15995
11074353081353622639.jpg
  • bolka
    semennyire nagy szar.. nehogy elkezd.. nem kuldenek SMSt
  • Salty
    Hali, mennyire biztonságos a mobilpont, és legalább megéri? Mostanában ugyanis nagyon hírdetik, a másim az, hogy a cég honnan tudja, hogy elolvastam a reklámsms-t és így hozzáadhatja a meghatározott összeget?

Salty
  • SaubyBoy
    oké, rádbízom, jó lesz az!

jah az előző hsz az kérdés lett volna a részemről
  • SaubyBoy
    ez nem véletlenül 1 hyippel kacspolatos probléma, mert olvastam korábban hogy hyipekkel is foglalkzoltál
  • Max7
    Valószinüleg olyan tevékenységet végeztél ami az e-gold cégének az alapítási országában illegális!
  • doxadmin
    hogy rohadna meg, már csak ez hiányzott!
  • Max7
    5-6 ptr cég fér el most mert nem akarom hogy 5 méteres header legyen de át fogom rendezni kicsit és a ptr cégek több helyet fog kapni azaz ez egész menü több helyet fog kapni!
  • Max7
    Blokkolták az e-gold számlád valamiért és azt irják hogy vedd fel a kapcsolatot velük!
  • doxadmin
    pls help!

Mi a szar van az e-golddal, mert a mai napon amikor szeretnék valahova pénzt utalni akkor a következő üzenetet kapom

Cannot preview spend, the error is:
    Spend refused by e-gold Account 2750080. e-gold Account 2750080 (,,,,, account) does not accept payments From 'Blocked' accounts. For assistance with removing the Block on your account, please contact e-gold Customer Service.

Valaki tud valami megoldást???? Sehova sem tudok pénzt küldeni, pedíg vagy 40$om van ezen a számlán!
  • SaubyBoy
    lesz majd 1-2 újabb bizum grants oldalaktól, Max7 légyszi rakd majd fel a fönti táblába valamelyiket

beavermails-től meg newptr-től is van kifizetésem

http://beavermails.com/pages/index.php?refid=rexonic
    http://www.newptr.com/pages/index.php?refid=rexonic
    http://www.kittensptr.com/pages/index.php?refid=saubyboy
    http://www.emusptr.com/pages/index.php?refid=rexonic

bizuk
    http://buildyournetwork.extra.hu/uploaded_certificate/118.gif
    http://buildyournetwork.extra.hu/uploaded_certificate/119.gif
    http://buildyournetwork.extra.hu/uploaded_certificate/109.jpeg ( grants oldalak)

azért valamelyiket tedd már fel, legalább 1-et, legyen mondjuk a kittensptr

csak azért tettem be ennyit mer ezek még nincsenek fent a táblában, bár nemtom mi alapján szelektálod őket
  • doxadmin
    lehet hogy már be is döglött "probléma az oldal betöltéseko" Aválasz amint megnyitom!
  • doxadmin
    Remélem hogy nem fog bedögleni az expertshyip
  • Yoz
    Szia engem érdekel a dolog, nekem irhatsz privibe bővebben...
  • Max7
    Ne ilyenekbe rakj be!
  • repvez
    O hogy az a **x#@c?55!
    Remélem tényleg csak átmeneti nehogymár az elsö befektetésem elbukjam.
    Igy is azt a másik 1$-m 180 napig izdulhatok hogy visszajöjjön eddig 16 cent jött vissza 2 hét alatt,de 2.6$ lenne a végére a kamatos kamat miatt.
  • Max7
    404 - Not Found az oldalra szerintem ennyi volt! Irtam hogy én kiszállok nem teszem vissza többet a pénzem! Jól tettem nem szabad kapzsinak lenni és ovatosan kell csinálni! (Ez nem azt jelenti, hogy nem valami átmeneti hibáról van szó és hogy nem fizet többet mert nem így szoktak lelépni a hyipe cégek)
  • repvez
    én is betettem 1$-t az elöbb emlitett hype cégbe majd ma estére kiderül hogy nekem is fizet-e.
    #3543-as hsz-embe lévö cég is eddig minden nap hozzáirja a kamatokat és már kétszer ki is kértem az összeget amit meg is kaptam,remélem kitart 180 napig.
  • Max7
    Nagyon kihalt a fórum! Bátran mondhatom, hogy még 1 embert sikerült talán belebolondítanom a netes pénzkeresésbe! #3546 - hozászólásomban említett cégbe betett 5$ és eddig sikeresen surfolgat. Viszont arra kérem, hogy ha megkapta a fizetését akkor tegye be a kifizetési bizonylatot, természetesen én is beteszem mert megvártam a befektetésel és együt kezdtünk bele (én már vagy 500-adjára, ő elsőre:) )

Ha valaki nem bízik ebben a rendszerben vegyen példát "Met"-ről! Természetesen ha valakinek problémája van szívesen segítek akár itt vagy privátban sőt privtban adok msn, skype elérést is!
  • Max7

Újabb fizetés a 3547-es hozzászólásban lévő cégtől! Még 1 fordulóra megéri talán berakni de én már nem kockáztatok ennyi épen elég volt tőle!

Bye: Max7
  • Max7
    experthyipsebben a percben kaptam meg a kifizetésem! 10 percel a kikérés után fizetett az admin! Végre egy hype ami fizet és nem ver át még 1 körre biztosan beteszem a pénzem!
    Bizonylat:

• Max7
    Gyerekek kicsit kezd kihalni a topik! Jelenleg egy autosurf cégel foglakozok és egy hyipe céggel!

13dailypronet! Valószinüleg már sokan ismerik és mindenhol található hozzá kifizetési bizonylat!

egy érdekeség még van ennél a cégnél illetve kettő ami nem jellenmző az autosurf cégekre. Ügye ott van a paid to clik menü ezeknél a cégeknél de soha nincs bennük reklám itt viszont érdemes benézni oda mert ott is találhatok gazdira kereső centeket illetve még egy érdekkeség surf közben minden 4. oldalnál ilyet találok:

itt is megéri a 8 oldalanként az a +1 cent! ha már le kell surfolni akkor nemtök mind1 hogy odafigyelsz vagy nem?

hiype cégről még nem nyilatkoznék majd vasárnap!

• bolka
    nem, itt csak az a kérdés meddig fizet :) megérni megéri :P
  • Max7
    Sehol! 180 nap után elveszlik az az 1$-od! Ez egy ilyen cég 180 napig kapod naponta az 1$-ra járó 1.98%-od és a 181. napon már újra be kel tenned 1$!

Tehát 100 nap esetén 1.98$ kell összesen kapnod! Ami azt jelenti, hogy visszakapod a 100% befektetett tőkét és +ba kapsz még 98%-ot azaz a te esetedben 98c-et! Ha azt nézed hogy 180 nap alatt megduplázod a pénzed az elég jó! Kérdés hogy meddig fizet és hogy megéri-e nagyobb összeget betenni!

• repvez
    Valaki megtudná mondani nekem hogyha majd ki szeretném venni az alaptökémet ebböl a cégböl azt hogyan tudom megtenni?Betettem 1$-t és eddig egész jo csak ha találok egy jobban kamatozot akkor át szeretném vinni innen,de nem tudom hogyan.A kamatokat ki tudom fizetettni a withdawal menünél de ott nem lehet az alap 1$ kikérni mellé.
    itt a cég:http://egold-profits.com/?ref=repvez
  • SaubyBoy
    elnézve a ptr szájtokat, nem kis móka összeklikkelni pár dollárt, jó korlátlan net azért nem árt

ref linketeket érdemes reklámozgatni

meg ha hyipekbe raktok, akkor ne forgassátok vissza az egész lóvét, mert arra nagyon harapnak a csalók ( ebbe buktam bele párszor )

sok hyip van amelyik csak szelektíven fizet, valamelyik csak a monitoroknak..
  • Max7
    igen!
  • Basic
    És ezekbe az e-gold számláról kell betenni a pénzt?
  • Max7
    így igaz
  • repvez
    oké szoval akkor nem fog eluszni semmiképpen az alaptökém egy olyan cégnél amelyik fizet, amelyik nem fizet az evidens, hogy eluszik minden amit odatettem.
  • Max7
    Több féle cég van! Van olyan cég aki azt mondja hogy az 1$-odra ad 150%-os kamatot a 4. nap után! Ott 150%-ot kapsz vissza azaz a 100% alappénzed +50%-ot tehát 1.5$! Van olyan cég ami hasonlít az otp-re pl beraksz 1$ és naponta kifizeti rá a kamatot, de az alapénzed is kiveheted ha már nem szeretnéd hogy tovább forgassák sőt olyan lehetőség is van hogy a kamatot nem veszed ki hanem kamatos kamattal tovább forgatod ugyan abba a cégbe tehát az első nap után az 1$ ra járó 0.2$ nem kéred ki hanem visszaforgatod akkor már 1.2$-ra kapod a kamatot!
  • repvez
    Még egy kis kérdés .Ha beteszek 1$-t egy olyan céghez ahol 2% a napi kamatamit naponta kifizet és mondjuk 10 napra berakom akkor a 10.nap végén visszakapom az 1$-mat is vagy csak azt a 0,2$-t amit kifizetett a számlámra?
  • Max7
    Csak kevesen foglalkoznak paypal-al mert max ebay-en tudsz vele aukciózni! A pénzkeresők 90%-a e-goldot használ! És nézz el a goldpoll.com-ra ott az első 5 hip a legbiztonságosabb és figyeld minden nap ha már nincs ott akkor ne tegyél be töbet abba a cégbe kb havonta változik a lista!
  • repvez
    Gondoltam ez a hir érdekelhet pár embert, hogy szept14-töl már Magyarország is teljesjogu tagja a paypal rendszernek igy már oda is lehet utaltatni a pénzt.
    bövebb hir
  • repvez
    nincs is több
    Amugy priviben eltudnád küldeni azoknak a cégeknek az elérhetöségeit amikröl régebben beszéltünk a min 2$-os viszonylag biztosan fizetökröl?Addig mire összegyülik a pénzem legalább kiismerjem hogy mit hogyan kéne rajta beirni.
    köszi
  • Max7
    ]courier] nem monitorozza senki ha befektetsz akkor max 1$ egyél be![/curier]
  • repvez
    erröl a cégröl mit tudtok elmondani? http://www.cozy-investment.com/
    fizethet?
  • Max7
    Állandó netkapcolat, tapasztalat, ismeretségi kör, némi angol tudás, befektetési alap! Ezek kellenek hogy valamit tudjál csinálni!
  • Hedic
    bocs de csak most birok irni.....elhiszem hogy fizetnek de körülbelül mennyi ilyen program kellene hogy fusson ahoz hogy rendesen kapjál is valamit....meg gondolom hogy elvárásai is vannak pl.... állandó net kapcsolat ha jol tudom meg az erös net is kellene hozzá mert ha elkezdeném akkor legalább birjak neten is játszani meg böngészni is ....!!
  • Max7
    Befektetési rendszer! Olyan mint az otp betétkönyve! Azaz sokban eltér tőle ugyanis a kamatok magasabbak és a rizikófaktor is magasabb! Valahogy úgy néz ki a dolgo hogy beteszed 4 napra +30% haszonért a pénzed! Viszoint a rizikófaktor hogy elopják a pénzed 70% :)
  • Basic
    Elmondanátok, hogy mi az a hyip?