15995
11074353081353622639.jpg
  • EasyLife
    oh nem én jöttem rá :D
    én csak tovább terjesztem az igét :DD
  • pulti
    Húhúú kicsit elszállt az oldal.. :)
    Amúgy EasyLife hogy jöttél rá az F5-ös dologra?
  • EasyLife
    szerintetek ennyi volt lucky barre-nek ? :S
  • EasyLife
    nem túl jó már volt vagy 8 dolcsim majdnem :D
  • AleXXXXX
    jaja
  • EasyLife
    elszállt az oldal :S
  • Palinko
    nekem sokkal jobb. de az sem rossz. sőőt jobb mint a bar...
  • Pr3D
    nekem az ougo csak keresomotorra .. de sokan irtak h napi 2.5$ egy nagy hazugsag hogy regisztralj alajuk szemetseg hazudozni.. egy het alatt fel dollarom is alig van
  • AleXXXXX
    jaja, az előbbihez kapcsolódóan:

1é a kifizu, és 1000 megjelenítés 0,7$
  • vegicsek
    ŐŐ, nem akarok én kötekedni, de megkérdezhetem ougo kinek fizetett eddig?
  • Pr3D
    alexxx neked konyu ha van jo par referralod :D enis nalad vagyok amugy
  • AleXXXXX
    Nos ismét én.......

Előállnék egy új dologgal: (mintha nemlenne elég sok jó cucc amit én "hoztam be":) )

Vannak cégek, mik fizetnek, ha egy bannert jelenítesz meg. Sok cég olyan, hogy csak engedélyezett siteokon enged megjeleníteni.
    Nos itt egy pár, ami VÁRHOL ENGED!!!!! (csak egyet írok, mert ez a legbiztosabb:

X-Banners

Beregelsz, kimásolod az iframe kódot. Létrehozol egy weblapot, berakod a frame-t. Ezt úgy ajánlom, hogy ha regelsz 1 szolgáltatóhoz, ne ez a reklámlap legyen az index.html, mert törölnek.

szóval: ennek a promote lapnak a linkjét rakod be olyan surfokbe, melyek elfogadják. Itt van 1-2
    HelloTraffic

RandomHits

Ma már nem leszek. Császtok!
  • AleXXXXX
    "GigaLOL":

Ezazzfiuk! Csak dolgozzatok! :D

• AleXXXXX
    azért, mert van 7 scriptem, autosurf, és egyik sem jó. Legalábbis a mysql szerverre nem tud felmenni... próbálam atw-n+ extrán is, de hibát ír mindekettőmél
  • doxadmin
    Hi all

Reggeltem a lucky barre. com-ra énis, és hogyan tudom letenni alulra a bannert? Valaki azt írta hogy lehet, de én nem tudom. A másik hogy elég szarul jelenik meg nekem, középen e bannet alatta meg látszanak az ikonjaim.

Amúgy fizet vagy csak poénból fog kib***ni velünk. Az oldala nem valami meggyőző, és hogy az f5 folyamatos nyomásával lehet pörgetni. Így pár nap és megvan a 25$ csak fizessen utána.

Amúgy regisztrációnál az e-gold számlaszámot kell beírni ugye?
  • Max7
    Lentebb is kérdezted és lentebb is irtam, hogy attól függ hogy miért kell értenem hozzá :D
  • Palinko
    nem jó
  • Palinko
    hát igazából összevissza villog az a szám,de több pont lesz én észrevettem,hogy hogy azt ne kérdezd.
    na de itt az új 5 let. mondjuk 3 progi és f5 :D
  • Pr3D
    na uj progit kell letolteni h menjen nekem legalabbis.. biytonsagi beallitasok nem hagyjak pedig tuzfalam sincs :(
  • AleXXXXX
    Max7 Figy!

Ugye te értesz mysql-hez?

Ha igen szolj!
  • Max7
    Azt nem értem, hogy a több számlálós dolog hogy megy ugyanis kiirja hogy hol jársz a program és ha két progi fut akkor mi van? tegyük fel hogy az első progit elinditod amikor regisztrálsz! 0 pontod van számolja a pontodat mindig hozzáad 1-et elinditod a másik progit amikor 5-nél jár mondjuk!

az első program 5-ről frissül 6-ra a másik program még nem frisített és azt jelzi hogy 5 pont és frisitené 6-ra de már 6 van beirva szal ugyan arra frissít!

Szal elvileg az 1-ik progi feleslegesen fut :)

Amúgy 5 perc alatt belepörgettem 1000 megjelenítést :D
  • Palinko
    max 7 figyelj. szerintem pörgesd csak szét. az ő bajuk... hogy valaki 5letesen felfedezte a hibát is kihasználjuk,szerintem nem lehet ellene semmi kifogásuk ők csinálták a progit,nekik kellett volna gondolni az ilyen hibákra. külömben is elég szar a progi.
    1 kiírja a passwordot mikor indítod,szóval ez már egy lol
    2 több progit tudsz elindítani másik nagy hiba
    3 lebírod tenni a tálcára
    4 ez az f5 ös cucc is műkszik...
    szóval majd lesz javítás,de még azt csinálják addig is keressünk már a hülyeségeiken
  • Palinko
    már meg is van
  • Max7
    60másodperc alatt forgott 74-et a számláló :) na jó arány?
  • Max7
    Lehet hogy én terhelem le a rendszert? :D Bekapcsolatm pörgött vagy 100-at a számláló aztán meghalt az oldal :D gigalol :D lefagyott az egész! az a baj hogy korlátozni se tudom a sebességet :O
  • Max7
    Baxa meg 24e emgjelenítés ment le az északa alatt :D:D:D GigaLOL

8megabites netem van szó szerint pörög a számláló mint a villanyóra :D

A gáz az, hogy rá fognak jönni hogy pár napja regeltem és lassan 100k megjelenítést generáltam :D

Szal rá fognak jönni arra is hogy az f5-öt egy kicsit kiakasztom egy papírdarabbal aztán hadszoljon :D (kiad majd egy update-et és máris vége a jólétnek)

Arról nem is beszélve hogy 1 óra alatt vagy 3000 megjelenítést csinálok ami 3000frisítés a mysql-be :D namost ezt csináljuk 10-en és meghal az apache serverük meg a mysql serverük :D

• Pr3D
    jah kifingott :D vajon fog meg menni a kozeljobobe?:D
  • FZoleee
    Na, nem megy a Lucky-barre. :(
  • baloo7
    Na, látom sikerült túlterhelni a szervert / feldühíteni az admin-t. :-)
  • pulti
    Hát ez nagyon durva
    ráültem az F5 re és mint a taxi óra
  • EasyLife
    igen számláz
    meg van az ELSŐ DOLCSIM :DDDD
    33333 pont kell hozzá
  • pulti
    AleXXXXX mindenesetre a Te linkeddel regeggeltem lucky-ra :)
    Kérdésem van: Levágom tálcára úgyis számláz?
  • Pr3D
    hat nemtudom de szerintem fura lesz nekik h igen hamar gyul a zse es csinalnak valamit vagy nem csinalnak semit mert csak kamu..
  • EasyLife
    ha napi 10 órával számolok óránként 8000 ponttal akkor elvileg havi 16000 rugót kereshetek jelenleg...
    na hogy ebből mennyi igaz...:D:D
  • EasyLife
    The biggest refcontest in Internet:

1. $1000 cash + Blue Membership
    2. $500 cash + Red Membership
    3. $250 cash + Yellow Membership
    4-10. 20$ cash
    10-14. 10$ cash
    15-20. 5$ cash
    21-50. 2$ cash

ez azt jelenti h az első aki eléri ezekez valamit kap
  • Pr3D
    ja de penzert upgrade elhetsz!
  • EasyLife
    hát én ne mértem pontosan ezt a upgrade esdit de ha jól látom az első akár hányszáz upgradelő kap ajándék tárgyakat...
  • Pr3D
    EasyLife ha upgrade-elsz jobbak a lehetosegek.. pl egy referrl utan 110% ot kapsz es tobb banert kapsz ha jol tudom.. a masodiknal meg mar 125% os a referral es 3referral szint van vagy 3at ad hozza` ezt nemtom..
  • Palinko
    ja de az elején kéne kirabolni őket,mert aztán nem fizetnek ilyen jól
  • Max7
    1 óra alatt 1000 pont :) az a gáz hogy még instabil! 3x indítottam újra a progit :( majd ha stabil lessz akkor csinálom talán én is :)