15995
11074353081353622639.jpg
  • baloo7
    Mondjuk én inkább az autosurf-öket szeretem, mert azok mögött elvileg lehet valódi külső bevételi forrás is (pl. mi is reklámozhatjuk náluk a honlapunkat pénzért, én már csináltam is ilyet), a hyip-ek mögött meg nem nagyon.
    Persze vigyázni kell ezekkel is, soha nem tart semmi örökké. Nálam alapszabály, hogy megosztom a kockázatot: mindig legalább 3-4-et használok. Igy ha egyik elkezd nem fizetni, még akkor sem megy el a kedvem az egésztől.
    Renszerint én olyanokkal próbálkozom, amelyekről jókat írnak itt:
    http://www.autosurfs.net/
    meg itt:
    http://surfmonitors.com/index.php
  • Palinko
    éna mégcsóróbb csak 2 cent kéne :D
  • AleXXXXX
    köszi:)
    Utánnaolvastam más fórumban és nagyonjót írnak róla:))))))

Beraknék még kemény 0.53$-t, de a mimimum, az 1$ a másoldik depositra...

Ha valaki esetleg megdobna 47 centtel, megköszönném. Bár inkább 46, mert az utalási fee...

Szóval aki lene olyan kedves... Odaadnám érte a sunrisepaidemails fiókomat. IDE MAGYAROK NEM REGELHETNEKMÁR, DE AKI REGFELT MARAD.

Írjon privit aki tud segíteni THX
  • vegicsek
    Ezeknek az autosurfoknek az upgrade álltalában mennyi ideig tart?
  • baloo7
    Változó a kamat. A srác forexezik, így attól is függ, hogy aznap hogyan teljesített a terminál előtt (az átlag kb. 4-5 százalék volt eddig nálam).
    Itt tudod megnézni a múltbeli hozamokat:
    http://www.please-invest.com/paymentHistory.php
  • AleXXXXX
    én nemnagyon szeretem a szörföket.
    A hyip sokkal jobb de ez csak magánvélemény.

Ha beraktam pleaseinvest-re .026-ot,+ az ajándék 2.5, akkor napi mennyi a kamat? Mert nem írja sehol.
  • baloo7
    15 centnél elvileg: 15x0.17x7=17.85 cent, ami persze nem sok, de már profitot hoz e-gold díjjal együtt is.
    Még annyit, hogy az oldal le is állítja a szörfözést magától 5 oldal után, nem rabolja tovább az időt.
  • Palinko
    köszi a linket a felsőre regeltem is. szóval ha beleteszek 15 centet akkor menyi fog nekem kijönni? napota több mint 5 oldal lesz megnézve az biztos. és nem fog az oldal reklámozására elmenni pénz amit a regisztrációkor kért? mert beírtam az oldalam...
  • AleXXXXX
    Úgy tudsz pénzt keresni, hogy futtatod a bárt, és pontokat kapsz. Ezek a pontok pénzt érnek Moneycashbarnál 1000pont=0.05Euro.
    A pontokat havonta váltják pénzbe.

Az ijen bároknál érdemes sok refet beszervezni.

• baloo7
    A MoneyCashbar tényleg jó, meg az Eurobarre is.
    Viszont aki szereti az autosurf-öket, de csak keveset akar kockáztatni, annak itt van 2 program:
    XAutosurf
    Surf5Pages
    Mindkettő 7x17 százalékot fizet 7 napi szörfözésre (min. 5 oldal/nap).
    Minimális befektetés: 1 cent (bár annyival még nem igazán érdemes)
    Tapasztalatom szerint megbízhatóan üzemelnek, nekem még nem volt gondom velük, és persze a monitoroknál is jó pontokat kapnak.
  • gabo91
    Nemigazán értem a dolgokat, ha tudna valaki segiteni, meg van idelye(+türelme) akkor vegyen fel msn -re aztán magyarázza el ezt az egész euro barre dolgot, hogy mitkell tenkm hogy pézt lássak.
    köszi
    [email protected]
  • AleXXXXX
    nem. Ki is kérheted.

Ha nagyon surfbarozni akarsz, a legjobb a MoneyCashBAR

Ehez kell egy PayPal számla is.

Tapasztalatom szerint ez a leggyorsabb. A gold barre-töl még nem láttam kifizetést, de ettöl már igen. (nem a sajátom a ifizu)
  • gabo91
    és itt hogyna tudok regisztrálni,? Valaki tudna benne segiteni? Meg hogyan vanak azok az emailos dolgok hogy küldik emailben a linket megnézegeted kirják hogy thank you aztán kapsz érte valamit.?
  • vegicsek
    HA jól tudom eurobarre csekkeket is küldözget, de szerintem PayPalon biztonságosabb
  • gabo91
    Nincsen virtuális bankszámlám még egy $ om sincs, de ha lessz ezen az euro barre dolgon akkor ezt csak olyna virtuális dologra tudom küldeni?
  • Pr3D
    Ha van virtualis bankszamlad oda beteszed, es onnan beteszed egy cegbe ahol kapatozik a penzed akkor fog.. de van amelyik kockazatos.. van amelyik jo en meg nem probaltam mert egy arva $ om nincs a szamlamon :((
  • gabo91
    Meg holtalálok ijen bankfélét hogy beteszem a pézt aztán kamatozik (lejebb irtatok rola) ha euro barre dolgon keresek vlaamit akkor azt betudom teni kamatozni valahova?
  • gabo91
    A gold barre cucost telepitetem, 1000pont=0,6 dolcsi (de lehet hogy csak 0,06) ebben tudna valaki segiteni hogy hogyna tudok majd pézhez hozájutni? postán is lehet e utalni? vagy hol találom itt a progiban? Meg tudnátok valami olyant mondani aminél nemkell bankszámla hanem lehe egyszerüen postai uton is hozájutni, meg egyszerü használatu dolog..
  • Palinko
    http://www.netrend.ws/
    itt ír le egy egész regényben egy lehetőséget,de ez szerintem bukta. 10 embert kell berendezni és akkor semmibe sem kerül,de szerintem nagyon nehéz megoldás ez. azért reklámozza szerintem,hogy regeljünk és többet keressen..
  • Pr3D
    CABO melyik ?
  • gabo91
    Hello. engem érdekelne, de nemtudom hogy mi féle dolgo ez. Tudna valaki mondani valami informáciot?
    Ez valami olyasmi hogy reklámokat kell nézegetni vagy mi és kapod utána pézt?
  • Pr3D
    A gold-barre nal hany pont 1$ ?
  • baloo7
    Nem lehet egyből kivenni, ki kell várni, míg összegyűlik 1$ (az admin 2.5$-ját nem számítva). Türelem kell hozzá, én is vártam vagy 5 napot az első kifizetésig. :-)
    Viszont úy tudom, hogy a 2. depositnál a minimum már szintén 1$, csak az elsőnél volt 25cent.
  • AleXXXXX
    :D:D:D PleaseInvest bika!!!!!!!!

Betettem 0.26-ot és kaptam 2.5-öt mellé!:D

Azt kérdezném, hogy 1 böl ki lehet venni?
  • Pr3D
    belo engem az erdekelne hany pont egy $? es menyi a minimum kifizetes.. mar regisztralva agyok ugyhogy utanam lovet nemkapsz de azert segithetsz.. :)
  • belo
    Akit érdekel a Gold-barre az irjon. Annyi a teendőd hogy regisztrálsz egy oldalon ahol letöltesz egy progit ami mutatja a reklámokat. Akit érdekel....
  • baloo7
    Úgy, hogy van 1 Upgraded referalom is (+10cent), plusz be is tettem 1 dollárt, így a bónusszal együtt 2$ ketyeg. Igy, Upgraded Memberként a kifizetési minimumom 1cent.
    Mondjuk ez inkább hosszabb távú befektetés lesz, most csak kipróbáltam a Cashout-ot. :-)
  • Pr3D
    hogy fizetett ki teged????

Cash Balance: $0.024 (Last updated: 2007-02-18 - You can cashout at $50)
  • baloo7
    Baazzz, mé nem láccanak a képek? No mindegy, jobb klikk/prop. után végülis megnézheti, aki akarja...
  • baloo7
    EgoldProfitShare kifizetett 17 centet:

A Please-Invest meg 103 centet:

Most kipróbáltam ezt, a monitoroknak jó a véleménye róla, majd meglátjuk.
  • Palinko
    a neterminatornál mióta megkaptam a 30k-t azóta nem küldik a kreditjeimet az avantra,pedig be van kapcsolva a link,hogy started.
  • AleXXXXX
    nem lehet... az elején kellet beállítani...
    De nézz körül nem biztos. Talán a redemptionban
  • Pr3D
    Alex a kigyujtott penzbol lehet venni upgrade-t ?
  • Pr3D
    csomo ceg ugy fizet csak ha uppolok es nekem meg a szamlamon semi zse pedig oan is van egy hete autosurf-olok es nincs amivel uppoljak :-s
  • Pr3D
    na az cool :S honan szedje 12$ aztan meg ha nem fizet ki..
  • AleXXXXX
    aki nem uppol, annak nem fizet:

As a free member you may earn from all of your own activity in our program as well as the activity of your referrals. Free members may only redeem their earnings for advertising in our cash out section. This membership level is suitable for people looking to use their earnings to advertise on our site. Please note that if you decide to upgrade your membership at a later time, any earnings you´ve made up to that point can only be redeemed for advertising.
  • Pr3D
    nem egeszen to msoze vagyok ott zavarodva a cashout menunel anyi mindent ir.. :( hat en minden esetre kivarom fizete .. de lattam aztis igy utolag hogy ha upgrade elsz akor van ez az automatikus utalas 3$ nal.. ha nem upgradelsz nemtom h van
  • Palinko
    regeltem.. hogy megy a cash out?
  • Pr3D
    itt egy ceg aszem hetente fizet automatikusan min. 3$
    nagyon hamar megvolt az elso $ om egy ora kb. de nem folyton kattintgattam hanem chateltem es kozben ment a kattintas .. legjobb a bannerkattintas, de van autosurf is arra pontokat kapsz, nemtudom hany pont 1$.. fizetesi bizonylatom sincs meg de ha lesz akkor mutatok es 10%referral szint..

http://www.minutegold.com/pages/index.php?refid=pr3dator
  • sztomy69
    Plíz vki segítsen már, hogyan tom megcsinálni cashfiestán az offereket! Beregeltem egy csomóra, de nem történt semmi =(