15995
11074353081353622639.jpg
  • bolka
    hát ezt jol elmagyaraztad....
  • diaz02
    ez nem igaz így. Ez egy autosurf, föliratkozáskor kapsz egy 10$os upot ami 25 napig érvényes, ha nem jön össze a 10$ akkor veszett az up, meg a megkeresett pénz is!

Ugyan úgy működik mint egy autosurf, csak az első upot ingyen kapod, mivel itt egy up 10$
  • diaz02
    Gratulálok!
  • quack
    "és akkor mi van! Ti is beírkáltok mindenféle faszságokat! tudjátok ki fog ide mégegyszer beírni!!!! Csá!"
  • repvez
    De ha kihagyok pár napot attol még nem fognak törölni csak lassabban jön össze a 10$?Csak mert kb minden másnap tudok netezni.
  • diaz02
    sajnos muszály minden nap, mert minden minden oldalért 0.01 centet kapsz, és a napi limit 0.44 ennél többet nem ad, ha tovább mész akkor csak a pontokat számolja.

Azért is muszály mert csak 10$-tól fog kifizetni, az alatt nem ad ki semmit, ha beszorzod 25*0.4=10
    úgy jön ki a 10.40$ hogy regisztrációkor bonuszba kapsz 44 centet.
  • diaz02
    Itt van egy PTC cég, kb 4 nap alatt lehet összeszedni vele 20 centet, ami a kifizetési szint is. Akit érdekel nyugodtan reggeljen.

GoldClick

amúgy már fizetett egy párszor
  • repvez
    regeltem alád.Muszály minden nap 44 lapot sörfölnöm vagy csak az átlag meglegyen mert nem minden nap érek rá netezni?Vagy minél több oldalt nézek meg annál hamarabb jön össze a pénz?
  • diaz02
    Ez autosurf, nem kattintgatós PTC, amúgy én még egy spam levelet sem kaptam tőlük!
  • Max7
    én regelek mert egy próbát megér de olyan mail cimmel regeljetek amit kidobtok majd mert ezek általában csak a mail cimeket gyüjtik spam küldés miatt és a fizetés elött lelpnek!

Bye: Max7
  • diaz02
    szeretnétek ingyen 10$-t szerezni?????
    akkor reggeljetek:

WePaidYou

10$-os upot ad ingyen, amivel napi 40 centet tudtok keresni, 25 nap múlva ha minden nap végignéztek 44 oldalt akkor 10.40$ üti majd a bankszámlátokat.

ja aki nem tudná ez egy autosurf
  • diaz02
    Valaki tudja hogy hogy lehet a PTR Buster nevű progit beállítani??? Próbálkoztam de semmit sem csinál. odáig elértem hogy megjeleniti a honlapot, de nem nyitja meg benne a linkeket!
  • repvez
    Elviekben ez az ha megnézed akkor az explorer bal also sarkában kiirja a teljes linket és a "your refferal" linket másoltam oda.
  • SaubyBoy
    persze a user/passw adatokat tartalmazó emailt csak az űrlap kitöltése után kapod meg
  • SaubyBoy
    nekik az a fontos, hogy lássák regisztrált tag vagy az adott cégnél

azt az emailt kell nekik megadni, amiben a user/password információk találhatók

és kicsillagozod mondjuk a jelszavadat

tehát az adott cégtől vélhetően kapsz 1 email ellenőrzéses mailt, amiben 1 link van és arra klikkelve fogod majd megkapni a confirmation malt, amit meg kell nekik adni

affilate link az a ref link, ha megadod akkor beregizek azon keresztül újra
  • bolka
    amit a linkre kattintas utan kapsz
  • repvez
    Hát én aminél regisztráltam és jött egy emil azt másoltam be,de kiirta hogy az nem az volt.vagy ezután még rá kell az emilbe kapott linkre kattintani és utánna még egy emilt fogok kapni és azt kell bemásolni?
    Köszi a regelést, de mi az az affilate link ?
  • SaubyBoy
    pts
    ID az azonosító, vagy username/password
    confirmation mailt meg megadod nekik, kitörlöd belőle a jelszavadat persze
    elviekben ennyi
    reg
    sima freemail címmel ment a regelés, de van neked affilate linked is nemde?
  • bolka
    ha regelunk akkor biztos tudunk hogy hogyan nem tudod elbaszni a sugnumodat xDDDDD
  • repvez
    Lehet hogy találtam egy jo oldalt, nem tudom hogy ismeritek-e.Elég jol fizet a PTS-ért.Akár egy ilyenböl megvan a 0,1$-os kifizetés.Én még csak most kezdtem és valamit mindig elbénázok vele mert valamiért nem fogadja el a signumom.
    De ha regeltek akkor talán tudtok nekem segiteni hogy mit hogyan.
    http://jillsclickcorner.com/
  • SaubyBoy
    feltöltesz bizonylatot és az megjelenik egy táblázatban, hasonló modon mint ebben a topikban, csak itt max7-nek kell elküldened ( részletekről privi ment)
  • repvez
    Az elsö két opciot a bluebirden én is csinálom,de a harmadiknál hogyan lehet referansokat szerezni?
  • SaubyBoy
    hali

-van egy olyan opció a grants oldalaknál, hogy "Start Page", ott is kattamsz 1 bannerre és az 24h/1 centet jelent pluszban és ilyenből van 5db oldal amit ismerek( az már napi + 5c)
    - van még contest ptc, ahol minden 50. klikk kap 1 centet, csak nem mindig jön össze mert sokan próbálkoznak
    -meg van a referral link csere honlapunk, ahol esetleg bónusz referransokat szerezhetsz
  • Max7
    5$-os a legkisebb amit tudok! Akkor szolj hogy ha már megvan az 5$-od mert hetente változhat a bombabiztos cégek listája is :( jah és ha aztmondom hogy bombabiztos azért abban is van rizikó mert ügye a cégtulajok fejébe nem látok bele! nem tudom hogy éppen az a cég 3 hónap rendes müködés után szünik-e meg vagy éppen 4 hónap után ha érted mire gondolok!

Bye: max7
  • repvez
    Valoban a PTS-t nem csináltam de a többit mindent.Mivel nem tudok annira angolul hogy tudjam mikor hova mit irjak.
    Esetleg tudnál ilyen bombabiztos helyet mondani ahol már 1$ tol is be lehet tenni pénzt?Privibe is jo.
  • Max7
    Hát én régebben nonstop ezt bújtam ami napi minimum 2-3 órát jelentett! minden cégnél több funkció van! mennyünk sorba:

1. PTR (Paid To Read) mailok olvasásáért fizet minden mailt "elolvastam" azaz a linkre katinttotam és minden eggyescentet megbecsültem és végigvártam az időt! Ha nem várod végig nem irják jóvá és ügyebár újra nem nézheted meg tehát elveszett!

2. PTC (Paid To Click) bannerek illetve szöveges linkekre kattintva kapod a lóvét itt ugyan az érvényes végignéztem mind becsületesen!

3. PTS (Paid To Signup) Vagyis az oldal azért fizet ha másik oldalakra regisztrálgatsz ez kicsit több pénzt hoz a konyhára! gondolom ezt nem szoktad csinálni mig 1 bannera klikelsz és kapsz érte 0.01c-et és naponta van 4 ilyen addig 2 naponta van 5 ilyen regisztrációs rész és kapsz érte egyenként 11c-et! Általában ha nem tudsz angolul elmondom hogy a megerősítő e-mailt kell bemásolni nekik amivel nem érnek ügye semmit csak ellenörizni tudják hogy megerősítetted-e a regisztrációt vagy nem! erre csinálj a freemailnál mindig eltérő mailokat mert van hogy ugyan ahoz a céghez kell regelni és nem figyelik hogy te rehgeltél-e már!

4. érdemes némelyik cégnél a pontokat érő hirdetéseket is emgnézni mert hó végén van aki átváltja pénzre vagy el tudod adni egy hírdetőnek!

5. csinálj minél több ilyen céget annyit amennyit a kedved és a szabadidőd enged!

Én marhára meguntam mert 1 hónapot gürizni rongyos 10$-ért amit megkapok 2500ft-ért nem éri meg! plána ha befektetsz valahova és lenyulják a pénzed!

2500ft-ot kifizetek pittinek átutal x$ és azt forgatom! igaz én még nem vettem ki pénzt pittin keresztül mert sokmindenkinek regisztráltam domain nevet de azt pl a számlámra utalták ugyhogy mostnaában elég gyakran nullázodok le :)

szal ha rám halgatsz ne szenvedj inkáb vegyél 2500ft-ért 10$ és tedd be egy bombabiztos helyre és a pénzed kamatozik anélkül hogy reklámot nézegetnél vagy pl autosurfnél nem kell annyi reklámot nézni!

Remélem segítettem!

//REKLAM//
    Vásárolok E-goldra dollárt kis mennyiségben időközönként! Jelentkezni folyamatosan lehet nálam privátba ahol msn elérést adok és a többit msn-en megbeszéljük!
  • repvez
    az után érdeklödnék hogy az 1. pontban azt irtad hogy 1 honap alatt összegyüjtesz 10$ a PTC-böl.Ezt hogyan lehet mert én 3honapja büvölöm a bannerba felsoroltak közül 3-at és most lett meg az 1$-om.Hogyan tudom egyedül feljebb tornászni a hozamomat?
  • Max7
    Sziasztok!

Van egy eléggé biztonságos hyip cég! A neve GoldPoll! A Cég több okból is biztonságos: a GoldPoll aki vezető monitornak mondható hiszen kezdésnek 40$ kér minden cégtől amit aztán a cégbe forgat már hónapok óta "Hot" jelzést rakott rá ami annyit jelent hogy forró vagyis több mint valószinü hogy fizet! Ezt statisztikával is alátámasztja "lifetime: 254 days monitoring: 218 days" tehát 254 napja müködik a cég és 218 napja monitorozza azaz figyeli a kifizetéseket a goldpoll!

A cég 10%-ot ad a betett pénzre 15 napon keresztül! Tehát akár minden nap ki lehetne kérni a befektetett pénzt! (Kifizetést mellékelek csütörtök környékén!)
    Ez azt jelenti hogy 10$ ha beteszel 15 nap mulva 15$ kapsz vissza ami 10 napra 5$ hasznot jelent!

Regisztrálni itt lehet!

Ha kérdésed van kérdezz bátran itt a fórumba vagy msn-en!
    Kérlek hogy alul a referals-ból a mail címem ne töröld ki illetve ha nincs ott a mail címem akkor ird be: [email protected] (ezt a címet csak ilyesmire használom és rengeteg spam jön oda tehát ne küldj oda üzenetet mert véletlenül törölhetem inkább privátban kérd el a messenger címem!

//REKLAM//
    Vásárolok E-goldra dollárt kis mennyiségben időközönként! Jelentkezni folyamatosan lehet nálam privátba ahol msn elérést adok és a többit msn-en megbeszéljük!
  • Max7
    Sziasztok!

Legújabb szokása a SCAM hyipek-nek hogy a monitoroknak fizet, de az usereknek nem! Ha ilyen hyipekel találkoztok akkor minden féle képpen szavazzatok a monitoroknál és irjátok oda hogy a monitor is szar mert ezt nem veszi észre! Így talán a monitorokat is ráébreszthetjük arra hogy nekik az userek-et kell támogatni és nem azokat akik fizetnek nekik hogy monitorozzák!

//REKLAM//
  • Max7
    Amint már kértelek privátban is ne chatként használd a fórumot! Amint a nevében is benne van ez fórum és nem chat! továbbiakban törlöm a hozzászólásaid! Így az értékes hozzászólások elvesznek!

2 lehetőséget ajánlok amúgy!

1. Fent találsz jobb oldalt 4db céget a ptc, ptr alatt! Ezek mailok olvasásáért illetve átkattintás után fizetnek x összeget naponta kb kapsz kb 50c-et kb 1 hónap alatt összeszedsz 10$ amit befektethetsz autosurfbe vagy hyipe cégbe! ezek 150%-ot szoktak adni 1-3 napig ami azt jelenti hogy ebteszel 10$ és visszakapsz 15$ persze nagyon sok cég kamu és egyszerüen lelép a pénzeddel! ekkor szokták a kezdők feladni!

2. van még 1 olyan lehetőséged hogy veszel e-goldra 10$ ami tanulópénznek nagyon jó! tehát nem szenvedsz 1 hónapig naponta 1 órát a kemény 10$-ért és ha elveszted talán nem vág hátba hogy egy hónapig dolgoztál!

ha kérdésed van kérdezz de 2 kérdést ne két hozzászólásba hanem 1-be!

//REKLAM//
  • ROKICA
    akkor te mit ajánlasz amivel "többet" lehet keresni?
  • ROKICA
    azért én belevágok bocs
  • Max7
    Amúgy ha rám hallgatsz akkor a prizét hagyod! naponta kb 0.50 pontot tudsz összeszedni átlagosan lehet hogy összejön éppen 1.00 és általában licitálással lehet elnyerni a csekket amit küldenek! A licit az valahogy úgy néz ki hogy egy 50$-os csekkre 4-5-600 pontal licitálnak! Ha azt nézed akkor kb 2 évig kell minden nap játszanod ahoz hogy egy 50$-os csekket megkapj ami így néz ki: 50$ x 200ft = 10.000ft-ot kapsz két éves játékért! Persze van még egy egyébb lehetőség pl. beválthatod ajándékokra pl órára plüss figurára tollra stb. stb. vagy hogyha nagyobb haszont akarsz elérni akkor csinálsz egy oldalt és összeszedsz 50-100 embert magad alá amit elég nehéz elérni mert már akit érdekel ez a téma réges régen regisztrált! Emellet ügye akiket nem érdekel a téma idegesítesz a spam-ekkel illetve a chaten beirt reklámmal amiért ki is tiltanak!

Ezek után fontold meg hogy foglakozol-e a prizee-vel!

//REKLAM//
    //REKLAM//
  • ROKICA
    a szöveget én is értem quack.... de prizee-ben uj vagyok
  • passatgt
    1 napon keresztül Prizee-en voltál. 2 nap alatt kapni fogsz egy meglepetést!
  • quack
    szotar.sztaki.hu elnézést ^^
  • quack
    sztaki.szotar.hu nemmondhatnám túl bonyolultnak a szöveget
  • ROKICA
    mit jelent a Prizee -nél ha ezt irja mikor bejelentkezek?:

"Hello!
    You've been on Prizee for 1 days.
    In 2 days, you'll get a surprise!"

(angolra van állítva)
  • ROKICA
    Teccik! csináltam accountot...
  • ROKICA
    kiraly sikerült.. telefon-t nem lett volna muszaly beírni ugye?
    de mostmár mindegy.. ugyse hívnak fel:')