15995
-
#3526 Interneten? Expressz újságban? Szorolapkon? Spam mailban? Egyébb? -
#3525 pl.: goldpoll
Hyip monitort hol lehetne hirdetni??? -
7Band #3524 Sziasztok!
Tudnátok pár monitort mondani? Ami nem csaló! -
#3523 Megkérek mindenkit hogy ezen a webcímen, szavazzon mindenki very bad-ra no deposit commentel! Valós mailt adjatok meg mert oda küldik a megerősítőlinket! és garantálom hogy tőlük spamet nem kaptok! Augusztus 5 óta nem fizete és buktam vele 20$ a minitor meg még mindig azt mutatja hogy paying mert az oldal tulajdonosa szavaz!
Előre is köszönöm azoknak akik leadták very badra a voksukat!
-
#3522 Sok hyipbe tettem pénzt, és egy részét el is buktam, de nyertem is, a php, msql hez felhasználói szinten értek, de nem tudok programozni! amit akarok egy scriptben át tudom úgy lakítani hogy nekem jó legyen! -
#3521 Tessék megin tévedsz! 1x kell adni nekik 10-50$ és azt az 50$ ők forgatják nálad és amíg kifizetsz nekik addig irják hogy paying aztán ha már nem fizetetsz és visszaveszed azt az 50$ akkor not paying-et irnak! ennyi! szerintem elöbb olvas mindennek utánna és ezek után kezdjél bele bármibe is!
Semmi bajom nincs veled csak tudod vannak emberek akik "sokat akar a szarka de nem bírja a farka" módjára akarnak interneten pénztkeresni! öszintén mióta csinálod a pénzkeresést és hány hype-be tettél már be pénzt? illetve mennyire értesz a mysql-hez meg a php-hoz?
nem kötekedésből kérdezem csak úgy általánosan!
-
#3520 Megint mi a bajdod???
milyen stílussal, azt hogy "mert úgy döntöttem", jó hogy már nem más mondja meg hogy mit tegyek!
Nem leszek lópos ember, és ha az leszek úgysem téged meg nem is a magyarokat lopom meg! És ha az leszek az is csak rám tartozik, de még mielőtt kiforgatná bárki a szavaim, nem arra játszom hogy lopjak!!!
Amúgy mindenkinek el kell kezdeni valahogy, jaa bocsi te már úgy születtél hogy mindent tudsz ezekszerint hogy így lenézed aki még csak most ismerkedik a hyp készítéssel!
Bocs én sajnálom a legjobban hogy nem olyan családból származom akiknek 40 dolcsi kifizetése nem gond! Bocs de nekem gond, gond 10 ezer kinyomása, hiszen nap mint nap adódnak olyan helyzetek amit ugyebár csak pénzzel lehet megoldani!
És képzeld mielőtt belekezdtem megnéztem pár hyip monitort, de a szarom sem gondolta hogy heti 10 ezerért fognak majd hirdetni! -
#3519 Úgy döntesz ahogy akarsz csak te is ugyan az a lopos ember leszel mint a többi mert enyi tapasztalattal csak elbukod a pénzt és utánna eltünsz!
Nem mondtad hogy mihez kell azért általánosságba gondoltam hogy fizetős hype kereséshez kell! Ezzel a stílussal meg magad járatod csak le! -
#3518 miért kezdek bele, mert én így döntöttem!
amúgy nem tünt föl hogy ingyenes oldalt kerestem már az elején! Na mindegy! -
#3517 Miért nem ezzel kezdted? azt hittem hogy cégeket tudj keresni olyan kell! Látom nem vagy tisztában a monitorok fogalmával és müködésével! így miért kezdesz bele egy hype cégbe? -
#3516 Megnéztem, de mindenhol fizetni kellene 2-5-10$okat hogy fölvegyék a hyipem valamely listára! -
gphz #3515 Felmész a daddyinvest oldalára, és ott a Rating alatt van egy csomó-csomó monitor -
#3514 Minden monitor ingyenes??? Hát én sajna nem ezt látom, azért hogy hozzá adják a hyipem a listához 5-20-30-50-60-100 dollárokat kellene befizetnem!
Az ingyenes rész pedíg sehol sincs, csak 1-2 monitornál! -
#3513 Minden monitor ingyenes :D amugy a goldpoll.com-ot használd ez a legerősebb monitor jelen pillanatban! -
#3512 Tud nekem mondani valaki ingyenes hyip monitorokat???? -
gphz #3511 Manuálisan kell kikérned, minden nap kilehet kérni, és érdemes is, mertha bennhagysz több napi pénzt, és bezár a bazár, akkor legalább annyi pénzed meglesz amennyit addig kaptál. -
#3510 bocsi a sok kérdezés miatt de még nem volt dolgom ilyennel.Ha beteszem a lovét akkor minden nap manuálisan ki kell kérnem vagy automatikusan kuldik,vagy akár több napot is összevárhatok vele vagy az egészet csak a 7. napon kérem ki. -
gphz #3509 Ahogy mondod.
Nem szeretnék jósolgatni, de azthiszem én beszállok majd még egy körre ha ez lejárt, persze csak egy kisebb öszeggel. -
#3508 Akkor most ha 1$-berakok akkor 7 napig minden nap küldenek 0.2$-t?Vagyis a 7nap után 1.4$-t?És ezt hányszor érdemes megismételni a befektetési ciklust ? -
gphz #3507 Meg is jött, kikérés után szinte azonnal! -
gphz #3506 5$-t tettem be, és minden nap a 20%-t kapod meg. Most kértem ki a 2. napi profitot! -
#3505 mennyit tettél be és mennyit kamatozik? -
#3504 Te szerinted ha nem fizetnének akkor ennyi ember, és forum foglalkozna ezzel???? -
gphz #3503 Megpróbálom egyszerűen körvnalazni a dolgot:
Te elküldöd a pénzed az egold-számládra, ez egy biztos dolog. Innen továbbküldöd a cég számára ahova fektetni szeretnél. Ha visszakapod az egold számládra a pénzt, az már, mint mondtam egy biztos dolog, ha itt van a pénzed, akkor már tuti hogy az a tiéd.
Az hogy mennyit keresel attól függ hogy mennyire mered vállalni a kockázatot. Nem véletlenül 10 ezer forintos nagyságrendbe fektetnek be az emberek, mivel nagyon nagy a rizikó. -
Hedic #3502 bocs de igaz hogy amit igy ezzel neten kereses azt ki is fizetik???? mert hat nem igazan elhiheto pl ha egy masik orszagbol csinalod ezt ....... es mennyit lehet keresni????
kosz !!! -
gphz #3501 Ez poénos, imageshack-ről valamiért nem akarja betenni, talán így:
-
gphz #3500 Kép lemaradt valamiért:
-
gphz #3499 Sziasztok!
Hosszú idő után újra belefogtam a netes pénzkeresésbe!
Egyből egy hyip - pel szeretnék indítani: DaddyInvest
Tegnap kaptam meg az első refferal comissiont, ma pedig kifizették az első napi keresetet:
Aki befizet, annak a refcom felét visszaküldöm (ha megjött). Kapcsolatfelvétel: [email protected] -> MSN is
-
#3498 elsőre nem jön be, akkor frissítsd az oldalt, gondolom hogy ez a host miatt lehet! -
#3497 Elkészült saját jól működő head or tails játékom!!!!
Jó játékot mindenkinek!
Head or Tail -
#3496 Na mindegy, én megbízom az ismerősömben ki használta! -
Passt én is tudok szerezni!
-
#3494 ok, ha nem nem -
#3493 Onnan hogy van hozzá egy regisztrációs kulcs, ami nélkül ugyebár használhatatlan! -
Akkor honann tudod hogy van-e rá reseller jogod?
-
#3491 Netán ismered: HYIP Manager Pro Decoded
Azt hogy az ismerősöm honnan szerválta azt sajnos nem tudom! -
#3490 Nem, nem én csináltam, az egyik ismerősömtől kaptam, ő használta régebben, de most nincs rá idegye ezért odaadta! -
bolka #3489 pfffffff valoszínu te csinaltad a scriptet nem? -
#3488 Minden jog az enyém, tutira nem backdooros!
-
bolka #3487 van reseller jogod? és ha GC akkor tuti backdooros....