15995
11074353081353622639.jpg
  • AleXXXXX
    azt írták 1 honlapom... a www.onlinepenz.extra.hu-n
  • pulti
    már számolni sem tok $0.0115 ez lenne 1 napi adag?

Hol van az óránkénti 10 cent?
  • pulti
    Hoppá megjött Romanxml- re 1 nap alatt 11 cent

24 óra után igazolják ezen is!!! Köszi AleXXXXX
    Ha tuudsz még linkes oldalakat jöhetnek :)
  • repvez
    és mit hogyan kell igazolnom mert gondolom addig lovét se látok mig nem igazolnak.
  • AleXXXXX
    a not approved az a nincs iagolva nekem igazolták

és a keresetfrissítés 24 óra tehát holnap lesz eredménye
  • pulti
    Még nekem se írtak jó vá semmit romanxml-en azért kérdeztem mivan a kreditekkel meg a jóváírással
  • pulti
    Ahaaa értem minnél több klikk annál több reklám a romanxml-nek és pénz
    Mikor lesz látható jele romanxml-en a lóvénak?
  • repvez
    Az mit jelent a www.romanxml oldalon az accuntomnál hogy not approved?És mit csináljak vele mert gondolom hogy nem jot jelent.És nálatok már jováirtak valamit a keresések után?
  • AleXXXXX
    úgy van :)
  • Palinko
    a kreditjeid amit gyűjtesz az oldalakkal,azok arra fordulnak,hogy reklámozod a keresőt... jelen esetben a www.romanxml -t és ezért fizet neked a www.romanxml
  • pulti
    AleXXXXX nem értjük egymást. Egyszerűbben nem tudom megkérdezni. A Netterminator stb... ezek gyűjtik a kreditet ez OKÉÉÉ DE:
    A kreditekből hogy lesz ZSÉ milyen úton módon?
  • AleXXXXX
    nos a krediteket reklámozásra használod Ami lapot hozzáadtál a my links alatt azt reklámozod.

Ez a reklámoizás azt jelenti, hogy más ouzgo-ja kattibntgaz rá és azért már a pénz jár.
  • pulti
    Na most hogy történik a kreditek átváltása miről mire AleXXXXX ??
  • AleXXXXX
    Akinek mindíg script hibát írna az ougo szoljon..
    ja romanxml karbantartás alatt van.

Túlterhelt és a sebeséget növelik.
  • AleXXXXX
    1 kreditért 1 szer kattint más a ze linkedre és te is akkor kapsz 1 kreditet,ha 1 szer kattintasz más linkjére tehát korrekt
  • pulti
    AleXXXXX a kreditekről tudsz konkrétumokat mondani pl. mennyi mennyitér.
    vegicsek szerintem nem baj majd fríssíti önmagát
  • vegicsek
    Az baj, ha az ablakokba az jön ki, hogy a lap nem jeleníthető meg?
  • AleXXXXX
    jaa ennek a linkjét is be kell ileszteni ougo-ba pont olyan mint a töbi a mysql ugyanolyan
  • pulti
    már bent vagyok az ougoban és néha írja csak ki de ahogy észrevettem egyidő után frissíti a lapokat és futnak tovább semmi gáz nem lesz vele.
    Na dejó itt a negyedik lesz még?
  • AleXXXXX
    jah ugyanoylan kereső, mint a neterminator, és svior...stb.

Ugyanúgy műxik mint a többi ougo linket ougo-ba stb weblap hozz

áadása...stb:Chounka
  • AleXXXXX
    mert mindíg mikor belépsz ougo-ba be kell menni a tols-ba... és a six menüre
  • pulti
    Műkszik már :) Romanxml-el újra raktam !!!
    Nekem is ez még nem tisza a lap nem jeleníthető meg mitől van.. igen és ha tálcára rakom le lesz belőle gond? Amúgy éjjel futni hagytam hajnali 5kor csengett egy vírus bizots hideg volt kint :D
  • repvez
    Az nem baj ha minden oldalra azt irja ki hogy a lap nem megjelenithetö, mert az elején 1- percik még bejött egy két oldal,de azota csak olyan mintha egyhelybe állna és nem mutat képeket az oldalon.
  • AleXXXXX
    igen akkor is
  • AleXXXXX
    jaaj jelöld be előtte a kis pipát.

de mondom szörcsdézt kiveheted fos
    Rakd be helyete ezt az újat
  • Palinko
    megoldódott!
    ha pl BaloghTibi néven regeltek,akkor mikor be akartok lépni így írjátok baloghtibi

nálam ez volt a baj
  • vegicsek
    Ja bocs hülye vagyok, megoldottm azóta
  • repvez
    na azt hiszem most már müködik kihagytam egy lépést.Egyébként ez akkor is müködik ha a tálcára lerakom és mennyire fogja le a sávszélességet?
  • vegicsek
    Még egy kérdés, amikor a serchDatze-es linket hozzáadom az oldalaknál, és rámegyek, hogy start, akkor jön egy felugró ablak. "It is necessary to choose records"=Szükséges felvételeket/rekordokat választani?
  • AleXXXXX
    amiket futtatsz ougoban azokkal kreditet gyűjtesz, ahoz hogy más ember böngészője kattintgasson a te általad hozzáadott linkre.

És ez visszafeléá is így van
  • AleXXXXX
    nem. ezez új cucc job.
  • repvez
    nekem elsöre ment mindenhol csak az alábbi dolgokkal nem vagyok tisztába
  • Palinko
    hát csodálatos ez az romanxml, nem is tudok bejelntkezni...
    szóval loginra megyek és végigtölti az oldalt,de nem enged be,ugyanott maradok és klikkelhetek amenyit akarok...
  • vegicsek
    őőő, tehát most a serachDazenél maradjak?
  • repvez
    Végig csináltam mindet csak az nem tiszta hogy akkor most kitol kapom a pénzt?melyik oldalt kell néznem az egyenleg miatt.Illetve a keresöbe kellene futni valami bannernek vagy az csak azt nézi hogy meg van e nyitva és ugyan ugy lehet használni mint az exprolert?Hogyan tudom majd a pénzt kikérni vagy automatikus?
  • AleXXXXX
    nincs mit:)

• pulti
    Elég jól hangzik az előzőekhez képest.. na meg skubizom attis

THX AleXXXXX
  • AleXXXXX
    a krediteket ot írja ahogy belépsz pl ciazpra de 24 órás késéssel frissíti a kredit-egyenlegedet
  • AleXXXXX
    Eme portál ezeket az országokat fogadja el: We only pay for searches from the United States, Canada, Australia, France, The Netherlands, and United Kingdom , Austria, Belgium, Denmark, Finland, Greece, Iceland, Italy, New Zealand, Norway, Portugal, Sweden, Switzerland

Theát a hozzáadáskor ezeket jelöljétek be.
  • AleXXXXX
    romanxml