15995
-
bolka #3446 11 mar remelem elmultal.... -
diaz02 #3445 Közöd hozzá??? -
bolka #3444 diaz te hany eves vagy? -
diaz02 #3443 Hopsz! Gondolom hogy miért nem regisztráltok, mert nem hiszitek hogy fizet!
ITT a KÉP RÓLA
most utalt augusztus 1-én -
diaz02 #3442 Találtam egy jó oldalat ahol nagyon szépen lehet hirdetni a PTP cégeket.
Konkrétan arra a cégre gondolom amit blinkeltem az előbb valamikor (GoldClick)
Nos ezzel napi 40 cntet is megkereshetsz! Szerintem a kezdőknek pont megfelel, és azoknak is akik szeretik ezt!
az oldalról pénzt nem lehet kikérni, de el tudod használni hirdetésre, 1 látogató az 0.01$, van manualsurf részlege ahol oldalanként 0.01$-t kapsz
Itt a reflinkem akit érdekel!
ClickThru -
#3441 Hát azt nem tudom, hogy ezt ismered-e vagy fizet,de elég jol lehet haladni vele.5$ a kifizetési minimum,de 1 nap alatt 0.5 összejött PTS,PTC és emil olvasással.
Esetleg ha van valami megbizhato info arrol hogy nem muxik a fizetés akkor szoljatok még az elején vagyok.Ha meg jo a cég akkor ha lehet ref alám:)
http://emails-empire.com/pages/index.php?refid=repvez -
diaz02 #3440 Túl nagy a csönd ezen a forumon!
Valaki tud valami jól fizető PTC, autosurf, vagy hyip céget?????? -
diaz02 #3439 Köszi, csak régebben volt PTC, de akkor is csak havi 5 darab, nemrég újították az oldalt, és kiszedték a ptc részleget!
Amúgy sajnálatos modón csak az upolt reffek számítanak a reff versenyben, úgyhogy aki tud az vegyen 1 upot, nem sok, csak 10 centbe kerül!
Mindenkinek köszönöm, ugye tartom a szavam ha az első 5 helyben benne leszünk a pézt szétosztom azok közt kik innen regisztrálnak -
#3438 regeltem alád,de PTC-t hol lehet itt találni mert elviekben azt is lehetne rajt csinálni? -
diaz02 #3437 Hamis! De nem tudom hogy hogy jön ide amikor nem pénzkeresésről szól! -
#3436 Ezt valaki ismeri? -
diaz02 #3435 Aki most regisztrál alám annak én fizetem az első upját! Így már megéri nem????? -
diaz02 #3434 Ja Hát így nem lesz pénzszétosztás, de ha ez sem kell akkor nem rőltetem -
diaz02 #3433 Nem kell semmit befektetnetek, csak reggelni minél többen!!!!
Előre is köszönöm mindenkinek aki regisztrál alám! -
diaz02 #3432 Hali!
Refferal verseny van a word surfingnál, egy fizető cég, az első helyezet 125$ kap!
Kérlek hogy regisztráljatok, mert aki alám reggel, és el tudom érni a word-surfingból azok között elosztom a nyereményt ha megkapjuk!!!!
Itt regisztráljatok: Word-Surfing -
SaubyBoy #3431 "u.i.: ja és persze olyan ami fizet is!!!"
ajaj, hát itt gondban leszünk -
diaz02 #3430 Valaki ismer olyan programot, aminél a lényge hogy be legyen kapcsolva a gép, de amúgy ne legyen vele semmi gond??
Az a szitu, hogy lette egy kissebb számítógépem, ami szinte egész nap meg, mivel töltök, és arra gondoltam hogy tudnék mellette futtatni valamiféle pénzgyűjtő programokat, ugyebár erre a gépre nincs monitor, mivel nem kell rá. Ezért olyan progi kellene amit elindítok, és magától számolja a pontokat. De ne kérjen semmji kódot, vagy jelszót miközben megy a gép. Hasonlóra gondoltam mint az eurokiddies, vagy az eurobarre, de ezek nem jók, mert az eurokiddiesnek valamikor egy négy jegyű kódot kell beírni, az eurobarre meg 4 óra múlva leáll!
Hogyha valaki tud hasonló programot az írja meg!
u.i.: ja és persze olyan ami fizet is!!! -
#3429 én nem :( -
diaz02 #3428 oké, akkor tud valaki olyan PTC oldalt aminél jól lehet hirdetni, és nem kell milliószor kattintani a hirdetésért????? Nem baj ha nem fizet csak jól lehessen hirdetni vele -
#3427 értem hát ez úgy müködik, hogy vagy a pontokat érő hírdetéseket is nézegeted és a pontokból hírdetsz vagy veszel hírdetési felületet ami baromi drága és nem éri meg! -
diaz02 #3426 Nos most az én esetemben az wan hogy a word wide cash nem fogad el autosurfot, csak PTC cégeket, és annál nem tudom hogy hol tudom megadni a hirdetni kívánt oldalt, pl bluebird avgy emusptr -
#3425 nem igazán értelek! pl ha van egy cég akinél van ptp akkor ráktatintasz a ptp menüre ott van egy link amit reklámoznod kell! azt beteszed az autosurfbe hogy azt az oldalt jelenítse meg és minden látogató után számol neked egy kreditet! -
diaz02 #3424 tudom hogy chetként használom, de ez van!
És mondjuk a word wide casht szeretném hirdetni, és csak PTC cégeket ad meg az approved link alatt akkor azoknál hogy tudom berakni a hirdetendő oldalt, pl a bluebird, vagy az emu ra gondolok! -
#3423 alapvetően megin chatként ahsználod a forumot de semmi gond! a topik azért van hogy segítsünk egymáson szal lehet itt is irni nyugodtan!
Amugy a paid to promote (PTP) reklámozásért fizet pl beregisztrálsz egy autosurfbe éa te is jeleníthetsz meg reklámokat a krediteid alapján namost ha beteszed ide az adott oldal reklámát akkor ő fizet neked 1000 megjelenítésenként x összeget! -
diaz02 #3422 Hallotta arról egy másik forumban hogy a Paid To Promoteval elég jól lehet keresni. De egyáltalán nem értem hogy hogy kell használni. Gondolom a megkeresett pénzt hirdetésre kell elkölteni?
Aki tud ebben segíteni az írjon ide vagy privátba hogy ne zavarjunk másokat -
diaz02 #3421 Oké, ha lesz bizonyíték ide fogom először belinkelni!!! -
#3420 a szivat szó nem megfelelő! csak mindenki tiltakozik mert nem mutatál bizonyítékot és azt mondtad hogy tutira fizet! de legyen úgy 20 nap mulva számítok a kifizetési bizonylatodra! amugy általában az emberekben úgy müködik a dolgo hogy ha valamit már bizonyít jobban bíznak benne az emberek! -
diaz02 #3419 Akkor miért érzem úgy hogy mindenki csak engem szivat?????? -
#3418 mást is megkerestem már ezzel kapcsolatban privátba szal nem te vagy az első! és ismétlem magam hogy az a tuti amiről van kifizetési bizonylat!
és nagyon tévedsz! kapásból 3 embert tudok mondani aki felkeresett hogy ő nem szeretne utalni e-goldra és az sem érdekli ha honapokat dolgozik 20-30$-ért mert a munkahelyéről megteheti és majd azt a pénzt forgatja! nem mindenki akar miliomos lenni!
és ne érts fére itt senki nem szemel ki magának senkit! itt mindenki segít a másiknak de vannak bizonyos iratlan szabályok amiket illik betartani egy közöségben!
Bye: Max7 -
diaz02 #3417 Ok nem chetként használom a forumot, de nem csak engem kell lebaszni ebben a témában, mert más is hasonlóan írkál, az ő nevében is lehet!
Bocs 2005 óta fizet a cég, csak 2006 ban újy címre költözött, erre nem gondoltok észkombányok. Fizetést nem tudok bizonyítani, mivel van még 10 napom mire kifizet, de ha fizet az első dolgom lesz hogy neked elküldöm röhögve!!!!
Akik meg most kezdik, azoknak fogalma sincs hogy mibe vágnak vele, mert mindenki az első hónapban már millókat szeretne keresni, így nem lehet ezt csinálni, és biztos vagyok benne hogy köztetek is van ilyen!
ui.: mégegyszer nem kell valakit kispécizni, és baszogatni, mert akkor ez a forum előbb utóbb leveszik! -
#3416 diaz02: ne keljen már kiirni a felső headerbe hogy ne chat szerüen használjátok a fórumot hanem forumként! pár perces eltérések vannak csak a hozzászólásaid között! a közlendődet 1 hozzászólásba ird borzasztóan idegesítő mikor azt látom hogy 18 új üzenet jött és egy csomó ebből a tied! azon felül itt úgy megy egy cégajánlás hogy ha azt mondod, hogy fizet akkor bizonyítani is kell! bizonyítás úgy müködik hogy az egold számláról printscreent készítesz a hystory menüben és beteszed azt a kis képrészletet ami arra a cégre vonatkozik!
Régebb óta csinálják ezt az autosurfok, hogy ajánlanak x összeget hogy megkapod több nap után! minden rendben is megy aztán amikor fizetni kéne nem fizet majd max 2 héten belül meg is szünik a cég! így kb 3-4000 felhasználót szednek össze és ez 3-4000 mail címet jelent nkik amire késöbb spam leveleket küldenek!
olyat meg ne álíts hogy 2005 óta fizet hogyha nem vagy 100%-ig biztos benne! Nagyon sokan ezt a pénzkeresést úgy csinálják, hogy regisztráljon alám sok ember tegyen be pénzt ha megkapom a ref pénzt megkapom ha nem nem csak éppen a befektetők buknak rajta sok pénzt és utánna nem bíznak benned!
ez a biztos forrás biztos valami pénzkeresős muki aki a fent leirt módszerekkel keresi a refpénzt mert tényleg 2006-ban lett regelve a domain név tehát 2005-ben biztos nem fizethetett!
az a gond a mai pénzkeresőkkel hogy a sok kezdőnek elveszik a kedvüket az ilyen kamu cégekkel! és nem az a nagy beruházás hogy átverj te is embereket és ebből némi hasznod legyen hanem müködő cégekkel folyamatos refeket szerezz akik megbíznak benned!
Apropó igértem mára képet a lentebb említett cégtől de sajnos azt nem vettem figyelembe hogy 3-4 nap a fizetési határidő! Tehát vasárnap körnékén jön kifizetés de ha nem tennék be akkor az azért van mert vasárnap megyek nyaralni 1 hétre! de a goldpoll szerint és több szavazott user szerint fizet tehát azt mondhatom hogy 80%-os nyugodsággal regisztrálhatok és befektethetitek a pénzetek! (bővebben a #3379 hozzászólásban olvashattok!)
Bye: Max7
-
diaz02 #3415 ok ez van akkor hagyátok, ne reggeljetek!
u.i.: nem fontos, de biztos forrásból tudom hogy fizet! De ha nem nem! Téma lezárva!
-
#3414 megnéztem:a wepaidyou.com domain 2006 januárban vették tehát 2005 óta biztosan nem fizet:) -
diaz02 #3413 ezt hallottam, de nem fontos csinálni, ha nem kell 10$ ingyen akkor miért nem szóltatok az előbb! -
bolka #3412 diaz miazhogy 2005 óta fizet?... bizonyitsad... rakdbe a képet nem fog fizetni... de good luck -
diaz02 #3411 a Gold Click meg azért jó, mertha leklikkeled az összeset ami van bent, ez kb 40 link, és visszamész 1 óra múlva akor megint tudsz annyit kattintani! És persze mindíg jóvá is írja a számládon -
diaz02 #3410 Honnan veszed????
Ne zavarjon hogy 2005 óta fizet. És ezt biztosan tudom, mert aki ajánlotta annak fizetett vagy 3x -
#3409 úgyse fog fizetni szal tökmindegy:) -
diaz02 #3408 a lényeg hogy próbáljátok meg végignyomni mind a 25 napot, mert ha az egyenlegetek nem éri el a 10$-t akkor semmit sem láttok majd a pénzből! -
diaz02 #3407 Tényleg???? Vagy azért mondod mert senki sem érti?