15995
-
#3982 CSak azért mert én ezért kaptam bűntit mert "reklámoztam" hogy reggeljenek alám. na mind1.. A cél ugyanaz. -
#3981 CSak azért mert én ezért kaptam bűntit mert "reklámoztam" hogy reggeljenek alám. na mind1.. A cél ugyanaz. -
#3980 Az okés nekem ma kb 600 pontot szörfölt össze de az mégse egésznapi 3000-4000 pont amit írtál. Meg mondom az egésznap nem is megy csak mig lenem telik az adag!!! Az meg hogy ajánlod az ugyanaz mint reklám csak burkoltan kifejezve tehát a célod ugyanaz. -
#3979 már bocs, de lehet többet szörfözn ia napi 100 pontnál, de mind1...
és ez nem reklám, hanem ajánló... -
#3978 És kérdezem ez nem rekálám amit AleXXXXXX beíR?? -
#3977 Az nem mehet egésznap csak addig míg lenem tellik a napi adag :F -
#3976 ahozképest jol lezárták a sunrisepaidemails-t... -
#3975 Nektek van omnipay-n csekkes kifizetés lehetőség? -
#3974 wjob.eu:
50 000 pont -------->5$
az automatikus frissítéssel, ha egész nap megy napi 3000-4000 pont.
REGELNI ITT LEHET
ha kérdésed van e-mail: [email protected] -
#3973 javítás: "...mert ahoz még új, decemberi." sry :)
Regisztráció:
1.) kattints az "Inscriptions"-ra
2.) add meg az email cimed , majd "continuer" gomb
3.) levélben kapsz egy linket, rákattintasz, majd kitöltöd az adatlapot így:
-felhasználónév
-(mailcím)
-keresztnév
-vezetéknév
-utca, házszám
-város
-N/A, Autres: üresen hagy
-irányítószám
-ország
-pipáld be a 2., 4. és 5.et
-pipáld be a Regélment mellettit is
-jelszó
-jelszó mégegyszer
[Inscription]
Telepítés:
Bejelentkezel, középen fent gagner des menüben goldbarre-re kattintasz, letöltöd elindítod, beírod az adataid és kész!
3-4 óránként kirak két pöttyöt bennük 2-2 számmal, ezeket beírod a mezőbe, utána folytatja a számolást.
Sok sikert apénzkereséshez! ;)
-
#3972 Aki csinálja a bar-futtatást annak itt a legújabb cég, a Gold-Barre!
Francia cég, pont olyan a működése mint a MoneyCashBarnak és az EuroBarre-nak, tehát pontokat gyújtesz netezés közben, majd havonta átváltják eurora. 15€-nál fizetnek PayPal-ra.
Regisztrációkor 500pontot adnak, emellett vannak signup-ok 200-500pontokért, és PTP-k 5-10 pontokért.
Fizetési rátát még nem tudunk, mert ahoz még decemberi. Ezért még kifizetési bizonylat sincs.
Én Moneycashbarral és Eurobarre--al futtatom egyidőben. Eurobarre felét kitakarja így további helyet sem vesz el, és mind a három számol. :)
Regisztráljot ti is! -
#3971 passz, asszem ahoz is omnipay kell -
#3970 moneybookersrol lehet csekken kikérni a pénzt?
-
martonboy #3969 Free Profit Cards
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit e-goldra fizet.
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni. Ha kérdésetek van, írjatok bátran, a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)
http://www.freeprofitcards.com/index.php?id=martonboy1 -
#3968 Elnézést a free membernek 30$ payout, a legjobb upgradenek 5$ -
#3967 Ez lemaradt
MEMBERS
Membership with this site is totally Free!
Upgraded memberships are available Here!
Great 'pay by the month' upgraded memberships available!
Get Paid for reading your emails and clicking on PTC banners!
Paid emails 1c (in total) and Up! PTC's from 1/2c!
(We also have targetted "cheap links" and "Searches" that you can opt in for that are under 1c per email!)
Payout by Paypal / MoneyOrder (US and AUS only)!
Anniversary Sign-up Bonus (see terms)
$30 Dollar Payout!
International English Speaking Members are Welcome!
Chinese members must seek permission by clicking the 'Contact' link above before signing up
No changes to terms, without members approval
Searches to OPT IN Members only
ADVERTISERS
Great Advertising options are available - just click the 'advertise' link above.
If you want something that is nor displayed - please contact us for your custom ad request.
AZ EMAILOK 1CENTESEK!
BoldBytes is owned and operated by Lorelle Hyland a -
#3966 itt egy újabb nagyszerű e-mailos cég!
Ugyanaz az adminja mint a sunrisepaidemailsnek: BoldBytes
10$ payout 1 centes ptc-k. rengeteg paid to részleg és még sorolhatnám...
REGISZTRÁCIÓ -
#3965 135flower.com- 15-én nyitott a program, ajánlatuk:
- 15 százalék napi profit 9 napon keresztül.
- Nincs minimális kifizetési limit. Azonnal fizet!
- 6 százalék Ref Commission .
- Kötelezően megnézendő 15 oldal.
- Legkisebb befektethető összeg: 0,01$.
- Várható élettartam: max. 3 hét - 1 hónap.
Regisztrálási cím: http://www.135flower.com/?ref=124
Vélermény: Az oldal erőteljesen indult, a nemzetközi Fórumokon és a főbb monitor oldalakon kedvező megítélés alatt van. A felfutási időszak kb. 1,5 - 2 hétre tehető, ezért addig biztosan fizet.
-----------------------
Ezt egy biztos tippként kaptam,szóval remélem meg fogja érni. Én betettem 5$-t.
-
#3964 A PayPal is ugyanúgy ingyenes mint az EGold, és csak tranzakciónként vonnak le pénzt? -
#3963 sziasztok
wjob.eu-n hogy állíthatom be hogy napi korlátlan szörfözést engedjen? -
#3962 Igen, ez "nálunk" soknak számít. -
#3961 E-mailek viszonylag jól fizetnek, de a ptckből nagyon kevés van és keveset is adnak értük. Sign-upokkal foglalkozz, az a donkey erőssége, azért elég jól adnak! Aztán jöhet a paid toolbar. -
martonboy #3960 Free Profit Cards
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit e-goldra fizet.
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni. Ha kérdésetek van, írjatok bátran, a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)
Ronny #3959 1 óra alatt 1.5 dolcsi? Ez nálatok soknak számít? -
#3958 aha,és ha már tag vagy akkor mikre kattingatsz?mert én csak emailt,meg a ptc 0,1 centes bannert találom amire érdemes -
#3957 Egyszerre többet csináltam (4-3db ot), és általában ezek pár percen belül küldték az aktiváló e-mailt tehát max 5 perc ment el egy adagra. Tapasztalatból tudom, hogy amihez nem küldenek 5 percen belül ahoz sosem fognak, tehát azzal nem is foglalkozom. (eddig még egy sem érkezett meg 5 percen túl)
Sajnos van több is ami bentmaradt a completenél, mert vagy halott volt a link amit adtak, vagy nem sikerült aktiválni, vagy egyszerűen nem fogadták el. -
#3956 Engem is érdekelne, autosurf, msn fent van adatlapomon.Meg jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy Marketiván Magyaországi idő szerint mikor van nyitás? -
#3955 engem érdekelne... -
#3954 Autosurfot ajánlok! Ha érdekel szolj és segítek msn-en! -
#3953 és azt hogy érted el?? -
#3952 Megbüntettek donkeymailsen, hibás feliratkozásért a toolbaron. De még így is én vagyok a legaktívabb az elmúlt héten 1,5$-val, pedig összesen max 1 órát foglalkoztam vele :)) Ezzel lehet legjobban keresni én mondom.. -
#3951 Próbáld ki a forexet. #3913 hsz-ben ír róla gekko, bár ez már nem játék.
Ha nem megy nagyon az angol vagy fiatal vagy még az ilyenhez, próbálj ki egy hyip-et! Valakinek biztos van ajánlata. -
#3950 Nincs semmi olyan, amihez nem kell sok idő?A Sok kliggelgetés már nagyon fárasztó.valami olyanra gondoltam, amihez mondjuk kell egy kis tőke, de az idővel visszajön. -
martonboy #3949 Megint énTaláltam egy másik jól fizető céget.
Free Profit Cards
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit könnyen elérhetsz, amit e-goldra fizet. Fizetési bizonylatot személyesen nem tudok felmutatni, de az én referalom aki alá regisztráltam magam, bizonyította nekem, hogy fizet.!!!
Ez egy remek alaklom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni, ugyanis semmibe sem kerül, és semmit sem kell tenni, és jön a pénz, ráadásul két referal szinten fizet. Ha kérdésetek van, írjatok bátran, a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)
martonboy #3948 Na igen ez túlzás, de van humorérzéked azt látom. -
#3947 Na az azért még túlzás, de szerintem egy próbát mindeninek megér. -
martonboy #3946 Az e-mail címem: [email protected] . Ha kiváncsi vagy ezzel kapcsolatban valamire akkor ide írhatsz nekem. Ma már egy másik SG fórumon valaki regisztrált már, és nagyon elégedett :) -
martonboy #3945 Üdv!!! A min 10 $ Én is most kezdtem el, még nincs meg a 10 $ ,de már fizettek 1.2 centet. El tudom küldeni neked e-mailben a képet ha gondolod. Ja a referal linkemet kihagytam.http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=martonboy1 -
#3944 szia! mennyi a kifizetési minimum? ha lehet tudnál kif.bizonylatot mutatni? -
martonboy #3943 MYFREESHARES:
Ide szerintem mindenféleképpen megéri beregisztrálni, az egyik legjobb cég és szinte semmit se kell csinálni és gyűlik a pénzed. A lényeg az, hogy regisztráláskor kapsz egy részvényt, ami után naponta osztalékot kapsz ami a napi bevétel osztva az összes részvénnyel.( Mostanában valami oknál fogva csak hetente fizetnek,de ez véleményem szerint csak ideiglenesen van így.)Nekem már fizettek :)Érdemes még részvényt gyűjteni, mert akkor több pénzt kapsz. Ezt úgy lehet, hogy pl: rákattintasz a share per cilck menüpontra, ott minden hirdetésre egyszer, de nem kell semennyi ideig se nézni, csak rákatt és bezár. Van még más részvény gyűjtési lehetőség is pl:kapsz mág részvényt azért is, ha regisztrálsz az általuk megadott cégeknél.