15995
-
Pr3D #4719 Az ougo ban hogy lehet ip-t valtani ?
Nagyon fontos lenne!! es ha lehet proxy-t+portot is adhat valaki.. -
#4718 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy please investen hol találom a ref linkemet? -
#4717 ezt nem lehet valamilyen elektronikus számlára kérni? -
Pr3D #4716 na ne valaszoljatok ott volt csak at kellett raknom a nzelvet angolra es megkaptam :) most egy ujabb kerdes ha az eurobarre fut es ralepek az euro(szemelyes oldal) gombra akkor ott balfelol mutat egy 15euros akciot az mi ? valaki probalta ki ? -
Pr3D #4715 hello az eurobarre nal hogy kell bejelentkezni ? mert en ujra tettem a progit es ott a legelso lapon regisztralni kell ;| -
#4714 Rendben,én is most tesztelem csak le. Elméletileg fizet,vagyis remélem. -
#4713 SZólj ha jön csekk, addig várok:D -
#4712 Megint egy nagyon új PTC oldal.Pár napja indult.
Gyors pénzkeresés, ha másra nem hirdetésre is tuti...
Gyorsan összegyűlhet a min. kifizu,mert kezdésnek kb. 19 db 1 centes klikk van.
Klikkek 1 centtől egészen 5 dollárig!
Kifizetés 10 dollártól, csekken!
Ma eddig összejött 0,33$, előbb volt egy 10 centes klikk is,szóval eddig nagyon jó!
Regisztrálni itt lehet:
ClixSense
Sok sikert! -
#4711 Fektsd be please investbe. :) Ha nem is az egészt, 1-2$-t. -
#4710 Egyszerre több ilyen fizetös részt is lehet futtatni mert nekem most a wellcomesee nél van 1,5$-om lehet akkor mondjuk az avantnál is egyszerre és csak egyszer kell az ougot futtatni tehát az ougoban egy klikelés mindkét oldalon megjeleneik? -
#4709 embnerek az avant fizet. aki nem hiszi itt a bizonyíték! és mellesleg még nagyon is jó az adminjuk mert gyorsan változtat adatokat,ha megkéred rá...
-
#4708 biztosan hallottatok már az agléoco cégről elég jónak ígérkezik. ilyen wievbart kell majd futtatni.. bővebb információt az oldalán lehet kapni ha regeltek... a wievbar még nem készült el,csak béta változat van,de márciusra állítólag elkezdődik a dolog.
itt regelhettek -
#4707 Hellosztok.
Aki futtatni szokta az OUGO-t,annak itt egy újabb Search oldal.
Én most tesztelem 1 napja,és eddig nagyon jól megy!! Egy órát ment az Ougo,és már van 0,30$ .Szóval itt jóval hamarabb gyűlik a pénz,és elvileg fizet is! De ha van saját tapasztalatom,tehát kifizetett engem is,akkor írok. (min. kifizu 5$)
Regisztrálni itt lehet:
Likeingall
Következő országok találatait fogadja el:
No, Likeingall.com is currently paying for traffic from the following countries: Australia, Austria,Belgium, Canada, Denmark,Finland, France, Germany,Greece, Iceland, Italy,Netherlands, New Zealand, Norway,Spain, Sweden, Switzerland,United Kingdom & UnitedStates. -
noharka #4706 Sziasztok !
Felfüggesztették az accomat ezzel a szöveggel a wellcomesee-n :
This Account Has Been Suspended For The Following Reason
bad proxy click
Mit rontottam el ?
Még 1 kérdésem lenne: az Avant fizet e-goldra ?, mert nekem ez beállítva
de paypalra fizetett. -
#4705 Avant nagyon megugrott
Account balance : 3.0688 -
#4704 Ezért jó a please invest 0.26$-bol 6 cent veszteség és most 0.5$ :D 3nap alatt. -
baloo7 #4703 Ha jól látom, az összes instant autosurfnél gondok vannak. -
#4702 na azért nálam csak napközben futott, már kezdtem sokalni:) na sikerült kikérned? -
#4701 sokat :) néha 24 hkat és most ki is kérem ebben a másodpercben -
#4700 Palinko naponta mennyit futtattad? nálam 2.38 $ a cash igaz mostanában nem ment annyit de remélem fizetnek! -
#4698 Account balance : 4.6800
na ez kérem szépen az avant search balancom szóval nemsokára kivehetem és kiderül,hogy fizet -e . már csak azt nem tom hány nap után fizet elméletben.. -
eriiik #4697 Link
Találtam egy SurfBarre oldalt.... Ahol Barre-zni lehet e-mail okat olvasni... Linkre kattintani.
7,5 Euro a kifizetés...Változo pont értékek egy csákesz aszt állitja hogy volt amikor 80 000 pont már is 8eurot ért :D nem hiszem de lehet...
meg lehet csinálni ougoval is hogy kattingasson...
A barre időkorlátos...
A kérdés van várom :) (nem tom lehet ismeritek nem tom... ,,, de azért leirtam..)
By Erik -
Dodo55 #4696 Lenne egy nagyon fontos kérdésem, a PayPal-el kapcsoltban, megkérdeztem a topicjában is, de az elég kihalt, de megkérdezem itt is, mert szerintem itt van aki használja, legalábbis ott van a bannerben, szóval...
Regisztrációkor úgy adtam meg a nevem, hogy First Name: Keresztnevem, Last Name: Vezetéknevem (Angolul ez így helyes).
Azt írja a bankszámlára utalásnál, hogy a nevemnek hajszál pontosan meg kell egyeznie a bankszámlatulajdonos nevével, különben leszívnak 1500FT-ot, és nem jön meg a pénzem.
Namost akkor tudja a PayPal rendszere, hogy a nevemet fordítva kell magyarországon használni, és működni fog a bankszámlára utalás, vagy pedig visszadobják az átutalást?
Tehát akkor töröljem -e a regemet, és regisztráljak -e egy újat, úgy, hogy FN: Vezetéknevem, LN: Keresztnevem, vagy jó lesz így, ahogy most van?
Még 1 dolgot hozzátennék ehhez: apukámnak is ott van bankszámlája, ahol nekem, és ugyanaz a nevünk, ezért az ügyintéző javasolta, hogy csináljuk úgy, hogy a nevem előtt ott lesz, hogy Ifj.
Ok, így lett, de most nem tudom, hogy ide kell -e az Ifj, mert:
a szerződésen ott van az Ifj, a bevételi pénztárbizonylaton(amit akkor adtak, amikor raktunk be pénzt rá a számla készítése után) viszont a számlatulajdonos nevénél nincs Ifj.
Meg a bankkártyámon is úgy van, hogy Ifj.
A netbankban az átvezetésnél az egyik mezőben(kedvezményezett, vagy jogosult, vagy ilyesmi) módosíthatatlanul Ifj nélkül van a nevem.
Tehát akkor kell az Ifj, vagy nem?
Mivel az Ifj szerintem csak formai dolog, hogy pl a leveleinket meg tudjuk különböztetni, ezért szerintem a bankszámlatulajdonos Ifj nélkül van, jól gondolhatom? Meg talán hivatalosan nem is lehet használni ilyen komoly dolgoknál.
És bocs, hogy offtopic, de jó lenne minél hamarabb választ kapnom, és itt esélyem is van rá :) -
#4695 igwn, amiért te nézed mások oldalát, kreditet kapsz, és ara használod, hogy a te oldaladat nézzék.
Itt 1 jó PTP oldal:http://www.DreamMerchantsNetwork.com/affiliateID.asp?AID=19930110
te is affiliante-nek regelj! -
Pr3D #4694 de alex egy hogy mukodik ?ramegyek hogy "site administrator" "enter url" es annyi ? | es azert latogatjak az oldalt?(amit reklamozol) -
#4693 Ha az autosurf-re gondolsz, nem péntért megy. Ez egy traffic exchange lap, tehát csak reklámozásra.
nekem kitűnően mennek benne a cpm linkek pl xbanners. -
#4692 4dolcsinál járok,mjad meglátjuk -
baloo7 #4691 Tényleg, hadd kérdezzem meg: van valaki, akinél már pénzt is hozott az ougo-s módszer? -
baloo7 #4690 Hmm, most nézem, hogy a Please-invest tud negatív hozamot is produkálni, hát, ilyen a forex... -
Pr3D #4689 Alex de menyinel fizetnek ? mert sehol se latok cash iratot vagy valamit.. -
#4688 Hali nincs vkinek olyan progija ami egyhelyben klikkel?
Cashfiestánál jól jönne az emberkénél amikor bazi nagy
click hiert kér. -
#4687 Site is DOwn!
Passz, szerintem foltozgatják a lyukakat (ráfér)
Egyébként nem lenne rossz bár -
EasyLife #4686 valaki tudja mi van lucky barrel? -
#4685 Van. Eléggé jó site, no virus oldalak. -
Pr3D #4684 valakinek valami tapasztalata errol van ?
http://www.autosurf.org/?wid=Pr3DaToR -
#4683 Mondom, hó végén váltják a pontot. Eurobarre-val havi 800-900ft, és 15euro payout.
MoneyCashbarral havi 1200ft, 10euro payout. -
#4682 Nos megbízható, mindig fizet. Ausztrál az admin.
8$ min kifizetés.
Elégé jó. Régebben sok personal ptc volt, akkor napi 30 cent is kijött.
Most is elég jó, de nincs annyi personal ptc. -
#4681 De ennél az euro barre dolognál pontosan mit kell tenem meglesz 1000 pont akkor kiirja hogy kivehetem a pézt és utalják postán majd, vagy nekem kell vmit alkotni ott? -
baloo7 #4680 Sunrisemail-ről tudnál írni pár adatot?
Pl. min. kifizetés, naponta mennyit hoz, megbízhatóan fizet-e, stb. -
#4679 Tehát tudna vki adni 88ft-ot?
Köszönöm :)