15995
-
#4763 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#4762 30000 doolár. Akkor 1 hónapig futtatom és a hátra lévő életelmeb nem lesz több gondom LOLOLOLOLOLOLOL
30,000.00 USD = 5,766,839.44 HUF
5 milliárd 1 hónap alatt. Királyság, ennyit még Bill Gates sem tud összeszedni XD -
Pr3D #4761 áá azthittem megy nekemis de csak frissit :S nem ismetli meg a kattintást.. neked tuti megy ? mert ahogy irtad en ugy csinaltam! -
Pr3D #4760 Alex koszi!!!! :) ha valami van h fizetett neked vagy nem fizetett szolhatsz mert nekem mar egy honap eltelt biztos h naluk vagyok es pontjaim nem szamoltak at.. igaz abahagytam volt mert lassan ment.. -
#4759 Ühüm, cashfiesta...
NEM FIZET! -
#4758 30000$/hó??? na nee -
#4757 Eccerü pénzkeresési lehetőség képernyő tetjén levő reklámcsik segitségével. A link tartalmaz leirást és progit ami tesz róla h mindig menjen és ne keljen vele foglalkozni(mert amugy elvárná h néha rákattints.) Hó végén ne felejtsd el kérni az oldalán a pénz kiküldését(csekken fizetnek). Nekem bevált. 50-30000$/hó. -
#4756 nem.
Szeretem a szörföket.
A firefoxot meg a reload evry-vel lehet automatizálni.:
1 Letöltöd. Innen
2 felrakod,
újraindítod a foyot
Belépsz a weblapra, bemész a linkekhez, rámész 1 linkre jobb gombal: megynyitás új lapon. átmész az új lapra,(fontos: ne ara menj amit a popup felhozott!) jobb gomb akárhova a lapon, (csak ne linkre!) reload every>customY1min5sec.
És kész.
-
Pr3D #4755 Alex: Fura, nekem eggyet sem számol, pedig a popupokat ebgedélyeztem
Ja, firefoxal lehet automatizálni :)
És rákaptam az autosurfre:D
az automatizalast h csinalod ? es az autosurf re h kaptal ra`? a Sacmoney nel kaptal autosurfot vagy mi ?
Mert latom a masik cegnel nem vagy alam regisztralva... (surfing17) -
#4754 mii? -
#4751 Nem tudom de kezdem unni! -
#4750 Hmm, megint van egy kis meló.
Nem kéne nyaralni küldeni új barátunkat.Mondjuk egy hétre -
#4748 Arról nem is beszélve, hogy az eurobare-t már valaki reklámozza! -
Pr3D #4747 ja es az automatizalasra is kivancsi vagyok! -
Pr3D #4746 alexxx pontosan hol van az autosurf ??? a sac money nel -
#4745 pff...
Én úgytudom akik regelnek alád, azoknak a pobtjait CSAK TE kapod meg, és ők nem kapják a tiedet..
Tehát 1 aljas kis reféhes hazudozó vagy...
-
#4743 Fura, nekem eggyet sem számol, pedig a popupokat ebgedélyeztem
Ja, firefoxal lehet automatizálni :)
És rákaptam az autosurfre:D -
Pr3D #4742 na ITT egy masi ceg, azert kapod a krediteket hogy kattints (minden kattintas utan egy percet kell varnod, hanem nem ad pontot .. ami rossz benne hogy nem tudom h fizet-e es 2 kredit azaz egy kattintas 0.0063$ de neha van hogy egy katt tob kreditet er de erre az ervre ne regizz nagyon keves van.. es ami jo benne hogy be lehet tenni ougo ba .. *szoval kimasolod azt a linket ahol kell kattintgatni es azt teszed be..
ha valaki ismeri a ceget irhat velemenyt vagy h fizete v sem -
Pr3D #4741 hell, valaki EZT kiprobalja ?? mert nem akarok hiaba foglalkozni vele es nincs 5$ h befektessek de mar jo reg ota csinalom.. infok rola a fooldalon .. -
#4740 Itt egy új autosurf:
- Earn 10% daily for 14 days(two weeks).
- Surf 10 pages daily in order to earn.
- Minimum upgrade is $5 and the maximum is $5,000.
- Request payout at any time.
- No-minimum payout.
- Paid INSTANTLY.
- 8% referral commission for all upgraded members.Gold2Weeks -
#4739 csak nem tudok még anyit betenni
itt
van most benn 5 dollárom. tegnap raktam be. ma meg holnap kamatol és asszem 27edikén kiszedhetem az 5.25 dollárt ami soknak tűnik... -
#4738 megéri ha be tudsz tenni 30$-t vagy ha kitalálunk valami fortélyt rá mert már elég régota megy és jováirja a kamatot csak éppen nem enged addig kivenni -
#4737 köszi az infót. szóval nem éri meg... -
#4736 ezt már mi probáltuk páran még az elején mikor még ki lehetett 3$-t kérni a 25$-os alap pénz kamatábol,de ezt azota megváltoztatták és csak akkor tudod kikérni a pénzt ha 30$-t befektetsz.
Én megkaptam töluk a 3$-om és azota kamatozik a 25 amibol már 23$ kmat összejött,de nem tudom kikérni mivel nincs 30é-om befektetni erre jo lenne valami fortélyt kitalálni hogyan tudnánk kikérni.meg azt megtudni ha egysze már befektettél annyit utánna már bármikor ki lehet kérni és hogy mennyire megbizhato a fizetésben. -
#4735 ide nézzetek be
érdekes kapsz 25 dolcsit hogy regelsz aztán meg egyszerű hyip. majd mondjátok el a véleményt de csak regelés után... nekem kicsit hihetetlen de nem tom kihagyni -
#4734 Azt még elfelejtettem mondani, hogy a payout-nál a 1 centet levesz kezelési költségnek.Hogy traffic exchangebe be lehet-e, rakni, hát szerintem be, kipróbálom neked -
#4733 ÁÁÁ, megis van, nem tudom mit bénáztam -
#4732 0.1 kredit, azért nem mindegy.
Nekem csak az a kínom, hogy a kreditekkel mit csináljak? Reklámozásra próóbáltam költeni, beírtam hogy használjon 10 kreditet óránként, enabled, meg minden, de nem csinál semmit -
#4731 Regeltem :) látom van oldal megmutatásáért fizető része is. (ref linmk 0.1cent)
Traafic Exchange-ben lehetne nyomni? -
#4730 ha egy hype cégbe regisztrálok de nem teszek be pénzt de regisztrálnak alám akkor abbol én is kapok pénz? -
#4729 Találtam egy új autosurföt:Onecentsurf
Befizetsz valamenniyt( 1 centtől- 3 dollárig), aztán a ha leszörfölöd a napi mennyiséget, akkor megkapod a 10%-át.
Eddig befizettem 7 centet, abból visszajött már öt, és még március 2-áig érvényes az upgrade member-ség. -
baloo7 #4728 Biztosan észrevettétek már, de a CC surfbár bal felénél van egy pötty, amely általában zöld (ilyenkor számolja a pontokat). Ha ez sárgára, majd pirosra vált, akkor nem számol. Ilyenkor középen, ahol a reklámok jönnek, meg kell keresni a Weiter feliratot és rákattintani. Onnantól újra számol. -
#4727 NÉvválasztás:Fake name generator -
#4726 Hmm, német cég: 3 cent egy órájért.
Eurobarre: 1 óra 60 pont, 0.06 X 7 cent =0.42 cent
Moneycashbar: 1 óra 180 Pont 0.18 X 6 cent ~ 1 cent
Kérdés: Fizet, vagy nem?
Ha olyan 5-10 körüli kifizetési kipróbálom -
baloo7 #4725 Közben látom, fórumuk is van:
http://www.cashcrawler.de/forum/
Némi német tudással talán lehet hasznos dolgokat megtudni ott is. -
baloo7 #4724 Köszi Alex, már látom én is. :-)
Kiváncsi vagyok, mennyire korrektek. -
#4723 Aktuelle Userzahl: 55244
Payrate: 2,87 Cent/Stunde -
baloo7 #4722 Most találtam egy német surfbárt:
Cash Crawler
Ide csak német címmel lehet regisztrálni, de sebaj, kitaláltam magamnak egyet (pl. München ir.számát tudom, hogy 80469). :-)
18 euronál van kifizetés, egyelőre nem tudom, hány pont kell 1euróhoz, de mondják, hogy viszonylag hamar elérhető a limit refek nélkül is (kb. 3-4 hónap). Végülis elfér az Eurobarre alatt, meglátjuk... -
#4721 Épp most csíptem el egy fél $-os klikket -
#4720 Nem lehet sajna.
Most is volt egy 3 centes+2 centes klikk.
Ha kifizetett,szólok,de mondom,nekem azt nmodták,h 95% h fizet.