céget, nem tudom hogy ismeri e esetleg valaki

James Bond.net

nos 0.5$-nál fizet e-goldra, és 0.25 centes leveleket küldd, a pontokat átváltja pénzre a hónap végén!

• bolka
    ott van felul par..
  • zs0ltee17
    Köszi szépen akkor abbahagyom! de akkor melyiket csináljam amelyik ténylegesen fizet?
  • bolka
    SOHA NEM FOG FIZETNI FELETSD EL!