15995
11074353081353622639.jpg
  • Max7
    keresd pittit itt a fórumon! mivan most a barre a menő? :D lassan már 2 hete erről szól a topik :D
  • AleXXXXX
    figyelj! Felhúztam magam... Elnézést kérek.
  • vegicsek
    Azazért 0.00 euro, mert havonta automatán vált át.
    Pulti, cashbart nem kell választani, nyugodtan mehet kettő is.Alex te meg nagyon elástad magad a szememben, mert nem veszed figyelembe mások véleményét, személyeskedsz, egy jó érvet nem tudsz mondani kultúrált hangnemben.
  • CaviaR
    Tudja valaki hogyan lehet átutalni e-goldról paypalra? Lehet egyáltalán?
  • pulti
    Eurobarre :1024 pont és az egyenleg 0,00 Euro hehhheee
  • pulti
    Ezek a tények:
    Eurobarre: havi kb (ha klikkelsz nézegetsz egésznap v. amit nem akarsz) kb. 800 HUF DE HA NEM CSINÁLSZ SEMIT CSAK FUT 300 HUF, mki döntse el hogy ez valóbanmegér e 1 havi várakozást és némi szívást is egyben..
    A Cashbarnál meg 3x ennyi mindegyiknél. És Az IS LÓF..SZ HAVI SZINTEN
  • AleXXXXX
    mér a reklámom ( ha lehet reklámnak hívni ) mér nem teccik? te úgy is találsz mindenben hibát...
  • AleXXXXX
    ja szoci probléma a farkad hegye wazz... me te nem olvastál félre dolgokat???? nemtoom mér ócsárolás... jaa persze az otp majd mondja h óóó mennyetek inkább a cibhez az úgyis jobb ahha persze...
  • AleXXXXX
    az édesanyukádat nyalogatsd.... aha....ott középen
  • vegicsek
    Hihetetlen milyen gyerekes vagy, de hát istenem, majd reméljük kinövöd.És ez nem bátorság kérdése, hanem etika.Nameg a színvonalas reklámjaid is figyelemreméltóak.Az hogy nem tudsz olvasni pedig egyéni szociális probléma, ha jobban megnézed a centi, azaz cm, bár lehet még nem tanultad meg az iskolában.
  • AleXXXXX
    milyen 2 centet??? ja és pofa alap... oda reflinkelek ahova akarok aza hülye aki nem reflinker mer ''jaaaaj a töbieknek hadd legyen refje jajj anucika ezt tanította hüpphüpp'' oké?????
  • vegicsek
    figyelj, be lehet befejzni a közös ócsároást.A semmiért igenis sok.persze az, hogy fillérekért kattingtsz, az már munka.Szerintem te vagy szánalams Alex, hogy minden Post-ba reflinkelsz, és sajnálod a 2 centit a képernyődről némi plussz pénzért.
  • AleXXXXX
    jaja:):):):):):):):)

mindenkinek ezt ajánlom! jó sok lóvé és semmit nem csinálsz érte:)
  • pulti
    fúúú deszánalmas vki itt azt írta 88 eurot utat az eurobarre ,akkor ezt egy év alatt gyűjtögette össze.. itt beis fejeztem netes pénzezést :DDDDDDDD
  • pulti
    a lényeg eurobarrén keresel havi 300Ft-ot cashbaron meg 1500-öt kb .. szal ja.
  • vegicsek
    Azért légyszives ne ócsárold a másik cashbart, mert van ugyanolyan jó.Én is mondahatnám, hogy milyen xar, mert a a böngésző is hibát üzen ki, nincs jól megprogramozva, meg alacsonyabb az exchange rate.És lehetőleg ne refeljél minden hozzászólásban.
  • vegicsek
    Na, csináltam egy kis Statiszkikát.
    Eurobarre
    Pontozás 1pont/perc
    Egyéb pontszerzési lehetőségek
    Bonus e-mail: 50 pont/e-mail
    ref. rendszer A refferált összes szerzett pontját megkapod, de lehet csak akkor, ha egy időben szerzitek(ennek még utánajárok)
    Bizonyos nap után kapsz bonusz pontot.(pl. 5000, az első 15 nap után)
    Átváltás:6 Euro cent/ 1000 pont
    Kifizetés:15€(PayPal, csekk)
    Moneycashbar
    Pontozás 3pont/perc
    Egyéb
    Leklikkelhetö bannerek-Honlapon találhatóak
    Ref rendszer:Ugyanolyan mint Eurobarron.
    Átváltás:Múlt havi: 5,11Euro cent/1000 pont(némi emelkedés várható)
    Kifizetés:10€(PayPal, Csekk, moneybokkers)

Nah, mindenkinek szive joga dönteni, de a legegyszerűbb, ha mindkettőt használod mint jómagam.

Nyelvi nehézségek esetén használj szótárat, ide csak be kell másolni a szöveget, aztán tök faxán lefordítja.
  • AleXXXXX
    ja és ne apuzzá jó? neked is van olyanod nem?
  • AleXXXXX
    ah számoljunk csak : a MoneyCashBar-t és az euro kakát osszehasonlítottam eurobarre-n volt 40 pontom, cashbaron 120

10 perc mulva eurobarre: 65 moneycashbar 140

na ez mi???
  • pulti
    Eurobarre
    Na számoljunk csak:
    1000 pontál kapsz 6 centet ez nekem most fog összejönni, két délután ment el vele, tehát ez havi 90 cent+30 cent 15napos bónusz áhhhh és 15 ajrónál fizet. Megéri szerintetek? ÁHHH és csak simán futni hagyom mert semmi kedvem francia képeslapozni kérdőívezni.
  • pulti
    JAHH hogyaz apúé.. hát úgy énis belemennék :)
    Érdekes vki azt mondja ne adjak számlaszámot mert csekken biztosabb na mind1 még gondolkodok rajta :)
  • AleXXXXX
    én mindenkinek a moneycashbart ajánlom. mivel a pontok gyorsabban gyűlnek és csak 10 euro a min kifizetés!

ja itt is vannak leklikkelhető bannerek :)
  • AleXXXXX
    nem veszélyes a banxámlaszám... én apámét adtam +... nem lett baj tudod 1 számhoz kell jelszó is... :)
  • pulti
    Nemtudok belépni Error invalid email.. stb.. tehát törölték a kontóm :)
  • pulti
    ÉS nem kockázatos megadni a bankszámlaszámom és bankal kell vmit intézni hogy tudják fogadni??
    Az Eurobarre-nál 4 óra után kilép ha mozgatod az egeret hanem.
    Egérmozgató programot fölösleges használni nem jó neki.
  • SaubyBoy
    hát az gáz, ha nemtudsz belépni

volt akinek a kontóját törölték, most meg ez, hát nemtom mi van velük

nekem megy, betok lépni, de szar a netem, nem klikkelhetek
  • AleXXXXX
    nem az csak bankszámlára utal tudomásom szerint...

mellesleg aza 3 dolcsi nem nyomja a szívemet, könnyű volt öszeszedni

ja kérdezném h eorobarrernél v minél számít az egérmozgatás iylesmi és vannak e igazolókódok?
  • pulti
    Így is nehezen szedted össze azta 3 dolcsit nehogymá kölcsél is belöle :)
  • pulti
    okés csinálok és a PAY.PAL is kitudja küldeni csekken?
  • AleXXXXX
    szerintetek jó hogyha elköltöttem a 3 dolcsibol 53 centet reklámozásra targeted emailre magyarok voltak a targetek :D
    ???
  • vegicsek
    Ezek általában PayPalra, vagy csekken fizetnek.Szoval nem jó arra.De csinálj PayPalt is, tök ingyenes, és jó ha van.
  • AleXXXXX
    nem. Sajna nem... Csinálj paypalt. az is ingyenes. :) ha segítség kell: [email protected] (ez email és msn)
  • vegicsek
    sajan a refről már lekéstél.Az is van nekem.Csak nem szeretem, mert mindig kódot kér, néha megáll, szoval nem szimpi.
  • pulti
    ÉS ez a Moneycashbar jó E-GOLD-ra?
  • pulti
    3 dolcsi?? Az mennyi idő alatt jött össze?? 1 hét? :)
  • AleXXXXX
    vegicsek!: a moneycashbarnál csak 10 euro a payout és sokkal gyorsabban összejön pé 100 pont 1000pont=0,05eoro
  • vegicsek
    Egyszer még biztosan enged kivenni.Gyűjts 30 dolcsit. Napi 20 centtel számolva 3000/20=150 nap az azért pofátlanság lenne.Csakhát én be akarok fektetni, mert van vagy 25 dollárny refbonusom, amit nem tudok kivenni.
  • AleXXXXX
    jaja nekem is ... de én még 1X sem vettem ki pénzt!!!!!!!!
  • vegicsek
    Ja, csakhát online capital megunta, hogy ingyen élek, és most kitalálták, hogy nem kérhetek ki pézt, ameddig be nem teszek 30 dolcsit nekik.Uff, testvérem.
  • vegicsek
    Nekem van 50,1$-om, de még nem jött elő semmilyen gomb.Lehet Upgradolni kell, mert túl szép hogy igaz legyen.Napi van olyan 20x5 ptc, egyenként 10 cent.
    Ami simán 10 dolcsi naponta, csak legyen rá időd, meg türelemd.