Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tudás hatalom... http://invitel.hu/semtex
Boccs de eddig nemtudtam megirni mert nem volt idom es szombatig meg valoszinu nem is lesz de vasarnapra kesz leszek vele!
Oke?
keep it minimal
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De en a http-s cimre gondoltam a webespenz-t!
Vagy te oda mit akarsz?
keep it minimal
Egyszerûen ez, (vagy hasonló) lesz az oldal neve: "Útmutató az internetes pénzkereséshez"
Ha jobbak leszünk, és sok ajánlónk lesz, lehet "A pénzkeresés központja" cím is...
keep it minimal
Gondolkodj a néven, mert ezt rádbízom. Tiéd a szöveg enyém a grafika és a html... 😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Tudsz vele alad regisztralt embereket szerezni meg search enginet reklamozni ami azert fizet ha keresnek a search portalodon!
keep it minimal
Köszi...már megvan!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
keep it minimal
Nem is értem!
De a te ábrádat sem😞
keep it minimal
Hat azt amelyik elektronikus banknal vagy regisztalva!
En az E-gold.com-ot ajanlom mert innen koztes szolgaltatokkal konnyen lelehet kerni csekken vagy bankszamlara utalni!
keep it minimal
A no-minimumon a Payment informations-nál mit kell bejelöni?
paypal, vagy mi?
a payment account az mi?
Lehet fikazni!😊
En köszönöm ha alam regelsz!
keep it minimal
De konnyen meglehet oldani: atutaltatod a netes bankszamladra szamladra(pl. e-gold)! es onan icegold-al atlehet utaltatni a bankszamladra!
keep it minimal
Te hol vagy regisztrálva, hogy alád regelhessek?😊
No-minimum egesz jo de ne varj 40dolcsit harom nap alatt egy olyan cegtol se ami fizet!
Szerintem nem kell 18 nak lenni ugyis atutaljak!
Ha erdekelnek oldalak amik fizetnek:http://involver.uw.hu/
De majd nemsokara kesz lesz a magyar honlap is amit Caviarral fogunk csinanlni es lesz reszletes leiras is!
keep it minimal
Az a legtutibb sztem!
A no-minimum jó?
De ezt benne is van a Member Agreement-be:"By signing up and earning cash in earnings2all you agree that you may never been paid becouse this is only redeem for ads website. In our service earnings you can redeem for ads; or click payout button (but payout is only supporting our website so if you request payout then cash come to us and you'll have nothing, you will not receive cash) - I think it's clear if not please don't join and don't earn cash."
keep it minimal
3 napja nyomatom és 40 dolcsim van...
Elég, ha csekket kérek lakcímre, vagy kell mást is megadni?
Ok kezdem!
Jovo7en kesz lesz ha ugy jo!?
keep it minimal
Nem ártana ha rövid lenne, legyen benne magyar szó is, és lényegre törõ legyen.
Ebbõl összehozhatnánk vmi nevet.
Ja, és elkezdheted a szövegeket megírni! 😉
Nemtudom viszont milyen nev lenne jo...!
Szerinted?
keep it minimal
Az oldal tetejére csináltam egy montage-t, és rá is írnám az oldal nevét. Tengerpart, drágakocsi stb: gazdagságot próbál sugározni magából, tehát vmilyen hangulathoz illõ, igényes név kéne. 😊
Regisztracio help: azoknak akik meg soha nem probaltak..
Search engine: a masik penzkeresesi modszer ami 100% hogy fizet
Ha sok latogato lesz talan egy gy.i.k. hogy ne keljen mindig ugyanarra valaszolni a forumban
asszem ennyi
köszi

keep it minimal
Hétvégén megrajzolom, és megírom a html-t...
Milyen menüpontok legyenek ezeken kívûl?
-Fórum
-Leírások: gondoltam lesz egy részleg ahol részletesen kivesézünk egy-egy oldalt fizetnek-e, hogy mûködik, megbízható-e stb. Képekkel és véleményekkel.
-Ajánló vagy linkek: többi oldalhoz referralos linkek
Bocs egy hétig nem leszek mert leutazom Korzikára a villámba kicsit dõzsölni. Viszek egy táska zsét mert lusta vagyok berakni bankba.
Huh szar az élet.
http://www.no-minimum.com/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De szolj ha kapsz toluk penzt!
keep it minimal
NOCS.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Pff no komment.

keep it minimal
http://www.goldenpeers.com/
A lényege az, hogy ha belépsz fizetned kell 4+1$-t.
Minden egyes alád regisztrálóért kapsz 4$-t, és minden alájuk regisztrólóért is kapsz fejenként 4$-t.
Ha kicsit belegondolunk ez a cégnek is és a felhasználóknak is megéri, mivel elõször befizetsz 5$, és a második reg után már nyereséged van belõle.
A cégnek azért éri meg, mert 5$-t fizetsz nekik, és az alád regisztrálók is fizetnek 5$-t, amibõl te kapsz 4-et és 1 a cégé.
Viszont ha jobban belegondolunk, akkor ez nekik nem éri meg több szinten, mivel ha mondjuk 3 szintû már a dolog, akkor egy regért a fölötte levõ 2 regnek kéne fizetniük össz 8$-t, az 5$-os bevételért.
Szal vagy kamu, vagy kamu. 😊 Ne dõljetek be nekik sztem...
ugy ertettem ha te alattam vagy!
keep it minimal