15995
-
#4311 jobb az avant szerintem. és nagyon kedves az admin mert regisztrál és aktivál is! -
#4310 Dear Admin!
Can You create me an account please?
If you create me, the username:xxxxxxxx
Thank You
Keresztneved Vezetékneved -
#4309 nem tudok angolul sajnos :(
Remélem valami lesz azért ezzel is mert ez ténleg jo lenne hogy csak futtatni kell a browsert és gyülik a pénz -
#4308 nem tudok angolul sajnos :(
Remélem valami lesz azért ezzel is mert ez ténleg jo lenne hogy csak futtatni kell a browsert és gyülik a pénz -
#4307 nem Romanon 10 cent az Avanton :) -
#4306 Én két linket küddök egyszerre nem állítottam le a romant!!!
tehát avantos link meg romanxml,, de miért tőlem kérded ha már régóta ott vagy -
#4305 mii riomanon 10 cent/óra??? nekem áll 1 napja... -
#4304 Ott a 10 cent már 2 óra elteltével hehe
romanxml :) -
#4303 pukti:
Az avantot 1 órája etetem kredittel, és balance: 0.0000$
Hogymegy neked óránként5 cent? -
#4302 na ok az avantom mindjárt belövöm
-
#4301 oks.
Ha ez bejön, ez egy aranybány!
Én ezt nyomom, és felhagyok a gagyi ptc-k kel.
Aki akarja a sunrise-met az szoljon! (nincs szívem törölni.) -
#4300 ugyanilyen csak a vége mégse :) -
#4299 jóvan. :) De a lakatosale helyén a sajátod áll... értem. de a link ugyanilyen mi?
Má bocs hogy én kérdezek, aki ajánlottam a cuccot,de a biztonság kedvéért
Jah románikszemell sem akar pörögni... -
#4298 AleXXXXX Köszi Szépen
Nem olyan linket én a sajátomét :) -
#4297 ti ilyen linket szurtatok be avantra?:
http://www.avant-search.com/x-portal.php?username=lakatosale
?????????????????????? -
#4296 azér 1 köszi jol esne... -
#4295 Na ez már beszéd Avantszörcsön kb. 1 órája nyomom folyamatosan frissül 5 centnél tartok -
#4294 Sikerült csináltak nekem reget az avant-search -ön!! Most ha két linkel(avant,romanxml) nyomulok az mennyire gáz?
repvez írjál egy mailt az avantszörcsös adminnak adni fog accountot és kész is. Kivi leszek ez mennyire ad többet. -
#4293 nálam még mindig semmi.Még nem regisztráltak lehet hogy másik emilcimmel kellene regisztrálnom?Most citroméles van, de ha elfogadta a regisztráciot ez elején akkor azzal se lehet baj akkor meg miért nem muxik. -
#4292 Hálás köszönet és szerinted adni is fognak? -
#4291 Ezt másold be a mailbe:.
Dear Admin!
Can You create me an account please?
If you create me, the username:xxxxxxxx
Thank You
Keresztneved Vezetékneved -
#4290 csak egy... de tod hogy majdnem egész hétvégén futott,már mondtam 1szer... -
#4289 Értem már csak az gondom hogy nem tok angolul..
Mondanál nekem egy sablon szöveget? -
#4288 mii 41 cent nekem reggel óta 25..
neked hány ougo fut?
-
#4287 jaa jó. -
#4286 azt a fiókosat feljetsd el mert csak összezavar. ha érdekes lesz majd elmeséljük. -
#4285 sajna nem... :( Elvileg ez a legrégibb ilyen keres-fizető cucc:
Avant-Search
de a regelést lezárták.
De ha írsz az adminnak, megkéred, hogy csináljon 1et csinál.
Javaslom az első mailben írjatok 1 felhaszn.nevet neki így nem kell visszaírnia hogy mi legyen a név. Így gyorsabb. -
#4284 hááát ahgoy én godolkodom,ami szintén nem megdöntetlen tényekre épül...
szóval hogy nem egyenlően gyűlnek a pontok az biztos! de 4 oldalon ha gyűjtöd az akkor is több mint ha egyről. mivel valamely oldalnak nincs is sok linkje amit "nézhetsz" szóval szerintem menjen mind a 4
én így állok per pill:
Account Balance: $0.4123
akinek gondjai vannak a keresővel annak hajlandó leszek privátban leírni hogy mit ellenőrizzen még 1szer,hogy lehet,hogy az a baj...
még egy érdekesség nálam a svior (4oldal egyike) tól...
Credits available: 1791
Credits from referals: 0
Credits spent: 0
naszóval van majd 2 ezer elhasználható kretidem ami sehogy sem fogyik
a kredit akkor is fogyik,ha pl totál kikapcsolod a géped! szóval mikor magyaráztuk beállítottad,hogy azt a linket reklámozza,tudod ahova regletél ott volt az a link a portalos és azt bemásoltad beállítottad az oldalt stb. na és akkor annak a reklámozására megy el a kredited, és ezért fizet az a cég akinek a linkjét bemásoltad, szóval ezek szerint a svior nem költött a kreditjeimből a reklámozásra.szóval ha a svioron múlna nem lenne semmi pénzem...
remélem ez is elég kielégítő válasz volt,bár hosszú fogalmazásszerűre nyúlt
-
#4283 Ahhhhaaaaa... :) tisztul tisztul
Milyen fiókot csináltak neked? Amire megtudsz hívni bárkit? -
#4282 naa héé...!
Nem hallgatok de tudod errefeé iskola van 7köznap :)
romanxml-en edig nemsoka pénz,de majdbeindul... remélem.
írtam az adminnak hogy csináljon avan-search-re nekem fiókpot,mert a regelést lezárták...
Csinált... -
#4281 Hoppá lááá most esik le hogy 4 oldallal lassabban gyűlnek a kreditek nem?
Ha csak az egyiket húznám többet klikkelne nem?? -
#4280 Köszönöm szépen végre volt egy kielégítő válasz :)
Akkor még várok egy kicsit de öröökése várhatom hogy mikor utalnak már végre vmit!! AleXXXX is nagyon hallgat :) -
#4279 hát nekem sincs refem sehol :) a neterminatoron emg atöbbin alexx a ref em :) na de pulti elhiszem n eked,ki kell puhatolózni,hogyan csinálják az oldalak. meg mikor fríssítik a dolgot. én egész hétvégén döglöttem és töltöttem fel magamnak a neterminatorra jó sok kreditet. ma pedig reggel 7 kor beregeltek. na enn ek örömére mikor hazaértem háromkor belőtem a rendszert. akkor hullott a pont,szerintem a 2 napi cuccot váltottam be ma du és azért kaptam sok pénzt? vagy valki jártasabbat kéne ide hozni aki érti,hogy érdemes,FIZET E? mert ha sokat megy a géped. akkor két napra még fél dollár sem rossz összeg. azért érdemes rajta elgondolkodni... na de majd meglátjuk,hogy jön e valki aki az ilyen apróbb részletekben is segíteni tud -
#4278 Palinko hány referrel nyomod az Ougósat? Nálam valahogy nem akar csordogálni szombat óta 6 centem van napi kb. 7 órát tuti megy sőt többet is. Vegicsek te hogy állsz? -
#4277 Köszi .A mailosnál meg csak akkor igaz ha vannak refjeid ami nálam nem jellemzö idáig a 6-7 mailes oldalon öszvisz 1 refem van az se nagyon aktiv :( -
#4276 várjál csak nyugottan nekem is kellett 2 nap asszem de lehet hogy több,nemtom már mikor regeltem.... szóval csak türelem. ha fizet. akkor megéri kezdésnek legalább. jobban megéri mint mailokkal szarakodni a mailos viszont azért jó,mert ha RENDESEN csinálod akkor mondju ha JÓÓÓÓ sok idő után rán ézel meglepő dollárok lehetnek rajta az én teóriám szerint :) -
#4275 valahol meg lehetne nézni hogy mi lehet az oka hogy még mindig nem igazoltak nekem vissza.Vagy csak várjak még de mát több mint egy napja reggeltem de még semmi a többi linket sem állitottam le. -
#4274 pulti, vegicsek:
A popupokat a rolls>popup killer bekapcsolásával lehet kiiktatni.
A vírusokat: tools>és a files downloadingot kapcsoljátok ki. -
#4273 nekem avg és semmit :)
lehet vegicsek. de én a nod 32 már régen letöröltem,mert felcseszte az agyam a hülyeségeivel. már minden dolgot vírusnak nézett és BIZTOS vagyok benne hogy az nem vírusos... meg folyton letörölte a crackjeimet. na enyit róla
antivirxp
nem ismerem,de ha microsoft termék akkor valahogy nem ajánlom... -
#4272 nálam AntiVirXp van fenn azis jelez, popup unvanted programs elég sűrűn