15995
11074353081353622639.jpg
  • vegicsek
    REgeltem alád, de aztán töröltem magamt, nem tetszett, hogy eltűnnek a részvények
  • repvez
    Sztem az én voltam ,de mint utobb kiderült számomra, ez nem valami gyors hozamu cucc.Mert ha az utolso 5 nap hozamát néztem az sem éri el a fél centet sem.Te hány napja csinálod és eddig mennyi gyült össze?
  • martonboy
    Ja most meg azért írok, mert mint kiderült Vegicsek, nem regisztrálta alám magát, hanem összekevertem egy másik névvel.. Kérlek, ne kommentáljátok ezt a félreértést, vagyis amiket leírtam tekitsétek "láthatalannak" . Szép napot!!!
  • martonboy
    Rosszul írtam a neved Vegicsek elnézésedet kérem, és nem, myprotit cards ugye,, hanem a FREE PROFIT CARDS. DE mégyegyszer köszönöm!!!
  • martonboy
    Köszönöm Vegiscsek, hogy Regisztráltál alám a MY Profit Cards-ra!!!!! .
  • AleXXXXX
    na ez mi?
  • AleXXXXX
    alertpay-n elfelejtetem a jelszavam és kértem 1 újat. A böngészőim oldalhibát írnak ki :

Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
  • vegicsek
    Látom nem érted, ha az előrejelzések szerint emelkedni fog a valutapár, akkor kell venni.
  • AleXXXXX
    fura ez . a részvénynél amikor olcsó akkor veszem... de ez valutapár... nah majd kitapasztalom...

ezel menyit lehet keresni kb 1 óra ráfordítással naponta?
  • vegicsek
    Ha látod, hogy csökken az árfolyam el kell adni, ha pedig emelkedőben van, veni kell.De ajánlom brooking oldalán a fórumot, vagy a marketiván a chatet
  • AleXXXXX
    ''Eladáskor az a jó, ha csökken az ár, vételkor pedig ha no.''

Hogyisvanez????? (idézet broking66.extra.hu
  • martonboy
    Free Profit Cards
    Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
    Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit e-goldra fizet.
    Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni. Ha kérdésetek van, írjatok bátran, a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)

Free Profit Cards
  • vegicsek
    broking66.extra.hu itt sok mindent találsz
  • AleXXXXX
    Tudna valaki segíteni forexben?

Beregeltem a marketivához, van róla fogalmam, hogy mi ez de légyszi magyarázzátok el, vagy írjato kvmi linket.
    hallottam olyat hogy kapsz kezdő 5$ Ez igaz?

Előre is kösz
  • vegicsek
    kösz, azóta kitapasztaltam mindent
  • AleXXXXX
    Azt szeretném megtudni, hogy nem dombornyomatos bankkártyára(juniorra) lehet-e paypalrol utalni?
  • AleXXXXX
    van ha beregelsz lobby>tournament>és ott keress new player freeroll-t kivan írva hogy mikor kezdődik és a jobb felső sarokban látod a jelenlegi időt 1 órával a kezdés előtt regelhetsz a kezdésig ha van hely.
    Az első 10 kap pénzt(real cassh jobboldalt legfelül)

Majd még folytatom.
  • vegicsek
    Ennek van köze a valódi pénzhez?
  • AleXXXXX
    aki szereti a pókert az próbálja ki a poker.com-ot letöltöd a progit regelsz és rengeteg bajnokság. 1500-an indultok ha 1 vagy 10-50$ nem nehéz jó helyezést elérni én elsőre 50. lettem :D

poker.com

Ha kérdésed van msn: [email protected]
  • AleXXXXX
    sajna nem utaltak... :( Tehát nem megy..
  • vegicsek
    Kattints még1szer a signup-ra.A 30 $ pedig a minimum deposit.
  • CaviaR
    Valaki segítsen ebben az online capitalban plz!
    Már regelni sem tudok, mert ha a sign up-ra kattintok, ott kiírja h Session Expired és kér egy azonosítót meg egy jelszót, és hiába írok be bármit, visszatesz ugyan oda. Még egy mailcímet sem kérdez.

Másik meg h ugye adnak 25$-t amit kamatoztatni lehet, de mi ez a min 30$? Mennyinél fizetnek?
    Köszi!
  • Max7
    Ezért irtam amit irtam! Ha az e-goldján van a pénz akkor az egold számlájáról mutassonbizonylatot!
  • vegicsek
    Nem, ilyet én is csináltam, hogy sík üres e-goldról be akartam tenni 25$-at, aztán ezt írja ki.
  • repvez
    Szerintem is azt jelenti mert nekem 1$-hoz irja már az elejétol kezdve hogy pending.Amugy eddig 6,5$-om jött össze az utolso 3$-os kifizetésem ota csak azután kitalálták ezt a 30$-os befektetéses dolgot.Ezt csak ugy lehet kikérni ha kivülröl rakok be pénz vagy akkor is ha a kamatokbol jon össze a 30?
  • Max7
    Ha ez e-goldodon van a pénz akkor onann mutass bizonylatot!
  • vegicsek
    Ezt az jelenti, hogy megpróbáltál utalni pénzt az online capitalra, szerintem.
  • AleXXXXX
    online capital valahogy adott 30 $-t és így kitudom venni a pénzem :D

• Max7
    Ez függ a ráfordított időtől és attól hogy ki hogy gondolkodik és ki mibe fekteti be a pénzét! Ez olyan mint a tőzsde dolgozhatsz a tőzsdén fitzyingekért de tehetsz be pénzt ami vagy kamatozva megtérül vagy elbukod és hát függ attól is hogy mennyi pénzel játszol!
  • Ronny
    szóismétlés:(
  • Ronny
    azért érdekelnének az itt megforduló tipikus órabérek. Melószerűen kaszinózok szal az összehasonlítás miatt érdekes lenne.
  • Max7
    Ez nem munka hanem szórakozás olyan mint a tip-mix de ha jól csinálod és nem piszmogsz ilyen kis tétekkel akkor szép kereseted is lehet belölle!
  • Ronny
    kb. mennyi az órabéretek?
  • vegicsek
    g/j-et asszem +5-nél eladtam.Most van bent kettő 100-as e/u-m egyik -38, másik -66.Forex chatre felszoktál jönni?Caviar néven nem mlékszem senkire, de bocs, lehet kihagy a mamóriám.
  • CaviaR
    ez jó :)) +fav

Hogy állsz forexen? Van bent hétvégére 200db g/j shortom -100ponton. :D Volt egy hasonló, azt le is zárták mert elfogyott a marginom. Elvesztettem amit egy hét alatt összkapartam..
  • vegicsek
    Névvmegadás esetén egy kis segítség:Fake név generátor
  • CaviaR
    Elég lassan, kb másfél hónap alatt, viszont szinte 0 odafigyeléssel.
    Németországot, Franciaországot, vagy ilyesmit érdemes megjelölni országnak!
    reflink
  • vegicsek
    Mennyi idő alatt jött össze az 1 dollár?Reflinket azt küldhetsz.
  • CaviaR
    Fizetett a treescapemails!
    Naponta küldenek 3-4 mailt, max ennyit is lehet kattintani, bennük 0,5 centes linkek. 1 $ a minimum, paypalra vagy e-goldra fizetnek.

A fizetés automatikus, nekem kérdezés nélkül kifizették.
    Egyszerű mivel naponta max 4et kattintasz, jó a többi mellé. Ref ha kell vkinek, szóljon.
  • Downloader
    Nem mindegy, hogy hol teszed - itt lehet máshol nem!