Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo07
Hát igen,de ha jól tudom most sem fizetett,legalábbis sehol sem láttam kiírva!!

Hi all!
A 4daily -n lehet upgradelni!!
Szerintem az oldal fizet is, mivel AutoPayout van minden hónap 15. napján 😊.
Regelj alám légyszives és rövid idõn belül valszeg olcsóbban meghaphatod tõlem az upgradeket (részletek hamarosan a CashClub -on).

Sok sikert mindenkinek!

http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!

hát ALU-nál már csak a debitre várok

az aprókat meg invesztálom, hogy több legyen

köszi orkenyid a céget, nagyon klafa

CaviaR
Valaki nyomja még ezt a netes pénzkeresést?

orkenyid: kell még kölcsön?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

topic up <#eljen><#eplus2>

>> link <<

Most néztem az e-gold kontómban az egyenlegemet és a No-Minimum.com kifezette az elmaradt 17 centemet jó egy hónappal ezelõtt! Hámzige<#wow1> nemértem...
Miért fizettek ki, ha elszámoláskor egybõl (-17c) minuszba raktak a cheat-link miatt?
Nem is akarom megérteni, de visszaszívom amit róluk mondtam.

Akinek vmi kérdése lenne ezekrõl a pénzkeresõs cégekrõl, az ellátogathat a fórumomra az oldalamon - ami még egy picit fejlesztés alatt áll -, szóval ide gyertek inkább!<#vigyor>

Sziasztok!

Nézétek meg az ezzel a témával kapcsolatos oldalamat légyszi és segítsetek beindítani: http://cashclub.srv.hu
Az oldalon téma minden fajta pénzkeresési lehetõség (Surf, GPTR...).
Gyertek és nézzétek meg!

Az oldal 100. regisztrál tagja VIP-t kap!

Köszi mindenkinek elõre is!

http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!

kell egy kis idõ mire összekaparom a lét, meg a netem se jó még
holnap remélem meghegesztik a modememet a szerelõk
jó ideje csak életben tartom az accountjaimat sajnos a rossz net miatt<#smile>
majd küldök mailt

valaki nem tudna nekem kölcsönadni 0.8$-t e-goldon?
valahogy igérem megadom.
email/msn: [email protected]

<#ejnye1>
TOPIC<#eljen>

topic down <#levele><#idiota>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

topic up

Nézzétek meg újítottam sokat: Priz.uw.hu

hála égnek sehol sem töröltek úgy néz ki

akyyy
hol?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

topic up<#eljen>

hát skacok vmi nagy problem van + volt a netemmel úgyhogy bocsi mindenkinek ha esetleg törölték ezidõtájt az aksijaimat vki alatt

CaviaR
Csak egy helyre raktam még be mert még teszt van. Te hova tetted még be a linket? Ha adsz refet regelek alád.

B.A.P.-nál pillanatnyilag így állok:
Earned: $0.0472

4Daily-nél:
Days paid surfing: 7
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $1.1200
Surf bonus cash: $0.84000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $1.96000
Toal paid: $0.000

Final balance owed this month due mid next month: $1.96

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

na én is felépítettem egy ilyen rendszert. köszi a tippet, jól muxik, te a b-a-p.net popup vagy a sima linkjét raktad be?
Mert én a simát 3 helyre és a popupot 1-re. Így most eddig jött 0.72 cash.
!REGELJETEK JÓL LEHET KERESNI!

CaviaR
<script language="javascript" src="http://ads.b-a-p.net/code_popup.php?id=839"></script>

CaviaR
Nos mivel többen is érdeklõdtetek, ide írom, így egyszerûbb.

Én ott kezdtem, hogy regeltem a StudioTrafficnál. Lényege az, hogy egy oldal 20 mp-enként cserélgeti az oldalt amiért pontot kapsz, és felhasználhatod saját reklámra. (elvileg fizet is de nekem nem akar, de nem is ez a feladata) Beállítottam, hogy másoknak mutogassa a referralos 4daily.com linkemet, amiért én
creditet kapok.
Ezekért pedig pénzt és forgalmat kapok egy harmadik oldalhoz amiért szintén pénzt kapok.

Az egésznek annyi a lényege, hogy én az elsõt futtatom amennyit csak akarom, és több helyrõl kapom érte a lét. Az oldalakat gondosan megválogattam, hogy megfelelõen mûködjenek "egymásnak".

CaviaR
Hoppá visszavonom. 😄
Mégiscsak regeljetek. Mindenki!!! Adtak érte. Ráadásul nem pontot, hanem lét. Most az egyenlegem 1,16$, ami pár órával ezelött kb 0,6 $ volt. Szal fizetnek ezek.

Egyébként összedobtam egy kis pénzkeresõ hálózatot. Egymásnak keresik a pénzt ami egyenesen az e-gold számlámra megy. 😊 Nem kell hozzá sem kattintgatni, sem referralokat szervezni.
Ha érdekel vkit kérdezzen. Ha nem, megtartom magamnak nekem mind1. 😊

CaviaR
Ja és ráadásul képzeld az enyém öt napig vérzik és nem hal bele.

On topic

orkenyid: szerintem nem sokat jelent a referral, mert nekem pl semmit nem ír jóvá. És a 0,5 credit sem jön, pedig már volt több mint 100 látogató a referral linkemen. 😛 Legrosszab esetben is 50 különbözõ volt, de nem kaptam egy darabot sem.

Kicsimnek minden hónapban megjön.

11 nap. 12.-én sorsoltak ki és ma jött meg. de lehet hogy csak 3 hét alatt jön meg, másnak volt hogy igy jott meg.

Luiprima
Neked mennyi idõ mulva érkezett meg? mert én 13.-án nyertem tombolán egy dvd filmet és még nem jött meg

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

na megjott ma a gamepad!! csinaljak rola kepet?

pfff....az összes prizee-s oldal tök egyforma...eheh..elég lett volna 1-et csinálni..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én mindig eltombolázom..😞Pedig már lenne 1-2 euróm..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

iko
komoly?

spam. sry

Ronaldo07
Sajna nekem olyanjaim nincsenek!!<#rinya><#sir><#szomoru2>

én már 2x is beváltottam ajándékra (gamepad meg egy jegyzettomb). En mar nem szoktam a fizetos jatekokkal jatszani. (jon eleg mani a referalokbol 😊 )

Ronaldo07
Én ma nyertem rajta 20 eurót amit utána eljátszottam!!

Ronaldo07
Regeljetek a prizee-n és lépjetek be a klánomba!
Neve: HunPriz
Regisztráció itt!

Óvatosan azzal a céggel, mert a napi 30 levél közül csak olyan 3-4 tartalmaz olyan linket, amire mi magyarok kattinthatunk. Nem a kedvedet akarom elvenni, csak szóltam elõre, hogy nehogy kifizetésnél érjen a csalódás!

A tudás hatalom... http://invitel.hu/semtex

Ronaldo07
Most 0.28,mert kaptam 3-szor bónuszt!!

CaviaR
Mit ír a "Final balance owed this month: __$" hoz neked?

Ronaldo07
Hát én ezt nem értem!!
Csak gyûtöm ,gyûjtöm a pontokat,de nem akarja pénzzé konvertálni!!!
Hány olyan kredit kell,hogy átszámolja pénzbe??

CaviaR
Van egy újabb teszt alatt levõ pénzkeresõ oldal!
4daily.com

Lényege, hogy futtatsz egy oldalt és közben crediteket ír jóvá.
-egy oldal = 1 credit
-ha naponta legalább 40 creditet szerzel, 0,16$-t kapsz
-minden hó 15-én van fizetés e-goldra, stormpayre meg nemtom mire.
-fizetés min 8$
-véletlenszerûen ad linket h kaptál bónusz 4 creditet, vagy 0.04 amit csak rkattintással kapsz meg

Fut háttérben is ,nem kell vele foglalkozni. 😊 Nekem most is fut, épp most kaptam 0,04$ bonuszt. 😊

Statisztikám tegnap este óta (akkor regeltem):

Days paid surfing: 2
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $0.3200
Surf bonus cash: $0.12000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $0.44000
Toal paid: $0.000

Final balance owed this month: $0.44

Póbáljátok ki! http://4daily.com/?ref=2141

CaviaR
Nem mondjátok komolyan h ebbõl akartok megélni??
Ezért valódi pénzt amit költeni lehet nem kaphatsz.
A pénzkereséshez végzettség kell, vagy valami, amit el tudsz adni az embereknek. Ezért kaphatsz pénzt, de azért nem, ha bambán ülsz a gép elött és átfutsz pár levelet. Ez, amit mi csinálunk, másról szól.

refik nélkül az egész csak lufihámozás
senki nem fizet itt komolyabb összegeket szerintem
AYS sem fizet már vagy 9 hónapja, pedig nekem 2x is összegyûlt

nyugodtan átküldheted nekem e-goldra, ha téged nem érdekel<#smile>

én is abbahagyom már lassan az egészet, mert nem éri meg több száz levelet elolvasni fél $-ért. Meg mit veszel ebbol a penzbol? nekem van most 4.64 $-m es sz*rt se erek vele. mit lehet vele kezdeni? 20$-ért be lehet váltani igazi pénzre.