15995
-
#4597 Pulti: nekem nincs refem... naponta megnézek 30 odlaltr az 0.5 $ és kész
Pr3D: sajnos nem tok ajánlani semmit ami kifizetett,de ha valmi kfizet,akkor biztos értesítek mindenkit. nemrég kezdtem a zipart
Max7: köszi a jeleket most jól jött :D ctrl+c, ctrl+v :D -
#4596 palinko hány referrel?
jól néztem 1000pont=1,6 dolcsi? -
#4595 Én monitorokból nézek mindig aktuálisat bár már azokse megbízhatóak manapság már sajnos :( -
#4594 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ tessék itt van pár de spórolj vele mert nekem is kevés van már :D -
Pr3D #4593 :) ha mar ilyen gyorsan tudsz valaszolni nem tudsz valami autosurf ot ajanlani ami kifizetett mar ??? -
#4592 jól gondolod. tod magyar bill és lusta voltam keresni a dollár jelet -
Pr3D #4591 1s az ggondolom 1$.. nekem van ott 5.5$ om de varok majd meglatjuk :) -
#4590 nem fizetett. de már van 1S és nagyon kevés ráfordított idő... szóval ha fizet akkor az még 1 plusz :D -
Pr3D #4589 tupac hogy erted ? neked 10$ nal tenyleg fizetett ?:) -
#4588 első az bejövős -
Pr3D #4587 Ezeket valaki probalta mar ?
http://www.totalsurf.org/?ref=580
http://surfing17.com/?ref=1095
http://dailyroi.com/?ref=4552
az utobbirol kifizetesi bizonylatot is lattam de az elso ketto erdekelne hogy fizete..
-
#4586 Ennél jobbat nem tok szolgáltatni, nincs scanner :( -
#4585 Egy kicsit jobb minőségben kérhetném? mert lehet hogy én is nekiesek akkor :) elég sokáig nem fizetett! -
#4584 Jah, és márciusi =) -
#4583 állítsd le magad! -
Pénzkeresés semmittevésel: www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=sztomy69
Csalás hozzá: www.oxedion.com/index.php/download/72eed63099dd6f87e9ecb7762a0398a0 -
#4579 A cashfiesta már 3 éve nem fizet! Ha tudsz kifizetési bizonylatot mutatni akkor elnézést kérek és belinkelheted újra! -
#4577 én nem ajánlom -
#4575 Végülis 100$-nál 2$ tényleg nem számít :) Csak ez a csekkezés nem biztonságos szerintem bár még sohasem próbáltam :D -
#4574 Azért irtam ide, hogyha másnak ilyen problémálya van akkor ne keljen levezetnem neki külön!
A másik meg nem a kételkedésel volt a probléma (le lehet informálni jónéhány embernél) hanem a stílussal amit kaptam!
Amúgy emg már csak az e-gold számlaszámom megbízhatóságot tükröz (fent reflinkben látod nem holmi most regisztált jötmentnek utalsz akinek 3-masal kezdődik az e-gold száma hanem egy régi motorosnak akinek 1-esel)
És nem enyém a pálya itt mindekié a pálya én maximum csak házigazda vagyok :) Apropó bannert kisit átrendezem mostmár ha kis időm engedi :) -
#4573 köszi hogy megtudtad. szerintem az nem olyan vészes összeg szerintem. -
#4572 Nem kötekedni akarok!
Amit msn-en mit beszéltetek arról mi megint nem tudunk semmit, tehát oszd csak le de csak neki ne ide ahol azt sem tudjuk mivan (bár tied pálya :))
csak ennyit akartam egyébként nagyrészben igazad van! A gyerek pedig csak kételkedett mert nem tudta mi pálya kivagyte hogy Ő pénzét utalgasd stb... ez normális reakció volt részéről szerintem! -
Pr3D #4571 max7 mire? nemtom mien ceg csak rabukkantam :) szoval penzt lehet utalni ra` vagy mi ? -
#4570 2% -ot vonnak le! -
Pr3D #4569 http://www.egoldtrust.com/index.php?ref=2941
ezt valaki ismeri ? -
#4568 Utánna nézek neked, és délután megmondom! -
#4567 Nem az a lényeg, hogy mikor regeltél az sg-re hanem hogy hogy tudsz viselkedni! Ha próbál segíteni rajtad egy nagy motoros akkor nem azzal jössz hogy ez nem érdekel mert átbaszol hanem legalább végighallgatod!
Szal itt az illetőnek a stílusával volt a gondom nem a korával, nem hogy mikor regelt ide!
Azt meg hogy nagyon sok profit elüldöztek azt értem ide is meg az egyébb topikokra (illetve az egész forumra) -
#4566 Kapásból az nem tetszik, hogy eggyik cégnél sincs ott az elfogadott országok között magyarország!
De gondolom e-gold bizonylatot tudsz mutatni nekünk! -
#4565 Aki szeretne reegelni a flamen (ami olyan creditgyűjtő mint a neterminator) létszi az én ref emen tegye
itt -
#4564 Hi itt én is fent vok.
Na szóval lenne egy két kérdésem.
Reggeltek alám ketten de nem kaptam értük pontot.
te neked van má pontod ha igen hogy szerezted? -
#4563 Tudsz mutatni valami bizonyítékot?
Mert ez valahogy túl könnyű keresetnek tűnik. -
levikolyok #4562 PÉNZKERESÉS KIFEJEZETTEN KOLISOKNAK!!!
Kolis vagy?
Van neted?
Korlátlan idejig futhat a géped?
Nagyon jÓ!
Próbáld ki ezt a módszert, hidd el nem kamu!
Egy próbát megér!
http://levikolyok.atw.hu -
#4561 az ougoval keresed a kreditet,hogy nézed az oldalakat és azt váltod pénzre,hogy hírdeted az avant ot vag ymás hasonlót -
#4560 De eddig is strated volt a my linknél és nem ment az ougo és mégse utaltak pénzt a welcomesee oldalra belöle.
Akkor most hogy van ez miért kell akkor az ougo ha nélküle is megy a kredit . -
#4559 nem kell hogy fusson a zougo, csak a my linknél started et kell hogy írjon. ha stopped et ír akkor nem megy el a kredited,akkor gyűjtögetsz -
Pr3D #4558 repvez a neterminatoron mindenki kapott pluszba 30.000 pontot.. de automatikusan utalodik a pontbol a penz.. azt hogy az ougo kelle fusson nemtudom majd valaki kiegesziti hozzaszolasomat :D -
#4557 na lenne egy kérdésem mivel azt hittem hogy ez az ougos keresönél egyik olyan oldalnál sem sikerült a reggelés amin a pénz gyülik igy nem futtattam az ougo browsert,de a surf oldalak viszont élnek .
Most viszont ránéztem a welcomesee oldalra és igazolva vagyok rajta.A kérdésem pedig az hogy ha netterminátoron már van 30000 creditem akkor azt hogyan tudom átküldeni vagy abbol pénzt csinálni vagy már csak akkor jön onnan pénz ha az ougo is fut mellette?
Jo lenne ha az elöbbi mert gondolom a másik 4 oldalon hasonlo kreditem jöhetett össze. -
#4556 egyetértek FAQ t nekik! :D
na d e azért beállok a sorba és megkérdem,hogy nemtod e véletlenül,hogy az omnipay menyit von le? -
#4555 háát... érdekes a hozzászólásod... Nem a pénzutalás, hanem az utolsó 4-5 sor. De teljesen igazad van.
Nemtudom én minek számítok 4 hónappal a hátam mögött... Ha megmondanád, megköszönném. :)
A lényeg, hogy a pénznek a felét elbukod, hogyha icegoldon utalsz.
Ennyit akartam mondani. -
#4554 Valaki magyarázza már el itt minden kezdőnek, hogy ha IceGold.com -on kéri ki valaki a pénzét akkor
HA 10$ kér ki:
- levonnak 5.03$
- az e-gold átutalásért levon 0.14$
Azaz összesen : 4.73 USD (USA Dollar) kerül átutalásra az e-gold számlára ami azt jelenti hogy az otp jelenlegi deviza váltása szerint
(USD 1 193,94 189,09 198,79 )
(megne. menny. közép. vétel eladás )
Tehát 4.73* 189,09 = 895 forintot kap!
Ha nálam váltja akkor az e-gold levon 0.14$ tehát 9.86$ kapok meg amiért HA adok 200ft/1$ (200forintot adok minimum) akkor kézhez kap az otp számlájára:
9.86 *200 = 1972 ft-ot!
A különbség: 1972-895 = 1077ft (ennyit bukik el feleslegesen)
Továbbá magyarázza már el valaki a drága kezdőknek, hogy az e-gold számlával nem csak pénzt lehet keresni illetve nem csak arra lehet használni hogy fogadjon pénzt az ember hanem fizetni is lehet vele mert rengeteg külföldi cég elfogadja!
Ha meg nem tudja felfogni akkor megérdemli hogy szenvedjen a külföldi oldalakkal amik a felét lenyúlják a pénzének!
És hallgattassátok el az ilyen tejfölös szájú kezdőket mielőtt kihoznak a béketűrésemből mert nagyon sok profi nagyra tartott embert elüldöztek már!
Bocs ha valakit megsértettem de kezd kicsit elegem lenni hogy segíteni akarok és a bunkó stílust kapom ráadásul egy tejfölös szájú akinek még a tojáshéj ott van a seggén ugat le egy régi motorost!