Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Új no-minimum cég indul szeptember 28.-án, ami azért is ígéretes, mert biztosan van tõkéjük, tehát fizetni is fognak 😊 Ha érdekel, akkor a részleteket sok más mellett megtalálod itt!

A tudás hatalom... http://invitel.hu/semtex

Jo en is arra gondoltam!
Boccs de eddig nemtudtam megirni mert nem volt idom es szombatig meg valoszinu nem is lesz de vasarnapra kesz leszek vele!
Oke?

keep it minimal

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
A fórum pedig legyen sg alapú! Áttekinthetõ, egyszerû és látványos.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
jó a webespenz.szolgáltató.hu!

Az jo!Ok
De en a http-s cimre gondoltam a webespenz-t!
Vagy te oda mit akarsz?

keep it minimal

CaviaR
arra gondoltam nem kell ilyen cím, mert fölösleges.
Egyszerûen ez, (vagy hasonló) lesz az oldal neve: "Útmutató az internetes pénzkereséshez"

Ha jobbak leszünk, és sok ajánlónk lesz, lehet "A pénzkeresés központja" cím is...

webespenz?

keep it minimal

CaviaR
Webpénz? (zsebpénz)
Gondolkodj a néven, mert ezt rádbízom. Tiéd a szöveg enyém a grafika és a html... 😊

CoolStuff
már töröltem, pedig 50dolcsim volt!😞

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

az earningset meg hagyd meg jo lesz reklamra ami a ptr-ben nagyon fontos...!
Tudsz vele alad regisztralt embereket szerezni meg search enginet reklamozni ami azert fizet ha keresnek a search portalodon!

keep it minimal

CoolStuff
Még így is nehéz!😄
Köszi...már megvan!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Hú, ezt kurva nehéz kitölteni...
Nem is értem!
De a te ábrádat sem😞

A payment account az meg az e-goldos szamod!

keep it minimal

Meg nem mindegyik de kulfoldi forumokon olvastan roluk hogy mindegyik fizet!
Hat azt amelyik elektronikus banknal vagy regisztalva!
En az E-gold.com-ot ajanlom mert innen koztes szolgaltatokkal konnyen lelehet kerni csekken vagy bankszamlara utalni!

keep it minimal

CoolStuff
És fizettek idáig neked?
A no-minimumon a Payment informations-nál mit kell bejelöni?
paypal, vagy mi?
a payment account az mi?

Mindegyiknel amit az oldalon talalsz( en csinaltam a honlapot, reklam celjabol amcsiknak!)
Lehet fikazni!😊
En köszönöm ha alam regelsz!

keep it minimal

Olyan nincs ami rogton bankszamlara fizet!
De konnyen meglehet oldani: atutaltatod a netes bankszamladra szamladra(pl. e-gold)! es onan icegold-al atlehet utaltatni a bankszamladra!

keep it minimal

CoolStuff
Köszönöm!
Te hol vagy regisztrálva, hogy alád regelhessek?😊

Nem vagom nagyon az angolt csak nagyabol megertem..!
No-minimum egesz jo de ne varj 40dolcsit harom nap alatt egy olyan cegtol se ami fizet!
Szerintem nem kell 18 nak lenni ugyis atutaljak!
Ha erdekelnek oldalak amik fizetnek:http://involver.uw.hu/
De majd nemsokara kesz lesz a magyar honlap is amit Caviarral fogunk csinanlni es lesz reszletes leiras is!

keep it minimal

CoolStuff
Nekem olyan kéne, ami számlára nyomja a zsetont!😊
Az a legtutibb sztem!

xoxo009
tudsz olyan oldalt ami tuti fizet CASH-t???

xoxo009
magyar web nincs??

xoxo009
te ennyire vágod az angolt??

CoolStuff
ték

CoolStuff
feltétlen 18 kell legyek?

CoolStuff
Akkor ajánlj egy olyat, ami átutalja bankszámlára a zsét plz... csekkes is jó, csak tejeljen!
A no-minimum jó?

Earnings2all= redeem for ads oldal azaz csak reklamra tudod kolteni a penzed..!Arra viszont egesz jo..!
De ezt benne is van a Member Agreement-be:"By signing up and earning cash in earnings2all you agree that you may never been paid becouse this is only redeem for ads website. In our service earnings you can redeem for ads; or click payout button (but payout is only supporting our website so if you request payout then cash come to us and you'll have nothing, you will not receive cash) - I think it's clear if not please don't join and don't earn cash."

keep it minimal

CoolStuff
Én itt próbálkozom:

3 napja nyomatom és 40 dolcsim van...

Elég, ha csekket kérek lakcímre, vagy kell mást is megadni?

netes meg internetes mar van ugyhogy szerintem a webespénz legyen vagy a vilaghalon-t kene valahogy belerakni de en nemtom hogy lehetne...!😊
Ok kezdem!
Jovo7en kesz lesz ha ugy jo!?

keep it minimal

CaviaR
Szerintem benne kéne lennie, hogy pénzkeresés, meghogy a neten/interneten/on-line/weben/világhálón hasonló.
Nem ártana ha rövid lenne, legyen benne magyar szó is, és lényegre törõ legyen.

Ebbõl összehozhatnánk vmi nevet.
Ja, és elkezdheted a szövegeket megírni! 😉

Az kiraly!
Nemtudom viszont milyen nev lenne jo...!
Szerinted?

keep it minimal

CaviaR
Mi legyen az oldal neve?
Az oldal tetejére csináltam egy montage-t, és rá is írnám az oldal nevét. Tengerpart, drágakocsi stb: gazdagságot próbál sugározni magából, tehát vmilyen hangulathoz illõ, igényes név kéne. 😊

ok

Regisztracio help: azoknak akik meg soha nem probaltak..
Search engine: a masik penzkeresesi modszer ami 100% hogy fizet
Ha sok latogato lesz talan egy gy.i.k. hogy ne keljen mindig ugyanarra valaszolni a forumban
asszem ennyi
köszi

keep it minimal

xoxo009
ox

CaviaR
Nah akkor megvannak a tervek a honlaphoz. Pontosabban a design és a szerkezeti felépítés.
Hétvégén megrajzolom, és megírom a html-t...

Milyen menüpontok legyenek ezeken kívûl?
-Fórum
-Leírások: gondoltam lesz egy részleg ahol részletesen kivesézünk egy-egy oldalt fizetnek-e, hogy mûködik, megbízható-e stb. Képekkel és véleményekkel.
-Ajánló vagy linkek: többi oldalhoz referralos linkek

xoxo009
most komolyan!!

CaviaR
Van-e lóvé? Az nem kifejezés. Involverrel úszunk a pénzben. Alig látom a pénztõl a monitort.
Bocs egy hétig nem leszek mert leutazom Korzikára a villámba kicsit dõzsölni. Viszek egy táska zsét mert lusta vagyok berakni bankba. Huh szar az élet.
http://www.no-minimum.com/

xoxo009
rám is számithatok!!!!regisztrálok alátok ha van lóvé!!!!

mindig ugy adják elõ mert a piramis játék hirneve nem túl jó 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

NOCS-rol eddig nem halottam olyat hogy fizetett volna..!
De szolj ha kapsz toluk penzt!

keep it minimal

CaviaR
Ezt valaki próbálta már? El lehet lenni vele unalmas órákban. Gyertek-gyertek regisztráljatok alám! 😊

NOCS.com

CaviaR
Jah opsz ez nekem új volt. 😊 Igaz, úgy reklámozták mintha õk találták volna fel. 😛 😊

jó csak ugy számolgatod itt hogy kamu mintha valami ujdonság lenne amikor már millio éve létezik ez az átverési forma és nem véletlen tiltják a normálisabb helyeken 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CaviaR
Sok sikert? Háth ha én másnak nem ajánlom, mert megállípítottam h kamu akkor értelemszerûen nem fogom kipróbálni.
Pff no komment.

ezt ugy hivják hogy piramis játék amugy..., és elméletben mo-n pl tiltott, azért mert átverés, de azért sok sikert... 😛

Viszont van olyan randomizer ami elvileg mukodok(mondjuk en meg nem probaltam)! Hasonlo a lenyege de ott csak 2$ kell befizetned es minden alad regisztaroljert kapsz egyet meg random egy $ okat (vki olyan utan aki a te reflinked kapja)!

keep it minimal

CaviaR
Na van egy másik ilyen játék is.
http://www.goldenpeers.com/

A lényege az, hogy ha belépsz fizetned kell 4+1$-t.
Minden egyes alád regisztrálóért kapsz 4$-t, és minden alájuk regisztrólóért is kapsz fejenként 4$-t.

Ha kicsit belegondolunk ez a cégnek is és a felhasználóknak is megéri, mivel elõször befizetsz 5$, és a második reg után már nyereséged van belõle.
A cégnek azért éri meg, mert 5$-t fizetsz nekik, és az alád regisztrálók is fizetnek 5$-t, amibõl te kapsz 4-et és 1 a cégé.

Viszont ha jobban belegondolunk, akkor ez nekik nem éri meg több szinten, mivel ha mondjuk 3 szintû már a dolog, akkor egy regért a fölötte levõ 2 regnek kéne fizetniük össz 8$-t, az 5$-os bevételért.

Szal vagy kamu, vagy kamu. 😊 Ne dõljetek be nekik sztem...

Marmint ezt: Ha vki alad regisztral az alattam is van!
ugy ertettem ha te alattam vagy!

keep it minimal