15995
-
#3606 Sejtettem. Nem hiszem h bárki is fizetne azért h a háttérben nekem fussanak egy ablakban az oldalak.
Nem tudom, mert sosem próbáltam. Gondolom úgy h az oldalnak elöl kell lennie, a gépnek aktívnak kell lennie (egér mozog, stb), és biztos van egy napi használt-nem használt ráta, amit egyensúlyban kell tartani a cég elvárásai szerint.
Szerintem baromság az autosurf, de ki akarom próbálni.
Amúgy meg linket kértem, nem tanácsot... :P -
#3605 [courier]Az tudod hogy egy autosurf hogy működik? mert nem igazán úgy hogy regelsz surfolsz és kapod a pénzt![/curier] -
#3604 Mégis kipróbálnék egy ilyen autosurf oldalt is, ha tényleg nem kell kattintgatni. Az internet megy inthon naponta kb 15 órát, szal ha itt lehet hagyni akkor mehet egy próba.
Ha adsz refet, leszek olyan jó és alád regelek... :) -
#3603 igen azt kell -
SaubyBoy #3602 nem vagyok otthon a paypal-ban, de sztem a paypal mail címedet kell megadni a payment id-nél -
#3601 Na megérkezett, tudtam confirmalni az e-mail címem.
Hol tudom megnézni a PayPal azonosítóm? Néztem minden menüpontban, de nemtom miaz, és kellene a regisztrációhoz.
Plíz help!! -
SaubyBoy #3600 egyet sem küldött sajna... -
SaubyBoy #3599 passz, nekem az egoldommal van bajom most, nem küldi a pin kódot, már tegnap óta várok rá.. -
#3598 Köszi, be fogok regelni alád kb 7-hez (ha végre megérkezik a PayPal confirmáló levelem)!
Nemt tudjátok mi van vele? Már vagy 5 órája regisztráltam és még mindig nem küldték, így viszont nemtom a paypal ID-m, amivel regisztrálni akarok. Hozzáadtam még egy mailcímet, de arra sem érkezett még meg. Nem lehet túlterhelt, mert küldtek egy tájékoztatást h hozzáadtam még egy címet..
Mi van velük? -
SaubyBoy #3597 donkey a legjobb sztem, lehet rendesen klikkelni, levelek 0.25, ptc is szokott lenni rendesen, meg hetente fizet, van paypal
grants oldalak szinten fizetnek paypalra ugytom, ott meg rengeteg klikk van naponta ( 6 oldal összesen )
van még csomó oldal no-miniumos, no-minimum, earnbymails, no-min.com
ott figyel az oldalam az aláírásban, van rengeted ptr, ptc odlal csekk! -
#3596 Igaz de én autosurfot mondtam neki :) És alapúl vettem azt hogy tisztában van az alapfogalmakkal :) -
bolka #3595 max van olyan meg mindig hogy nyomkodni kell "MANUAL SURF".. -
#3594 [courier]Ha olyan régi vagy mint aminek mondod akkor teljesen más képed van az autosurfról mint ahogy most müködik! Régen meg kellet nézni az oldalt mert védték, hogy tényleg foglakozz a reklámmal pl ha lejárt a számláló csak akkor ment a következőre ha te rányomtál hogy next vagy egy adott számra klikkeltél! Ez manapság nem így müködik elinditom és amíg megnézem a mailjaim törlöm a spameket meg ránézek a forumra addig egy másik böngészőben végigmegy a surf!
Nem vitatkozni akarok de gondolom olyan régi vagy te is hogy az e-gold számod 1-esel kezdődik (ez most úgy hangzott mint a dombornyomott arany kártya :D )
Nem kötekedni akarok de kihagytál 1 évet és jobb ha rájössz, hogy a paypal tiltja az ilyesmi rendszereket már! Épp ezért nem igen tudsz olyan céget mutatni ami paypalra fizet max 1-2 cég!
És ismétlem nem kötekedni akarok és természetesen szabad országban élünk és te döntöd el hogy mit akarsz!
Bye: Max7 -
#3593 "nagyon bonyolult feladat"?
Figy én már akkor ezt csináltam amikor te még azt sem tudtad mi az az internet, hadd döntsem már el nekem mi a jó.
Igaz, az utolsó kb 1 évet kihagytam ebben a témában, ezért is nemtudok oldalakat, amik "no-minimumosak", nem pontokkal kell tökölni, és paypalra fizetnek. Ilyesmire lenne szükségem.
-
#3592 Az a napi20 perc bőven elég arra hogy megnyisd és ne figyelj rá oda :D nagyon bonyolult feladat :D -
#3591 autosurf-öt nem szeretem. Naponta 20-30 percet tudok rááldozni odafigyeléssel. Az autosurfhöz sok idő kell és nem kell odafigyelni, nekem így nem jó... -
#3590 [courier] Caviar: vedd fel velem a kapcsolatot msn-en amit privátban adok meg neked és én tudok neked adni olyan autosurf oldalat ami egyelőre gizet illetve most gondok vannak nekem fizetett de valakinek nem e-gold probléma miatt! Bye: Max7 -
#3589 Sziasztok! Visszatértem. :)
Szükségem lenne pár dolcsira a paypalomra, szal elkezdem megint.
Ha adtok fizető oldal referralt, regelek alátok! Több is jöhet. (autosurf, hyip kivétel) -
#3588 Már nem fizet! -
#3587 no comment! 1 órán belül megjött az első rszéletem!
-min 2$
-48 órán keresztül
-3.55% oránkénti kikérési lehetőség!
-automatikusan fizet!
-
#3586 van azért pár része ami angol:) -
#3585 Segíteni én is szívesen segítek de mivel magyar ezért....Használd a súgót mielött baromságokat kérdezel :) -
#3584 hamár itt vagyunk google adsense érdekel valakit az privibe kérje el msn-em és segítek ha valami nem megy:)Regisztrálni itt tudtok:
http://www.ingyencuccok.info/adsense.html -
#3583 Én ezekkel a szar magyar PTC cégekkel nem foglakozok! Undorító amit müvelnek! Több ilyenhez volt szerencsém számlaképes is vagyok de amikor oda kerül a sor hogy fizetni kéne basznak fizeti és mindenféle hamis ürüggyel törölnek tiltják a számlád meg fenyegetőznek minden féle feljelentéssel! Jelenleg a googléval foglakozok amit passatGT ajánlott nekem és neki már fizetett is és még számlát sem kérnek ami igen csak nagy előny és nagy hátérrel rendelkeznek! Pl nem törölnek ha valamit nem találnak rendben hanem foszolitanak és csak utánna!
Pl tegnap katam töllők egy mailét hogy nem engedett hogy az oladlam autosurf rendszerbe reklámozzam mert megzavarja a számlálóikat én ezt tudomásul vettem és nem töröltek! Szal jól gondolja meg mindenki hogy belefog-e ilyen magyar cégekbe!
-
gedeonovics #3582 új pénzkeresésilehetőség!
csak egy honlap kell hozzá!
katt!!!
(katt a megjelenő hirdetésre) -
#3581 #3546-os hozzászóláshoz lemaradt bizonylat! lesd meg ott van ref link és egykét jótanács!
-
bolka #3580 szia, nem :) a linket is atírhatjatok -
SaubyBoy #3579 jött egy újabb fizum a donkeymailstől, talán érdemes lenne frissíteni azt a januári bizonylatot sztem a fölső sarokban, bár nemtom hogy Bolka foglalkozik-e még ptr cégekkel
-
#3578 Ten4ever
napi 10%-ot ad amíg van bent pénzed vagy amig meg nem szűnik ugyebár, de nagyon korrekt oldalnak tűnik, május óta fizet.
saját bizonylatot sajnos még nem tudok adni, de fórumokon és monitorokon nagyon jól szerepel. -
#3577 én csak regisztrálok és kész nem szoktam még azokat is használni. -
SaubyBoy #3576 jó ötlet, csak így is rengeted cégnél vagyok tag, ráadásul a netem is szar, nem korlátlan, de lehet lenyomok majd pár pts-t, bár tagnak nemtok már klikkelni nekik -
#3575 Láttam hogy összejött :)
De ha megfogadsz egy jotanácsot akkor ott a PTS-t is nyomasd én joformán csak azt csináltam és már 1$-t sikerült igy összeszednem elég hamar. -
SaubyBoy #3574 nekem is fizetett a Jillsclickcorner
kep
#3486-os hsz-ben találjátok a ref linket -
#3573 Lehet hogy akkor még 1 körre be kéne tenni a pénzem így a nagy visszatérés örömére? :D -
#3572 Na visszafizette a pénzem az experthyps.Bár amenyivel több napot volt náluk lehetett volna több hozama is.De ne legyek telhetetlen legalább visszajött ami kellett. -
#3571 már nem kell megtaláltam és amilyen mákom van még talán ki is fizet mert sikerült bejelentkeznem és kiis kértem most várom a lovét. -
#3570 tudsz egy linket hozzá mert az enyémen még mindig halott
-
#3569 Visszatért experthyips az éterbe :) -
#3568 De igen, hyippel kapcsolatos problem! A hyipes számlám lett befagyasztva, az e-goldosok meg azt írták hogy ők hozzá se nyúltak! -
#3567 Ne mond hogy nem küldenek :D Küldenek csak vagy nem jön meg vagy éppen megjön én több mint 1 éve vagyok náluk tag rég elfelejtettem a jelszót meg a flehasználónevem és 3 sms-t küldtek eddig amiért szart se fizetnek :D