15995
11074353081353622639.jpg
  • repvez
    Kifizetett a jillclickcorner.
    Aki akar itt lehet reggelni:
    http://jillsclickcorner.com/paidto/home.php?ref=repvez
  • doxadmin
    Sziasztok!

Lenne egy eladó HYIP scriptem!

Nem backdooros, nem vírusos tökéletesen működő! Aki tudna fizetni e-goldra az jelentkezzen! Ára 10$

Amúgy vannak más scripteim is akit érdekelne a dolog az szóljon, várom a privát leveleket!
  • doxadmin
    Hali
  • NFP
  • Max7

Az ilyen felfogású emberek fognak keresni pénzt az interneten! Üdvözöllek a csapatunkban :) HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... :~]

• NFP
    ...törvénynél
  • NFP
    Nagy pénznél nagy bukás.

De nem mondasz hülyeséget, sőt, szerintem simán összeegyeztethető azzal, amit én mondok.

Rá kell szánni néhány hónapot, kis pénzzel, saját pénzzel arra, hogy az ember tapasztalatot szerezzen, és amikor már érez magában kellő magabiztosságot, hogy ugyanezt más pénzével is eljátsza, akkor lehet indítani saját Hyipe-ot.

De csakis kizárólag akkor.

Mert ez így lehet még hogy ugyanolyan törvénytelen, mint bandita módjára belevágni az indulásba, viszont így már már nem etikátlan; márpedig a minnapok törvénye erősebb az írott törvénye.
  • bolka
    hyipkre ez ugyanugy igaz... az ősszes
  • Max7

Az a bay hogy kis pénznél kis haszon! És fentáll ott is a bukás esélye igaz kis mennyiségben! És sokáig benne lehet a pénzed mert ez olyan mint a tőzsde!

• NFP
    Én is inkább rászánom az időt (néhány hét) a tanulásra, hogy saját magam váltogathassak (eredményesen) devizát.
  • Max7

Vannak kis (nagyon kis hasznot) adó cégek! Ezek forgatják a pénzt pl forexben! Aki nem tudná a forexben pénzt lehet váltani stb stb és ha ügyesen forgatod a pénzt kamatozik ha nem bux vele de nem az összeset és nem bazi nagy összeget!

Ezek a cégek napi 1-5%-ot adnak! De ha megnézed azt hogy beteszel 100$ és napi átlagban számítva 3%-ot kamatozik akkor naponta 3$ 10 naponta 30$ 20 naponta 60$ 30 naonta 90$ Lehet hogy kevésnek hangzik az a 3% de sok kicsi sokra megy!

90$ 200ft/1$-al számolva havi 18.000ft a semmiért! Ennyit még az OTP-ben sem kamatozik a pénzed! 1 hónap alatt majdnem megduplázod!

Persze itt is van rizikó mert amit fent említettem itt is buknak a cégek de nem az egész pénzt! De pl tudok olyan céget ami 2-300 napja müködik és fizet is!

szal.... (elgondolkodtató)

Jah és hát ügye van ez a fajta pénzkeresés amibe be kell fektetni pénzt meg van az amivel gürizel 1 hónapig 10$-ért!

• NFP
    Csak arra akarok kilyukadni, hogy minden hyipe kamu hyipe.
    Arról van szó, hogy elején valóban kizetik a hasznot.
    A régi usereknek az újabbak befizetéseiből.
    Ha néhány hétig rendesen működtetik így a cuccot, növekszik iránta a bizalom.
    És amikor a megnövekedett bizalom egy pillanatban számukra megfelelően magas bentlévő összeget eredményez, lelépnek a haszonnal.

Ez az oka annak, hogy egy hyipe se működik hosszú távon.
    Csak addig, amíg az aktuális betét egy pillanatban el nem ér egy küszöbértéket, ami mondjuk 50.000 dollár.

Tehát ha hyipe-et indítanék, az nem kamu lenne, sima szokványos hyipe.

És bár anonim tárhellyel megoldható a lenyomozhatatlanság is, de akkor sem csinálom meg, mert van etika is :)
  • Max7

Szerintem nem! Ha csak annyit lopnék az amcsiktol amit ők loptak tőlem akkor most lassan több mint két év után 1000-1500$ környékén járnék!

• quack
    hát ez szánalmas
  • Max7
    10-20-30$ forgatok havonta! Igazság szerint féltem a pénzem mert nagyon sok kamu cég van és észnél kell lenni! Amugy ha kamu hiypet csinálsz akkor sok szerencsét hozzá mert nagyon sok mindent figyelnek a profik és risztanak a kisebbeknek szal...Amugy nem csuknak le mindent hamis adattal proxy müköl kell csinálni és lusták nyomozni utánnad!
  • NFP
    Különben erről annyi a véleményem, hogy ha nem félnék attól, hogy lecsuknak, talán én is indítanék egy hyipe-ot :)
  • NFP
    átlag mennyit tartasz ott egy nap?
  • Max7

Rég nem foglakozok mailok olvasásával meg klikkelgetéssel! hypre rendszerbe forgatom a pénzem!

• passatgt
    nem
  • NFP
    Semmiért?
    Össze-vissza kell kattintani a bejött e-mailekre, nem?
  • Max7

átlag 2 hónap de ha ügyesen forgatod a pénzt 1 hónap alatt is összejöhet, de tényleg ügyesen és rutinosan kell forgatni azt a pénzt! (lehet hogy csak 25e ft körül van havonta de akkor is szép pénz a semmiért!)

• NFP
    jah

akkor csak az a kérdés, mennyi időbe telt az a 250 dolcsit összehozni

Magyar minimálbérről beszélgetünk.
  • Max7

megtalálod itt a fórumon (egy forumozó) és valutaváltással foglalkozik!

• NFP
    a "pitti" az melyik?
  • Max7

akár napi 10$ úgy hogy nem csinálok semmit nem dolgozok ha nem gond csak ülök a seggemen!

• bolka
    te madar... pittivel 1 honapja valtottam 250$t szamoljal..
  • NFP
    Akár napi 20-30 cent is.
    Fergeteges.

Dolgozzatok :)
  • Max7

megvan a hiba oka! valami nem kóser a domain nevükkel de így már elérhető:goldpoll new url
  • passatgt
    nem
  • Max7
    Halihó :)

A goldpoll nektek sem megy? goldpoll url
  • SaubyBoy
    hi

#3448 re:nekem bluebirdnél és a kittensnél is 10 cent, a többi grants oldalnál is pár cent volt az eltérés sajnos, vagy kimerültek a zséből, vagy vmi nagy gáz van náluk
    #3449 re:privi ment

bye

• bolka
    jovan mostmar biztos vagyok benne... inkabb ne is írogassal ide..
  • diaz02
    de te se!!!
  • bolka
    hulye segg... ebbol latszik hogy nem vagy 11nel több..
  • diaz02
    úgy ni töröld, de akkor ne cosdálkozz ha előbb utóbb senki sem goh a forumodba írni!
  • Max7
    [courier]
    Sziasztok!

#3379 hozzászólásomban irt cég természetesen fizetett csak ahogy már lejebb is említettem nyaralni voltam és sehol nem találtam netkávézót :(

De most itt vagyok és itt az igért kifizetési bizonylat:

Diaz: neked már 1x szoltam hogy ne chatnként használd a forumot remélem nem lessz sértődés ha mostmár tényleg törölgetni fogom a hozzászólásaid! Kicsit unalmas már amit müvelsz ha nem bírsz bizonyos iratlan szabályokat betartani akkor el lehet menni senki nem fog visszatartani!

Bye: Max7
  • diaz02
    jó kérdés, töltöttem már fel de már nem emlékszem rá!
  • repvez
    Tudnátok egy rövid leirást hogy ide hogyan lehet feltölteni a kifizetések igazolását?
    http://buildyournetwork.extra.hu/
    A sorkod és a sajátkodot az honnan lehet megtudni és ha már van ilyen cég a listán csak frissiteni akarom akkor a sor ujratöltése vagy a törlés mezöt kell kitölteni?
  • repvez
    Az hogy lehet hogy a bluebirdnél ma kifizettek de az oldalon 0,41$ az utalás de a sámlámra meg csak 0,31$ a jováirás és 2cent amit az e-gold levont.A többi az hová tünt?
    A PTS oldalaknál mi van olyankor ha ahova regeltem elküldi a confirm levelet arra rákattintok és sikeresnek is veszi a regisztrálást,de visszajelzést már nem küld amit a PTS-be másolhatnák.Vagy egyáltalán nem küld semmit arra hogy regisztráltam és hogy erösitsem ezt meg.
  • diaz02
    Közöd hozzá semmi!