15995
-
#3814 Nem, csak a kamatát.Jó is lenne... -
remys44 #3813 az online capital-on a 25$ is ki lehet venni? -
#3812 Doxadmin: gyere a google forumra, segítek rajtad ha tudok!
Bocsi az offért! -
#3811 Havonta automatán váltják át, tehát ne is keresd az átváltás gombot. -
#3810 a donkeymailson elvileg dec 7. én fel kellett volna oldani a payout oldalt... nincs feloldva...
Nektek? -
hun005 #3809 Az Eurobarre-nál elértem az 1000 pontot de nem jelenik meg hogy van akárhány Euró-m.Vagy még korai lenne? -
SaubyBoy #3808 a sunrisenál van vmi opció a regelésnél amit nem szabad bejelölni azt hiszem vmi search
lehet amiatt töröltek -
#3807 Semennyire mindaddig amíg nem felejtesz el ip-t cserélni :) -
#3806 Nem betárcsázóasat kartam írni, hanem ilyen bejelentkezőset.Szerintem érted mire gondolok.Az Ip-vel pedig azt akartam, hogy ugye mindig más az IP-m, szoval ha netán több accountom van, mennyire tudják ezt emiatt nyomon követni. -
#3805 Betárcsázós ADSL modemes net nem létezik! Viszont nagyon sok adsl modemesnek változik az ip címe tehát ez nem sok vizet kavar! Tehát ez nem gond! -
#3804 Figyelik az ip-t és ha két accountod van 1 gépről akkor mindkettőt törlik! Mivel a te esetedben azonos az ip egy gépnek veszik tehát a testvéredet ne szervezd be mert csak bajod lessz belőlle! És egyértelmű ha eggyezik az e-goldszám akkor az is egyértelmű ok nekik arra hogy töröljenek! -
#3803 Egy routerről szerintem ugyanaz az IP.Az e-gold számot rá lehet fogni elírásra.Engem az érdekelne, hogy nekem ilyen betárcsázós ADSL-modemes cuccom van, tehát csatlakozásonként más az IP-m.Ezt hogyan veszik figyelembe az adminok? -
#3802 Egy technikai jellegü kérdésem lenne.Azt meg lehet csinálni hogy más regisztrál egy oldalon de az én egold számomat adja meg hogy amikor kikéri akkor hozzám utalják?Illetve az nem baj ha a másik gép egy ruteren keresztul kapcsolodik a netre és azon van az én gépem is?Az ip cim végett kérdezem. -
#3801 Norton Internet Security -
#3800 magyarul? -
#3799 NIS -
#3798 Mutas egy vírusirtót ami észreveszi a keyloggert. -
bolka #3797 a nod 1 nagy trágya nekem amiatt lopta kel 300$t mert nem vett észre egy keyloggert XD -
#3796 Kösz a segítséget mindenkinek. Ha majd sikerül összeszedni egy épkézláb vírusirtót majd lehet, hogy nekirugaszkodom. -
#3795 A lényeg hogy fokozott óvatosággal csináld! Tehát jelszavad sehol ne legyen ugyan az inkább legyen egy papir a monitorra ragasztva hogy hol mi a jelszavad legyen virusirtód, a jelszavakban legyen szám is és betű is! És az e-goldot ne egy instabil freemail címre tedd hanem mondjuk egy intzernetszollgáltató mail címére! -
#3794 A Firefox az megvan(kinem állhatom az IE-t)A Nod32-nek most járt le a licensze, spy wareből van a Spybot és az Ad-Ware. Gondolod, hogy a nod hiányával nagy merészség volna belefogni? -
#3793 Mindenképpen legyen egy jó virusirtód.A Nod32-ről havonta letöltheted az aktuális havit.Legyen fönt egy Spyware eltávolító is, ezt hetente egyszer futtasd le.Ja és használj Firefoxot.ez sokkal biztonságosabb, és szerintem felhasználóbarátabb mint az ie. -
#3792 Tehát akkor az e-goldhoz akár a sajátomat is megadhatom, de a cégekhez külön. Rendben. És mit értesz biztonságos alatt? olyan, hogy legyen a jelszóban betű szám csillag meg miegymás, vagy a szolgáltató legyen biztonságos? Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de inkább biztonságosan szeretném csinálni, vagy sehogy. -
#3791 Itt van a donkeymails legfrissebb kifizetése:
-
#3790 A virtuális számláűdhoz csinálj egy normális mail címet vagy add meg a szolgáltatódtól kapott mail címet! Az e-gold sohasem zaklat soha nem küld spamet! És ha szar feltörhető mail címet adsz meg könnyen elopják a pénzed!
A többinek pl a cégekhez csinálj külön mail címet, mert ha egy cég megszünik általában 1-200$-ért eladják a mail adatbázisukat különféle spamereknek és akkor kapod majd a sok viagrás mailt! -
#3789 Ha az e-gold-ra regisztrálok, akkor semmi kötelezettségem nincs? Mondjuk regisztrálok gyűjtök egy kis pénzt, aztán megunom és abbahagyom, akkor nem fognak zaklatni többet? Vagy van valami következménye?Vagy csináljak inkább egy külön e-mail címet, ahova jön a sok reklám? -
#3788 Kösz. -
#3787 oks -
#3786 AleXXXX: Azt látom, hogy megin jött 15 üzenet abból 10 tőled! Nem azzal van a gond hogy él a topik hanem hogy 10 hozzászólásba irod le a dolgokat! ügyelj hogy 1 hozzászólásba ird bele!
A donkeymailshoz a kifizetési bizonylat nem jelent meg azt az üzeneted töröltem tedd be újra! -
#3785 www.onlinepenz.atw.hu -
#3784 Az atw-ről nem jeleníti meg a képeket, töltsd fel az sg-s galériádba. Amúgy jobb klikk kép megjelenítés és látszódik. -
#3783 ahha... furi mer mosse megy... nekem nem de ha képmegjel akkor igen... -
#3782 hopp a kép na még 1 X
-
#3780 Nincs valami FAQ, vagy leírás kezdőknek? -
#3779 itt van 1 új cég, tegnap indult:
5% 40 naponm át nemtoom... ha karsz regelni ITT MEGTEHETED! -
#3778 sziasztok az invest7days-nél pénzt raknék be és amikor utalnék akkor az e-gold ezt írja ki:
Error(s) detected:
Incoming Spends Blocked on Recipient e-gold Account 3727319
A Value Limit has been applied to e-gold Account 3727319 (Invest7Days.com).
No payment can be made to this account while a Value Limit is in place.
If you have any questions regarding this Value Limit, please direct them to your intended counterparty rather than to e-gold.com.
Please note that this message does *not* imply that your account has a Value Limit.
------------------------------------------------------------------------
Tudom hogy valami hiba van az Ő számlájukkal.. de mi?? tán befagyott????
Szerintetek
AleXXXXX -
#3776 Fogalmam sincs mit kéne irni vagy hova kéne elküldeni.
Esetleg ird le amit te elküldtél és én behelytesitem a saját adataimat ha nincs meg akkor nem baj nem olyan fontos -
#3775 vegyél fel msnre
vagy írd le mit akarsz
írni nekik és
én forítom
bemásolom ide
te + elküld9d ok?
-
#3774 nos igen de az a baj hogy visszafele nem müködik a forditás magyarrol angolra ugy meg necces megirni egy levelet ha fingja sincs az embernek hogy hogyan irja meg hogy megértsék -
#3773 ha segítség kéne: MSN: [email protected]
Weblapfordító: http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php
Ide pásoljátok be a szöveget, amit kiír kicsit értelmetlen de ki lehet logikázni ha nekem 14 évesen megy...