15995
-
#4271 uff nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a nod32 sokszor jelez, erről az ougo browserről jönnek a vírusok dögivel -
#4270 nem hiszem,lehet hogy nincs kredited már a cuccokon és nagyon gyorsan kéne feltölteni,hogy gyorsan peregjen -
#4269 en nem tudom mivan, de eleg gyengen jon a frissites
egy napja mar megy es meg mindig csak 21 centem van.
lehet hogy egy kicsit kesore frisitenek? -
#4268 AleXXXXX még egykérdés a neterminatoron EZ mit takar? -
#4267 szám...
nekem a romanxml 2óra alatt !!! (igaz előtte sokat futott a gépem,mielőtt beregeltek volna és összeszedtem a krediteket) éééés:
Account Balance: $0.3927 -
#4266 nem tűntem el... -
#4265 Van valakinek moneybookerse?Csak az lenne a kérdésem, hogy az account ID-m az a szám, vagy az e-mail cím, amivel bejelentkezek? -
#4264 nem tudom ti hogy csináljátok de nekem szombat délután óta Account Balance: $0.0629 ennyi az egyenlegem, frissülni frissül pár tized centekkel és hozzá kell tenni hogy refekkel nyomom oldalanként 100 ref kreditek, szal biztos az én készülékemben van a hiba! -
#4263 Mióta nyomod?
Na végre levették a csomagokat a nevemről, már ideje is volt
AleXXXX eltűnt!! -
#4262 ja,de lassan frissítik a pénzed menyiségét... -
#4261 naggyabol ugy van hogy ahany ora annyiszor 10 cent -
#4260 na nekem 6 cent utan felment 20 centre. es azota amiota irtam utoljara -
#4259 5 cent refekkel -
#4258 nekem méh nem is igazolták a regelésemet. remélem estére valamit csinálnak mert akkor hagyom a csába az egészet. -
#4257 na kinek mennyi penze gyult ossze a romanxml.com-oldalon??
nekem idaig csak 6 centem van:( ami nem sok
es nektek??? -
#4256 Netterminator Transfer credit ez vajon mi SH -
#4255 na en is nagyon kivancsi vagyok mi lessz ebbol -
#4254 végülis majd meglátjuk holnap majd így este nézd meg és írd be az eredményt... addig is futtatsd az ougut és meglátjuk... -
#4253 jah akkkor ez a tegnapi $0.0384 mégse 1 dolcsi -
#4252 szerointem holnap kéne hogy látsd a pénzt,addig is futtas az ougot... -
#4251 semmiről nem maradtál le ne aggódj!!!! :)
Még holnap meglátom hogyad és kiszállok! -
#4250 örülj engem még be sem regeltek :) -
#4249 Your Account Status: Approved
Your Account Level: Base
Account Balance: $0.0384
Payment Onhold: $0.00
Payment Paid: $0.00
az eredmény siralmas,10cent/óra viccc -
#4248 holnapar igazoonak. és javaslom adig stoppold le az oldalakat neterminatorban +ezekben,mert így semmit nem érnek..
Ha igaztolnak újra startolod. -
#4247 na egy másik kérdés .Egyenlöre csak a netterminátornál néztem ,de ott a credits aviable sornál -7 van és a credits spentnél 178 most akkor mi az a minus és elviekben 178-at meg már átkuldött a ramanxml-re?Csak ott még mindig nem egyeztettek engem pedig már valosnak tünö adatokat irtam be. -
#4246 ja de most írtam nekik mailt és nem kapták meg :S -
#4245 mert országnak R-tírtál...
Mondtad msn-en ... -
#4244 hát engem ez a romanxml már 28 órája nem igazolt.... -
#4243 A romanxml-es linkre küldhetek máshonnan is trafficot? -
#4242 ezt hol irták?Egyébként honnan tudják hogy most én nem a valos cimet irtam be? -
#4241 Peace. Mellik oldallal lehet a legtöbbet keresni, naon kevés "munkával"? -
#4240 FONTOS!!!
ROMANXML-RE CSAK VALÓS ADATOKAT ADJ MEG, KÜLÖNBEN NEM AKTIVÁLNAK!!!!!!!!! -
#4239 de igen elég. -
#4238 Mit kell újra engedélyezni? Nem elég ha csak egyszer star-olsz? -
#4237 nektek nem szokot megfagyni a browser vagy a net ha futatjátok?Nekem belassul néha minden töle -
#4236 úgy kell :) így menni fog -
#4235 na talán most már jo lesz mert a my link sornál nektek mi volt a végére irva?Nekem stoped és approved és most mindegyiket kipipáltam ls a kérdöiv elküldése gomb elötti ablaknál a start linkre kattintottam és megváltozott a stoped startra remélem igy már elfogadja a romanxml és veszi töluk a creditet mert már majdnem mindegyiknél olyan 200 creditem van. -
#4234 2 óra alatt
akkor engedélyeztem újra neterminatoron+a tövvin. -
#4233 Két órára kaptál 20centet vagy összesen ennyi van? -
#4232 kb 2 órája aktíváltak: