15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    és kell valami beállítás külön a regisztráció mellé? vagy csak regelek és majd ők küldik a mailt én klikkelek és számolják a pénzt?
    a WJob on nem sikerült le pausalni az accot.
    és ha pausálás nélkül klikkelek a referal linkre akkor ezt írja:
    You have no referrals yet - Work on it.

You can earn credits for the traffic generated by people you refer to us.
  • Palinko
    WJob és a Bold Bytes érdekesnek hangzik,regelek is mindjárt.
    a money cash bar nem érdekes,mert a cashfiesta is csalt nálam...
    részvényezni meg nem tok még,mert üres az e goldom.

a balancelnál kell +nézni mennyi van az egoldon?
  • AleXXXXX
    WJob: Azért fizet hogy egy böngészpablakban futtatsz weblapokat. 50 000 pont=5$ alapbol 0.9 pont/lap de ha hozzáadsz 3 lapot a listához akkor 1.5 pont/lap. FONTOS HA REGELTÉL PAUSOLD LE AZ ACCODAT MERT HA NEM TESZED MEG AKKOR A PONT A HOZZÁADOTT LAPOK REKLÁMOZÁSÁRA MEGY EL. E-Goldra fizet.

MoneyCashBaR: Ennek a lényege az, hogy 1 programot futtatsz ami a képernyőd alsó/felső részében(tetszés szerint) banereket jelenít meg. A bannerekre nem kell rákattintanod, csak 2 óránként beírni 1 kódot amit kiad a program. Ha tudsz szervezz be sokmindenkit. Akkor éri meg igazán.

BoldBytes: Eléggé jó PTR: 0.25-0.5-1-2 centes mailek, klikke. A hátránya, hogy 30$ a kifizetés. de ha kitartó vagy...

MyFreeShares: Itt részvényeket kell gyűjtened, és a cég a napi keresetét osztja szét a részvényesei közt. Minél több a részvényed annál több pénzt kapsz. részvényeket úgy tudod gyűjteni, hogyv a share per click menüben mindegyik linkre(35 van) rálattintasz naponta egyszer. zehát 3 nap alatt kijön 1.05 részvény, mivel 1 katt=0.01 részvény.

Nos ennyi amit én használok. (meg persze a donkey)

Sok sikert :)
  • AleXXXXX
    Stormpay?

Lehet vele keresni : ha bevagy regelve, stormclix>browse clix. :)
  • AleXXXXX
    nah a helyzet az ezzel a ravenspromisemails-el hogy nemnagyon dobtak ki. :D Kaptam induló 50 centet ez a második nap és 1.5$-om van. Azért lényegesen jobb mint a sunrise. Bár lehet hogy kidobnak nemsokára... de akit érdekel:

www.ravenspromisemails.com
  • Palinko
    én ezekkel szórakozok,a fejlécbe is be van linkelve 3/4-ede

https://www.stormpay.com -valahol azt írták,hogy lehet vele keresni,de ez csak asszem bankszámla

http://leapcash.com/

tp://www.donkeymails.com

http://www.stormofcash.com

http://www.no-minimum.com

http://rotatorqueen.com
  • vegicsek
    devizaalapú keresztárfolyam tőzsde
  • Palinko
    köszi szépen.
    és te miben utazol?
  • vegicsek
    Passphrase:jelszó
    Turing number:Ellenőrző szám(ez azért van, hogy tudják nem vagy gép)
    PTC/PTR-ek nél kattingatni kell a kijelölt fizetős hirdetésekre, és ha elérted a kifizetési minimumot, akkor kiküldik az e-goldodra.
    A hypek olyan cégek.ahova befektetsz az e-goldodról, és ők kamatoztatják.
  • Palinko
    sziasztok
    nagyon-nagyon kezdő vagyok még az ügyben.
    és szeretném ha elmagyaráznátok a dologkat mert fogalmam nincs róluk.
    szóval regltem az egoldon,mindent össz-vissz beírkáltam és megjegyeztem,volt ott egy cucc amit kértek az oldalak,hogy írjak be,nem az a szám,hanem az a másik valami Passphrase nak hívták :)
    namost mi az a hyipek? én a ptc,ptr ekhez regeltem,ott mit kell tennem,hogy kapjak pénzt? állítólag majd kapom a mailokat,és közben megy fel az e goldomra a pénzt? kell az egoldnál valmit beállítani?hol tudom meg nézni menyi pénz val az egoldomon?

hát egyenlőre csak ez a pá100 kérdésem van,remélem nem merül fel még több és azt is remélem,hogy megválaszljátok (nem lesz kis munka :) )

remélem én is sikeresen csatlakozok a pénzvadászathoz veletek együtt.
  • AleXXXXX
    Szia!

Sajnos én nem tudok románul, szerintem még jópáran így vagyunk vele. Szóval le tudnád írni mi is ez, hova katintsunk, hova fizet, mennyit lehet keresni vele?

Köszi mindenki nevében.
    :)
  • AleXXXXX
    Már megbocsáss de baszik igazoló mailt küldeni. pedig azt írják: ÚJRA engedélyezték az ingyenes regisztrációt... hát... nem úgy tűnik...
  • AleXXXXX
    jah és itt egy kifizetés(nem az enyém és elégé régi is de...)

• AleXXXXX
    egy eszméletlen cég!

Addig nemnagyon ajánlanám amíg választ nem kapok erre:

Magyarok nem regelhetnek, de én regeltem Ausztrál ként, és engedett regelni. Valaki tudja mennyire figyelik az ip-t ilyesmi. 1 rakás 5-2-1 centes sima ptc és van vagy 3 fajta ptc. can még pait to: chat surf, ptp és persze e-mail. :)

Ha úgy gondoljátok hogy nem dobnak ki akkor ti is regelhettek:ITT
  • vegicsek
    Havi 10 dollár....Először is €.
    Egy hónapban 10€-nyi pont megszerzéséhez nem elég pár ref.
    Azért kicsit megtévesztő reklám nemde?
  • AleXXXXX
    sziasztok!

Eladnám a sunrisepaidemails fiókomat. Aki esetleg nem tudná már magyarok nem regelhetnek. Akit érdekel írjon privit
  • baloo7
    Aki szereti az autosurf-öket, az kipróbálhatja ezeket is:

XAutoSurf: 17 százalék 7 napon keresztül
    GolfSurfs: 10 százalék 15 napon keresztül

Ezek viszonylag új oldalak, és rendszerük kisértetiesen hasonlít a Cash-Experthez.
    Utóbbi már egész jól fejlődik, meghaladták az 1000 regisztrált tagot. Még a végén túlélik. :-)
  • AleXXXXX
    Elkészült a honlapom fórumja :) Akit érdekel nézzen be. Akik az itteni fórumban rendszeresen résztvesznek és segítetek nekem amikor ''sok idióta kérdéssel bombáztam'' őket hálám jeléül ha úgy dönt beregisztrál, minden moderálási lyogot és egyebet megadok neki.
    Szóval köszi mindenkinek a segítséget
  • Max7
    Nem kell elmenned sőt ha fizetős cégről van szó akkor szuverén adta jogod reklámozni! Nem minden 3. postban mert az idegesítő de reklámozhatod!

És én pl sok sikert kivánok!

Direkt nem törlöm az ilyen hozzászólásokat és nem érdemes felidegesíteni magad az ilyen embereken! Akit nem érdekli az úgysem csinálja aki emg hisz benne úgy is kipróbálja!
  • SaubyBoy
    nem kell elmenned, elvileg az a topik szabály, hogy aki elsőnek rakja be a céget azé az elsőbbség refek terén
  • martonboy
    A következő szövegre válaszolok, mert úgy érzem reagálnom kell:

Sziasztok!

Éppen meg akartam már kérdezni,hogy ugyan mi a xartól olyan jó ez a cég?
    Mert azt láttam, hogy kétnaponta,bemásoltad ugyanazt a szöveget,erre kiderül, hogy 2 hete csinálod??,!!(és van 2 cented? )

Akkor miből állapítottad meg ,hogy ezt cég ,olyan jó lenne? hmmm
    Inkább keress egy rendes állást,vagy ha van és ezt kiegészítő jövedelemnek szántad,akkor egy kicsit számolj már,ha az utcán keresel 2 üveg sörös üveget és vissza váltod ,már jóval többet kerestél,mint ezekkel a xarokkal..

Ne hogy már ilyen faxságoknak bedőljetek!

Ezt most csak azért írtam le,mert éppen egy hasonló "fizetős" ügyön tevékenykedik egy kollégám ,ahol rendesen átverték a "dolgozót"...

Nem szoktam ide írni,az általánosba, csak olvasgattam ,szóval ne várja senki, hogy ezektől a senkiházi cégektől,pénzt kap (amelyik fizet,azért meg a nap 24 órájában a gépnek mennie kell, de még igy is nevetséges a "bér")...

Baromságok ezek,amivel ők járnak jól és pont ilyen emberekre van szükségük, hogy a "tervük" ,valóra válljon..

Haggyjátok a csába az egészet,egyszerűen semmi értelme...

Természetes ha valaki egy ilyenbe belefog az, reklámozza az oldalt, mondanom kell sikerrel, 42 referalom van már,azóta lett és 17 centem 100 Cardsom. Értem én mire gondolsz, de kérlek, ne mondj ilyet ha nem ismered miből is áll. Amúgy eleinte csak naponta 1/4 centeket kerestem, vagy annál kevsebbet.De mostmár naponta 1 centet keresek, 1 hónap múlva már 3-at stb stb. Belátom lehet rosszul fogalmaztam, és félreérthető volt de úgy láttam jó oldal. És én csak pár $ t akarok összeszedni vele, ami alapnak jó, ha be szeretném fektetni pl: HYIP programokba. Ha van befektetési ötletetek akkor arra is nyitott vagyok. MINDENKINEK MONDOM, NEM AKAROK SENKIT SEM ÁTVERNI! HA VALAKI JELZI, HOGY Ő AKAR REFARLOKAT SZEREZNI AKKOR ELTÜNÖK AZ OLDALRÓL ÉS ÁTADOM A TEREPET, HOGY NEKI IS JÓ LEGYEN(EZEK AZOKNAL SZÓLNAK AKIK ALÁM REGELTEK) Szóval ha nekem sikerült összeszednem 42 referalt akkor másoknak is sikerülhet, és nem leszek konkurencia. Amúgy a 2. szinttől én is kapok juttatást 20%-ot .Szép napot mindenkinek!! :)
  • vegicsek
    Amit a másik topicba írtam itt is elmondom
    "ez a ws-es honlap nekem inkább egy fizetős domainnak tűnik piramisjátékkal egybekötve de ez egyéni vélemény"
  • CaviaR
    frissítem én már mióta, de még megpingelni sem tom, mert nem érkezik válasz a szrvertől. Más oldallal nincs gondom.
  • vegicsek
    frissítsd ha nem jön be, vagy próbáld később
  • bolka
    nekem bejön
  • CaviaR
    úgy tűnik ezek befuccsoltak. :( 3napja nem elérhető az oldaluk.
  • CaviaR
    online capitalról tudtok valamit?
    Egész nap nem jött be nekem az oldal.
  • AleXXXXX
    sziasztok .
    Hallottam egy új bárrol, amit spacebarre-nek hívnbak. Elvileg 15 centet fizet 1000 pontra Ez fizet? framci cég

???
  • CaviaR
    király pont valami ilyesmit kerestem!
    Köszi. :)
  • vegicsek
    Itt frankón le van írva melyik oldallal lehet nyerni és még a prize-pass ára is ott van.Nagyon örültem mikor régebben megtaláltam
    extra-games.extra.hu
  • CaviaR
    Tudom nem illik a pénzkereső témánkba, de kérdésem lenne a prizeevel kapcsban.

Régen lehetett MaxPack-et venn más oldalakon való "tevékenykedésért". Most is lehet még ilyet? El lehet idétlenkedni a játékokkal, viszont fizetni nem akarok a maxpack-ekért..
  • baloo7
    Egyelőre még én is csak tanulmányozom a Nomoreclicking-et. Ami már látszik, hogy reklámozásra egész jó program. Ezen kívül félnaponta 100-100 pont elérése után kapunk 5-5 centeket, amit valóban ki is lehet kérni 5 dollár felett (végülis autosurf is ez egyben :-)).
    Ezzel együtt nekem inkább a reklámozási lehetőség tetszik benne.
  • AleXXXXX
    Ha jol értem ez egyben oylasmi is mint a wjob. Mert ha igfen, akkor sokkal jobb :D

1000 AutoCredit=5$ ésha jol olvastam ki is lehet kérni. nem?
  • baloo7
    Lehet,hogy már ismeritek, de eddig ez a legszimpatikusabb reklámozási/referal-szerzési lehetőség, amit találtam (+még autosurf is egyben):

Nomoreclicking
  • vegicsek
    Egy sima PTR-es cég, de ne tévesszen meg az 500$-os levelek.Ez csak virtuális kredit, tehát a 400 000$ min payout valószínűleg öszvisz 1 dollár, vagy kevesebb.Azt nem tudom fizet-e. Mivel nincs sok felhasználója ne várj tőle sokat ha meg annyira klikkelgetni akarsz donkey-val, vagy blubird-del érdemes foglalkozni.
    Donkeymails
    Bluebirdptr

és még üzenem azoknak, akik ptc-kel foglalkoznak, hogy ha túlságosan jól fizető oldallal találkoznak, ne higgyék hogy feltalálták a spanyolviaszt, inkább érdemes egy megbízható oldalon refeket szerezni.
  • drowns41
    Sziasztok!
    http://www.bearshare-mails.com
    Ezt ismeri valaki vagy van regisztrálva itt?
  • AleXXXXX
    nemtudom. sztem 1 próbát megér...
  • Max7
    Ezek 2006 áprilisi bizonylatok! még mindig fizet?
  • AleXXXXX
    Siasztok!

Az előbbi banner 1 ptp cég féleség weblapjárol származik.

A lényege, hogy nem ptp lapokat kell autosurfokben futtatni, hanem fórumokban BB kóddal, az aláírásba beszúrva a kódot. ( itt ilyet nem lehet, így a fórumba raktam simán.) minden megtekintés (nincs számláló)
    3 cent a kifizetés 50 cent. És FIZET!
    Regelni a bannerre kattintva lehet.

Kifizetés:

Sok sikert!
  • vegicsek
    Mostanában paid to promotokkal foglalkozok, de pár fogalom nem tiszta.Pl. cpm-nél, is számol valamit, meg a hits-nél is.Mi a különbség?