15995
11074353081353622639.jpg
  • AleXXXXX
    légyszi katt.(remélem jó :) Én is megteszem neked ha kell...
  • AleXXXXX

• baloo7
    Igen, minden nap meg kell nézni kellő számú oldalt.
    Pl. a cash-expert 9 napon keresztül fizeti a befektetett összeg 15-15 százalékát, de csak akkor, ha elérsz min. 12 creditet autosurffel. Vagyis ha 3 napot kihagysz, már mínuszban vagy.
  • repvez
    Ezeknél az autosurfoknél muszály mindennap megnézni a minimális oldalt?Mert én nem tudok minden nap netezni igy akkor buknám a dolgot.Általába egy ilyen autosurfnél mennyit lehet keresni mennyi idö alatt?
  • Max7
    error
  • AleXXXXX
    légyszi katt ide. Köszönöm :)
  • AleXXXXX
    BUÉK!
  • baloo7
    Sziasztok. Bár már régóta nem fizet a KittensPTR, de most tettem vele egy próbát, hogy lehet-e náluk reklámozni a már említett módon. Pár napon belül kiderül.

Addig is két -szerintem megbízható- autosurf:

Cash-Expert.com
    ProudSurf.com
  • CaviaR
    Jaja igazad van. Worldwidenál is ez van, így sajnos csak 800creditet kapok a 2000kattért, ami 0,6$-t jelent. :(
    Ezen ne múljon, átírtam az adataimat USA címre, max törlik az amúgy is üres accomat. :D
  • SaubyBoy
    nem sok goldom van, szinte semmi, sajna sunrise-nál láttam ,hogy nem lehet egyenlegből vásásorlni personal ptc paget, egold a preferred
  • SaubyBoy
    a donkey az 0.75/1000 kredit (Earnings: 200 credit(s) - 1000 credit(s) Per Thousand 24 hours unique hit)

nekünk meg 400 kreditet adnak 1000 kattért "jutalmul"(Hungary 400 credit(s)/ Reward (Per Thousand))

vagy tévedek?
  • CaviaR
    Van még egy ötletem, de lehet h társakra lesz szükségem.

Szal mit szólnátok egy saját Personal PTC-hez a sunrise-on?
    Lényege:
    - 7,5$/hó-ért kapunk 5db banner helyet, egyenként 3000kattintással.
    - Bannerenként ez 1,5$-t jelent
    - Én felhasználnék 3 bannert:
    1.) worldwide banner: 0,8$/1000katt, 3000katt esetén 0,8*3= 2,4$
    2.) no-minimum banner: 0,65$/1000katt, 3000katt esetén 0,65*3= 1,95$
    3.) donkeymails banner: 0,75$/1000katt, 3000katt esetén 0,75*3= 2,25$
    - ez összesen 6,6$, lejön belőle a 3*1,5$=4,5$ a bannerekért. Tiszta haszon: 2,1$

Tehát még maradt még 2 db 3000 kattintsáos hely valaki(k)nek 3$-ért, amiből lehet csinálni akár 4,8$-t, és még kattintgatni kell.
    Egyenlőre még csak tervezési stádiumban van a dolog, szal ráértek gondolkodni. Vélemények?

Ideje hagyni h a pénzünk nekünk dolgozzon, és ne mi értük! ;)
  • CaviaR
    Nem egészen. :)
    A pénzedért kapsz egy bannert ami egy meghatározott sámú kattintásig kint van, és arra kattintanak a többiek a donkeymailsben, mint ahogy te is szoktál pl a PTC-nél.
    Az ár függ a kattintások számától, a banner elhelyezésétől (ptc, ptc-contest, mail, stb), és a kattintásért járó összegtől.
    WorldWide és a Donkeymails fizet a megjelenített (promotion) oldalaidért. Biztos van sok, de én csak ezt ismerem per pill.
  • vegicsek
    Ja meg pár aprósággal is jobbá lehet tenni az oldalt, pl néhány élénkebb címmel, meg egy jó fejléccel, stb
  • vegicsek
    Jó az odal, csak kevés pénzkeresés lehetőség van, jobban járnál, ha több konkrét cégeket reklámoznál.A piramisjátékokban pedig nem bízok.
  • repvez
    Ezzel már én is kacérkodtam csak nem tudtam hogyan mukodik hogy kifizetem a lovét és akkor kapot 2000 linket amit lekantintok és annyi pénzt kapok amennyi a linkekkel összegyujtottem vagy épp az ellenkezöje kifizetem a pénzt hogy ne keljen 2000x kattintani és egy hozzávetöleges összeget kifizetnek a végén?
    Ja és melyik oldalhoz lehet berakni a saját reflinkeket hogy arra is kattinthasson más is?És ezáltal a másik oldalon is gyulne a pénz.
  • CaviaR
    Ha az egyenlegedből akarsz venni hirdetést, kattints a Earnings Stats-ben a Redeem for advertising-re.
    Ja és ez az ár a Contest PTC-kre vonatkozik! A sima PTC asszem több.
  • vegicsek
    Ezt a 2000 kattintást hogy vetted?Mármint milyen menüpont alatt.
  • AleXXXXX
    aki használta már a gold-barre-t az meg tudná mondani percenként hány pontot kapunk? és mennyi a fizetés 1000 pontra, és így hány nap/hónap a kifiteés elérése?

Köszönom előre is :)
  • CaviaR
    Kipróbálok valamit. A pénzt nem kiveszem számlára, hanem inkább visszaforgatom.
    Egészen pontosan így:
    DonkeyMailsnél vettem akciósan 0,5$-ért 2000 db kattintást. Worldwide Cash-en 1000 megjelenítésért fizetnek nekem 0,8$-t, ez össz 1,6$ lesz elvileg. Ha bejön, legközelebb 10.000 kattintást veszek, ami 3$ a Donkeynál, és azért 8$-t adnak. Persze ez is csak elvileg.

Reményeim szerint a jövőhéten elbírálják a reklámom, aztán meglátjuk mi lesz.

Nyílt kártyákkal játszom, közzéteszem nektek az eredményeimet akár pozitívak akár nem. :)
  • vegicsek
    24 óra múlva újra jönnek pénzesek.
  • Evogordon
    hi a donkeymails-on mostanába ha reklámot nézek csak pontokat kapok... Pnzt mikor kapok újból?
  • AleXXXXX
    Tudnátok valami jó autosurfot ajánlani, ami fizet?
  • AleXXXXX
    Ez nállam is 1 hobbi lett. Igaz 1 hónapja csinálom, de szeretem.
    És Sztem itt mutatkozik meg igazán, ki a kitartó, mert aki feladja 1-másfél hónap után hát...

Persze nem leszek belőle milliomos de sokkal jobb mint ölni egymást codban és az egyéb ''nekem 15-1 a statom. Mikor lessz var a fagyiklánnal'' című
    játékokban.
  • SaubyBoy
    valamilyen szinten ebbe is be kell fektetni, vagy pénzt, vagy időt és sok energiát, pl. reklámozod mindenfele a kisebb cégeket a honlapoddal, de 1 idő után rájössz, hogy kevés és mégtöbb reklám kellene, ami vagy plussz pénzt(reklámokra), vagy mégtöbb időráfordítást kíván (kattintás, szörfözés stb)

miért ne lehetne ezt is jól csinálni?

sok csaló van az biztos, de aki ilyenbe fekteti a pénzét az belekalkulálhatja hogy baj lehet és akkor veszett a pénze

mindenki jövedelemhez próbálja ezt hasonlítani, pedig nem az, mégcsak jövedelemkiegészítés sem, nem ez a megfelelő szó hozzá, ez egy bónusz lehetőség, persze hogy lehet ezt is s.zarul csinálni

• CaviaR
    Vicces h épp te beszélsz az óvodás szintről.

1.) Egy szóval sem írtam, hogy sértő volt amit írt. Azt mondtam, hogy úgy fogalmazott, hogy ezzel csak felidegesítette az ezzel foglalkozókat.
    2.) Pl.: "beletapostam az érzékeny lelkedbe", "fordulj orvoshoz", stb.
    3.) Én írtam: "...nem azért csinálom, hogy ebből éljek." Neked ebből az jön le, hogy én ebből akarok megélni? Hmm.
    Persze semmi meglepetés nem ért, hiszen aki 45 felett "Audi A8 quatro V12"-t vezet az már csak ilyen egyszerű ember. Hova is jártál egyetemre? Lol.
  • member01
    Te vélemény nyilvánításod, meg egy ovódáséval vetekedett,töbször olvasd az illető(mflex),hozzászólását és rájössz semmi sértő nem volt benne,viszont ,hogy te ebből élj ? Álmodozz csak !
    Szerintem is egy nagy kula az egész, már sok félét kiprobáltam és semelyiktől nem ájultam el, sőt!!

• CaviaR
    Nem értem mit zavar téged ha valaki ezt csinálja a szabadidejében.
    Van aki a kisfiával játszik, van aki olvas, lődözi az ellenséget valamilyen játékban, piál/bulizik/füvezik/mindhárom.
    A jóizlés és a törvény határain belül mindenki azt csinálja amit akar, és erről egy topikban szabadon beszélgethet.
    Nekem sok más közt ez a hobbim, és nem azért csinálom, hogy ebből éljek. Csak jobb ha valaki ezt csinálja, mint utcaköveket dobálni kirakatokba, esetleg nőkkel erőszakoskodni.

Hozzászólásod stílusával csak felhegelted és magad ellen fordítottad azokat akik neked soha, még csak meg sem próbáltak ártani.

Remélem ügyvédként ennél tehetségesebben nyílvánítasz véleményt.
  • mflex #4035
    Akkor csináld, de mint ügyvéd és kollégám ügyéből való konzenkvenciák levonása után bátorkodtam ezt ,ide írni!

Nem tudom, miért véded az ilyen cégeket,de ha ezzel beletapostam az érzékeny lelkedbe ,azt mondom fordulj orvoshoz.

Arra viszont kitérek ,hogy tényleg vannak nagyhozamú fiztések, de azok nem ezek a cégek ,amit Ti orba-szájba "reklámoztok"..
    Azokhoz a cégekhez kell tőke,nem is akármennyi, na meg nem árt ,ha van valamennyi eszed hozzá,különben nagyon gyorsan 0-ra "futsz",ergo viszont ha Te csak "filléreskedsz",akkor futtasd a reklámokat a gépeden és majd rájössz, hogy tudtál volna helyette sokkal fontosabb dolgokat is csinálni az életben..

Na erről ennyit, remélem nem gázoltam a lelkivilágodba ezzel a kis kitérővel és azzal ,hogy nálam ezek a cégek ,enyhe kifejezéssel is a xar kategóriába tartoznak!

Mindenkinek sok sikert....
  • Max7
    Ez mindig változik most kicsit abbahagytam emrt nem tudok ide is koncentrálni és egy cégtől kunyizom vissza még mindig a pénzem úgy néz ki hajlandóak kifizetni csak van egy kis gáz nálunk és nem könnyő mindenkinek visszadni a pénzt meg kikeresni az e-gold átutalások küzöl hogy tényleg fektetem-e be vagy sem!

Autosurfokkel próbálkozz inkább! Először kis pénzel 10$-okkal aztán ha fizet és régi cég akkor 100$-okkal! Majd nem sokára jelentekzem csak összegyült felettem a sok meló és nem tudok ide is koncentrálni!
  • AleXXXXX
    Tudnál írni pár céget?

Ha nem akarod ide akkor privátban is jó.

Köszi
  • Max7
    Van ezeknek normálisabb módja is ahol nem 2c-ek repkednek hanem komoly $-ok illetve komoly €-ok! Ezek a cégek azoknak lettek kitalálva akik kezdők és az angol tudásuk is igen gyér! Vannak megfelelő cégek amikel nem kell 2c-es reklámokra kattintani és mindenfére surf bar-t futtatni fent!

Viszont amint már leirtam ez a játék olyan mint a tőzsde vagy buksz vagy nyersz és ha ügyesen csinálod még a emgélhetésed is megvan belölle! én ismerek olyan embereket akik ebből élnek és nem is olyan rosszul!

A baj hogy mindeki elkezdi egy kis céggel és utánna feladja! felejcsd el hülyeség bár tanulni mindenhol kell!
  • CaviaR
    Ma éjjel 1 elött még volt. Csinált már ilyet h nem hajlandó bejelentkezni, de ilyen sokáig még nem.
    Még jó h fut rajta kívül még két bar. :D
  • vegicsek
    Nme szoktam mondani, hogy én megmondtam, de én bizony megmondtam.A eurobarre megbízhatóbb
    Eurobarre

Viccet félretéve én se tudom mi van moneycashbarral.Mostanában én se tudtam belépni, meg a honlapjukat se érem el.

• AleXXXXX
    ÚJRA ÉN:)

a MONEYCASHBARRAL MI VAN?

NEMNAGYON MEGY...
  • AleXXXXX
    Nem tudom te hogyvagy vele, de én valamilyen szinten szeretem is csinálni. És ha kérhetlek ne ''xar''-ozd a cégeket.

Köszönöm
  • mflex #4026
    Sziasztok!

Éppen meg akartam már kérdezni,hogy ugyan mi a xartól olyan jó ez a cég?
    Mert azt láttam, hogy kétnaponta,bemásoltad ugyanazt a szöveget,erre kiderül, hogy 2 hete csinálod??,!!(és van 2 cented? )

Akkor miből állapítottad meg ,hogy ezt cég ,olyan jó lenne? hmmm
    Inkább keress egy rendes állást,vagy ha van és ezt kiegészítő jövedelemnek szántad,akkor egy kicsit számolj már,ha az utcán keresel 2 üveg sörös üveget és vissza váltod ,már jóval többet kerestél,mint ezekkel a xarokkal..

Ne hogy már ilyen faxságoknak bedőljetek!

Ezt most csak azért írtam le,mert éppen egy hasonló "fizetős" ügyön tevékenykedik egy kollégám ,ahol rendesen átverték a "dolgozót"...

Nem szoktam ide írni,az általánosba, csak olvasgattam ,szóval ne várja senki, hogy ezektől a senkiházi cégektől,pénzt kap (amelyik fizet,azért meg a nap 24 órájában a gépnek mennie kell, de még igy is nevetséges a "bér")...

Baromságok ezek,amivel ők járnak jól és pont ilyen emberekre van szükségük, hogy a "tervük" ,valóra válljon..

Haggyjátok a csába az egészet,egyszerűen semmi értelme.

Üdv

• AleXXXXX
    Autosurfot ajánlok:

12by12instant

12 napra 12% és kapsz 12centet kezdésnek.

a legkissebb upgrade 10$ de szerintem 1 próbát megér...

REGISZTRÁCIÓ
  • vegicsek
    Én rámentem a blue cardra, és ott van valami, hogy érvényessége még 14 nap
  • martonboy
    Sziasztok,, nem tudom kamu vagy sem, eddig van 2 centem. És referaljaim. Ha valóban nem működik akkor elnézéseteket kérem.Kb két hete csinálom ezt. most bemásolom a helyzetemet:
    Your Stats :

Card Points : 9 / 10

BLUE Cards : 49

SILVER Cards : 0

GOLD Cards : 0

Total number of Cards : 49

Level 1 Referrals : 14

Level 2 Referrals : 2

Total number of Referrals : 16

Money Earned : $ 0.02866

Money Paid : $ 0

Current Balance : $ 0.0286

És eltünnek a részvények? Nekem még nem tünt el semmi sem. Hát az a titka, hogy referalokat kell szerezni. De ha nem megy akkor mégegyszer elnézéseteket kérem, nem volt célom átverni senkit sem. Minden nap kattintgatok 2 részvényt kb .