15995
-
#4553 icegold-ról lehet pénzt kikérni otp-s kártyára? -
#4552 ok,add az msn-t -
#4551 [coruier]Felveszel engem msn-en és megbeszéljük hogy mennyit szeretnél érte kapni én szörnyülködök, kicsit alkudozunk és végül megegyezünk! msn címet priviben adok![/courier] -
#4550 értem,és hogy megy ez a omnipayes dolog?átutalom az e-goldos számlám összegét omnipayra és onnan tudom az otp-s bankkártyámra vagy csekken haza küldhetem? -
#4549 csekkért mennyit kér az omnipay? -
#4548 Regelj be omnipay-re és onnnan tudsz.
De ha bankszámlára akarod mindenképpen, akkor icegoldot ajánlom, mert omnipay-n 20 dollárárt küldik ki a lóvét... icegoldon + 5.17 ért.
Ha csekken is jó a lóvé, akkor omnipay. -
#4547 E-goldnál hogy lehet otp-s bankkártyára pénzt utalni? -
#4546 az upgrade mi a szar? szóval mikor bírtom kivenni most van 0.5 dolcsim,de ha elérkezik 10hez akkor mi lesz? -
#4545 nem is... a pénzt nem tudod kivenni még nem veszel upgrade-t. de beválthatod ajándkékokra :P
Tehát az szar... -
#4544 na ez hogy is műxik? nem értem mi az az uprege ott voltam 2szer és mit kell csinálni. állítólag 100 pont 1 dolcsi,nekem van 600 és akkor az most 6 dolcsi,kell mgé 400 és van 10 dolcsim? nem hiszemh,goy ilyen egyszerű lenne -
#4543 fél óaaz 1500 egy kettő átmegy a 31 ezer meg nem akar nekem átmenni -
Pr3D #4542 tupac szoval ha stoppolom akkor gyulik a zse` ha pedig startolom folyamatosan utalodik .. de az a helyzet hogy a neteterminator-on van valami 31.000 pontom .. az flamexchange-nel van 1500 es azokat hiaba stoppolom megorekszek mig atkuldi.. -
#4541 igaz,de én ráérek és legalább tom ellenrzés alatt tartani a dolgokat -
#4540 az dupla munka csak szentem.. -
#4539 nem akkor nem szamolja avantra,akkor csak gyűllik a pont és látod menyit gyűjtesz naponta. érted? és ha akarod hogy mwenjen avantra akkor startedra megyel! -
Pr3D #4538 en vagy 50.000 pontot csaltam es nem jott e-mail..
-
Pr3D #4537 jaa hujeseget kerdeztem h hogy lehet lestoppolni mert enis tudom :) de ha stoppolom hamarabb atmegy a penz az avant ra?
-
#4536 én ha megkapok annyi refpénz, és kifizet, mert én csak 100 pontot csalzam, akkor szétosztom oylan arányban, ahogy kerestétek, de persze úgy, hogy nekem is maradjon valamicske.
Tehát aki abbahagyja, az csináljon screenshot-ot és küldje el majd... -
#4535 Nem is folytatom! -
#4534 na jött a Lucky's adminoktól mail, azt írják hogy csaltam :)))) különben törlik az accountomat :D Nesze neked F5ös módszer :DDD
Íme:
We waiting for you payment 24hours. Don't try fraud us, becouse we must
teh delete you account
bes regards
admins
F5ös barátaim kapott még vki ilyen tartalmú mailt? :D -
Pr3D #4533 na tupac ajmeg hogy lehet lestoppolni pl a ciazo-n
?
a neterminator on mindenki kapott pluszba egy csomo pontot es nekem ott semmi sincs.. -
#4532 hát én csak mindent úgy csináltam,ahogy le van írva. én úgy csinálom,hogy tod van a 4 oldalon a mylink azokat lestoppolom és akkor gyűjtögetek. majd elindítom... és most is egy nap alatt 1500 pont gyűlt úgy átlagba. majd ha összegyűllik valamenyi akkor elindítod a my linknél és pörögjön,ha már lemegy mínuszba lestoppolom. -
Pr3D #4531 pulti kosz de nekem me megy csak olyan lassan hogy egy hete csak fel dolcsim van ?:( hat ha nagy xar akkor leallitom ne menjen hiaba :D -
#4530 Pr3D
Országok: United States, Canada, Australia, France, The Netherlands, and United Kingdom , Austria, Belgium, Denmark, Finland, Greece, Iceland, Italy, New Zealand, Norway, Portugal, Sweden, Switzerland
Ez Lucky barre meg nagy vicc 35 dolcsimat nem lehet kikérni... komoly egy baree az F5ös csítelésével :D -
Pr3D #4529 tupac h a francba keresel fel dolcsit naponta ?? en az avant nal vagyok es egy hete van egy fel dolcsim :( leirnad nekem ide vagy esetleg mailba? hogy meik orszagokat jelolted be.. -
#4528 adj pontos adatokat mi baj lehet. elviekben kilehet.
www.omnipay.com on regelesz és akkor ott beállítgatod a cuccost,küldetsz magadnak próbamalt és akkor ha megkapod a levelet akkor beírod a számot és akkor asszem kilehet küldetni. bár ebben jó lenne ha hozzáértőbb segítene nekünk -
#4527 E-gold kiküldi csekken a pénzt?
És e-gold regeléskor ha nem adok pontos adatot,később tudom módosítani? -
#4526 nem roszz. de ougo eddig a legjobb. az nekem naponta simán megvan a fél dolcsi,ha belehajtok -
Pr3D #4525 http://www.totalsurf.org/?ref=580
alex probald ki ha akarod.., elmeletileg 10$ nal fizetnek de nekem meg csak 4.5$ om van .. naponta 0.50$ kereshetsz autosurf al.. 5$ az upgrade -
#4524 Kép nincs, csak szöveg.
Nemtudom elég lesz-e:
1/12/2007
13:21 Payment Received 74340089 Gold +0.001648 2969374 1.01 USD 613.00
From: IframeMoney.org
Memo: Payout for miklosandras -
#4523 Az egy magyar oldal ami egy magánszemély kezében van és napi ennyi látogató van szal nem autosurf :D
Esetleg kifizetési bizonylatot is tudnak mutatni? mert én olyant szakítok vele ha tényleg fizet! :D
-
#4521 Igen ZsebPénzem azt írja mindenki.
Megadhatnád azt az oldalt amit eméegettél...
Vagy adhatsz vmi bazojó autosurfot. -
#4520 és melyik pénzkeresési lehetőséget ajánlod?
az e-gold is kiküldi a csekket magyarországra? -
#4519 E-goldot átváltom neked én is :D -
#4518 Ez tuti fizet? :D mert van pár olyan oldalal szerződésem ahol napi 1.000.000 lapletöltés van azaz ennyi reklámegjelenítésem lessz :D
Vagyis napi 700$ :D Nem túl durva? :S -
#4517 egold -
#4516 Sziasztok,
Szerintetek hova érdemes számlát regelni?
én paypal-ra gondoltam, de ők postán kiküldik a pénzt? -
Pr3D #4515 pulti ha fizet szoljal pls! Es akkor nem fogod tudni kikerni vagy mi ? -
#4514 ez király... Lucky van 34 dolcsim és nem tudom kikérni mert figyelemeztet 25 dolláros mininmumra -
baloo7 #4513 Találtam az Ougo-s módszerhez egy újabb reklámcéget:
MangoSeek
Itt valamivel több országból fogadnak klikkeket. Egyelőre versenyeztetem az Avant-tal meg a SearchDaze-val...