15995
11074353081353622639.jpg
  • AleXXXXX
    uff ez szar így soha nem jön ki.. ennél jobb az online capital...
  • repvez
    Na megnéztem az oldalt és az erning menuben azt irja hogy a kifizetés gomb csak akkor jon elö ha összegyült a minimum összeg.Ezekszerint neked még nincs meg a 49.9$ vagy egy másik lehetöség hogy upgradelni kell és csak utánna lehet kikérni.Ezt jo lenne azért biztos forrásbol tudni mert belekezdtem én is
  • vegicsek
    1000 pont 6€cent. Nem valami sok, de még is csak a semmiért kapom.
  • AleXXXXX
    és mennyit érhet ez pénzben?
  • vegicsek
    Szoval 15 nap után kaptam 5000-et, meg szokott küldeni 50-es bonus e-maileket.
  • vegicsek
    Egy idő után kikapcsol, Áthelyezni asszem csak a moneycashbart lehet.A pontokat nem igazán tudom.Most van 11600.Ebből 5000-et én szereztem, 5300 bónuzs(15 nap után, plusz küld 50 pontos e-maileket) 1300 meg Refekből van.Naponta átlagba megy olyan 3-4 órát.
  • AleXXXXX
    ja mennyi idő alatt jön össze a kifizetés?(napi hány óra és így hány nep?)
  • AleXXXXX
    figy itt kell az egérnek mozogni weblapot betölteni stb?

És hogy kell áthelyezni pl alulra?
    Regeltem alád:)
  • vegicsek
    2 Cashbar többet fizet.
    http://www.eurobarre.com/?p=925319024581
    Én ezt használom.15$ után kérheted ki PayPal-ra, vagy rendes csekkre.Havonta pontátváltás.5000 pont bónusz minden 15, 45, 75 nap után.Franciások előnyben.
  • AleXXXXX
    háát vagy auto fizetés havonta/hetente vagy beszívtad, ha ez az a 10 ptc-s oldal amit emlegettél
  • AleXXXXX
    A Moneycashbart ajánlanám mindenkinek!

ez 1 surfbar, amit futtatsz a gépeden NEM KELL AZ EGERET MOZGATNI, NEM KELL IDŐNKÉNT WEBLAPOKAT TÖLTENED!!! Csak fut és jön a pénz.. hmm nem jó ajánlat? 10 euro a kifizetés paypalr moneybrokersre és csekken.

REGISZTRÁLOK
  • vegicsek
    Tudna valaki segíteni?Ezen a site-on elértem a minimumot, de nem tudok kifizetést kérni.Nincs ötletetek hol lehet?

http://sprint-cash.com/pages/index.php
  • AleXXXXX
    höh fura nekem miden megy... 3dolcsim van már
  • pulti
    sunrisepaidemails-ON nem tudom folytatni a "pénzkeresést" mivel nem fogadja el a felhasz. és jel szavam se az emilem amin reggeltem .. incorrect email error.. enny it tok erről, dehogy mitől van ez ,arra gondoltam hogy megváltoztaták vaGÍ A FASZOM SE TUDJA MI VAN
  • SaubyBoy
    Milyen kontódat törtek fel?
  • Max7
    Ennyi törelemmel hozzá sem kellet volna kezdeni! Az meg a te hibád hogy feltörték!
  • AleXXXXX
    az invest7days kifizetett!
  • pulti
    K életbe lehet feltörték az emilt amin reggeltem és újra reggelni sem enged mivel csak 1 IP-ről lehet... most fejeztem be ezt a szarságot
  • pulti
    ERROR ERROR TEGNAP REGGELTEM MA MÁR NEM JÓ........ÁHÁÁÁÁ
  • pulti
    Tényleg ez a legjobb oldal ajánlom én is mkinek sunrisepaidemails Ezek is 30 naponta autómatikusan utalják a lóvét?! Mert ebbe nem vagyok biztos, bár mondjuk én E-Goldra kértem, remélem megjön
  • AleXXXXX
    Légyszi töltsetek már fel olyan képet ahol látszódik a withdraw founds+az egész h lássam.
  • AleXXXXX
    oks :) köszi mindenkinek!

aki fel akar venni MSN: [email protected]
  • repvez
    Várj vele amig 2$t tudsz kikérni mivel nálam is az volt a gond mert csak egész számot lehet beirni az amounthoz amit elfogad.
  • vegicsek
    nem, az más.
  • CaviaR
    Br elég nehezen olvasható a 3. kép,de ott írja h min 30 dolcsi deposit kell h kikéjred, neked 25van.
  • AleXXXXX
    és hol lehet adatokat változtatni?
  • vegicsek
    Nekem daily van, szoval nem tudom.Nem a rendszerrel van baj, mert én 5 perce kértem ki 2 dolcsit.
  • AleXXXXX
    számít az h monthly account vagy daily?
  • AleXXXXX
    akkor ez mi?
  • vegicsek
    Még nincs meg az 1,5$-id.
    Ha meglenne, akkor ott lenne a please select alatt még valami.
  • AleXXXXX
    nos így néz ki amikor belépek a withdrawrakép1

kiválasztom az e-gold transfert, beírok mindent:kép2

utánna submit és ezt írja:kép3
  • vegicsek
    Rámész a withdrawara, és a please selecet alatt ott van a profit.A fölső mezőbe beírod abból mennyi kell, és megkapod.Nekem szinte azonnal küldik, de azért várjál.
  • Max7
    Ebből a képből nem látunk semmit! tedd be újra!
  • AleXXXXX
    az online capital azonnal fizet vagy várni kell?
    már összejött a 1.5$-om és ma reggel kértem ki de amikor beírtam h mennyit akarok kivenni és melyik e-goldra akkor nem jöt ki semmi h jó majd fizetünk, csak ugyanaz az ablak..
    Segítsetek!
  • vegicsek
    Ismeri valamelyikőtök a sprint-cash.com-ot?
    Nekem gyanús mert 10 centes PTC-k vannak, amik soha nem akarnak elfogyni.
  • vegicsek
    False paid to signup
  • AleXXXXX
    minusz,?? hogyafenébe????
  • vegicsek
    Nekem egy 60 centes blubirdem van.Akinek kell az írjon.
    Ja meg egy mínusz 15 centes donkey.
  • AleXXXXX
    sziasztok !

eladnám a sunrisepaidemails fiókomat. 3,12 dollárom van rajta érdeklődni, alkudni lehet.
  • remys44
    ja:D
    Kösz