Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
zsír és itt a marketnél mit kell csinálni?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Hella!
Nézzétek,meg ez király!
0.0100$-tól fizet E-gold-ra!
0,1 cent/PTC!
Sztem király!Ez az eddigi legjobb ilyen jellegõ oldal!Ja és FIZET!Majd küldök bizonyítékot is!
http://www.no-minimum.com/pages/index.php?refid=emoz
Légyszíves ha regeltek, akkor alám... köszönöm!

itt a bizonylatok

és az #1420-ban találhatjátok a ref linkemet

365hyip nekem bevált 😄
Hellosztok

Nem tudom biztosan hogy igaz de ez elvileg 50$ bónust ad regisztrációkor.És 100$ nál utal.
HMHM
Nézzétek meg.Nem tudom.
Szerintem reérdemes de nem értem rendesen de regizetek ;D
GOGOGO

Találtam 1 Manulal surfös programot de én itt csak a ptp -t használom.
Próbáljátok ki szerintem jó. 1 Reg és megtudod 😉
Click Send

Greegko: pár napja töltöttem fel egy hírt az oldaladra, most láttam szerver gondjaid voltak..

egold-market: most jelenleg fizetõs hyip (ilyen kamatos-kamatos izé, csak nem pontosan olyan<#idiota>

lényeg , msot fizet és itt lehet regelni: egold-market

VALAKI MEGTUDNÁÁmondali hogy Prizee-n hol tom megnézni hogy pillanatnyilag mennyi jutalékot kaptam a szponzoraimtól??

... got nothin to share with you...

Hellosztok a régi weboldalam új helyre költözött.
Most rakom fel a cégeket.
Akinek van kedve az nézzen be.

Köszi sziaztok.
www.webcash.try.hu

R0sc0
És kifzetett a 12dailyPRO!!!<#taps><#taps>

R0sc0
gy kis akciot indítok a 12dailypron mert ugy látom akik alám vannak regisztrálva azok nemigen upgratelnek így, valahogy ösztönöznöm kell õket 😉

mint tudjuk, minden egyes refferal után 12% kapunk.

Tegyuk fel hogy ha valaki alám befektet, pl 100 dolcsit, akkor abbol én 12 dollárt kapok. az akcio arrol szol hogy ennek az összegnek a felét tehát 6$, azzal plusz upgratellek.
*Persze ez az akcio akkor lép érvénybe ha az összegnek a 12% eléri a 12dolcsit, mert különben én ráfizetek.

Tehát minden egyes upgrate* után ami refferal juttatást kapok, annak a felét upgratelem neked.

Ha akarsz rgisztrálni itt tudsz:
problémád kérdésed van irj nyugodtan.12dailyPRO

De a program nagyon nem hiszem hogy scam lenne mert már 37000 ren vannak és ezáltal a cég forgalmazónak rengeteg a bevétele.És azt tudom hogy régebben fizetett igaz most nem tom hogy fizet-e de biztosan 😊 Próba szerencse hátha.
Program próbáljátok ki nagyon jó 😉 már van pénzem bõven (csak 1.5$ 😄 röpke 1 hónap alatt és most már többet keresek mint az elején jóval 😉 )csak fizessen is.

Hát az oldalon kattintás vagy regisztráció után. Elég sokat az a regisztráció és még +ba 0.05$ -t minden reg ért.

Hogyan lehet pontot gyûjteni ?
Találtam 1 olyan oldalt ahol azért fizet hogy tagok legyünk és ez nem vicc.Regizel és szerzel 1 kevés pontot minél több a pontot annál több pénzt kapsz naponta.Átlagosan 1 pont/0.001$-0.005$ de pontot gyorsan lehet aszerezni és könnyen aki ki akarja próbálni az regizzel és szerezzen pontokat megéri. 😉
!!! Program !!! Pénz legyen veled.Gyorsan jön a pénz.hogy fizet azt nem tudom de meg kell nézni nekem már nem sok van.
Hajrá

Az lehet.. akkor viszont <#mf3><#falbav><#fejvakaras><#violent><#boxer><#idiota>
szerintem pont az ellenkzõje van oda leírva😊

Sziasztok!

Valaki aki az expinvest-international végnél jártas, látogasson el ójra a honlapjukra és próbálja meg érthetõen leírni hogy mi történt, mert úgy néz ki hogy visszaáll a régibe (!).
upsz bocsi többet nem fordul elõ
Ja a bizonyiték lemaradt bocsi<br>
vannak oldalak ahol ha játszol akkor a szerzett pontokért vehetsz pp-ét
egy egy ilyen oldalon kb 20-30 nap mig összejön
Find-jeux
akkor vannak még olyan oldalak ahol tudsz pp venni vagy a findjeuxra kodot hogy többet tidj játszanni ha érdekel dobj egy emailt és leirogatom öket
hogyan lehet szerezni prizz pazt?? vagy mi a francot. 😄 kell nekem ez nagyon tetszik 😉

<br> TARGET=_fnew>http://www.50cent2surf.com</A>
Tényleg fizet és elég gyorsan
1 szint 0.5$ napi 15% 10 napon át
25/nap oldalt kell megnézni hogy jóvá irják max 40 oldal/nap
3$-tól kifizetés <>FONTOSS FREE MEMBER MÓDBAN NINCS KERESETT</szin> tehát legalább egy szintett kell venned ami 0.5$
tudom hogy gyanus de pár hónapig biztos fizett
amikrõl lehet rá fizettni és amire fizett STORMPAY,PAYPAL ,EGOLD AND MONEYBOOKERS. Aki belevág és valahol elakad szóljón emailben is!!!
<br><A HREF="http://www.50cent2surf.com/?ref=1250" TARGET=_fnew>http://www.50cent2surf.com</A>
<br>Tényleg fizet és elég gyorsan<br>1 szint 0.5$<br>napi 15% 10 napon át<br>25/nap oldalt kell megnézni hogy jóvá irják max 40 oldal/nap<br> 3$-tól kifizetés<br><FONT COLOR=RED>FONTOSS FREE MEMBER MÓDBAN NINCS KERESETT</FONT> tehát legalább egy szintett kell venned ami 0.5$ <br> tudom hogy gyanus de pár hónapig biztos fizett <br>amikrõl lehet rá fizettni és amire fizett STORMPAY,PAYPAL ,EGOLD AND MONEYBOOKERS. Aki belevág és valahol elakad szóljón emailben is!!!
R0sc0
A 4daily ujra fizet.
ha valaki akarna csatlakozni akkor tegye meg most. Azt olvastam hogy hasonlo rednszeru lesz mint a 12daily, szal ahogy csatlakozol, jobb ha upgratelsz, mert különben törli az accountot.

http://4daily.com

Sziasztok!
Ha biztosan fizetõ cégeket akartok, akkor nézzétek meg a penzkeresnet.tk-t!
Ott sok leírást is találsz, én is innen tudok sokmindent!
Bocs a zavarásért!
ok elhiszem, de ennél a cégnél a nyereség nagyságával van a gond!

Max7
nem olyan biztos! en tudok olyan ceget ami mar tob mint 1 eve uzemel es soha nem lesz kamu mindig is fizetni fog igaz no-minimum es centeket lehet kapirgalni vele de akkor is!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

hosszú távon ez is kamu lesz.

Max7
haat attol fugg melyik vasarnap 😄 mert ma jottem haza 😄 vegyel fel msn-en! [email protected]

Serpa
hétfõn tettem be 1$.

Serpa
úgy nézz ki, hogy vége, bár az admin még tartja a lelket az emberben.

GateHYIP
ez jónak nézz ki.
fizetett nekem.

Bánom ezt az exinvest-international -t... Legalább a depositot adnák vissza...
Brutal
Meg is válaszoltad a dolgot....
Tehát ha lejár a szintem akkor a surf cash bonussal is összejöhet a 8 dodó...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

nekem már régen lejárt a szintem, de nem merek betenni már, ezért most csak a surf bónusz cash-re hajtok, hogy meglegyen a 8 dolcsi végre

mit nem értesz, pontosan<#kerdes>

Brutal
4daily-s kérdésemre válaszolna valaki?
Mert még mindig nemtom hogy megy a kifizetés...

Serpa
ha ma se lesz változás, akkor vége.

5.napon kapsz egy ingyen maxpackot, azt a kaboom-ra kell elkölteni, mert ott akár 5eurót is lehet szerezni

paxyene
már próbáltam de nemtok vele sok pénzt nyerni 😞

hát nem tudom,pár napja lelõtték a site-ot és nem fizetnek senkinek.Minden fórumon háborognak hoppon maradt emberkék...Bár az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Forexen nem csinálhatnak ennyi profitot(brókerek,etc,etc)...

prizee

prizee

paxyene
hellosztok vki leírná melyik oldal fizet jó? és melyik a legjobb?

Brutal
4daily-n csak akkor fizetnek ki ha upgradeltél?

Hellosztok.
Mondjatok olyan helyeket ahol a surfözés korlátlan szóval nem 4daily féleség és az arány 1:1 vagy 1:0,8 és azonnal vagy nem kis idõ múlva elfogadja a weboldalt.
Traffic System , vagy Autosurf.
Aki mond céget alá regelek (azonnal 😄 persze ha nem ismerem és nem vagyok oda regelve)

Serpa

dombornyomott azaz nem electron kártyáról lehet rá pénzt feltölteni kizárólag
Brutal
Valaki nem tudja véletlenül hogy kis hazánkban hol és miként lehet PayPal-ra lóvét berakni (bemegyek a bankba és mondom hogy ez a szitu?)

Best Ptr ez a legjobb fizetös leveles rendszer !!! Fizet és a levelek értéke 0.5 - 15 Cent !!! az nem semmi 😄

REG 😉