15995
-
#4150 létszi majd ezen regeljetek
http://www.agloco.com/r/BBBP5977 -
#4149 100 dollárt adna a semmiért?
gyűjtünk 1üt refeket? én már regeltem -
#4148 SlyThug. Szia! :D
-
#4147 NOS ITT 30 000 PONT DE A KIFIZETÉS 10 EURO...
A hátránya ez a kódos cucc. ha nem írod be semi nem lesz: nem számolja a pontokat. de ez a legjobb az öszes bar közül. ezzel havi 1200ft-ot is megkereshetsz. ellenbem az eurobarre-ral ahol ''csak"" 900. De azt is érdemes kipróbálni... -
#4146 A legújabb!!!!!
AGLOCO
Segíts a cégnek a hálózat kiépítésében! Szervezz be minél több embert, annál több lesz a pénzed!
ÉVI 100-200$ REFEK NÉLKÜL!
a LÉNYEGE EGY VIVEBAR FUTTATÁSA PÉNZT ÉR. AKTÍV SZÖRFÖZÉSÉRT FIZET. NEM BANNERMEGJELENÍTÉSÉRT! ÉVENTE REFENKÉNT 30$-RAL NŐ A HASZON.
REGISZTRÁLJ!!!
A VIVEBAR MÉG TESZTELÉS ALATT VAN EZÉRT NEM TÖLTHETŐ LE. dE PÁR HÉT MULVA MÁR IGEN. tEHÁT KEZD EL A REFGYÜJTÉST! -
#4145 na sikerült alád regelnem.van kétfajta pontiszámlálás.elég lassan pereg...
és ha ne írom be a biztonsági kódot,akkor mi van? mert ha lefekeszek aludni,ezért nem kelek fel minden 2 órában.
és ők e goldra nem fizetnek ugye?
itt a cashbaron mennyi pont lenne az a 2 dollár,amire mondtad,hogy szóljak? -
#4144 már rég óat így van... de ha leírás kell:
www.onlinepenz.atw.hu (ez a honlapom és ott cégek, majd moneycashbar leírás.
A WEBLAP CSAK INTERNET EXPROLERBEN MEGY JOL! -
#4143 ja tényleg francia. elhiszem hogy fizet.csak azt nem értem,miért nem enged angol linkre át :) -
#4142 -
#4141 -
#4140 nah figy: nem román hanem francia és FIZET!
ha akarod murtatok bizonylatot
-
#4139 http://www.moneycashbar.com/index.php?ref=19930110
itt ez a cucc nem angol valmi román,vagy lengyel nyelv,szóvla itt nem regelek és ami érdekes,hogy hiába kattintok az angol zászlóra :) -
#4138 háát na majd lesz. :)
sztem kezd el a cashbart... ha összejön boildbytesen úgy 1-2 dollár szolj, mer azér már 1-2000 mailt is vehetsz. (reklám-mailt.)
Írsz 1 jól hangzó szöveget angolul, akkor 2000 emberbül kb 20 regel majhd be (1%) -
#4137 csak még nekem egy fityingem sincs... -
#4136 hát ilyen oldallinkeket pl www.sg.hu
ezt a refek linkek azok milyenek?
ok regelek alád,majd akkor szerzünk nekem is refeket és úgy majd nekem tetszik :) -
#4135 alám 5-en ebböl 4 aktív . de egy az igazán aktív. napi 1000 pont és én a ptc/ptr lapokon reklámoztam. pl a donkey-n targetted maillel, és boldbytes-on. de ott NEM targetted maillel mert azt nem mindenki engedélyezi. öszesen 4$-t fordítottam reklámozásra. Soknak tűnik de 2-3 hónap alatt busásan megtérül. -
#4134 ja és milyen linkeket adtál meg a wjobon? Ha akarsz refeket akkor a refferal linkedet add meg.
Nem akarlak rábeszélni, de ha kb6 órát megy a géped naponta, akkor megéri a moneycashbar. jah és nem kell hozzá sok ref. én kifogtam 3 olyan refet... uhh egész nap nyomják. és a moneycashbarban aza jó hogy akik alád regelnek azok pontjainak 100 százalékát megkapod!!! tehát ha van 3 refed akik napi 1000 pontot gyüjtenek+ te is 1000 akkor 1nap alatt 4000 10 nap alatt 40 000!
És a kifizetés pontban most kb 180 000. Tudom így soknak tűnik de eléggé jol fizet. -
#4133 alád hányan regeltek,hol reklámoztad? és ha nem regel senki akkor mennyit kereshetek? -
#4132 nah igen. ki kell várni amíg letellik a megnézési idő. általában 15 másoldperc. -
#4131 ha reklámozod, akkor igen. -
#4130 ja és nem jöttél rá,hogy miért nem műxoik a pause. ja rájötem a 3laot hozzáadtam.és az edonkey minden nap többször küld levelet mert én kaptam,csak igazán sok link van benne,és gondolom ha nem klikkelek nem kapok pénzt. -
#4129 sokat megy,csak szerintem alám nem regelne senki... -
#4128 a refferals az azt mutatja, kik regeltek alád. ha a 3 lapot hozzáadtad, és
le is confirmoztad akkor az lesz melette hogy waiting ha megfelelő a weblap, akkor az admin engedélyezi holnapra.
Ha a géped sokat megy akkor a mineycashbart ajánolm. -
#4127 pausera:
Pause option only available if your account is active and/or you have active approved websites listed. Add websites to your account and then wait for admin approval,
please click Members button in menu
van ez az írás a 3laposra
Referral levels 3 levels. View Referrals
Referral Earnings 0.20 0.10 0.05 credits/level/referral hit
rámegyek ide View Referrals
és You have no referrals yet - Work on it.
You can earn credits for the traffic generated by people you refer to us.
-
#4126 mit ír ki amikor pausolni akarod? és a 3 oldalt ha beírtad akkor megjelennek a lonkjeik piros háttérrel, és wait státuszal. Ugye? -
#4125 megvan a 100 pont akkor bebírtam írni az én linkjeimet.pausálni nem bírok,és nem bírom a 3 oldalas cuccot sem beállítani.. -
#4124 háát igazábol nem jobb mint az 1 centes klikk. :( de azért 1 cégnek ez is jó -
#4123 ja értem és ez sokkal többe tér mintha egy centet kapnánk klikkekért :)
na ez az egy szám can a részvénynél asszem
Number of SHARES :
1.34 -
#4122 a your stats menü alatt látod a statodat, tehát hány részvényed van és a pénzed. it a klikekért nem kapsz pénzt hanem egyszázad részvényt kattintásonként. 3 nap alatt 1 részvény. -
#4121 ok csak egyszer kattintok,de hol látszik,hogy mennyi pénz jött össze?
és ahhoz a pénzhet még hozzácsapódik a cég részesedése? -
#4120 szívesen. :) de naponta csak egyszer kattinthatsz mindegyik limkre. :( -
#4119 ja értelek szóval részvényeket kapok ha klikkelek arra a 34 linkre...
na akkor végigklikkelgetem.
köszi hogy ilyen kitartóan segítesz -
#4118 vagyis nemn 30 pont hanem 300 :D ja és jegyezd meg az e-gold számlaszámodat( account number) -
#4117 nem. A lényege az hogy részvényeket gyűjtesz. Ezt hívhatnánk részesedési aránynak is. a cég ami pénzt keresett azt szétosztja a tagok között a részvények arányában. Tehát minél több a részvényed, annál több pénzt kapsz. 5$ a payout..
És egy cég sem fizet magátol, hanem ki kell kérni a pénzt
ja wjobnál először gyűjts ösze 100 pontot. Kattints a surf linkre és hagyd futni amíg a 100 pont kinem jön. de 3 site hozáadásához 300 pont kell. a 30 pont kb 1 óra -
#4116 ja és a wjob rakoncátlankodik...
You need to have at least 100 credits to add websites. -
#4115 myfreeshareson
ok gyjtöm és azt hol bírom megnézni? nem azt mondtrad,hogy ez olyan mint a tőzsde? szóval gyűjtsek pénzt,utánna részvényezni kell?
-
#4114 nos myfreeshareson a reffer az azt jelenti, hogy ki szervezett be. itt én. szal ha beregeltél gyűjts share-okat a share per click alatt.
Wjobon ne azt add hozá ahol sokat surfozol hanem zt a weboldalt ahol be vagy regelve pé donkeymails. stb. -
#4113 a myfreeshares a reffert nem lehet átírni
ezen van:
Referrer : 19930110
na akkor biztos nem jön az egoldra a pénz :) -
#4112 ja értem. szóval manage website ott hozzáadom,ahol sokat szokram szörfözni pl: www.sg.hu/forum.php és utánna pausálok és akkor surf. na vágom :)
ok akkor regelek a MyFreeShares ra is,majd azzal is lesz millió kérdés :S -
#4111 Nos:
A moneycashbar az nem csal a töbiek is megmondhatják. A részvényezéshez nem kell pénz. tehát oda nyugodtan regelhetsz. És semmi külön beállítás nem kel a mailekhez.
WJobon pedig ne a refferal linkre katints hanem a szrf linkre. ha kiírja majd hogy ma már eleget sörföztél néz visza 30 perc mulva és újra engedni fog.
ja és a pausolás: ott van hogy pause account. és el ne felejts hozáadni weblapokat.