15995
-
liptakrobi #3646 Hello, sziasztok mindenkinek!
Új vagyok még ezen a fórumon, és ezt a fajta pénzkeresést is csak másfél hónapja csinálom. Azt vettem észre, hogy itt többen is használjátok a cégeknél a signup-os menüt. Én pedig azt olvastam, hogy nem javasolják a használatát mert az új és a jelenlegi cégnél is büntetést lehet kapni pl. ha nem vagyok aktiv vagy ha kilépek az új cégtől. Ezért én, ezt a menüt még 1x-se használtam. Viszont így is van ahol már napi 35-40 sőt akár 70 centet is összegyűjtöttem a bannerekre kattintgatással. -
#3645 Köszi a segítséget! Nagyon sokat segítettél! -
#3644 Igen, sajnos van az úgy, h egyáltalán nem küldenek welcome-mailt. Próbáltam már ilyenkor megírni a szükséges adatokat, ugyanazokat ami a levélben is benne lennének (és le is tudják ellenőrizni), de nem fogadják el. :(
FONTOS
A jólfizető signup-ok (20cent fölött) általában fizetős cégeknél vannak, ahol be is kell fizetni vmennyit, addig nem kapsz értük!
Az átfutási idő általában 1-2 nap!
A legtöbb beregelt oldalnál nézik, h aktív vagy-e, tehát nem elég csak regelni, naponta min 1x meg kell látogatnod mindet, különben levonás lesz! -
#3643 Most megint beregeltem egyre, meg is küldték az aktiváló linket, be is tudok lépni, de még nem küldtek olyat, hogy member vagyok. pedig ezt kellene bemásolni, legalábbis ezt írják. -
#3642 Ezeket már próbálgattam. Be kell ugye regisztrálni oldalakra. Kitöltöttem mindent, bár a lakcím meg ilyenek beírásától tartok egy kicsit:), aztán jött egy e-mail, a szövegét bemásoltam ahova kell, de nem kaptam érte semmit. Ez még egy kicsit nehezen megy nekem.. -
#3641 Nem, azok a referral-ok. A signup az amikor beregelsz valahová a donkey-s mailcímeddel, és elküldöd nekik a "welcome e-mailt". Kattints a "Paid To Signup Search Country" menüpontra és ott lesznek a bannerek, és azok alá kell becopyzni a welcome mailt! -
#3640 repvez: beállítottam, hogy csak a mailemre menjen.
CaviaR: oké köszi. a signupot úgy kell értenem, hogy akik alattam vannak azok után jön pénz? -
#3639 DonkeyMails-től ne várj sok mailt, nem szoktak küldeni. Számolj úgy, hogy 2-3 naponta jön 1, de az is max 0.02 cent. A donkey a signup-jai miatt jó.
Sok mailt pl a freemoneymails szokott küldeni, csak ott meg hosszú elötted a kifizetendő tagok listája. -
#3638 Hova nem kaptad meg a mailt?Mert a regelésnél be kell állitani hogy az oldalra küldje a maileket vagy a saját postaládádba.Nézd meg az oldalon az inbox résznél vagy azon az emailcimen amivel regeltél. -
#3637 Tegnap délután regiztem be donkeymailsbe. de egy darab mailt se kaptam, pedig állítólag sok mailt küld. Mi lehet a baj? -
#3636 Dejó, megint kezdődik. Jön az újreg és osztja a tanácsokat.
Fat cat! Fogadjunk te olyan "bármilyen szarral beérem" ember vagy.. :P -
Fat cat #3635 tudok módot rá:munka -
#3634 Ez egy átverő cég, soha senkinek nem fizet :( -
#3633 Még megprobálhatod ezt is.Bár igaz hogy itt 5$ a kifizetési határ de többet fizet egy kattintásért mint az átlag.Naponta olyan 10-15 centet is lehet vele keresni.
Ez a cég reflinkje -
#3632 ok.thx.a sign up osoknál nemmind1ikre tok regizni...:S -
#3631 Csak regisztrálni kell és a föablaknál keresni egy paid to click vagy paid to signup sort.Az elsöre katintva bead pár bannert és azokra kattintva megvárni mig letelik a visszaszámlálás majd utána klikelhetsz a következöre.A másiknál pedig a regisztráciokor kapott confirm emailt kell bemásolni a megadott helyre. -
#3630 óóóó na találtam vmiket...kapok pontokat meg centeket meg ilyesmik...de meily cuccal leheta legjobban keresni? -
#3629 vagy hogykell vagy mi? :D -
#3628 igen?
és hogy kell használni?választani kell valamit advertising menüpont alatt?
pl:0.25 cent Email, 5,000 clicks, timer: 15 seconds - $17.50
???
ha rámegyek kiad egy oldalt hogy válasszak ki e gold paypal stbstb...meg adataimat?ezt miért kérdi ha 1szer regiztem?
vagy vhol nagyon eltévedtem? :D
pls vki világosítson fel ilyen cuccokhoz sose értettem...:(
-
#3627 Ezek mindegyike olyan h 0-ról indulhatsz. Nem kell fizetni értük! -
#3626 Nem kell semmit befizetni csak regisztrálni és kattingatni a linkekre.Legalábbis az elsö 2 az ilyen a harmadikat nem ismerem. -
#3625 azaz pls leírást kérnék donkeymailsről :)
ha nincs magyar akkor vmi jó angol is jólenne :) -
#3624 ezek mind olyanok hogy 1.bekell fizetni x összeget és akkor tudsz csak elkezdeni pénzt gyűjteni?
esetleg van olyan ahol nemkell semmi pénzt beküldeni...csak hogy eltudjam azután kezdeni ezeket :D -
#3623 Szerintem legjobb:
1.: DonkeyMails (sok jólfizető signup, 0,01$-tól fizet, 10 nap alatt 1,4$)
2.: Bluebird (PaidToClick-ek és PaidMail, 0,39$ 10 nap alatt)
3.: Kitten's PTR (sok PTC, egész sok mail, 10 nap: 0,27$)
A múltheti teszt során 10 cégből ezek kerültek ki ilyen helyezésekkel! (egyheti grafikon pár üzenettel lejjebb) -
bolka #3622 attol fugg milyenre gondolsz :) -
#3621 melyik ilyen netes oldalt mondjátok a legjobbnak?donkeymails?bluebird?vagy mih? -
#3620 Ja mondjuk a signupoknál van egy bizonyos százalék amit nem ad jová,de nekem eddig csak olyannál nem aminél nem volt egyértelmü a signup és aminél nem kellett bemásolni az emailt hanem automatikusan irják jová ha sikeres a regisztrácio.A tobbi szokott sikerülni.
Pl nekem 7-böl 4et jováirtak igy 40centem lett 1 nap alatt.most kértem ki a kifizetését. -
#3619 Biztos az lenne ha itt lenne a kezemben a pénz. :D
Viszont ez a legnagyobb valószínűség, amit el lehet érni egy adott összeggel. Minél több a lé amit megkockáztatok és minél kisebb a kívánt nyereméyn, annál nagyobb a vaószínűség. Ezt pontosan az általam kifejlesztett segédegyenlet mondja meg. :) -
SaubyBoy #3618 valóban a bluebird és a donkey a legjobb, bár a grants oldalak most késnek a fizetésekkel sajnos, még a Stormofcash is jó, mert fizet 0.1$-tól paypalra és nekem fizetett is már
8:2 és még az is csak 1 esély, tehát nem biztos -
#3617 Jaja azt is vágom, csak nincs rajta alistán. Nekem nem voolt szerencsém a signup-okkal a jills-nél, mert 3ból csak egyet fogadott el, az is csak 5 centes volt.
Na de amiért akartam írni. A múltheti Algoritmus-Adatstruktúrák-Objektum előadáson a játékelméletről volt szó. Megállapítottam, h a heads or tails játékhoz létezik nyerő stratégia tudományos alapon.
Ki is dolgoztam ezt a stratégiát, és ki akarom próbálni, viszont kelleni fog hozzá legalább 1,27$. Az [(n*2)+k] egyenletemből kijön, h ha n=kezdeti tét (0,01), akkor 1,27$nál lesz 7:2-höz az esély, h a nyeremény 0,01$al több lesz a befektetett összegnél.
(pl 8:2 esélyhez már 2,55$ befektetés kéne, de annyit összeszedni sok idő)lenne.
Szóval amint kipróbáltam a gyakorlatban, megírom a pontos működési elvét, és jöhettek alám játszani! Addig senki ne próbálja ki, mert vannak fontos lépések amikről még nem írtam.. -
#3616 Ha gyorsan akarsz összeszedni PTS-böl pénzt akkor a jillclickscorner is jo választás nagyon sok céget ad ahova lehet regelni és már többször fizetett.A link a #3486 hszben van.Én ez a no-minimum és a donkey-mailes PTS-ektöl kezdtem fellendülni :) -
#3615 Az egyessel jelzett nap valójában a 0.nap, de ezt nem lehetett így beállítani a grafikonnál.
Minden nap a lehető legmagasabb bevételt értem el, nehogy ez megváltoztassa az eredményeket. Általában este 10kor zártam le az aznapit, az onnantól beérkező a következő napra lett elszámolva.
Egy hét szombattól péntekig tart.
Akkor az elemzés:
Az első napon a Bluebird érte el a legmagasabb értéket ($0,09), majd a Koala's PTR és a Kitten's PTR egységesen közel egyharmados egyenleggel.
A negyedik napon az Emu's PTR jelentősen gyarapodott, majd gyengébb tendenciával növekedett a hét hátralevő részében.
A további cégek gyakorlatilag stagnáltak a héten, közülük a legmagasabb FreeMoneyMails is csak 0,06 dollárt ért el.
A DonkeyMails értékei nem szerepelnek a grafikonon, mert a 3 naptól egészen a 6.napig egy olyan meredek ugrás volt felfelé (miután jóváírtág a sign-upokat), hogy teljesen széthúzta a grafikont. Most 0,79 dolláron áll. -
#3614 link javitva -
#3613 Aki akar az betehet az Egold-profits-ba napi 2%-ot fizet 180 napon keresztül eddig nagyon jo és már a goldpoll-on is feljött a 2. helyre.
Nekem már majdnem visszajött az 1$-om eddig mindig rendben fizetett.
itt a reflink -
#3612 Mert nem ide való volt! Azért nincs itt! -
feketeribizli #3611 Beirtam ide valamit és most ki szerettem volna nyomnatni és nincs sehol! -
#3610 Hajrá ha olyan jól sikerül felteszem majd az új felső bannerbe ha akarod mert most készítem az új bannert ide a felső részbe az uj design miatt! Kicsit átrendezem az egészet! -
#3609 Eredetileg csak pár dolcsi kellett, de most már nem hagyom abba. Csinálok egy nagy tesztet 10 céggel.
Az elmúlt hét minden napján feljegyeztem az aznapi befolyt összegeket excelben, és készítettem hozzá grafikont is.
A hét végén (vagy akár elöbb is) feltölthetem ide is igény szerint ezt a grafikont egy tömörebb elemzéssel, melyik cég mit nyújt. -
#3608 Tyűha, akkor tényleg nem úgy működik mint ahogy gondoltam. :D
Ez valami újítás lehet.
Fizetni viszont nem tudok, de azért köszi a tippet! -
#3607 Autosurfbe pénzt is kell rakni linkért olvas vissza! 13dailpro néven találod