15995
11074353081353622639.jpg
  • vegicsek
    Nem, csak a kamatát.Jó is lenne...
  • remys44
    az online capital-on a 25$ is ki lehet venni?
  • Max7
    Doxadmin: gyere a google forumra, segítek rajtad ha tudok!

Bocsi az offért!
  • vegicsek
    Havonta automatán váltják át, tehát ne is keresd az átváltás gombot.
  • AleXXXXX
    a donkeymailson elvileg dec 7. én fel kellett volna oldani a payout oldalt... nincs feloldva...

Nektek?
  • hun005
    Az Eurobarre-nál elértem az 1000 pontot de nem jelenik meg hogy van akárhány Euró-m.Vagy még korai lenne?
  • SaubyBoy
    a sunrisenál van vmi opció a regelésnél amit nem szabad bejelölni azt hiszem vmi search

lehet amiatt töröltek
  • Max7
    Semennyire mindaddig amíg nem felejtesz el ip-t cserélni :)
  • vegicsek
    Nem betárcsázóasat kartam írni, hanem ilyen bejelentkezőset.Szerintem érted mire gondolok.Az Ip-vel pedig azt akartam, hogy ugye mindig más az IP-m, szoval ha netán több accountom van, mennyire tudják ezt emiatt nyomon követni.
  • Max7
    Betárcsázós ADSL modemes net nem létezik! Viszont nagyon sok adsl modemesnek változik az ip címe tehát ez nem sok vizet kavar! Tehát ez nem gond!
  • Max7
    Figyelik az ip-t és ha két accountod van 1 gépről akkor mindkettőt törlik! Mivel a te esetedben azonos az ip egy gépnek veszik tehát a testvéredet ne szervezd be mert csak bajod lessz belőlle! És egyértelmű ha eggyezik az e-goldszám akkor az is egyértelmű ok nekik arra hogy töröljenek!
  • vegicsek
    Egy routerről szerintem ugyanaz az IP.Az e-gold számot rá lehet fogni elírásra.Engem az érdekelne, hogy nekem ilyen betárcsázós ADSL-modemes cuccom van, tehát csatlakozásonként más az IP-m.Ezt hogyan veszik figyelembe az adminok?
  • repvez
    Egy technikai jellegü kérdésem lenne.Azt meg lehet csinálni hogy más regisztrál egy oldalon de az én egold számomat adja meg hogy amikor kikéri akkor hozzám utalják?Illetve az nem baj ha a másik gép egy ruteren keresztul kapcsolodik a netre és azon van az én gépem is?Az ip cim végett kérdezem.
  • Max7
    Norton Internet Security
  • vegicsek
    magyarul?
  • Max7
    NIS
  • vegicsek
    Mutas egy vírusirtót ami észreveszi a keyloggert.
  • bolka
    a nod 1 nagy trágya nekem amiatt lopta kel 300$t mert nem vett észre egy keyloggert XD
  • Gerbill
    Kösz a segítséget mindenkinek. Ha majd sikerül összeszedni egy épkézláb vírusirtót majd lehet, hogy nekirugaszkodom.
  • Max7
    A lényeg hogy fokozott óvatosággal csináld! Tehát jelszavad sehol ne legyen ugyan az inkább legyen egy papir a monitorra ragasztva hogy hol mi a jelszavad legyen virusirtód, a jelszavakban legyen szám is és betű is! És az e-goldot ne egy instabil freemail címre tedd hanem mondjuk egy intzernetszollgáltató mail címére!
  • Gerbill
    A Firefox az megvan(kinem állhatom az IE-t)A Nod32-nek most járt le a licensze, spy wareből van a Spybot és az Ad-Ware. Gondolod, hogy a nod hiányával nagy merészség volna belefogni?
  • vegicsek
    Mindenképpen legyen egy jó virusirtód.A Nod32-ről havonta letöltheted az aktuális havit.Legyen fönt egy Spyware eltávolító is, ezt hetente egyszer futtasd le.Ja és használj Firefoxot.ez sokkal biztonságosabb, és szerintem felhasználóbarátabb mint az ie.
  • Gerbill
    Tehát akkor az e-goldhoz akár a sajátomat is megadhatom, de a cégekhez külön. Rendben. És mit értesz biztonságos alatt? olyan, hogy legyen a jelszóban betű szám csillag meg miegymás, vagy a szolgáltató legyen biztonságos? Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de inkább biztonságosan szeretném csinálni, vagy sehogy.
  • AleXXXXX
    Itt van a donkeymails legfrissebb kifizetése:

• Max7
    A virtuális számláűdhoz csinálj egy normális mail címet vagy add meg a szolgáltatódtól kapott mail címet! Az e-gold sohasem zaklat soha nem küld spamet! És ha szar feltörhető mail címet adsz meg könnyen elopják a pénzed!

A többinek pl a cégekhez csinálj külön mail címet, mert ha egy cég megszünik általában 1-200$-ért eladják a mail adatbázisukat különféle spamereknek és akkor kapod majd a sok viagrás mailt!
  • Gerbill
    Ha az e-gold-ra regisztrálok, akkor semmi kötelezettségem nincs? Mondjuk regisztrálok gyűjtök egy kis pénzt, aztán megunom és abbahagyom, akkor nem fognak zaklatni többet? Vagy van valami következménye?Vagy csináljak inkább egy külön e-mail címet, ahova jön a sok reklám?
  • Gerbill
    Kösz.
  • AleXXXXX
    oks
  • Max7
    AleXXXX: Azt látom, hogy megin jött 15 üzenet abból 10 tőled! Nem azzal van a gond hogy él a topik hanem hogy 10 hozzászólásba irod le a dolgokat! ügyelj hogy 1 hozzászólásba ird bele!

A donkeymailshoz a kifizetési bizonylat nem jelent meg azt az üzeneted töröltem tedd be újra!
  • AleXXXXX
    www.onlinepenz.atw.hu
  • Gerbill
    Az atw-ről nem jeleníti meg a képeket, töltsd fel az sg-s galériádba. Amúgy jobb klikk kép megjelenítés és látszódik.
  • AleXXXXX
    ahha... furi mer mosse megy... nekem nem de ha képmegjel akkor igen...
  • AleXXXXX
    hopp a kép na még 1 X
  • Gerbill
    Nincs valami FAQ, vagy leírás kezdőknek?
  • AleXXXXX
    itt van 1 új cég, tegnap indult:

5% 40 naponm át nemtoom... ha karsz regelni ITT MEGTEHETED!
  • AleXXXXX
    sziasztok az invest7days-nél pénzt raknék be és amikor utalnék akkor az e-gold ezt írja ki:

Error(s) detected:

Incoming Spends Blocked on Recipient e-gold Account 3727319

A Value Limit has been applied to e-gold Account 3727319 (Invest7Days.com).
    No payment can be made to this account while a Value Limit is in place.

If you have any questions regarding this Value Limit, please direct them to your intended counterparty rather than to e-gold.com.

Please note that this message does *not* imply that your account has a Value Limit.
    ------------------------------------------------------------------------

Tudom hogy valami hiba van az Ő számlájukkal.. de mi?? tán befagyott????
    Szerintetek

AleXXXXX
  • repvez
    Fogalmam sincs mit kéne irni vagy hova kéne elküldeni.
    Esetleg ird le amit te elküldtél és én behelytesitem a saját adataimat ha nincs meg akkor nem baj nem olyan fontos
  • AleXXXXX
    vegyél fel msnre
    vagy írd le mit akarsz
    írni nekik és
    én forítom
    bemásolom ide
    te + elküld9d ok?
  • repvez
    nos igen de az a baj hogy visszafele nem müködik a forditás magyarrol angolra ugy meg necces megirni egy levelet ha fingja sincs az embernek hogy hogyan irja meg hogy megértsék
  • AleXXXXX
    ha segítség kéne: MSN: [email protected]

Weblapfordító: http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php

Ide pásoljátok be a szöveget, amit kiír kicsit értelmetlen de ki lehet logikázni ha nekem 14 évesen megy...