Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4daily -n lehet upgradelni!!
Szerintem az oldal fizet is, mivel AutoPayout van minden hónap 15. napján 😊.
Regelj alám légyszives és rövid idõn belül valszeg olcsóbban meghaphatod tõlem az upgradeket (részletek hamarosan a CashClub -on).
Sok sikert mindenkinek!
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
az aprókat meg invesztálom, hogy több legyen
köszi orkenyid a céget, nagyon klafa
orkenyid: kell még kölcsön?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Miért fizettek ki, ha elszámoláskor egybõl (-17c) minuszba raktak a cheat-link miatt?
Nem is akarom megérteni, de visszaszívom amit róluk mondtam.
Akinek vmi kérdése lenne ezekrõl a pénzkeresõs cégekrõl, az ellátogathat a fórumomra az oldalamon - ami még egy picit fejlesztés alatt áll -, szóval ide gyertek inkább!<#vigyor>#vigyor>
Nézétek meg az ezzel a témával kapcsolatos oldalamat légyszi és segítsetek beindítani: http://cashclub.srv.hu
Az oldalon téma minden fajta pénzkeresési lehetõség (Surf, GPTR...).
Gyertek és nézzétek meg!
Az oldal 100. regisztrál tagja VIP-t kap!
Köszi mindenkinek elõre is!
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!
holnap remélem meghegesztik a modememet a szerelõk
jó ideje csak életben tartom az accountjaimat sajnos a rossz net miatt<#smile>#smile>
majd küldök mailt
valahogy igérem megadom.
email/msn: [email protected]
TOPIC<#eljen>#eljen>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hát skacok vmi nagy problem van + volt a netemmel úgyhogy bocsi mindenkinek ha esetleg törölték ezidõtájt az aksijaimat vki alatt
B.A.P.-nál pillanatnyilag így állok:
Earned: $0.0472
4Daily-nél:
Days paid surfing: 7
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $1.1200
Surf bonus cash: $0.84000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $1.96000
Toal paid: $0.000
Final balance owed this month due mid next month: $1.96
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mert én a simát 3 helyre és a popupot 1-re. Így most eddig jött 0.72 cash.
!REGELJETEK JÓL LEHET KERESNI!
Én ott kezdtem, hogy regeltem a StudioTrafficnál. Lényege az, hogy egy oldal 20 mp-enként cserélgeti az oldalt amiért pontot kapsz, és felhasználhatod saját reklámra. (elvileg fizet is de nekem nem akar, de nem is ez a feladata) Beállítottam, hogy másoknak mutogassa a referralos 4daily.com linkemet, amiért én
creditet kapok.
Ezekért pedig pénzt és forgalmat kapok egy harmadik oldalhoz amiért szintén pénzt kapok.
Az egésznek annyi a lényege, hogy én az elsõt futtatom amennyit csak akarom, és több helyrõl kapom érte a lét. Az oldalakat gondosan megválogattam, hogy megfelelõen mûködjenek "egymásnak".
Mégiscsak regeljetek. Mindenki!!! Adtak érte. Ráadásul nem pontot, hanem lét. Most az egyenlegem 1,16$, ami pár órával ezelött kb 0,6 $ volt. Szal fizetnek ezek.
Egyébként összedobtam egy kis pénzkeresõ hálózatot. Egymásnak keresik a pénzt ami egyenesen az e-gold számlámra megy. 😊 Nem kell hozzá sem kattintgatni, sem referralokat szervezni.
Ha érdekel vkit kérdezzen. Ha nem, megtartom magamnak nekem mind1. 😊
On topic
orkenyid: szerintem nem sokat jelent a referral, mert nekem pl semmit nem ír jóvá. És a 0,5 credit sem jön, pedig már volt több mint 100 látogató a referral linkemen. 😛 Legrosszab esetben is 50 különbözõ volt, de nem kaptam egy darabot sem.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A tudás hatalom... http://invitel.hu/semtex
Csak gyûtöm ,gyûjtöm a pontokat,de nem akarja pénzzé konvertálni!!!
Hány olyan kredit kell,hogy átszámolja pénzbe??
4daily.com
Lényege, hogy futtatsz egy oldalt és közben crediteket ír jóvá.
-egy oldal = 1 credit
-ha naponta legalább 40 creditet szerzel, 0,16$-t kapsz
-minden hó 15-én van fizetés e-goldra, stormpayre meg nemtom mire.
-fizetés min 8$
-véletlenszerûen ad linket h kaptál bónusz 4 creditet, vagy 0.04 amit csak rkattintással kapsz meg
Fut háttérben is ,nem kell vele foglalkozni. 😊 Nekem most is fut, épp most kaptam 0,04$ bonuszt. 😊
Statisztikám tegnap este óta (akkor regeltem):
Days paid surfing: 2
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $0.3200
Surf bonus cash: $0.12000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $0.44000
Toal paid: $0.000
Final balance owed this month: $0.44
Póbáljátok ki! http://4daily.com/?ref=2141
Ezért valódi pénzt amit költeni lehet nem kaphatsz.
A pénzkereséshez végzettség kell, vagy valami, amit el tudsz adni az embereknek. Ezért kaphatsz pénzt, de azért nem, ha bambán ülsz a gép elött és átfutsz pár levelet. Ez, amit mi csinálunk, másról szól.
senki nem fizet itt komolyabb összegeket szerintem
AYS sem fizet már vagy 9 hónapja, pedig nekem 2x is összegyûlt