15995
-
Pr3D #4638 elnezest a sunrisepaidemails nem autosurf.. email-okat kell olvasni vagy bannereket latogatni nagyon sok baner van.. -
Pr3D #4637 ittvan par autosurf mindenki dontse el erdemes kiprobalni v sem..
http://www.sunrisepaidemails.com/pages/index.php?refid=pr3dator
http://www.rjs-adverts.net/?ref=236
http://12daysurf.com/?ref=700
http://www.egoldprofitshare.com/?ref=445 -
#4636 jah afiliante beszervezésért megkapod a 0.1$-t plusz 10% earnings pénzt, plusz a cpm-ért is fizet.
Az afiliante reg link itt ez. -
#4635 Na, találtam 1 jót:
dreammerchantsnetwork
Egy bazinagy reklámozós-eladós cég.
Sokféle módon kaphatsz pénzt:
1. Beszervezel másokat afiliates-nek (itt te is az vagy)
2. Segítesz eladni E-Bookokat, az eladás árábol 10%-ot kapsz
3. Beszervezel reklámozókat 10% az ők reklámozásra használt befizetééböl (lifetime)
4. Beszervezel publishereket 10% az ők keresetéböl.
5. Reklámozod a TipsAndTrets-t. Minden free Signupért kapsz 10 centet.
Nah aszem ennyi.
Minden afiliante után 0.1$+keresetének 10%-a.
Ha regeltetek, szoljatok, és ha jóváírják a 10 centet, akkor utalok mindenkinek 5 centet vissza. De hamar szoljatok, mert csak 71 centem van e-goldon. :D
A szépséghibája az 50$ kifizetés, de eléggé megbíz6ó cégnek tűnik. :) -
Pr3D #4634 http://dailyroi.com/?ref=4552 Errol valaki nem tud mondani valami infokat nekem ? pl hogy hany credit 1$ -
#4633 Fura,,, Nekem nyomja eléggé jol 31 cent. -
#4632 Nekem baszik számolni az oldal! -
#4631 háát. ottvan az xbanners.biz..
Ha kell trafic Exchange szolj dok, és azal pöröghet...
De igazad van: nézek én is vmi jót.
-
#4630 jó csak kérdeztem:D -
#4629 Én is nézek már valami új céget, mert unom a semmittevést -
Pr3D #4628 hagyad neki fizet :D -
#4627 Mutass bizonylatot.Álmaidba kapsz te ezektől 100$-okat -
#4626 nem fizet...
Nedöljbe minden idiótaságnak... -
#4624 Ismerjük.
Nem lett volna egyszerűbb egy honlapra ezt föltenni, és utána belinkelni?Képekkel együtt max fél órás meló -
belo #4623 Sziasztok!!!
Egy netes pénzkeresésre szeretnélek meghívni, ami tényleg fizet, mert ismerősömnek kiutalták a pénzt.
Ez egy francia site. Ezért majd részletesen leírom hogy hogy kell regisztrálni és használni. Az oldal lényege,hogy ha regisztrálsz, utána le kell tölteni egy programot, és a lényeg az, hogy a monitor tetején egy reklámcsík fog menni és ezért pontot kapsz. A pontokat a hónap utólsó napján beválltja euróra. A reklám csík akkor megy amikor te akarod, és ki és be kapcsolhatod bármikor. Kb óránként kér egy 4 jegyű kódot, amit csak be kell gépelni, ezzel igazolva, hogy a gép közelébe vagy. Ennyi az egész.
Regisztráció menete:
1. http://www.gold-barre.com/pages/index.php?refid=beloka
Ezt a linket megnyitod.
2.Rányomsz az instriptions-ra, magyarul a regisztráció.
(Az oldal közepén van alul)
3.Beírod az email címed, ahova küld egy linket, arra kattolj rá.
És megkezdődik a regisztráció.
Pseudo : Felhaszánló neved
E-Mail : itt az email címed fog megjelenni
Prénom : Család neved
Nom : Kereszt neved
Adresse : Cím pl: Kerekes út 10.
Legördítő mezőbe az "N/A"-t jelöld
Département : Autres : B-A-Z megye
Code Postal : irányító szám
Pays : Hungary
Preferences: jelöld be mindet
Réglement: jelöld be
Mot de pass: jelszó, és az alatta lévő a megerősítés
Ez után nyomj az insciptrionra
A regisztráció megtörtént , a következő lépés, hogy:
4. Members-re kattolsz és a felh. neveddel és a jelszavaddal belépsz
Használathoz:
5. Rákattolsz a GAGNER DES € -re,azon belül a goldbarre-re és letöltöd a programot, és elindítod, így már megy is a reklám csík és folyamatosan adja hozzá a pontokat.(A reklám csíkon fogja kérni a felh. neved és a jelszót) megj.: a progit beraktam a csomagba
A "Mon compte" ponton belül a "mes gain"-ba nyomon tudod követni a pont áramot. Részletes kimutatáshoz nyomj a "Pour voir les détails cliquez-ici" linkre.
Ha valakit meg akarsz hívni, akkor nyomj a "Mon compte/parrainages-re", és ott találsz egy url címet, a legfelsőt, amely végén a te felh. neved van. Ezt elküldöd bárkinek, rákattol és nyomon követi a regisztrációt mint te , akkor a te neveddel ő regisztrált és 100%-ot kapsz utána.
Ha regisztrálsz semmibe nem kerül, nem vesztel semmit, és tenni se kell érte, csak hagyni hogy a reklámcsík menjen.
-
bolka #4622 nem fizetnek -
baloo7 #4621 Nem hinném, hogy fizetnek.
Ezek viszont igen:
Egold Profit Share
Please-Invest -
#4620 Szerintem nem.Ha nagyon yorsan gyűlik a pént, akkor tuti kamu.Én személy szerint, ha már szám van egy ptr oldal nevében, elvből rá se nézek, -
#4619 Jó estét!
Szerintetek ez a kettő hely fizet?
Első
Második -
#4618 én azt nem szeretem...
Lasú
Aki be akar szállni 1 trafic exchange site-b az szoljon. Épp most keresgélek scriptet. Ha ti tudtok szoljatok!.
-
#4617 Eurobarre-n nekem 4,5 euróm van, a refek meg végre elég aktívak -
#4616 háát pl rájuk kell kattintani, és regelni.,..
Vagy ott a FAQ.
Én a moneycashbart szeretem. van 6 refem, ebbök 2 aktív és már van 2.5eurom. Aki esetleg nem ismerrné és regelne adok reflinket. -
#4615 600. 1000 pont pedig csak akkor 1$ ha 6 offert megcsináltál v mi, alapesetben 1000pont 0.010$, ezért kellenek az offerek, de nemtom hogy lehet megcsinálni őket =( -
#4614 de 100 pontra már 1 dollárnak kéne lennie.
1.28 pontnak + 1.28 dódóonak, ahozképest 0.0000$ -
#4613 nem mind egyenlő számú pontot ad,mivel a megjelenített oldalak száma sem azonos
Account balance : 3.3128
itt álok a kifizetés közel -
#4612 heh. ez a totalsurf érdekes...
Van 100 kedeitem, de 0.00000000000000000$
Vagy csak akkor számol ha uppolsz? -
#4611 Online Capitalnál csak akkor lehet kikérni ha elötte befizetsz! -
#4610 Hamár itt járok arrol tud valaki mondani valamit, hogy az ougos keresésnél mindegyik cég ugyanugy fizet a oldalak krediteiért és az osszes kreditet szép lassan beváltja pénzbe vagy csak néhány százalékát?
Mert a netterminátornál 31000 creditbol már csak 29000 van a többit send-nek irja és 30cent körül van a welcomesee-nél.
kinek sikerült már elérni ezzel a kifizetési minimumot? -
#4609 Én már 20,6$-nál járok meg az elején 3$-t sikerült kifizettetnem csak azota az a lejetöség megszünt.Esetleg ha valaki jobban érti az angolt az esetleg utánna érdeklödhetne az elöbbi kérdésnek hogy a kamatot vissza lehet-e forgatni hogy megkapjuk a kifizetést? -
#4608 ez -
#4607 ezzel 1 óra alatt hány pont jön össze? -
Pr3D #4606 repvez kosz az infot enis, majd meglatjuk szolok :D 1$ nal vagyok.. -
#4605 csak akkor van kifizetés ha 30$-t befektetsz.Bár kiváncsi vagyok hogyha a regisztráciokor kapott 25$ kamata eléri a 30$-t akkor azt visszalehet-e forgatni vagy azt kivenni. -
#4604 én mem tudom...
Melyik ptogit használjam? mert van vagy 3 csaló cucc...
Az ébretszgetőt? -
#4603 Csak azt nem értem, hogy lehet special offereket szerezni cashfiestan, vki elmagyarázná? -
#4602 Azé, me nem azt kell használ, hanem az emberkéset, az nem ugrasztja le. -
Pr3D #4601 Online-Capital-nal menyi oszegnel van a fizetes? ha valaki tudja pls valaszoljon, es melyik menupont alatt? -
#4600 ezz mi? adhatsz linket, mert sejtem melyik surf ez, de lusta vagyok visszakeresni... -
#4599 Az a csalás nem jó hozzá, az első robot klikkelések után a surfbar leugrik alulra és a csitprogik a nagy semmit klikkelgetik felül! -
#4598 altgr+é