15995
11074353081353622639.jpg
  • AleXXXXX

nah aza serachdaze 1 fos.

Van 1 új ami fizet goldra is. ugynúgy be kell illeszteni neterminatorba+ a többibe my links alatt, de a searchdaze-t szedjétek ki!

http://www.romanxml.com/cgi-bin/search/signup.cgi?ref=19930110

A kifizetés 10$ de hallottam hogy 1-3 nap alat kijön.

A linmket 1 amcsi srác adta
  • pulti
    Van egy problémám nem enged regisztrálni Moneybookersre

a reg utolsó lépésénél köszöni meg hogy eddig használtam az oldalt de tovább nem léphetek hej dejó mondom....
  • Palinko
    nem fizet egoldra
  • pulti
    Hello, a krediteket hol tudom megnézni mennnyitől fizet?

E-Gold-ra is jó? THX
  • AleXXXXX
    saját nincs :( de mivel baj volt belőle ezért nem rakom be másét csak ha kéri PÜ ben. de a zsebpénz fúrumon van róla 10 oldalnyi infó a hírdetések>egyéb paid to> avant-search menüben. az avant search is fizetős portál,de a regelést lezárták :(
  • AleXXXXX
    "A lényege, hogy az ougo browserben futtatsz paid to search oldalakat és ez a böngésző fizet érte."

Nem fizet, hanem kattintgat a search linkekre, magátol keres.

"Jelentkezz be menj a my link menüre > create new URL> ad hozá a search daze linkedet és jelöld be a következő országokat mert csak ezekre fizet: ausztrália Ausztria Franciaorsz. Németorsz. USA UK."
    Korrekció:Ha kész válaszd utánna a start selected opciót mert különben nem megy.

A hibákért elnézést kérek.
    (((jajh amíg ezt leírtam)))
  • CaviaR
    Fizettek már?
    Ha igen, mutass saját bizonylatod. Thx
  • AleXXXXX
    Sziasztok!

Akartok óránként 1 autosurf félével 10 centet keresni? (naponta 2.4$!)

A lényege, hogy az ougo browserben futtatsz paid to search oldalakat és ez a böngésző fizet érte.

1. Regisztrálj ezekbe a search portálokba hogy tudj kreditet gyűjteni, a pénzt fizető programok reklámozására.:
    Neterminator
    Ciazo
    Svior

Ha ez kész, töltsd le az ougo browsert az ougo.com-rol és tetepítsd fel.
    Most nyitsd meg az ougo browsert és menj a tools>developers>analyst>act>setup menübe, írd be a szekció nevét, majd ha kijön 1 ablaok a jobb oldali nagy részbe illeszd be a neterminator, ciazo és svior Your link to set in OUGO Browser: http://svior.com/red.php?ID=**** linkeket egymás alá a nagy helyre.

ha kész okold le és menj a:tools>developers>analyst>six menüre. ekkor bejönnek 6 lapon a keresőlinkek. hagy őket futni és kész már is gyűlnek a kreditheid.

Most regisztrálj a searchDaze-hez amely a fizető keresőmotorod lesz. JAVASLOM A HOTMAIL CÍMET, MERT ÉN REGELTEM MÁSSAL IS DE AZOKRA NEM KÜLDTEK IGAZOLÓ MAILT, CSAK HOTMAILRA.

Ha regeltél ide is akkor jelentkezz be ide, menj a tools menübe és másold ki azt a linket amiben a portal szó szerepel..

Ezt a linket illeszd be a neterminatorba és a másik kettőbe a következő módon:
    Jelentkezz be menj a my link menüre > create new URL> ad hozá a search daze linkedet és jelöld be a következő országokat mert csak ezekre fizet: ausztrália Ausztria Franciaorsz. Németorsz. USA UK.

Ha kész akkor várj míg igazolják. addig is futtatsd az ougot, mert gyájtöd a reklámozó krediteket.

Mindegyik oldalnál a statok frissítése 24 órás késéssel zajlik!!!!!

Ha az ougo scriptes hibát írna akkor kapcsold ki a tools-ban az alloved scripting-et.

Sok sikert!

Ha kérdésed van PÜ, vagy mail, vagy írj ide.

Searchdaze kifizetés 0.001 MB-re és PP-re
  • CaviaR
    Nem fognak fizetni. Valahogy éreztem, h nem ilyen egyszerű. :)Arra hivatkoznak, h sok a többszörös regisztráció, de ez ellen tenni is tudnának...
    Azt írják (a főoldalon), hogy csak akkor kapod meg, ha be is fektetsz 3$-t.
  • vegicsek
    Mivel szinte alig szörföznek ezen a rendszeren, nem érdemes.
    A trafficot növeli.Látogatókatszerezhetsz a weoldaladra, vagy beállíthatod, hogy egy másik cég rotatorja legyen, és akkor pénzt kereshetsz, de nem igazán éri meg, mert nyereséggel nem igazán lehet variálni 2 cég között, de ha találsz, akkor mindenképpen oszd meg velünk.
  • vegicsek
    Nem jönne rosszul, mert az e-goldomon, most van egy is aranypor, ami néha egy cent, néha néha semmi
  • repvez
    az mit jelent pontosan mit fog az csinálni nekem ill. hogy tudom odairányitani.Amugy érdemes átiranyitani?
  • zmeor
    azért szóljon valaki hogyha kap 3 dolcsit

• vegicsek
    Oda irányíthatsz forgalmat a kreditjeidből
  • repvez
    az mit jelent ha megadtam egy oldalt az accuntomba ami megjelenik allul,de az van odairva hogy -total hits 9 Since last mail 9 credits -9
    Tehát ha jol értelmezem akkor 9x katintottak már rá, de akkor miért minusz a credit számom?
  • CaviaR
    Kicsit megkésve ugyan, de már műxik. Lesurföltem az 5 oldalt, kiváncsian várom a 3$-t. :D
    Moneybookerses oldalt nem ismerek. :(
  • vegicsek
    Szisztok, kellene egy megbízahtó oldal ami moneybookersre fizet, lehetőleg olyan amiben ti is benne vagytok, vagy ami már fizetett
  • vegicsek
    LOL
    Current Server Time: January, 26th 2007 5:17:17am

Mégse lehet még Auto-surfölni
  • repvez
    nekem megküldték de majd csak 26.-án lehet bármit is csinálni az oldalon addig nincs se surf se click.Remélem fizetnek csak az a baj hogy nem tudom majd naponta lesurfolni pedig lehet jo lenne.
  • CaviaR
    Háát furcsállnám ha fizetne.. 3.napja üzemel de még nincs fent a komolyabb monitorokon, szal nem venném komolyan a céget.
    Ettől függetlenül regeltem, méghozzá a reflinkeddel. ;) Ennyit megér, még ha nem is fizet.
    Egyébként még mindig nem küldték az aktiválót.
  • vegicsek
    Jól értelmezed.Az más kérdés nincs-e valami apróbetűs rész...
  • lezlike
    Üdv mindenkinek

Ha jól értelmezem, akkor aki Január 26.-áig regisztrálja magát erre az oldalra az január 27.-én az e-godjára kapni fog 3 $-t !

REMSURF
  • Max7
    Univerzális mint egy távirányító! Amúgy valuta váltó még szép hogy mindent tud mindenhova váltani (piacorientált)
  • vegicsek
    Pitti e-gold-os csávó, vagy ilyen univerzális?
  • bolka
    keresd pittit
  • vegicsek
    Van külön PAyPAl topic is, keress csak rá, ott bővebb felvilágosítást tudnak adni.
  • doxadmin
    Üdv

Egy sűrgős kérdésem lenne!

Hogyan tudok magyar bankszámláról (OTP) pénzt utalni a paypal számlámra???

Bankautomatán keresztül lehetséges ez vagy hogyan máshogyan tudom megtenni?
  • AleXXXXX
    EZ A KIFIZETÉS NEM WZ (LOL)
  • AleXXXXX
    WZ A KIFIZETÉS NEM AZ ENYÉM HANEM A moneynet.uw.hu-rol van.
  • AleXXXXX
    jó odírom honnan van ok? az már tiszteséges. vagy ez sem felel meg nektek?
  • AleXXXXX
    és te megtíltod hogy nem a saját kifizetésemet használjam? nem írtam oda hogy: ''EZ AZ ENYÉM!''
  • vegicsek
    Fejezzétek be, alexxx, te állandóan csak bomlasztasz, szemét dolog más payout-ját mutogatni.
  • bolka
    mé ne? Megtiltod?
  • AleXXXXX
    de fizet. van jan10-ei fizetés is! Ha kérhetlek ne szolj bele mit és hogy csinálok.

Köszönöm.
  • bolka
    és lehet hogy nem is fizet, ha te nem kaptal meg fizetest ne reklamozd...
  • AleXXXXX
    én nem mondtam hogy az enyém! csak azt, hogy kifizetés.
  • Palinko
    már gondolkodtam rajta. mindjárt fel is veszlek
  • bolka
    AleXXXXX
    és mért lopod a moneynet.uw.hu ról a kifizetést? MErt nem a tied az is tuti...
  • AleXXXXX
    jah felvehetnél msn-re: [email protected]
  • AleXXXXX
    ok 1ütt :) Ki kihez akar. aki hozzám az a leírásban találja alinket