15995
-
#3939 a spedia mindíg re-logint kér de nem lehet beírni semmit,pedig semmi csit nem fut... -
#3938 Szal a magyarítás így néz ki: (remélem most műxik)
-
#3937 a spediához van vmi jó csaló progija valakinek? -
#3936 Ma ment kb 12 órát, tegnap is kb annyit, azelött 6-8 körül, és akkor regisztráltam. Nincs sajna refem, és így naponta max 1000 jött össze eddig. -
#3935 eh, én nem kaptam semmi ilyet.És pár perce tök simán beléptem. -
#3934 kaptam 1 levelet amiben írják, hogy az online-capital vmi DDOS támadást kapott... Na mi az a DDOS? -
#3933 Caviar: Te naponta mennyit futtatod? -
#3932 Skin és a nyelvi file magyarítása. -
#3931 ja az omipay-n nektek se engedi csekken kikérni a pénzt? -
#3930 Egy kis ízelítő:
-
#3929 kösz9! azt kérdezném h ez csak skin vagy egyéb programmódosítás is? -
#3928 Elkészült a MAGYARÍTÁS a MoneyCashBarhoz!
Letölthető innen: link
Telepítés:
-Csomagold ki a skins.zip-et a MoneyCashBAR könyvtárba (pl C:\Program Files\MoneyCashBAR)
-Kattints a Réglages/Settings gombra, válaszd ki a Magyar nyelvet, majd ok
-Indítsd újra a programot, így már magyar nyelvű lesz
Használjátok egészséggel! :) -
#3927 így napi 3000 pont is összejön :) -
#3926 Már van 2 refem MoneyCashBaron -
#3925 Nekem máe egy ideje nem fizet.Ha netalántán fizet, akkor szinte egyből. -
#3924 Tehát ez -
#3923 Ez a forex magyar megfelelője. Valaki próbálta már, műkdik? -
#3922 az invest7days a kikérés után menyi idővel fizet? -
#3921 5 hozzászólása volt ami nem ide való volt ugyanis mindegyikben trágárkodott! -
#3920 off* Gyere gumiszobába, mindent visz.
-
#3919 Bocsi srácok kiakadtam egy kicsit sorry. -
#3918 Mx, most akkor pultinak volt olyan 3 hozzzászólása pár perce, ugye?Én meg hülyét kapok, mert mire bejelentkeztem eltűntek.Azt hittem valami hülye böngészőhiba, vagy rossz topicot nézek -
#3917 pulti: a fórum nem chat és nem egymás után új hozzászólásba irjuk a mondanivalót mert ez másokat zavar és a trágár kifejezéseket hagyd máshova mert kapsz a neved mellé szép felkiáltójelet is ha nem tudsz kulturáltan fórumozni! -
#3916 értem
-
#3915 Pár oldalon ezek blacklisten vannak, szovbal ne nagyon éld bele magad. -
#3914 Most találtam ezeket:
Flashrich
Alwayspay
Enél a kettőnél napi 5-6 PTC-t klikkelsz és 25 centet kapsz biztosan tehát a kettőt összevetve 50cent/nap. Paypal ill. E-Gold 30 nap múlva küldik rá. Ez jobban megérné amit eddig tapasztaltam lásd eurobarre a napi 3,4 centjével és futhat neked az egész nap.. -
gekko22 #3913 Sziasztok.
Elkészült az oldalunk. Devizapárokkal (pl. EUR/USD ...) történik a kereskedelem. 5$ kaptok ha csatlakoztok. Mindenki ott van már csak Ti hiányoztok.
Ez nem szurfbár amit monoton ülve kell nap mint nap csináltok, nem klikkelős, nem autosurf amit ha nem csinálsz veszik az upgrade.
Képzeljetek el egy pénzváltót, ahol reggel vesztek japán jent és este pedig visszaváltjátok busás haszonnal gazdagodva. A marketivan hétfőtől-péntekig zajlik a kereskedelem, munkaszüneti napokon nem.
Magyar chat is van, ha csatlakoztok mi segítünk.
Kezdetnek naponta akár 1$ is kereshettek, ha jól csináljátok de ennél nagyobb pénzeket lehet keresni. Ha pénzt szeretnétek feltölteni akkor ajánlom pitti-t. Ő a legjobb, a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb!!!
Ha felkeltettük az érdeklődést akkor szeretettel várunk mindenkit a
http://www.broking66.extra.hu
weblapunkra. Oldalunkon válasszátok a marketiva segítség menüpontot, ott tudtok regisztrálni. Vagy ha elakadtatok akkor emailben: [email protected]
Türelmeteket köszönöm: gekko22 -
#3911 Oké asszem nem toolbarozok. Menjünk be az oldalra az ott választható feladatcsoportok közül kiválasztottam a Paid2Click -et. Itt pontokat írnak jóvá kérdésem mik ezek a pontok és mire jók? -
#3910 rányomtam ezt írja : Can't complete task: EC303: You didn't complete the offer properly. Please read the instruction again. -
#3909 Get offers gombra nyomva vannak a feladatok. Elolvasod mit kell csinálni, kattintasz a linkre, feliratkozol, aktiválsz, stb., majd megnyomod a Completed gombot abban az ablakban amiben az oldal van. Rányomsz a Click here linkre, és kiírja h sikeresen megcsináltad a feladatot.
Ekkor hozzáteszi az átmeneti egyenlegedhez az összeget, amit egy hét múlva jóváírnak a donkey-s egyenlegeden. (Ez azért kell h ellenőrizni tudják nem csaltál-e. Ha igen levonnak 50centet!) -
#3908 Itt a Pontok azok mire jók vagy hogy van ez??
És hogy jönnek ezek emailbe kell kattintgatni ,mert már vagy 20 emailes bekatintottam az oldalon de még egy emil sem jött.. szal nem értem -
#3907 Köszi megvan, firefox-ot nem szerette az volt a bajom de már megy is. :)
A "munkafolyamat"-ról pontokról kifizetésről tudsz vmit? :) -
#3906 nos ott van a menüben h paied toolbar és oda kattintasz belépsz, beírod az igazolót és benn vagy a toolbarodban. letöltöd és felrakod exprolerben megy és get offers -
#3905 a toolbar el sem indul.. -
#3904 Adnátok vmi részletes leírást a donkeymails -ről, pontod toolbar kifizetés stb.. egész kiváncsi lettem -
#3903 Zsír, kösz h szólsz, meg is feledkeztem róla. :)
Én is próbáltam csak akkor még fent volt a ZoneAlarm és az nem engedte h csatlakozon. (kicsit túlbuzgó a progi :P )
Lassan megduplázom vele az egyenlegem. :)
Jól műxik kapásból fél docsit összeszedtem vele kb 10 perc alatt.
Toljátok ti is! ;)
donkeymails -
#3902 figyeljetek nem reklámozni akarok (tényleg nem) de a szamárlevél :) a toolbar után is fizet nekem pl 70 centet
tehát akinek van az használja a toolbart -
#3901 Kétlem, hogy e-goldra tudnak fizetni. -
#3900 A máltai szeretetszolgálatnál már próbálkoztál? :D -
#3899 Jó, kicsit túlzásokba estünk.Tud valaki adni 30 dolcsit?
Majd megadom.Egyszer.